Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
84.453
Cevap
275
Favori
2.174.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cechin gelmesini cok isterim ama zor

    Vlaar konolplyanka mbia gibi genc adamlar gelmez turkiyeye objektif olalim

    Fernandao gelir bu takima gelmesini istemem acikcasi

    Benim gonlumde hep dzeko vardi hala da var ama od gelmz

    Tahminim gundemde olmayan oyuncular bi anda oldu bittiye getirilicem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ne chechi 30 lu yaşlarında ki kaleciye dünyanın parasını vermek saçmalık

    zamanın da nasıl rüştü yerine volkanı oraya monte ettilerse şimdi de mert monte edilecek

    bu arada romero falan deniliyor o herif mertin ve volkanın yarısı etmez
  • D. kullanıcısına yanıt
    Cech hariç diğer oyuncular gelebilir hepsi orta halli oyuncular o oyuncular alınamıyorsa zaten ooooo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sempatizann

    Cechin gelmesini cok isterim ama zor

    Vlaar konolplyanka mbia gibi genc adamlar gelmez turkiyeye objektif olalim

    Fernandao gelir bu takima gelmesini istemem acikcasi

    Benim gonlumde hep dzeko vardi hala da var ama od gelmz

    Tahminim gundemde olmayan oyuncular bi anda oldu bittiye getirilicem.

    Hocam vlaar 30 mbia 29 konoplanka 26 yaşında genç değiller bonserviside yokken alınamıyosalar zaten başarıda beklemeyin bunlar bile orta sınıfın altı epl liginde özellikle vlaar tam bir bomba aston villa istemiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleye transfere gercektem gerek yok mertin bu sezon oynadigi 2 mactan gelecek sezon icin planlama yapmak cok yanlis mert form tutarsa cok iyi kaleci ust uste penalti tuttugu zamanlari hatirlayin . bir forcet kesinlikle şart tabiki bu RVP veya Dzeko olursa harika olur cunku zaten kanatlari otoban yapan 2 oyuncumuz var (gokhan,caner) ama fernandao alinirsada is yapar iki kanattan etkili ortalar geliyor fernandao nun da bu sezon bursa da yaptiklarini tartismaya gerek yok eldeki fazlalikla cikarilmali mesela serdar kesimal bekir selcuk bunlar gitmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CMedya Fenerbahçe @MedyaFenerbahce 20 sn.21 saniye önce
    BİLGİ // Emre, Webo, Selçuk, Mert, Egemen ve Bekir'in kulübümüzle olan sözleşmeleri bugün itibariyle bitti.
  • Bir takımın 11 ine 6-7 adam alıp aynı sezon şampiyonluk beklemek pek doğru olmaz. Fenerde volkan emre bekir selçuk gitse ve fernandaoyla birlikte 1 defans 1 de kanat alınsa iyi bir teknik adamla (hücum futbolu oynatacak) hem kafaya oynayan hem de tribünleri heyecanlandıran bir takım olur. Önemli olan amacı kavga etmek, gazeteci aldırmak değil takımı için savaşmak ve pes etmemek olan bir oyuncu grubu oluşturabilmektir. Fenerdeki 2 solbek kimsede yok. Forvetler iyi orta saha iyi. Aynı oyuncular ersun hocayla çok farklıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ballı kuralarla ( kötü takım yok, kafa kafaya gidecek takım gelirse ) cl gruplarına kalmak içten değil. Yeterki geçen seneki gibi trasnferler gecikmesin.
  • ananas32 A kullanıcısına yanıt
    Hakliniz genc degiller ama bizim takima o kadar alistim ki 29 yasinda adam genc geliyor artik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeartQuake kullanıcısına yanıt
    Bekir'in yerine Ahmet Çalık'ı alabiliriz. Bekir'den daha sağlam ve en fazla Bekir kadar para alır. Zaten yanlış hatırlamıyorsam 12-13 sezonunda oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçında parlamıştı. 2-3 milyon bonservis verirsin ama kenarda 20 yaşında Ahmet Çalık oturur, 30 yaşındaki karakteri bozuk, saatli bomba Bekir oturmaz.
  • Sadece transferler önemli değil, bunların niteliği çok önemli. Kimler olacak, hangi bölgelere monte edilecek, alınacak Fernando yedek için mi 11 için mi alınıyor? Bunların hepsi soru işareti. Kaldı ki bu rotasyondan sonra ciddi bir uyum süreci var. Özellikle ikinci turda umarım Sporting Lizbon falan gelir de iyi bir kadroyla şansımız yüksek olabilir.
  • elophidae kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz hocam fakat unal aysla ilk geldiginde takimi kokten revizyona goturmustu dogru teknik adam ve dogru futbolcularla

