Şimdi Ara

Fenerbahçe 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.032
Cevap
57
Favori
548.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Transferle ilgisi yok ama şl'de 2 ön eleme turu oynayacakmışız habertürk'ün haberine göre.
    http://spor.haberturk.com/futbol/haber/845992-fenerbahceye-buyuk-mujde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kafaavcisi

    Transferle ilgisi yok ama şl'de 2 ön eleme turu oynayacakmışız habertürk'ün haberine göre.
    http://spor.haberturk.com/futbol/haber/845992-fenerbahceye-buyuk-mujde

    zaten öyleydi geçen seneki gibi
  • Emenike'nin menajeri Erdem Konyar: "Emenike F.Bahçe'de oynamak istiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Hedefi Avrupada başarı, Ülkede başarı olan takımın forveti sadece Sağ ayağını kullanabilen bir adam olmamalı. Yedek için mi alıyorlar yoksa Krasiç gibi içinde kaldığı için mi alıyorlar bilmem ama Emenike bizde bu sene oynasaydı birşeyler yapabilirdi. Seneye hedeflerini yükseltip cl ye katılacak bir takımın forvetinde daha yetenekli, daha düzgün bir forvet olmalı. Kafa golü de atmalı iki ayağını da kullanabilmeli.

    Kimmiş o forvet, söyle de alalım ? V.Persie mi ? Ronaldo mu ? Arkadaşlar kafanız mı iyi ya. Emenike geldi emenike. Sakatlığı 2-3 hafta sürer herhalde ama kesinlikle Krasic gibi olacağını hiç sanmıyorum. Benim üzüntüm hala haberin netlik kazanmaması. Bir bildirsek kapa . Bu adam ligi de, Cl yi de götürür merak etmeyin. M.topal, hasan ali, ziegler avrupa ligini iyi kötü götürüyorsa bu adam da götürür.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

    quote:

    Orijinalden alıntı: kafaavcisi

    Transferle ilgisi yok ama şl'de 2 ön eleme turu oynayacakmışız habertürk'ün haberine göre.
    http://spor.haberturk.com/futbol/haber/845992-fenerbahceye-buyuk-mujde

    zaten öyleydi geçen seneki gibi

    Bu sene 3 ön eleme oynama tehlikesi vardı galiba onun için müjde denilmiş.Seri başıyız play off ta.




  • Benim kafamdaki Aubameyang tarzı adamlar. Emenike'nin pivot özelliğinden çok hareketli oynamayı sevdiğinden, açık alanda etkili olduğunu ligde de görmüştük. Webo-Sow uyumu ortadayken Webo'nun 1-2 tık üstü pivot bir santrafor daha çok iş görür diye düşünüyorum. Bilemiyorum, biraz kumar gibi geliyor Emenike hamlesi.
  • Fenerbahçe'nin takıma geri kazandırmak konusunda önemli bir yol kattettiği, Nijeryalı golcü konusunda, başarılı oyuncunun temsilcisi FIFA Menajeri Erdem Konyar, varolan durumu açıkladı.

    "ŞU ANDA ANLAŞMA YOK!"
    Radyospor'a açıklamalarda bulunan Konyar, "Emenike konusunda Fenerbahçe'yle anlaşmadık. Böyle bir şey yok. Kulüpler anlaşmadan, etik olarak da herhangi bir anlaşma yapmamız söz konusu değil. Önce kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz" dedi.

    "EMENİKE, FENERBAHÇE'DE OYNAMAK İSTİYOR"
    Erdem Konyar, "Fenerbahçe'nin Emenike'ye talip olduğunu ve bu konuda Spartak Moskova'yla görüşmelerin sürdüğünü biliyoruz. Ocak döneminde de bunları yaşadık. Emenike Spartak Moskova'yı seviyor; ama Fenerbahçe'yi de çok seviyor. Fenerbahçe'nin Emenike'nin kalbinde çok büyük bir yeri var. Kulüpler anlaşırsa Emenike'nin anlaşmasında hiç bir sorun olmaz. Buyük bir kulüpte olmak, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak Emenike için çok önemli. Emenike böyle düşünüyor, bu önemli bir nokta. Zaten teknik heyete büyük bir saygısı var. Kulüpler anlaşırsa Emenike, Fenerbahçe'de oynamak istiyor" şeklinde konuştu.

    "2.5 MİLYON EUROYA ANLAŞMA OLMAZ"
    Erdem Konyar, bazı iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, "Ocak ayına göre bu dönemde Emenike'nin Fenerbahçe'ye transferinin daha kolay olabileceğini belirten Konyar, "Daha sıcak gelişmeler olur. İki taraf için de bu geçirli. Kulüpler anlaşırsı bizim Fenerbahçe'yle anlaşmamız konusunda sorun çıkmaz. Ama Emenike'nin Fenerbahçe'yle 2.5 milyon euroya anlaştığı iddia ediliyor. Bu doğru değil. Bir futbolcu şu anda kazandığından daha az paraya kimseyle anlaşmaz. Bu mantıklı değil. Ayrıca Emenike'nin 10 milyon euroya satılıp, 8 milyon euroya alınacağı iddiası da mankıtlı değil. Ayrıca kulüpler henüz anlaşmamışken, bizim Fenerbahçe'yle anlaşmamız mümkün değil. Bu da doğru değil. Fakat kulüpler anlaşırsa Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor. Fenerbahçe'de oynamak istiyor" dedi.

