Şimdi Ara

Fenerbahçe 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.595
Cevap
28
Favori
189.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    Ben artık isme bakmayacağım . Takıma maksimum katkıyı versin benim için yeterli , isim alanları görüyoruz

    Bkz: Krasic,Meireles
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K U N

    Mevlut ve fernandes takımı geriye götürür.Hele 4 tane merkezde oynayabilecek santrafor varken bir tanesine daha gerek yok.Yerli kanat lazım.Bunun için de biraz para bayılmak gerek.

    webo ve kuyt ın son senesi . Üstelik webo yabancı sınırına takılınca yedekte forvet olmuyor
  • Kampl olmassa kesinlikle yönelmemiz gereken adam Banega , şuan arjantinde kiralık az önce attıgı golüde ekliyorum bi izleyin. Tahminim valencia ümidi kestigi için 7 milyon € civarina bitirebiliriz .



  • Banega aslında tam bizlik bir oyuncu çok iyi bir adam ama stabil oynama konusunda sıkıntıları mı var acaba kiralık gittiğine göre. Transferde doğru hamlelerin yapılacağına dair pek umudum yok benim. Yine geçmişte bize karşı oynamış adamların arasından alırlar herhalde. Scout sistemimiz bize karşı top oynamış adamlardan ibaret. İnternette bahsi geçen adamlar doğruysa yine çok küçük düşünüyoruz. Bir yabancı sınırı engeli var fakat 5.sınıf adamlardan artık vazgeçilmeli. Avrupa potasına girmeye çalışan orta halli bir takım kafası var Ersun Yanal'da o kafada Aykut Kocaman'da o kafadaydı. Yeni sezona transferden ziyade hala 2 pası bir araya getiremediğimiz gerçeği ile ilgilenilmeli bu orta saha acizliği ile avrupa kupsına gitsen ne olacak ki.
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    istikrarsız ve disiplinsiz
  • Mevlüt 2-3 senedir her transfer döneminde çıkıyor.Yahu tamam anladık yerli bir forvet de adam fransada ilk 11 çıkıyor az çok katkı da veriyor bizde niye yedek oturmaya gelsin?
    Ayrıca orta sahaya adam gibi bir dinamo almamız lazım Emre tarzında.
  • SON DAKİKA: Fenerbahçe, Bacary Sagna transferinde sona yaklaştı. (L'Equipe)
  • 33 lük adam almayız.zaten o bölgeyede hiç düşünmemişlerdir bile...menajeri atmış ortaya para yükseltmek için fb gsyi karıştırcak güya.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir son dakika daha: Medical Park Antalyaspor, genç orta saha oyuncusu Emrah Başsan'ın transferine ilişkin herhangi bir görüşme yapılmadığı bildirdi.
  • antalyaspor la görüşme yapmayacağız zaten , haberlere göre emrah serbest kalacak
  • bu emrah nerden çıktı ya bir jimmy durmaz değil bence
  • Yorumları okudumda çoğu kişi saçmalamış ne fernandesi arkadaş adam en son ne zaman oynamış acaba fernandes istanbulu eğlence yeri olarak görüyor tuttuğunu koparmaya çalışıyor şu an bjkden oturduğu yerden bir sürü para kazanacak sene sonunda katara gider büyük ihtimalle.

    Transfere gelince alacağımız oyuncular ya ihtiyacımız olan bölgelere formda isimler olmalı yada takviye isteyen yerlere kuyt, webo gibi profosyonel oyuncular olmalı.Takımda fazla oynama olacağını düşünmüyorum.

    Bence seneye 6+2 kuralı gelir buna göre ayarlarsak gitmesi gerekenler;
    yobo-meireles-cristian-holmen-webo-emre-krasic(alıcı bulunamazsa yine kiralık gider) yerlilerden emre dışında kimse gönderilmez.

