Şimdi Ara

Fen Lisesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet sorun bu.aslında en havalı,güzel bir lise gibi gelen ama öyle olmayan lisedir.hiç heves etmeyin.ben heves ettim de nouldu.sınavları zor olan öğrencilerin ygs sınavına en büyük katkısı olan diploma notunu düşüren lisedir.bu kadar zor sorunca ellerine ne geçiyor anlamadığım lisedir.siz siz olun böyle bir liseye gitmeyin diye uyardığım lisedir.

• önemli olan sınava çalışıp çalışmadığınızdır.
    Çalışıyorsanız Güleriz
  • akillicino34 A kullanıcısına yanıt
    çalışıyorumda gülüncek ne var.
  • ekşi sözlük sandın heralde burayı. bende fen lisesindeyim. hocalar kolay sorunca çalışmıyoruz diye zor soruyor ama sözlülerle geçiriyorlar muhakkak ( yiyosa geçirmesin .
    kalan öğrencilere 3. sınavı yapmak zorunda ve işlerine gelmediği içni geçiriyorlar )
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    peki kaçıncı sınıftasın ve hep taktir mi aldın
  • +1 fen lisesi mezunuyum dersaneden Anadolu lisesi mezunu bir arkadaş 1.lik kontenjanı ile sıralaması benden daha kötü olmasına rağmen ytü mühendislik kazandı. Fen lisesi mezunuyuz adı var sadece, 4 yıl boyunca ne çektiğimizi biz biliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaldırmaKuvveti

peki kaçıncı sınıftasın ve hep taktir mi aldın

lise 3.
    tüm ortalamalarım 81-83 arasında ( abdestliyim beyler ) tüm dersler tamamda mat ve geodan bitürlü geçemiyorum hep 51 de hocalar geçirsede 60 ı geçemiyor o dersler.
  • Fikirist kullanıcısına yanıt
    hiç takdir alamadın mı kötü olmuş ama önemli olan diploma notun 83 ün çok katkısı olmaz gibime geliyor ygs ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaldırmaKuvveti -- 12 Ocak 2015; 3:14:19 >
  • Elite görünümlü hardcore düzlise.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.