Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.588
Cevap
163
Favori
1.809.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25882589259025912592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caner-Medley


    quote:

    Orijinalden alıntı: ArtılananAdam


    quote:

    Orijinalden alıntı: Caner-Medley


    quote:

    Orijinalden alıntı: mpolat35

    Orta sahaya Vilhena alsak belki de cuk diye oturur. Souza-Vilhena-Alper üçlüsü iyi olur, fizik olarak zayıf bir üçlü olmaz. Orta sahadaki pas dağılımını Vİlhena yapar. Ayrıyeten orta sahada solak oyuncumuz yok zaten :) Takımdaki Hollanda'lılardan dolayı uyum sıkıntısı da yaşamaz.

    Kesinlikle, Tam aradığımız tipte oyuncu bana göre de. Çift yönlü. Topu savunmadan uzun ya da kısa pasla çıkarabilecek biri. Dün mesela Vilhena gibi bir ismimiz olsa kontra ile farkı açardık. Açıkçası biz topun yönünü değiştiremedegimiz için sıkıntı çekiyoruz. Vilhena böyle bir isim. Dediğiniz üçlü de tam 433 için biçilmiş kaftan. Vilhena artı Narsingh ile Uefa ya talip bır kadromuz olur.

    Şahsen bende klasik on numaraya nazaran öncelik olarak 8 numara istiyorum. Vilhena da tam bu yönde. Yeni sözleşme yenilediler.Ama 8 M civarına satacaklarini düşünüyorum.

    öpücükle mi alacan 8milyonluk adamı? 1.5milyonumuz var

    Kjaerin yüksek bonservis ile satılması gündemde.

    kjaer yerine kim alınacakta kjaer gönderilecek bu yönetim alır yine sönmüş balon 35 yaşıındaki bi adamı görürüz günümüzü




  • Kura şansı yanımızda olursa çeyrek finale kadar iyi gelirsek ondan sonra kim gelirse gelsin kadıköy faktörü ile avantajlı oluruz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilbao ikinci bitirmiş. Onlardan kurtulduk. Bu turu çok büyük olasılıkla geçeriz Monchengladbach falan gelmediği sürece. Ama futbol bu o ara takım formunu kaybeder kritik oyuncumuz sakatlanır belli olmaz. Ama bu sene en az çeyrek görmeliyiz. Avrupa Ligi başarılı olacağımız bir kulvar. 2013'te finalden kıl payı döndük. Kadıköy'deki Benfica maçı en az 3-0 bitecekken 1-0 zar zor bitti. Dünyaları kaçırmıştık ve 3 topumuz direkten dönmüştü, 1 penaltı kaçmıştı. Ben takıma güveniyorum. Bu sene neden o başarıyı tekrarlamayalım ki?
  • 1hkn kullanıcısına yanıt
    neden olmasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1hkn

    Devre arasında satmak gibi bir çılgınlık yapmazlar umarım..?!

    Sene sonu gider muhtemelen Hocam. Sakho kiralık gelebilirse devre arası da olabilir.

    @ArtılananAdam

    Kendin diyorsun 1.5 M var diye. O da yanlış ayrıca 2.5 M mevcut. Para yok oyuncu satmadan eksikleri nasıl gidereceğiz. Kjaer satilirsa, Dick kalırsa iyi oyuncu bulur yerine. 7-8 M iyi stoper buluruz. Lens gidecek sezon sonu, orta saha yok. Mecburuz satmaya. Sözleşmesi bitince o adamı tutamayiz. Bedavaya kaçırmak delilik olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 9 Aralık 2016; 14:37:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Çünkü aklı başında bir yönetimimiz v..kdjksaşdja.

    Gerçekten de olamaz mı olabilir.. Biz aksiyon severiz.

  • Vilhena ve 8 milyon ????



    Yok artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naledolası Kanal

    Bilbao ikinci bitirmiş. Onlardan kurtulduk. Bu turu çok büyük olasılıkla geçeriz Monchengladbach falan gelmediği sürece. Ama futbol bu o ara takım formunu kaybeder kritik oyuncumuz sakatlanır belli olmaz. Ama bu sene en az çeyrek görmeliyiz. Avrupa Ligi başarılı olacağımız bir kulvar. 2013'te finalden kıl payı döndük. Kadıköy'deki Benfica maçı en az 3-0 bitecekken 1-0 zar zor bitti. Dünyaları kaçırmıştık ve 3 topumuz direkten dönmüştü, 1 penaltı kaçmıştı. Ben takıma güveniyorum. Bu sene neden o başarıyı tekrarlamayalım ki?

