Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.588
Cevap
163
Favori
1.809.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24942495249624972498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtrhn

    Alper'in pozisyonu çok sağlam kondisyon istiyor işte. 60. dakika seken topa ayak uzatacak halin yoksa neden Fenerbahçe'de 11 sin ? onu geçtim 17. dakika da dışarı vurduğu kafa, onu ortasaha yapsa anlarım.

    Alper'de 60 metre koşuyor kornerden çıkıp hatta belki daha fazla koşuyor hatta düşününce alper dışarda durmuyor direğe yapışıyor nerden baksan 108 metrelik sahanın 75-80 metre deparla geliyor. Topu durduramaması normal bence. Savunulacak tek yanı bu ama dediğin eğer vuruşu daha riskli bir biiçmde deneyip yerden ya da ters köşeye atmaksa bu denenebilir dışarı gitse daha çok küfür ederlerdi.

    Sow'un pozisyonunda top sekiyor ama o topa dokunuyorsan kaleye gönderirsin o kadar yavaş dokunuyorsan en azından. Vurdu dışarı gitti Emenikenin 2 yıl önce kalenin ağzından dışarı vurması gibi olsa kabul derim ama pozisyonda topa vurmak mümkün.

    hocam boşa tartışıyoruz benim düşüncem net sow golü kaçırmasa güzel olurdu ama top hızlıydı etkili bir şekilde dokunamadı gol atması için daha erken hareketlenmesi gerekiyordu kızıcağımız nokta vuruşu değil pozisyonu geç süzmesi olabilir.
    alperide sowdan daha fazla severim her secdeye yattığında musa musa diyenlerdende değilim .
    alperin pozisyonunun isterse kaleden koşsun karşı ceza sahasına o topu kaleciye vurmasının izahı yok en yakın adamın gelmesi 3 saniye sürer resmen o derece boş pozisyon topu stoplamış zaten aşırt hadi onuda beceremedin yerden köşeye vur en vurulmaması gereken yere vurdu.
    tekrar söylüyorum alperin performansını eleştirmiyorum çok güzel oynadı gol pozisyonuda kaçar arada olur yani ama savunmanın bir anlamı yok o pozisyonu.şu maç 2-2 olsa alper o golü kaçırsa neler olurdu böyle yazar mıydın çok merak ediyorum.Sowun pozisyonları %100 lük golse alperin pozisyonu %birmilyonluk goldür.
    yorumumuda lütfen doğru anlayın alperi kesinlikle eleştirmiyorum tekrar tekrar söylüyorum maçtaki en etkili oyuncularımızdandı.sadece senin söylediğine istinaden yazdım bunu.oyuncuları değil pozisyonları karşılaştırıyorum sadece.




  • Kapatmadılar yanlış bilgi verme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoch'u kaptanla tribüne çıktı diye bu hallere sokanlara gerekli cevap bu maç fazlasıyla verildi
  • Karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Stoch "Oyuna girerken Dick Advocaat benden şut atmayı denememi istedi. Çünkü çok iyi bir şutum var. Bunu kulllanmamı istedi. Maçlarda şut atmak için bazen fırsat bulabiliyorum, bazen bulamıyorum. Biraz zaman bulursam şutu hemen deniyorum. Yine denedim ve gol oldu. Zor bir maçtı. Maçın zor olacağını biliyorduk. İyi ve agresif bir takıma karşı oynadık. Hızlı oyunculara sahipler. Bizim için kolay olmadı. Bu skorla hatta Alper atsa 3-0 olacaktı, kazanabileceğimizini düşünmemiştim. Turu hala garantilemedik. Ayrıca pazar günkü derbiye de konsantre olmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

    NTVSpor'dan aldım. Ne demiş anlamadım. Kazanabileceğimizi düşünmemiştim? Pazar günkü derbi? NTVSpor bozdu galiba.
  • Valla daha öncede denenmesini söylemiştim hani bugün attı diye söylemiyorum ama, cidden bu adamı amc de denemek lazım. Buün sow ve alpere ayrı ayrı çok güzel paslar attı . hızlı driplinglide . e tam ortada bunun yeri çektiğini indirir.

