Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.588
Cevap
163
Favori
1.809.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33113312331333143315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emre Mor'un menejerinin beğendiği tweeti yazıyorum buraya.

    Ahmet ercanlar emre mor diyorsa kesin gelmiyor yalan yönetim gündem degistiriyor yine satilik kalemiyle ...

    https://twitter.com/1907Volkan66/status/846304717382791168


    Emre Mor demeyin artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hannibal96

    Bu arada bugün Emre Mor'un menajeri ile Türkiye-Azerbaycan u19 maçını izledi yöneticilerimiz.Azerbaycanlı 18 yaşındaki Ozancan Kökçü ile de ilgileniyormuşuz.Kendisi Feyenoord altyapısından.Maça baktığımda çocukta pek bir şey göremedim.Zaten ikinci yarı oyundan çıktı.Hollanda'da yaşayan Türk birini biliyorum.Scouting ile de çok ilgileniyor,hollandada sık sık gerek lig gerekse altyapı maçlarını izlemeye gider.Başka oyuncu mu kalmadı da bunu istiyoruz dedi.Beğenmiyor yani.Feyenoord altyapısından yetişip çok iyi oyuncu olsa sözleşme imzalarlardı,bedavaya bırakmazlar.Kardeşi yakın tarihte profesyonel sözleşme imzaladı ama kendisi sene sonu serbest kalacak.Kısaca bomboş,menajer kazığı,sırf "gençleşiyoruz" yalanını taraftara yutturmak için yapılacak bir transfer.Umarım o saygıdeğer büyük scoutlarımız da beğenmez ve almayız.Kendi altyapımızda daha iyi gençler var.

    Katılıyorum.Bir ara Bilal başaçıkoğlu yazılıp duruyordu düzenli takip ettiğim için tanıyorum volkan Şen'in daha alt seviyesinde bir oyuncu.Sırf genç diye işimize yaramayan oyuncular takıma toplanmaz umarım ülkemizde çok daha iyileri var.İlla genç yetenekler arıyorlarsa güney Amerikaya açılsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Ahmet Ercanlar denilen paralı kalemşör alenen algıyı transferler üzerine çekmeye çalışıyor.Ama artık yemezler.


    Emre Mor konusunda ise tavsiyem gitsin İspanya'ya(bknz.Emre Çolak) buralara gelip kariyerini bitirmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdark -- 28 Mart 2017; 21:26:55 >
  • en başarılı dönemimizi aykut kocamanla yakaladık sonra 3 temmuz patladı doğal olarak takım düşüşe geçti. yine de son haftaya kadar şampiyonluk yarışındaydik. al görüyoruz işte vitordan sonra takım toparlayamadı bile. 3 temmuzdan sonra aykut değilde başka biri olsa neolurdu takım bi hayal edn
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kataffaz

    Emre Mor neden bu kadar övülüyor anlamak güç . Çocuğa nedense Türkiye deki bakış ile Almanya daki çok farklı. Hız ve adam eksiltme dışında tek bir artısı yok . Toplu ve topsuz oyunda yok , takım savunmasında yok bu yüzden de BvB de oynayamıyor. Almanya da Shaqiri diyorlar adama . Ben sanmıyorum ki BvB ya da ayarı bir takımda tutunup iş yapsın .

    Gelişime son derece kapalı , asabi , kontrolsüz , bencil , fizik olarak yetersiz ( boy-ebat değil messi de küçük ama düşmüyor ), skora katkı yok denecek kadar az .

    Gayet mantıklı bir açıklama. BVB de bile kendini bir adım öteye taşıyamıyorsa işi zor. Umarım yok olup gitmez.
  • Fenerli Jön kullanıcısına yanıt
    Ersun hocam bizi Nisan ayında şampiyon yaptı bilgilendirmek istedim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açın Lens' in maçı var izleyin boşverin Emre Mor' u falan bu yönetim canınızı sıkmaktan başka işe yaramaz.
  • Emre Mor benim oyuncum değil. Evet çok iyi çalım atıyor. Adam eksiltiyor. Potansiyeli var. Yetenek fakiriyiz. Bizim takıma her türlü hareket getirir. Lakin nerede ne yapacağını pek bilen bir isim değil. Gençlikten dolayı tabii. Pas vermesi gereken yerde üç kişi arasına giriyor. Ya da pas opsiyonlari doluyken çalıma gitmiyor. Biraz savruk. Demoralize olmaya müsait. Skor katkısı da düşük. Bize daha çok ceza alanina girip, gol sezileri olan biri daha yarayabilir.



    Emre potansiyeli oyuncu. Kötü olduğunu söylemiyorum. Gelsin tabii. Ama hiç benim oyuncum değil. Cengiz çok daha uygun bana. Aklımı kurcalayan bizim aradığımız ilk 11 oyuncusu Emre Mor mu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Hocam katılıyorum.Eğer biz bu adamı kiralayacaksak almamızın anlamı yok.Çünkü daha olmamış bir oyuncu.Gelir gelmez bizim oyunumuzu yukarı çekemez.Bize direkt skora katkı verecek kanatlar lazım.Hatta bence bir kanatta Lens olacaksa diğer kanatta çizgide oynayan değil de ceza sahası koşusu yapan,forvet özellikleri de olan bir kanat lazım.Tabiki Sow olmasın mümkünse o isim



