Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.588
Cevap
163
Favori
1.809.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34703471347234733474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doomcurse


    quote:

    Orijinalden alıntı: AnondraX


    quote:

    Orijinalden alıntı: doomcurse

    smolov ise tam bizlik transfer politikası.

    Fener'e gol atarsan bir dahaki sene kesin transfer hedefine girersin.
    Böyle transfer komitesinin gözünü tüküreyim ben ya

    Haklısın ama Smolov gerçekten iyi forvet. Bienvenulerin, Emenikelerin yanında Suarez gibi adam. Dünya yıldızı alacağımıza, 26-27 yaşlarında kariyerinin en parlak dönemini yaşayan futbolcu alalım derim ben. Smolovun tam aradigimiz isim olduğunu düşünüyorum

    Bir nebze iş yapabilir ama diğer as takımdaki forvetimiz bu mu olmalı sence

    Ben 2.forvet için bu kalitede bir adam isterim ama bu sezon smolov formda ve maliyeti artmıştır o yüzden 2.forvet olmayı hem kabul etmez hemde biraz şu mali durumda lükse kaçar

    RVP mi 1.forvet? Smolov varken şuanki RVP 3.yedek anca olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mishakal

    yok mu duyum felan

    salih ve alper sabah 5'de paparazilere yakalanınca mekandan çıkarken artık işlere instagramdan devam etmeye başlamışlar arda abileri gibi,ordan kovalıyorlar karı kız başka duyum yok şimdilik bende.
  • yıl olmuş 2017 hala rvp ciddiye alsaydı iyi olurduk diyen kafalar var. adama top gelmiyor bizimkiler ne bekliyor hala anlamıyorum. hayır yani rvp yerine fernandao , emenike , sow oynadı da ne oldu?

    geçen sene rvpnin attığı kritik goller sayesinde şampiyonluk yarışında durduk. bu senede en azından kafadan kazandırdığı maçlar oldu. gerçekten rvp gibi bir oyuncuyu değerlendirememek ancak bizim gibi loser takıma göredir. rvp beşiktaş hatta gsde bile olsaydı şuan çok farklı şeyler konuşulurdu. ama koca futbolcu bir portekiz çingenesi ile egolu oyuncular yüzünden futboldan gram anlamayan adamlara madara oldu.
  • bu arada arkadaşlar neden yaşa bu kadar takılıyorsunuz? eto kaç yaşıdna vagner love kaç yaşında , atiba kaç yaşında ? yaşın önemi yok. özellikle bizim gibi geleceğe yatırım yapması imkansız bir takım için genç oyuncularla uğraşmak manasız. alacakın 27-32 yaş arası oyuncuları şampiyonluk garanti. bkz. ersun yanal dönemi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sembroni

    yıl olmuş 2017 hala rvp ciddiye alsaydı iyi olurduk diyen kafalar var. adama top gelmiyor bizimkiler ne bekliyor hala anlamıyorum. hayır yani rvp yerine fernandao , emenike , sow oynadı da ne oldu?

    geçen sene rvpnin attığı kritik goller sayesinde şampiyonluk yarışında durduk. bu senede en azından kafadan kazandırdığı maçlar oldu. gerçekten rvp gibi bir oyuncuyu değerlendirememek ancak bizim gibi loser takıma göredir. rvp beşiktaş hatta gsde bile olsaydı şuan çok farklı şeyler konuşulurdu. ama koca futbolcu bir portekiz çingenesi ile egolu oyuncular yüzünden futboldan gram anlamayan adamlara madara oldu.

    robin'in en önemli özelliği bitiriciliği,sakatlığından dolayı fiziği ve hızı eskisi gibi olmasa bile hala bizim ligin en iyi bitiriciliğe sahip oyuncusu.Bjk yada gs gibi hücum hattı kuvvetli,topla oynama oranı yüksek ceza sahasında pozisyona sokacak adamlar olsa rahat 30 golü olurdu şu anda.




