Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (699. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.588
Cevap
163
Favori
1.809.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YasinJR10

    Yine lige kötü başlarız ilk yarının ortalarına doğru puan farkı 6 olur.
    Sonra yalancı bir form grafiği yakalarız. 27. haftada liderliği ele geçiririz.
    Aziz Yıldırım çıkar "Bu sene şampiyon olacağız herkesten tek tek hesap sorucam‚ sene sonu der"

    Volkan‚ kazanılan bir maçtan sonra Fb Tv mikrofonlarına yaptığı açıklamada ;
    kalan tüm maçlarımızı kazanıp taraftarlarımıza bekledikleri şampiyonluğu hediye edeceğiz der‚
    Sonraki hafta deplasmanda kaybederiz Ondan sonraki hafta içerde berabere kalırız.

    Daha sonra şampiyonluk yolundaki rakibimiz´in karşılaştığı takımlara şikeci deriz. Sondan bir hafta öncede Başakşehir´e kaybedip şampiyonluğu veririz.

    12 numara ve Fenerist hesapları "Yıkılmayan son kale diye tweet atar.
    Aziz Yıldırım : "Beni konuşturmasınlar Alpaslan Kuytul hocanın Galatasaray şampiyon olsun diye nasıl her gece zikir çektiğini açıklarım der.

    Sene sonunda ; Dünya şampiyonu olan Masa Tenisi takımına teşekkür ederek başladığı mali kongre konuşmasında ‚ yaşanan hakem hatalarından dem vurup‚
    büyük başkan tezahüratları ile uğurlanır
    O sırada Ahmet Ercanlar ; "Fenerbahçe şampiyonlar ligini kazandıracak o yıldızı getiriyor!" diye Hürriyette haber yapar. Bursaspordan Batallayı alıp Topuk yaylasındaki kampa başlarız

    Not: Takıma küsmek olmaz herkes kombine alsın başlıkları da açılır.


    Ayakta alkışlayanlara katılıyorum. Gelecek sene bizde bunları anlatmıştık deriz tekrar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ademoğlu21 A kullanıcısına yanıt
    Böyle bişey olursa gel boynuma dola kardeş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam eyvallah

    Ben kopyala yapıştır yapıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burada yazılmadı sanırım, yazıldıysa kusura bakmayın :) İsfendiyar Zülfikari, hakim haricinde 2 saat önce de birisinin Kolarov ile alakalı bir mesajını daha retweetlemiş :)
  • Kolarov ve Valbuena gelmesin 30 üstü adamlar almayalım artık ama Skrtel'a eyvallah derim fiziği,kalitesi ve performansı belli.Ziyech için o kadar umutlandık bir an önce alsak çok iyi olur.
    Gerçi Skrtel'ı alırsak Neustadter ne olacak acaba yedek mi kalacak.Pereira Avrupadaki cezalardan dolayı 3-5-2 TR'de de 4-5-1 oynayacak gibi görünüyor umarım uyum sorunu olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın Ziyech için yumuşak ligden gelecek diyenler için son kez yazıyorum.Bu çocuk topu ayağında gevelemiyor Nani gibi topu aldımı oyunu açar ara pas atar boşluk bulursa freekick gibi şut atar.En kötüsü markaj verirlerse rakip birkişi eksik oynar. Çünkü bu sene kadroda onun işini yapabilecek 2 kişi daha olacak Atıf ve Salih. Yanlız bu Ffp illetinin bize bu kadar yarayacagini hiç düşünmüyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vitor Ángel Correa nın kiralanmasını istiyormuş --fener medya
  • Kolarov molarov gelmesin adamın ismi Beşiktaşla geçti.Beşiktaşın aldığı sol bek Kolarovdan daha yararlı olursa Beşiktaşlıların tatavasından geçilmez.Benzerlerini çok yaşadık.
  • Ahmet ercanlar 12:40 :
    -Aziz Yıldırım, İngiltere'ye ailesi ile tatile gitmiş. Skrtel transferini de görüşecek.Kolarov, Fenerbahçe'nin gündeminde yokmuş.Hiç olmamış.
    -10 numara için ise 2 aday var. Birisine 10 milyon diğerine 8 milyon Euro isteniyor. Akşam periscope'ta anlatacağım.
    -Bence gelmesi için uğraşılan sol bek çok daha iyi. Hem genç hem çok daha dinamik.(LUKAKU DEGİLMİS BİRİSİNE CEVAP ATMIS)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet Ercanlar @chemedya 41 dk.41 dakika önce
    Aziz Yıldırım, İngiltere'ye ailesi ile tatile gitmiş. Skrtel transferini de görüşecek.Kolarov, Fenerbahçe'nin gündeminde yokmuş.Hiç olmamış.

    Ahmet Ercanlar @chemedya 39 dk.39 dakika önce
    10 numara için ise 2 aday var. Birisine 10 milyon diğerine 8 milyon Euro isteniyor. Akşam periscope'ta anlatacağım.