    Bilbao ikinci bitirmedi ki şuan liderler ki muhtemelen lider bitirdi yazacaktınız yanlış yazdınız ama daha şuan oynanan son maç var bitmedi. İkili averajda Genk üstün. O yüzden Genk bugün berabere bile kalsa lider olacak ve Bilbao muhtemelen rakiplerimiz arasında olacak




  • 1hkn kullanıcısına yanıt
    şaka bir yana a.y. devre arası transfer yapmayı sevmez.
    en fazla 1 oyuncu alır 1 oyuncu satar bu transfer döneminde.
    orta saha almazsa ne şampiyon oluruz ne de uefayı alırız.
  • Bence hiçbir şartta devre arası satılmamalı zaten stoperimiz yok hem olsa bile o uyum bozulmamalı.

    Dereden geçerken at değiştirilmez.

    Şimdi belki geçen sene bjk ersanı sattı 2 adam aldı falan diye akla gelebilir.

    Ama tamamen farklı durumlardayız hem oyun yapısı olarak hem kulvar olarak.

    Şöyle ki bjk'ın zaten hücum yönü kuvvetliydi, ortalama defans oyuncularıyla ligi götürebildiler. Ki zaten sadece lig vardı ellerinde.

    Ancak biz de durum farklı en güçlü yanımız savunmamız, oyun karakterimizi de bu güçlü yönümüze borçluyuz zaten ve o savunmanın belkemiklerinden biri de kjaer. Üstelik ligde 4 puan gerideyiz, uefa'da hedeflerimiz var.

    Hasılı, bu kadar şeyi üst üste koyunca macera aramaya gerek yok diye düşünüyorum.
  • FenerMedya'dan :

    Oscar icin maasinin yarisini biz verelim diyerek Chelsea ile anlasmisiz. Oscarla anlasmak kalmis bi tek. Ama Oscar istemiyor diyorlar.



    Bi de Oscar mi olur bilmiyorum da ocak basinda 10 numara aciklanirmis.

    + Romerodan vazgecmisiz, ayrica ayni scout ekibi Ceniz Underi de beğenmemiş.

    + Advocaat Sosayi istemiyormus, ya Ben Arfa ya Oscar gelsin demis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingoshi -- 9 Aralık 2016; 14:55:43 >
  • Ingoshi kullanıcısına yanıt
    Oscar mı
    biraz hayal gibi geldi bana ama umarım olur.
    çok büyük oyuncu
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Hocam ama transfer yaparsa efsane yapar.

    Bkz. Anelka, Sow, ve etki bakımından Nobre.

    Yine öyle bir efsane devre arası bekliyorum. Yeter ki kayıpsız geçebilelim şu periyodu. Ayrıca 11 oyuncusu satacağımızı düşünmüyorum yani kjaeri. Emenike, wdw, Fernandao üçlüsünden biri gidecek bence. ½90 ergen emenike ama.

    Bekleyelim ve görelim hayırlısı olsun.
  • Hocam haklısınız zaten bu ikiliyi bozmamak gerek. Çok üst seviyeler. Başarılı olmamızın yegena sebeplerinden. Ama verilecek para 20 M baremine çıkarsa hayır demek mümkün olmaz gibi geliyor bana.

    Oscar gelirse valla mükemmel Olmaz mi Ama imkansız Bence.


    @Kakà En fazla o kadar eder. Kaç etmesi lazım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner-Medley -- 9 Aralık 2016; 15:06:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Elbette oscar gelirse süper olur ama kjaere endeksli gelirse kötü olur

    Yönetimin hünerlerini burda sergilemesi lazım olayı sezon sonuna ötelemesi lazım. Oscar'ın ya da kimi alcaksak parası da bir yerden çıkar emin olun. Ki zaten oyuncu kiralıcaz max verceğimiz para hadi olsun, o kadar olmaz da, 5m. Halledilir.

    Siirtjetpaspor degiliz ki biz hedeflerimiz var oyuncular gider,gelir değişir. Önemli olan bizim tarihimiz ve başarılarımız. 10 sene sonra her para biter ama başarı hep baki kalır.