    Denemek lazım.
  • Stoch adam eksiltemiyor ama tam yerine çakıyor topu, Volkan ise tam tersi; Lens bu ikisinin birleşimi o yüzden Nani ve Lens yan yana oynasaydı bugün müthiş bir FB izliyor olabilirdik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hawkerx

    Valla daha öncede denenmesini söylemiştim hani bugün attı diye söylemiyorum ama, cidden bu adamı amc de denemek lazım. Buün sow ve alpere ayrı ayrı çok güzel paslar attı . hızlı driplinglide . e tam ortada bunun yeri çektiğini indirir.

    Denemek lazım.

    Kesinlikle ben de denenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu takımda o işi yapabilecek en uygun adam. Ama nasıl hiç denenmez garip geliyor bana. Aykut Kocaman Bienvenu'lü senede Alex'i forvete çekip Stoch'u forvet arkası olarak 2 maç oynatmıştı. Bana kalırsa iyiydi de. Kesinlikle denenmeli. Aatif'tan ve Alper'den daha etkili olacaktır.
  • Alper'in oyununda ciddi bir gelişme var zaten kondisyon konusunda(maç kondisyonu değil) sıkıntı yaşayan bir oyuncu değil. Özellikle orta saha oynarken daha sakin ve daha akıllı, görerek ve bilerek oynamaya başladı. Bu da hoca farkını ortaya koyuyor, zamanında en başından böyle kaliteli bir hocayla çalışma fırsatı olsaydı şuan çok daha farklı bir yerde olur. Maalesef yıllardır Ersun Yanal, İsmail Kartal ve Vitor gibi oyuncu yetiştirmekten uzak hocalarla yetenekleri köreldi oyununun üstüne hiçbir şey koyamadı. Bir merkez orta saha oyuncusu oyunu Hollandalı bir hocadan daha iyi kimseden öğrenemez ve Alper bunun kıymetini bilmeli. Adamların yıllardır en iyi yaptığı şey pasa yönelik oyun sistemi ve oyuncu geliştirmek. Alper, Ozan, Salih gibi yetenekli ama sürekliliği olmayan oyuncular bu şansı değerlendirirse herkes kazançlı çıkar. Ayrıca hocanın çalışana şans verdiği çok belli oluyor, yakında Volkan ve Emenike'nin de kolay kolay takıma giremeyeceğini düşünüyorum. Stoch'a sürekliliği yok diyenler Volkan'ı görmüyor mu? Adam her ikili mücadele sonrası 1-2 dakika yerde yatıyor, savunmaya kesinlikle gelmiyor geldiğinde de batırıyor. Bir de üstüne hücumda çok yetersiz, Stoch da en az Volkan kadar süreklilik gösterir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hawkerx

    Valla daha öncede denenmesini söylemiştim hani bugün attı diye söylemiyorum ama, cidden bu adamı amc de denemek lazım. Buün sow ve alpere ayrı ayrı çok güzel paslar attı . hızlı driplinglide . e tam ortada bunun yeri çektiğini indirir.

    Denemek lazım.

    Aykut Kocaman denemişti ve güzel olmuştu.Şimdi neden olmasın
  • Takıma sol bek lazım. Zorya nin ofsayttan iptal edilen golü az kalsın onun yüzünden gol oluyordu. Şener yine idare ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan Gönül Fenerbahçeli arkadaşlar boşuna yüklendik adama...
  • Şenerin hücumu marcelo defansı iso

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volvox7

    Karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Stoch "Oyuna girerken Dick Advocaat benden şut atmayı denememi istedi. Çünkü çok iyi bir şutum var. Bunu kulllanmamı istedi. Maçlarda şut atmak için bazen fırsat bulabiliyorum, bazen bulamıyorum. Biraz zaman bulursam şutu hemen deniyorum. Yine denedim ve gol oldu. Zor bir maçtı. Maçın zor olacağını biliyorduk. İyi ve agresif bir takıma karşı oynadık. Hızlı oyunculara sahipler. Bizim için kolay olmadı. Bu skorla hatta Alper atsa 3-0 olacaktı, kazanabileceğimizini düşünmemiştim. Turu hala garantilemedik. Ayrıca pazar günkü derbiye de konsantre olmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

    NTVSpor'dan aldım. Ne demiş anlamadım. Kazanabileceğimizi düşünmemiştim? Pazar günkü derbi? NTVSpor bozdu galiba.