    -----

    Kolarov haberleri büyük ihtimalle fiyatını arttırmak için menajerinin işi. Ben Kolarov'un gelmesini de istemiyorum. Oraya daha dinamik ve tempolu birisi lazım.
  • Skrtel ya Fener'e ya da Roma'ya gidecek.

    Liverpool'a yakın kaynaklar Fenerbahçe'nin bi tık önde olduğunu söylüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle hocam. Vizyon budur. Mesela geçen sezon Kjaer'i 8 M aldık Şu an değeri 15-20 M arası. Bu tarz parlamaya yatkın oyuncuları bulmalıyız. Ya da genç yaşında parlamış sonra kariyeri bir nebze düşüşe geçmiş genç adamları alabiliriz. Holtby, T. Hazard, Ola John veya dediğim gibi Leroy Fer. Bu tarz oyuncular elbet kendilerini bir kez daha göstermek isterler.

    Ben size teşekkür ederim asıl. Bu sene FFP ile bir nebze olsa da Manchester, Real özentiligini bıraktık. Ucuza, bedava adamlara yöneldik. Keşke Geçen sene yapsaydık Bunu. Mesela geçen sene John Guidetti vardı forvet. Çok genç. Celta Vigo'ya gitti. Bedavaya. Onu katabilirdik kadroya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defans oyuncusu alınırsa yazık olur.

    3-5-2 oynanabilir. van der wiel kaldırır mı bilemiyorum şahsen ama sol beke kaldırabilecek birisi alınabilir. neuds yedek için alındıysa kötü olur. neuds > skrtel yaşı geçtikçe aşırı kötüleşti skrtel.

    kjaer topal neuds 3 lüsü güzel olabilir. zaten olmasada topal aralarına hep giriyor.

    önlerinde souza ziyech ozan olur orta saha.

    hala söylüyorum souza kötü futbolcu değil. ilk geldiğinde bence gayet iyiydi. ama 70 maç civarı oynadı bu adam. ve de topalla birlikte verimi düşüyor herkes gördü. yanında ozan gibi birisi olursa savunma anlamında gayet iyi oluruz. taktik takımı olmalıyız. belli bir disiplinle oynayacak oyuncularımız var. bu disiplini volkan şen ve emenike dışında herkes uyar. bunlar çünkü maç içinde küsen oyuncular. avrupadaki başarı önemli olan. şampiyonlar ligine katılalım ligde de ilk 2 içinde olursak başarılı oluruz. çünkü şampiyonluk hayal. bjk elindeki oyuncuları tutabilirse şampiyonluk için gene tek aday olurlar ki gökhan gönül gibi bir oyuncu aldılar.

    belli bir taktik oturtmalıyız bence ister savunma ister hücum olsun. tamam savunma anlayışı ile şampiyonluk zor ama avrupa için oynamalıyız artık. yıldız kavramı saçmadır bencede ama 4.yıldızı gs aldı. ha şampiyon olan direk katılacak doğru ama belli bir taktikle gidersek zaten şampiyonluklar gelecek. bjk o sistemle avrupada iş yapması zor.

    ziyech ve sol tarafa oyuncu alınırsa transfer işi bizim için biter bence. belki kiralık vs. defans forvet için alternatif alınabilir. emenike diego yu çine katara kakalayabilirsek efsane olur.




  • Bence Skrtel+Ziyech alınıp CL ön eleme kadrosu kurulur. CL katılım hakkı kazanırsak , Nani'nin yerine bi kanat alınır bu takıma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolo toure nin sözleşmesi bitti. bence defansa alternatif için alınabilir. yaşı geç ama hem tecrübesi hemde alternatig olarak alınırsa güzel olur.

    roma ile katardan keitayı falan aldı. gayette iş yaptı.

    fm deki yıldıoz gaston ramirezin sözleşmeside bitmiş. ne dersiniz gaston ramirez için
  • Arkadaşlar akşam 5'de bir hazırlık maçımız daha varmış. Biraz inceledim de yine yayınlayan kuruluş yok galiba? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • Oquzhann kullanıcısına yanıt
    dsmart
  • Daily Mail, Manchester United'da yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun gönderilmesini istediği Juan Mata'nın Fenerbahçe'ye çok yakın olduğunu yazdı.
  • Oquzhann kullanıcısına yanıt
    kimle yapıyoruz
  • Orta sahada Topal ve Souza yan yana oynayacaksa Messi, Suarez, Neymar gelse başarılı olamayız...

    Perrera ıssız adaya düşse yanına alacağı iki şey Topal ile Souza olur... Bu orta saha ile oynarsanız güzel futbol hayal arkadaşlar... Önlerine öyle bir adam koymalısınız ki Ancak İniesta, Modric veya Rakitic ayarında olmalı...
  • 
Sayfa: önceki 697698699700701
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.