    Kalan yabancılar;
    Alves-kadlec-stoch-kuyt-sow-emenike

    Şimdi en önemli kısım alınacak yerli-yabancı oyuncular;
    Benim düşüncem forvete yerli 1-2 isim alınması lazım mevlütü alabiliriz bunun yanında akhisarlı niasse türk statüsüne geçiyormuş niasse alınabilir.yani yedek forvet olarak bu 2 futbolcu var kafamda.2 yabancı kontenjanını orta sahaya harcamalıyız biri forvet arkası diğeri m.topal tarzı bir oyuncu olabilir.Benim özellikle alınmasını istediğim ve alınması gerektiğini düşündüğüm isim Adam Lallana bu sene süper futbol sergiledi premier ligde hem çok kolay adam geçiyor asist yapıyor gol atıyor top çalıp rakibi atağa kaldırıyor ve ingiltere gibi bir yerde fizğiyle ön plana çıkabiliyor İngiltereyle dünya kupasına gidecek bu yaz kupa başlamadan önce almalıyız bu oyuncuyu tahminen 13-15m euro civarına alınabilir.Meyro-krasic e verdiğimiz paralar düşünülürse çok değil bence.Orta sahanın ortası olarakta sözleşmeleri bu sene biten sevilla lı mbia ve psgli matuidi var bu 2 isim yoklanmalı biraz daha fazla yıllık vererek 2sinden birini alabiliriz diye düşünüyorum.Fransada oyuncuya verilen paraların yarısı vergiye gidiyor yani takım 6 veriyorsa oyuncu 3 alıyor türkiye bu konuda en düşük vergilendirme yapan ülkelerden burdada bunun avantajını kullanabiliriz.Sonuç olarak kafamdaki kadroda;

    Gelecekler;
    Mevlüt (6-8m)
    Niasse (4-5m)
    Lallana (15-17m)
    Mbia yada Matuidi den biri (Bedelsiz)
    Stochta geri dönmüş oluyor
    Savunma için gidecek oyuncu yok gelecek oyuncu sağ bek için yedek bir türk olabilir.

    Herkes gibi grizman kagawayı sıralayabilirdim buraya ama hayal kurmuş olurdum bu oyuncular en az 30dan başlar toplam maliyetleri 60-70m euroları bulur.Gerçekçi ve kaliteli bir kadro yaptığımı düşünüyorum transfere harcadığımız miktar 25-30m oluyor buda zaten her sene harcadığımız rakamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mevlüt 4m civarına gelecek sanırım 6 8 vermezler.matuidi sözleşme uzattı.30dan aşağı vermezler hele psg hiç...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

    SON DAKİKA: Fenerbahçe, Bacary Sagna transferinde sona yaklaştı. (L'Equipe)

    Sagna senelik 6m puund istemiş arsenalden vermezseniz city veriyor oraya giderim demiş yani bu şartlarda almamız imkansız zaten yaşı itibariylede gereksiz transfer olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    quote:

    Orijinalden alıntı: K U N

    Mevlut ve fernandes takımı geriye götürür.Hele 4 tane merkezde oynayabilecek santrafor varken bir tanesine daha gerek yok.Yerli kanat lazım.Bunun için de biraz para bayılmak gerek.

    webo ve kuyt ın son senesi . Üstelik webo yabancı sınırına takılınca yedekte forvet olmuyor

    6+2de takılmaz.Webo kuyt bu seneyi de götürsün adam akıllı biri alınır o zaman.Hücumun yedeği bile yabancı olmalı ve fiziği kuvvetli olmalı bana göre.Mevlüt şu taktikte stoperlerin arasında eriyip gider.Çok yaratıcı bir oyuncu da değil.Para israfı olur.
  • bizim klüpten adam olmaz.kurulan scout ekibine baksana.müjdat yetkiner,saffet akbaş ve kemalettin şentürk.ne transferden anlarlar,ne oyuncu izlemesinden.birilerinin torpiliyle klüpten iş bulmuşlar.

    buraya yazıyorum bu adamların getirecekleri adamlardan bir cacık olmaz.30 yaşında,kariyeri bitmiş oyuncuları takıma dolduracaklar ve klübün geleceği olan oyuncuların önünü kesecekler.jadson,baptista falan nedir ya adamların kariyeri bitmiş.bursaspor'un sene başında ilgilendiği adamlar.