  • Gomis(Sow,Fernandao)

    Taison(Stoch) Lens/Honda(Şen)



    Malinovsky(Alper)

    Ekici(Salih)


    Souza(Ozan)

    Clichy/Sobol(HAK) Zabaleta(Şener)

    Skrtel(Yiğithan) Topal(Neudstater)


    Costil(Volkan)

    Şu kadroyu kurmak bizim ayarımızdaki bir kulüp için çok çok zor olmamalı. Bonservisten dolayı Lens olmazsa Honda'yı alma riskine girilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordJJesus -- 13 Mayıs 2017; 16:9:0 >
  • Scouting yapıp genç potansiyeli oyuncuları 200-300 bin eurolara alıp 20 milyona 30 milyona satan bir takım olsak fenamı olur.

    Mesela atıyorum mpappe yi 2015 te kimse tanımazdı o zaman keşfedip %40 hissesini alsak şimdi avrupalı devlerden teklifler yağardı 30 milyon euro 35 milyon euro diye.

    Başka bir örnek kanteyi Leicester 5 e aldı 1 sene sonra 35 e sattı. Lewandowski ye Dortmund servet dökmedi 3 milyona aldılar oynattılar şans verdiler avrupanın pek çok kişiye göre en iyi santrforu oldu(Bedava gitmesi farklı bir konu).

    Bizim bu hazırcılık kafasını değiştirmemiz lazım bu sorun ülkemizdede var. Bu mentalite yüzünden krasice rvp ye diego'ya v.b dünya para yedirdik. Arayan buluyor keşfedilmeyi bekleyen yeni fabregasları, robbenleri, mandzukicleri biz arasak bizde buluruz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torku Fenerbahçe 2018

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gignac gibi para için Meksikaya giden adam istemiyorum diyorsunuz, Taison gelsin diyorsunuz. Yahu bizim lige gelen yıldız oyuncular kaşımıza gözümüze bakıp mı geliyor? Türkiyede temiz vergisiz para alıyorlar, acayip para veriyoruz o yüzden geliyorlar yani hemen hemen bütün gelenler Gignac karakterinde zaten. Yıldız topcuların "Asla Çin ya da Türkiye'ye gitmem." diye ezdiği ligiz, ama bizim taraftar istiyor ki yıldızlar koşarak gelsin.
  • CaztınBiber kullanıcısına yanıt
    Bu dediğin ancak kulübü birisi satın alırsa gerçekleşir bizim ülkemizde yoksa gelen yönetim başarı getirecek oyuncu yerine scoutingle falan uğraşıp gelecek seçimlerde gitme tehlikesini göze almaz.
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    Budur . Önemli olan futbolcunun ahlaklı olması . Disiplinli , çalışkan bir futbolcuysa her türlü katkı sağlar
  • CaztınBiber kullanıcısına yanıt
    böyle bir şey sence olur mu türkiyede?

    bu tür projeler maalesef ki türkiyede olmaz. çünkü ne sabırlı bir yönetim ne de sabırlı bir taraftar var. bizim mutlu olabilmemiz için ligde şampiyon olup derbileri kazanmamız yetiyor. o yüzden genç oyuncu aldığın zaman tutmazsa bu çocuğa bu para verilir mi olayı başlar.(bkz. bruma)
  • CaztınBiber kullanıcısına yanıt
    Bu tür projelerde genellikle hedefi olmayan takımlar öne çıkıyor. Günümüzden örnek verirsek ; Leicester . Geçen sene hiçbir hedefi yoktu .
    Bu sene Torino . Hedefi yok
    Atalanta . Hedefi yok
    Dortmund lewa yı aldığı sene şampiyonluk hedefi yoktu .
  • ----------GIGNAC-------
    TAISON-------------LENS
    ------EKICI---SALIH----
    ----------JOSEF--------
    CLICHY-------------ŞENER
    -----SKRTEL--TOPAL-----
    ---------VOLKAN--------

    Harika bir kadro olur. Topalın yerine ayağı iyi düzgün bir stoper olsa daha iyi olur ama bu kadroya herkes razıdır herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaztınBiber

    Lens e kaynak ayırmak için Josefi 5-6 ya satıp orta sahaya sözleşmeleri biten noboa ile miguel velosoyu almalıyız.