    Porto da değiliz alttan zibil gibi gelmiyor ya da gidenin yerine hemen listede oyunucumuz olduğunu da sanmıyorum.

    Kısacası ben 20m da verseler bu durumda devre arası satmazdım.

    Ama aziz satabilir ona bişey diyemem.




  • Ingiliz basinina da dusmus Oscar haberi.
  • aziz işini bilir
  • her futbolcu teklif varsa en kotu ihtimalle degerine satilmalidir,bu malesef artik mecburiyet kulupler icin ta ki alttan oyuncu cikarana kadar.
  • Sırf bir orta saha almak için devre arası takımın dengelerini bozmamak lazım.

    Emenike veya fernandao gidebilir çokta önemli değil.

    Oscar gibi bir adam alacaksak Salih'te satılabilir bir şeyler verecek diye çokta beklememek gerek artık Aykut hariç kimse oynatmadı zaten bende severim ama boş hayal şuan Salih.

    Bunun dışındakiler yedeğiyle on biriyle gerekli sezon sonuna kadar sonuçta takım düzeldi önümüzde kupa,lig uefa var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caner-Medley

    quote:

    Orijinalden alıntı: 1hkn

    Devre arasında satmak gibi bir çılgınlık yapmazlar umarım..?!

    Sene sonu gider muhtemelen Hocam. Sakho kiralık gelebilirse devre arası da olabilir.

    @ArtılananAdam

    Kendin diyorsun 1.5 M var diye. O da yanlış ayrıca 2.5 M mevcut. Para yok oyuncu satmadan eksikleri nasıl gidereceğiz. Kjaer satilirsa, Dick kalırsa iyi oyuncu bulur yerine. 7-8 M iyi stoper buluruz. Lens gidecek sezon sonu, orta saha yok. Mecburuz satmaya. Sözleşmesi bitince o adamı tutamayiz. Bedavaya kaçırmak delilik olur.