    "Spartak Moskova'nın aldığı fiyatın, 10 milyon euro, altında bir paraya transferine izin vereceğini düşünmüyorum. Emenike'nin tek yetkili menajeri benim. Menajeri Fenerbahçe'yle anlaştı şeklinde haberler çıkıyor. Bu oyuncuma zarar veririr. Şu anda bir anlaşma yok."




  • Kendi görüşüm Webo Fenerbahçe'nin oynadığı futbolda Sow'dan çok daha faydalı bir oyuncu, Emenike ise Sow'dan daha iyi bir açık olur Sow kuvvetli değil,çalım atıp adam geçicekte bir oyuncu değil çizgiye inip orta kesicekte bir oyuncu değil Sow'un etkili olduğu tek bir yer var oda ceza sahası içinde topla buluştuğu an. Eğer Kuyt'ın yine ilk 11'de olacağını düşünürsek ben Sow'u iyi bir paraya satardım ne kadar iyi bir oyuncuda olsa oynanan futbolda en zayıf halka olarak kalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostros

    Kendi görüşüm Webo Fenerbahçe'nin oynadığı futbolda Sow'dan çok daha faydalı bir oyuncu, Emenike ise Sow'dan daha iyi bir açık olur Sow kuvvetli değil,çalım atıp adam geçicekte bir oyuncu değil çizgiye inip orta kesicekte bir oyuncu değil Sow'un etkili olduğu tek bir yer var oda ceza sahası içinde topla buluştuğu an. Eğer Kuyt'ın yine ilk 11'de olacağını düşünürsek ben Sow'u iyi bir paraya satardım ne kadar iyi bir oyuncuda olsa oynanan futbolda en zayıf halka olarak kalıyor.

    Emenike kanat oynayacak tekniğe sahip değil. Yani maç içinde döner ama bütün sezon orada oynayamaz. İyi bi Sow hem atar hem attırır. Bu sezon gördük bunu.
  • Fernandes yalan oldu
     Fenerbahçe 2013/2014 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emenike TR ligindeki deplanman maçlarında çok fark yaratacak , ileriye top şişir tek başına gider atar .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

    Emenike TR ligindeki deplanman maçlarında çok fark yaratacak , ileriye top şişir tek başına gider atar .

    Ayağının deydiği her topta kendini yere atan webodan sonra bencede emenike fark yaratacaktır.Adam devrilmiyor
  • Mustafa Doğan da, Emenike kesin Fenerde dedi ama bu adam geçen sakattı acaba durumu nasıl
  • Oda senin düşüncen tabi bişey diyemicem bende tam tersini düşünüyorum. Doğru dürüst sistemli organize bir futbolumuz olsa bende Sow'u değişimli olarak sol açığa tercih edebilirim ama Fenerbahçe'de maç kazanmak veya pozisyon üretmek tamamen bireysel hamlelere bakıyor 34 haftada 2 tane takım oyunuyla organize atakla atılmış gol yok,golü bırak pozisyon yok.Sow sistem adamı,taktik adamı iyi futbolun oynandığı bir takımın adamı Emenike ise Fenerbahçe gibi aciz oynayan bir takımın adamı olarak görüyorum.
  • Kocaman'a hep kizdim sol kanatta oynatiyor Sow'u diye ama göz var nizam var adam sola geçince performansı iki katina cikiyor nerdeyse o yuzden solda Sow ortada Emenike sagda Kuyt bomba olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostros

    Oda senin düşüncen tabi bişey diyemicem bende tam tersini düşünüyorum. Doğru dürüst sistemli organize bir futbolumuz olsa bende Sow'u değişimli olarak sol açığa tercih edebilirim ama Fenerbahçe'de maç kazanmak veya pozisyon üretmek tamamen bireysel hamlelere bakıyor 34 haftada 2 tane takım oyunuyla organize atakla atılmış gol yok,golü bırak pozisyon yok.Sow sistem adamı,taktik adamı iyi futbolun oynandığı bir takımın adamı Emenike ise Fenerbahçe gibi aciz oynayan bir takımın adamı olarak görüyorum.

    2 Tane Golümüz var hocam Gençlerbirliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onea54

    Mustafa Doğan da, Emenike kesin Fenerde dedi ama bu adam geçen sakattı acaba durumu nasıl

    Bi tane fb muhabırı hazıran ortasına yetısır yazmıstı twıterda.
  • Emenike ve Gökhan kesi gibi arkadaşlar duyum sağlam bu defa
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.