    Bu skorla kazanabileceğimizi düşünmemiştim dedi. Ntvspor yanlış aktarmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Feyenood-ManU maçı da başlamadı gitti arkadaş.Kuyt yazsa bir tane keşke.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtrhn

    Gökhan Gönül Fenerbahçeli arkadaşlar boşuna yüklendik adama...

    9 yılın verdiği alışkanlık işte.Ersun Yanal'a da olmuştu aynısı


  • Tebrikler

    Osmanlı da yeniyor. Böyle giderse garantileyecek üst turu
  • Harfi harfine katılıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 24 Kasım 2016; 22:28:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar hala ısrar ediyor. Salih-Stoch konusunda. Ne yapmışlarda harcanıyorlarmış-mış.

    Stoch geldiğinden beri takımda skora katkı ihtimali en iyi kanat oyuncumuz. Pası, şutu gayet iyi. Yine aynı şekilde gelidğinden beri doğru düzgün şans verilmeden, kendini Fenerbahçeye ait hissedemeden sürekli biryerlere kiralandı. Sanki masrafı çokmuş gibi. Soruyorum size Stoch hangi şansı boşa harcadı? Grass maçında oyuna erken girdi, yazdı. Bu maçta oyuna erken girdi; yazdı, Alper yemese yazdırıyordu da. Şuanda açık ara ayağı en temiz oyuncumuz. Hadi bu adamın ilk 11 performansı iyi değil. Olabilir, yaşı geçti artık bu geliştirilebilir bir özellik değildir belki ama zamanında bu adam kadroya giremezken yedek sol kanat olarak İsmail giriyordu oyuna. Sırf girip sağa çekip vurması için bile oynatılır bu adam. Oyunu karşıya yıktığımız dakikalarda Stoch'dan daha etkili olabilecek tek bir os/kanat oyuncumuz yok.

    Salih konusunda ise Roma'da 2 yıl kaldı. Öyle veya böyle çok şey öğrendi. Geldi, bize Monaco'da turu getiriyordu. Grass maçlarında eh iştelik bir performans gösterdi ama ona rağmen yine şans bulamamaya başladı. Fiziği yetersiz olabilir ama bu hala gelişemez olduğu anlamına mı geliyor? Gelişir. Bal gibide gelişir tek sıkıntısı fizik olsun. Bugün net şekilde gördük ki ortasahada Souza, Topal, Neus, Volkan, Alper vs oynadığı zaman basit-skora giden oyunu oynayamıyoruz ve kapanan takımları açamıyoruz. Stoch girmese bu maçı kaybedebilirdik, çünkü oradan kimse beyniyle oynamıyor. Ancak, sağlıklı bir Souza - Ozan ortasahasının önünde; Alper/Stoch - Salih/Aatıf - Lens olursa asıl Persie'yi o zaman izleriz. Teknik, skora giden, "bal yapmayan arı" modunda olmayan bir kadro oturduğu zaman bizi böyle kolay gözüken maçları gerçekten kolaylaştırmamıza yarıyor. Ayrıca, Aatıf'a dahi şans tanınıyorken Salih'e tanınmaması yanlıştır.




  • Hawkerx kullanıcısına yanıt
    Bende yıllardır aynı şeyi diyorum. Alex zamanında birkaç maçlığına onun boşluğunu doldurmuştu iyi kötü şekilde.Şuanda da herkesten faydalı olur 10 numara pozisyonunda.
  • Beyler uzun zaman oldu statta maç izlemeyeli.

    Derbi için nasıl bilet alırım kale arkası ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24942495249624972498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.