Şimdi Ara

Fene çalışmak !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fene çalışırken ygs lys ayrımını nasıl yapıcaz ? Sadece lys çalışsak olur mu, mesela ben fizik için lys güvender alıp çalışıyorum ama bir yandan da sanki yanlış çalışıyormuşum gibi geliyor.Sanki ygsde fiziği yapamayacakmışım gibi geliyor.

• Ygs de fen aşırı kolay çıkıyor hiç fizik görmeyen kişi dahi 6-7 net garanti yapabilir.
  • Kiok K kullanıcısına yanıt
    O zaman şöyle soruyim güvender lysden çalışırsam ygsye de çalışmış olurum dimi ? Biyolojiye de öyle yapmayı düşünüyorum.
  • Ben de merak ediyorum bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yapman gerekeni yapıyorsun zaten.Fizik ve Biyoda çoğu konu ortak zaten.Bir tekKimya için ygs ve lys konuları komple farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tmyim kardeşim geçen yıl girdiğim sınavda hiç bilmeden 7 net yaptım en son 1. sınıfta görmüştüm onuda ki görseydim de bilgi isteyen pek soru yoktu. kimyada konuları yüzeysel bilseydim ondan da 7 net yapabilirdim. Yani kimyada kolay. Gerisini bilmiyorum. Lysde büyük ihtimalle bilgi ağırlıklı oluyordur ama ygsde bilgi yok pek fazla yani bildiğimiz paragraf sorusu 1-2 tane soru vardı okuduğunu anlayıp yorumlayıp şıklarda bulmak gibi. Eğer yorum yapamayacaksan ve geliştirmek istiyorsan 1 tane fizik ygs soru bankası bitirsen yeteceğini düşünüyorum çok bile gelebilir. Yok yaparım diyorsan tabikide direk lys çalış. Sonuçta konular ortak.
  • Kiok K kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyosun hocam 1 tane soru bankası bitireyim en azından netlerime göre de ikinci soru bankasına gerek var mı yok mu anlarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.