    Ozan ile Salih orta saha rotasyonunda kalır topal ile neustader satılmazsa ligde mümkün mertebe orta saha oynamamamaları lazım. Alper'in tek meziyeti driplingiyle kanat oynar pas vermeyi bilmeyen FB orta sahası olmaz.



    .Skrtel Topal Neusatader Yiğithan (Kesinlikle şans tanınmalı çok potansiyeli çocuk) ile defansı götürürüz. Geçen sene gibi 32 yaşındaki stopere 6 m euro gömmeyelim. Bonservis verdiğimiz oyuncu 1-2 sene sonra kar edeceğimiz biri olmalı. (kjaer gibi)

    Sol beke fabio coentrao yu kiralayabiliriz 11 oynar HAK iyi bir yedek İsmail gönderilir.

    Sow sonuçta her yıl ligde bir şekilde 12+ gol atmayı başaran skorer kulübe sadık iyi niyetli bir oyuncu tekar kiralanabilir. Bu kadro sizce nasıl?



    Chupo Moting(



    Taison Lens



    M.Ekici Noboa(Salih,ozan)



    M.Veloso

    Fabio C. Şener(x)

    Skrtel. XX

    Costil



    Skrtelin yanında topal neustader yiğithan dönüşümlü oynayabilir. Volkan kalsın ama yedek.Öncelikli bölgelerimiz. Forvet ve orta saha olmalı ordaki sıkıntıyı çözmeden beklere stopere bonservis gömersek batarız.

    Skor katkısı verecek adam yok gol atamaz bu takım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aziz Yıldırım ın ceketi aday olsa yine seçilir,ne isterse yapmaya devam eder neyi göze alamıyormuş.Bunu beşiktaşta uyguladı fedadan sonra bir şampiyon olamadı iki şampiyon olamadı üçte dörtte oldu.Üç yıldızlı forma basıyorlar şimdi.



    Niyet önemli niyet varsa sonra gayret edersin ve başarırsın. Hazırcılığı ,günü kurtarmayacılığı bırakırsak başka oyuncularda buraya banka gözüyle bakmaz sıçrama tahtası olarak görür iki üç sene elinden geleni yapar,katkı verir kulübümüzde aldığının 5-6 katına satar kâr eder.Bizim kurtuluş reçetemiz bu.

    Ha bunu yapmazsak 31-32 yaşındaki adamları 5-6 milyon eurolara almaya devam edersek avrupanın finansal anlamda en riskli kulübü olmaya devam ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gignac nedir ya artık takımımda emekliye ayrılmış adam görmek istemiyorum.Smolov,taison,lens,konoplanka bunların hiçbiri gelmesin bizim önceliğimiz,kanayan yaramız orta saha transfer yaparken yönetim bunu göz önünde bulundurmalı.5 yaşındaki çocuğa sorsan orta sahaya ihtiyaç olduğunu bilir ama 3 yıldır hala kanat oyuncusu yazılıp çiziliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Gignac yerine Smolov'u tercih ederim. 4 yaş daha genç bir oyuncu. Ama bu Gignac Emenike ve Fernandao kazmalarından 10 kat iyidir. En azından doğru düzgün bir santraformuz olur. Ekici'nin de geldiğini varsayarsak 1 orta saha 2 bek 1 stoper (Kjaer giderse) ve 1 tane de kaleci lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 13 Mayıs 2017; 17:46:47 >


  • Ligde Eto'o etkisi yaratır. Bedava
  • Emenike ilk 11 de
  • 
Sayfa: önceki 34703471347234733474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.