    Hocam bizim devre aramızda Çin'de yaz transfer sezonu olacak belki 1 oyuncu oraya satabiliriz. Ama diyelim ki satamadık kimseyi 2.5 milyon ile de oyuncu alabiliriz yani kiralayabiliriz. Çok fazla oynatılmayıp işimize yarayacak bir oyuncu bulursak kiralama ücreti sezon başındaki kadar olmaz sonuçta yarım sezon kiralanacak. Hatta bazı oyuncuları bedelsiz bile kiralayabiliriz sadece maaşını ödeyip özellikle de Premier ligden bunu yapabileceğimiz oyuncular çıkar illa ki. Ha keşke Çin'e bir oyuncu satabilsek de elimizdeki para ile bonservisle bir orta saha alabilsek üzerine bir de opsiyonlu kanat kiralasak ya da opsiyonlu orta saha kiralayıp Lens'in bonservisini alabilsek çünkü Lens gerçekten çok büyük işler yaptı en önemlisi de inanılmaz bir azim gösterdi takım için ruhunu ortaya koydu çok büyük fark yarattı en kötü ihtimalle sürekli çabalıyor ve bir şeyler yapmak istiyor bu da çok önemli bir şey böyle bir oyuncuya mutlaka ihtiyacımız var elimizden kaçırırsak büyük paralar harcayıp aynı katkıyı alamayabiliriz tabi futbol bu tersi de olabilir alırız sürekli sakatlanır katkı veremez bunlar futbolda var ama şu anki görüntüsüyle çok büyük bir istekle oynuyor kaçırmamak lazım ve bizde de devam etmek istiyor bu durumu lehimize kullanmamız gerekiyor devre arasında biraz paramız olursa söylenen rakamlardan biraz daha azına ikna edip Lens'in de kalma isteğini kullanıp satın alabiliriz çünkü sakatlık sebebiyle birkaç da maç kaçırdı daha da ekstra göz önünde olamadı özellikle de avrupada 3 maç kaçırdı bu durumları kullanmamız gerekiyor. Yoksa sezon sonuna bırakırsak performansı daha da artarsa Sunderland bırakmaz diğer teklifleri de görmek isterim der ancak devre arası böyle bir şey diyemez sonuçta bizde sezon sonuna kadar kirada bence mutlaka bu durumu kullanmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Şartları zorlamamız lazım en başta Emenike'yi mutlaka bir yere yollamamız lazım çünkü devre arasında sözleşmesinin bitimine 1.5 yıl kalmış olacak tam satılma zamanı satmazsak bir daha zorlanırız bunu sezon başında da demiştim satmamız lazım yoksa düzgün performans göstermeyip sıkıntı çıkartırsa işimiz çok zor demiştim ve maalesef ki ilk maçlar dışında haklı çıktım. Keşke haklı çıkmasaydım ama durum bu o yüzden mutlaka satmamız lazım umarım satarız zaten Advocaat da istemez onu diye düşünüyorum. Emenike dışında Fernandao da satılabilir pek maça da çıkmadı zaten kolay kolay da oynamaz kupa maçları dışında ya da 2-3 oyuncu birden sakat ya da cezalı olmadıkça. Bunu da sezon başında söylemiştim RvP oynar o yoksa Sow oynar o yoksa Emenike satılmadıysa -ki o da satılmalı demiştim zaten- o oynar o da yoksa Lens oynar. Lens o bölgede de oynadı zamanında ki her türlü Fernandao'dan çok daha fazla katkı yapar o bölgede de. Fernandao büyük takımlara uyacak bir oyuncu değil. Çünkü çok kısıtlı özelliklere sahip o özellikleri de çok üst seviyede kullanamadıktan sonra işimize yaramaz. Hatta Volkan Şen de satılabilir onun da sözleşmesinin bitimine 1.5 yıl kaldı yazın yaşı 30 olacak. Yaşı ilerledikçe fiziksel olarak daha da düşüş yaşayacak ve daha da ağırlaşacak ister istemez zaten şuan bile zorlanıyor üst üste biraz topla buluşunca biraz depar atınca biraz kendini zorlayınca bunu hepimiz görüyoruz zaten ilerleyen yıllarda bu durum daha iyi olmayacak daha kötüye dönüşecek. Yani sözleşme uzatmamız kesinlikle zararımıza olur ya sözleşme sonuna kadar oynatıp serbest bırakacağız ya da satacağız. Çin'den alacak illa ki olur hazır bizde avrupa maçlarında biraz oynadı milli takımda da oynuyor piyasası kağıt üzerinde var iken satmak yararımıza olur diye düşünüyorum yoksa Volkan gelecekte fark yaratacak bir etki yapmayacak illa ki bir kenar oyuncusuna daha ihtiyacımız var Lens'i bir şekilde alabilsek dahi. Volkan bizde yedek olur sadece yorulan rakibin üzerine oynaması için alınır oyuna başka da zor kendi oyun tarzını değiştirmedikçe ki bu yaştan sonra da zor değiştirir ha bazı oyuncular belli bir yaştan sonra daha akıllı oynuyorlar ama Volkan için böyle bir şeyin olma ihtimali aşırı düşük hani bir ihtimal bile vermek istemiyorum hiçbir şey için imkansız diyemeyiz ama işte şu anki görüntüde böyle bir şey mümkün değil. Sonra biraz da olsa para kazanabileceksek Neustadter de satılabilir o da yedekte durup sakatlık cezalı durumlarında idare edecek bir oyuncu sadece en azından genç biri alınabilir onun yerine ama yedekte oturmayı sorun etmediğinden ve bonservisle de almadığımızdan çok da önemli değil onun durumu kalsa da olur sezon sonuna kadar yani idare eder yine arada oynar. Wiel kendini vermeyecek gibi duruyor kendini verse çabalasa oynar ama bu şekilde devam edecekse motive olmayacaksa kendini oyuna vermeyecekse o da satılabilir çünkü yedekte tutmak için fazla gereksiz bence. As oyuncu olarak aldık ama şu anki görüntüsüyle Şener'i zorlamıyor bile maalesef o yüzden yaşı da daha az ancak belli bir seviyede olan Şener ile mücadele edecek hatta üzerine koyup formayı bile alma duruma gelecek bir oyuncu alınabilir eğer ki Wiel bu şekilde devam edecekse tabi. İlk etapta bu isimler satılabilecek isimler arasında gözüküyor. Bir şekilde 1-2 tanesini satabilsek en azından ve Lens'i alsak üzerine de bir orta saha kiralasak çok güzel olur diye düşünüyorum.




  • 
Sayfa: önceki 25882589259025912592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.