    diğer bir değineceğim konu da oyuncu satma konusunda.bizim klübün literatüründe oyunculardan para kazanmak yok herhalde.oyuncularımıza ederinden fazla teklif geldiğinde satmamız lazım.stoch'u 15e istedi rus klüpleri.şimdi satsak 5'e gider.fenerbahçe'de her oyuncunun yeri dolabilir.zamanı geldiğinde oyuncular gönderilmeli.

    yeter be yeter.bıktım artık 30 yaşındaki adamlara 8-9 milyon bayılıp 2 sene sonra bedavaya yollamaktan.oyunculardan para kazansın istiyorum klübüm.her sene 30 milyon euro para harcayıp karşılığını alamıyoruz.bari transferden kar yapalım.koskoca fenerbahçe futbol takımının bu kadar amatörce yönetilmesine dayanamıyorum.




  • Seneye recep niyaz ve salih ucan i kullansak sirf yabanci almak icin almasak ne kadar guzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

    SON DAKİKA: Fenerbahçe, Bacary Sagna transferinde sona yaklaştı. (L'Equipe)

    %90 gerçektir bu transfer yıllardır aynı vizyondayız çünkü. 30+ adamlara parayı bqs yıldız getirdim dersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neuchatel


    quote:

    Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

    SON DAKİKA: Fenerbahçe, Bacary Sagna transferinde sona yaklaştı. (L'Equipe)

    %90 gerçektir bu transfer yıllardır aynı vizyondayız çünkü. 30+ adamlara parayı bqs yıldız getirdim dersin.

    Şaka mısınız nesiniz keşke gelse, adamın sözleşmesi bitiyor bu düzeyde bir adamı bonservissiz alabiliyorsan alacaksın arkadaş. kuytun verdiği performans ortada, seneye avrupada yokuz ne bekliyorsunuz gelecek vaad eden genç oyunculara 10 15m verecek durum da değiliz ki böyle bir adam kariyeri açısından bizi şu aşamada ne kadar tercih eder?
  • recep niyaz,salih ve beykan seneye forma şansı bulamazlarsa bir daha da bulamazlar.orta sahaya yapılacak tecrübeli bir yabancı oyuncu transferi bu oyuncuların kariyerine direkt olarak etki eder.

    seneye orta saha oyuncularımız şu şekilde olursa bu oyuncular bence üst düzey oyunculara dönülebilir:

    Mehmet topal-alper-salih-ibrahim serdar aydın-recep niyaz-beykan-okay yokuşlu(gayseri düşeceği için bedavaya alınabilir)-stoch-kuyt-jimmy durmaz(holmen+serdar+2 milyon euro)

    orta saha için tam 10 isim yeterli avrupada olmayacağımız bir sene için.

    Mehmet topal-salih-alper-jimmy durmaz-stoch

    Mehmet topal-okay-salih-kuyt-stoch

    ibrahim serdar-alper-recep niyaz-jimmy durmaz(sağ)-beykan(sol)

    gibi seçenekler oluşturulabilir.recep niyaz,ibrahim serdar,beykan gibi adamlardan şüpheniz olmasın.

    recep niyazın 35 maçta 7 gol-11 asistlik gayet güzel bir performansı var bu senehttp://www.transfermarkt.com/tr/recep-niyaz/profil/spieler_105653.html

    ibrahim serdar aydın müthiş bir yetenek bence.asıl mevkisi orta saha ama sağ bek,sağ açık da oynayabiliyor.tam bir joker.u15 nike premier cupta gol krallığı var.

    beykan şimşek bu sene karabükte 492 dakika sure aldı ve 4 gol 1 asisti var.tolunay kafkas gibi fenerbahçe düşmanı adamın takımına oyuncu kiralarsan olacağı bu.adam sure almamış.bu adamın salih,recep niyaz kadar potansiyeli var.daha fazla da olabilir.




  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.