    Bknz muslera elmander melo eboue ujfalusi selcuk

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • terrenao + spaletti ile taş gibi bir kadro kurarız gençler hadi hayırlısı
  • Abi Cech'e verelim parası neyse , gerisini bonservisi bitmiş oyuncuları alarak kapatalım. Saçma transferler yapıcağımıza nokta atışı yapmış oluruz. Aynı kadro ile devam edelim krasic,stoch,holmen falan yollamayalım. Emenike kuyt gitsin gerisi kalsın, kalede Cech olunca bu yeni katılanlardan 1-2 si iş yapınca zaten başarılı oluruz.

    Bence Petr Cech mutlaka fenerbahçeye gelmeli, bu adamı kaçırırsak çok üzülürüz çünkü dünyanın en iyi kalecilerinden biri
  • Umarım bu sene de transferin son gününe kalıp son günü bir kiralık defans ve Bienvenu tarzı bir adam alıp kapatmayız transfer sezonunu.
  • atacani kullanıcısına yanıt
    Yahu Krasic, Holmen'i cidden düşünüyor musun? Bekir, Selçuk, Meireles, Kadlec falan hepsi kalıyor sana göre. Yapmayın ne olursunuz.. Bonvervisi bitmiş oyuncuların yıllık ücretlerini unutuyorsunuz sanırım. Hele ki böyle çöpleri takımda tutarak ne amaçladın orasını da anlamadım. Krasic, Holmen, Kadlec gibi çöplere vereceğin yıllık ücretin yarısını böl Petr Cech'e ver daha yararlı olur.
  • Muhahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    quote:

    Orijinalden alıntı: sinandh

    Kardeş bir git işine.İyi bak bakalım yazılan isimlere. Yukarıdaki kadrolara bakıyorum sonra oyuncu değerlerine bakıyorum ucuza aldığımızı varsaydığım halde 60-70 Milyon Euro tutuyor. O da minimum. Aga şunu kafanıza sokun Türkiyede maddi gücü bu kadar yüksek bir takım yok

    Vlaar, Ayew, Mbia, Fernandao, Konoplyanka, De Vrij, Cech, Pereira çoğu kadroda olan isimler.

    Vlaar, Ayew, Mbia, Konoplyanka, Pereira bunlar zaten bedava.

    Cech'in hizmetlerine karşılık kulübü çok fazla bir şey talep etmeyecektir. Fernandao ve De Vrij'in en az 60-70 milyon edeceğini düşünüyorsan ya ekonomi bilgin zayıf ya da matematik ile ciddi bir problemin var. Ama bence yukarıdaki oyuncular hakkında hiçbir bilgin yok sadece 10 oyuncu 6 milyondan gelse diyip böyle saçma bir sayıya ulaşmışsın.

    Bakın ben bu oyunculara demiyorum. Yukarıda Cavani diyenler bile var. Cavani tek başına 50 milyon . Zarate diyenler var bonservisini yazmama gerek yok. Ben Konya diyorum siz anya. Anlaşamayağız galiba.
    Fernandao'yu uğraşşak 3-4 e bile alırız ki alıp da bir yerimize monte etmeye gerek yok. Avrupa'da oynayacağız anca yedek olur Fernandao. Bizim ligte gol atıyor diye adamı hemen baştacı yaptılar, gerek yok böyle şeylere. Ben yıldız derecesindeki oyunculardan bahsediyorum. Konuyu çarpıtıp kendiniz haklı çıkartmaya çalışmayın. Konopylanka'yı alamayız. O kadar avrupa kulubü varken (Büyük kulüpler dahi peşinde) bedelsiz Fenerbahçe'ye gelmez. Vlaar beğendiğim bir oyuncu ve bir ihtimal diyorum.




  • Onu alamayız bunu alamayız, siz fenerbahce yi ne zannediyorsunuz. Hep bu vizyonsuzluklarla bu günlere geldik.
    Vlaar, milner, ayew zor isimler değil. Verirsin 2.5 bak nasıl koşarak geliyorlar.

    Yukarıda arkadasin yazdığı isimlerin hiçbiri zor değil. Hele mbia en basiti. Adamı trabzon istiyor yahu buyutmeyin yabancılar buraya gelmez diye gözünüzde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.