    Bu arada yarın AMK gazetesinde %90 "Lens olmazsa Jesus Navas" haberi çıkacak.Muhabirleri bir şeyler fısıldadı twitterdan ben böyle yorumladım.Baya düşüşte biriydi Navas.Son halini bilmiyorum ama yaşı da az değil.Sanki daha düzgün birini bulmalıyız Lens olmazsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenerli Jön

    en başarılı dönemimizi aykut kocamanla yakaladık sonra 3 temmuz patladı doğal olarak takım düşüşe geçti. yine de son haftaya kadar şampiyonluk yarışındaydik. al görüyoruz işte vitordan sonra takım toparlayamadı bile. 3 temmuzdan sonra aykut değilde başka biri olsa neolurdu takım bi hayal edn

    Lord jokerin aykut versiyonu

    3 temmuzdan önceki en başarılı dönem dediğin dönemde paok + young boysa elendik. Şl 3. tur ön elemesi için paok lokum gibi kuraydı, kıymetini bilemedi aykutun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hannibal96 kullanıcısına yanıt
    Ne katacak bize Emre Mor bunu düşünmek lazım. Volkan Şen ne katiyorsa bir tık üstünü katacak bence. Oyuna hareket getirecek evet. Volkan da bunu yapıyor. Tabii ki Emrenin daha önü acik. Ama çalımi sonuca ulaştırmak gerek. Bize biraz daha skora yakın bir kenar oyuncusu daha iyi olacak. Tabii bu tarz adam bulmasi zor. Campbell olabilir mesela. Dediğim gibi Emre'yi sevmeme nedenim kötü olması değil. Benim oyuncum değil. Ben yanında ver kaç yapmak varken İki kişiye çalım deneyen oyuncuya pek sıcak olamıyorum.



    Navas severim. İki sene önce iyiydi. Ama bu sene nasıl hiç bilmiyorum. Lens çok daha uygun bize. Navas beleş ama. Lens solda oynarsa Lens,Navas çizgileri süper olur


    Yalnız isim İspanya dan demiş. Navas değildir o zaman :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 28 Mart 2017; 23:36:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Jonathan Viera ya da Pione Sisto gelse keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir enerji var sizde gelip hala burda umutlu umutlu konuşuyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalavar

    Ersun hocam bizi Nisan ayında şampiyon yaptı bilgilendirmek istedim..

    Dandik süper ligde şampiyon olmak başarı değilki ayrıca maç başına toplanan puanda aykut hoca daha çok maç oynamasına rağmen ersundan önde 3 temmuz olmasa aykut uegayı alabilirdi niye çünkü taktiği uyuyo ben böyle düşünüom

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerli Jön kullanıcısına yanıt
    Dandik dediğin ligde 3 yıldır şampiyon olamıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lens alternatifi dediğiniz adam Konoplyanka'ymış AMK'ya göre. Keşke ikisi bir gelse. Lens bonservisli, Konoplyanka kıralik. Ukraynalı fetişim biraz dinmiş olur hemde sola müthiş hamle olur. Merkeze de Sydorchuk tamamdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caner-Medley

    Lens alternatifi dediğiniz adam Konoplyanka'ymış AMK'ya göre. Keşke ikisi bir gelse. Lens bonservisli, Konoplyanka kıralik. Ukraynalı fetişim biraz dinmiş olur hemde sola müthiş hamle olur. Merkeze de Sydorchuk tamamdır.

    Hocam Lens'i bonsevisi ile almak imkansız gibi bişey. Sunderland 12-15 milyon euro istiyormuş.

    En iyisi lensi 1-2 milyona kiralamak. Yalandan da 12-13 milyon da opsiyon koyarız

    Sol kanat için sözleşmesi sene sonu bitecek olan taisonu 6-8 milyon gibi bir bedele alabiliriz. Sonraki sene de taison elimizde bulunur Lens geri döner onun yerine genç bir kanat buluruz.

    Taison olmazsa Choupo-Motinge sıcak bakıyorum. Bonservisi yok. Kanatta oynayan forvet tarzında. Aykut'un seveceği bir adam bence. Tek santrafor oynamak zor. Ona destek olur kanattan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caner-Medley

    Lens alternatifi dediğiniz adam Konoplyanka'ymış AMK'ya göre. Keşke ikisi bir gelse. Lens bonservisli, Konoplyanka kıralik. Ukraynalı fetişim biraz dinmiş olur hemde sola müthiş hamle olur. Merkeze de Sydorchuk tamamdır.

    Lens'in hastasıyım tercih etmem kimseye Ama Konop da iyi oyuncu solda oynar genelde zaten.Çok harika olur kanatlarımız umarım 2'sini de alırız bir şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --TimuR-- kullanıcısına yanıt
    Hocam Lens eğer ki bize dönmek isterse 7-8 civarına biteceğini düşünüyorum. Lens'e 15 M civarı alıcı olacağını düşünmüyorum. Belki orta sıra EPL takımları verebilir bu parayı. Ama Lens kariyerini buraya çizerse 7 M Pound biter tahminim. Konoplyanka Schalke kiralanmiş, bize de olabilir seneye. Talipleri çoktur tabii onun. Zor ihtimal Konopylanka. Keza Joel Campbell da çok kiralaniyor. Bir defa da biz kiralık düşünebiliriz.



    Taison zaten herkesin isteyeceği bir hamle. Onun durumunu kestiremiyorum. Türkiye yapmaz gibi de geliyor.



    Chupo Moting Emenike tarzında. Çok savruk. Aykut ile ne olur bilinmez. Bence Kjaer 15 üstü gittiği sürece artı 3-4 civarı Josef yollarsak Lens,Orta saha, Kiralık Kanat transferi yapmak çokta zor olmasa gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan Demirel,Hasan Ali Kaldırım,Mehmet Topal,Salih Uçan,Moussa Sow,Emmanuel Emenike bu oyuncular takımdan gönderilmeyecek,yerleri sağlam olan kişiler.Aykut'un has adamları
  • 
Sayfa: önceki 33113312331333143315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.