Şimdi Ara

Fen Derslerini Fazla mı küçümsüyorum acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Forumda beni tanıyanlar vardır elbet önceden de birkaç konu açmıştım.18 yaşındayım mezuna kaldım fen lisesi mezunuyum.

Geçen sene çok az çalıştım . genel oalrak mat1-2 geometri temeli yaptım diyebilirim.Resmen Fene hiç bakmadım fiziğe falan dersanede ders dinlemek dışında. Kaldı ki Okulda da derslerim kötüydü yani temelim yok sanıyorudm ama ona rağmen

Fizikte 20 kimyada 18 biyolojide 22 doğru yaptım doğru düzgün hiç çalışmadan.Amacım kessinlikle ben zekiyim falan diye hava atmak değil asla ki bunlar zekayı da kanıtlamaz.

LYS de durum böyle olunca ben sadece Matematik geometri analitik falan çalıştım yazın ve dersane başlayıncaya kadar da onları çalışacağım.Fenlerde çok eksiğim olmasına rağmen sanki kolaymış dersaneyle beraber rahatça kapatırmışım gibi bir hava var bende . Sizce yanlış mı düşünüyorum yoksa LYS fen gerçekten kolay mı ?

Orijinalden alıntı: Espartaco

Arkadaşlar merhabalar ,

Forumda beni tanıyanlar vardır elbet önceden de birkaç konu açmıştım.18 yaşındayım mezuna kaldım fen lisesi mezunuyum.

Geçen sene çok az çalıştım . genel oalrak mat1-2 geometri temeli yaptım diyebilirim.Resmen Fene hiç bakmadım fiziğe falan dersanede ders dinlemek dışında. Kaldı ki Okulda da derslerim kötüydü yani temelim yok sanıyorudm ama ona rağmen

Fizikte 20 kimyada 18 biyolojide 22 doğru yaptım doğru düzgün hiç çalışmadan.Amacım kessinlikle ben zekiyim falan diye hava atmak değil asla ki bunlar zekayı da kanıtlamaz.

LYS de durum böyle olunca ben sadece Matematik geometri analitik falan çalıştım yazın ve dersane başlayıncaya kadar da onları çalışacağım.Fenlerde çok eksiğim olmasına rağmen sanki kolaymış dersaneyle beraber rahatça kapatırmışım gibi bir hava var bende . Sizce yanlış mı düşünüyorum yoksa LYS fen gerçekten kolay mı ?

Bende çalışmadan 15 yapmstım fizigi ama bu sene sorular' kolay'dı bence.Türkçe agırlıklı çalıştım ben de yazın fizik ve biyolojiyede baktım asla bakmamazlık gerektiren dersler değil bence dershaneyi falan bekleme özellkle biyoloji açısından başla direk , hepsi benim tavsiyem tabi dershaneyle beraber belkide full çekecesin orasını bilemem .(fizik ve biyolojiyi temel yapmaya çalışıyorum kimyayı ise ddershaneyle halledecegimi düşünüyorum.)Ama hala kafamda fen bilimleri koskocaman bir soru işareti olarak duruyor asla şunu şunu yapabilirim diyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTAKTS -- 10 Eylül 2012; 16:30:54 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fen en nankör derstir dostum unutma bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemliadam -- 10 Eylül 2012; 22:12:19 >

Orijinalden alıntı: önemliadam

Şans eseri yapmışsın muhtemelen, (anlattığına göre)
    Ki cidden bilerek yaptıysan bile böyle yaptığını düşün,
    Tüm sene fen çalışıp yine aynı neti yapma ihtimalin var,
    Fen en nankör derstir dostum unutma bunu.

Hocam kendim dusundugum zaman sans faktoru de var diyorum . Ama mantiklica dusununce 10 soruyu atip tuttua orani milyonda 1 civari birsey yani

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.