Şimdi Ara

FEN DENEMESİ ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar apotemi çözüyorum şu an son birkaç denemesi kaldı. Ama açıkçası hiç beğenmedim deneme çok dengesiz birinden 35 yapabilirken diğerinden 25i zor gördüğüm oldu. Bu konuda gerçekten saçmaydı denemeler. Daha homojen dağılımlı, kaliteli soruları olan bir deneme önerir misiniz? Geçen senenin kapsülünden birkaç denemem kalmıştı onlara bakacağım. Genel olarak 28-35 arası netlerim. Palme veya Final düşünüyorum. Bu ikisinden veya bunların dışında önerebileceğiniz var mı?

Edit: Kapsül ve fem genel denemeleri çözdüğüm için, denge düşünmemiştim. Palmenin de 10 lu ve 3lü denemelerini çözdüm- çözüyorum. Bu ikisinden birini alırsam tekrar etmiş gibi olurum sanırım. O yüzden kafam karışık biraz. Bu ikisinden birini almalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi sayisi -- 14 Şubat 2016; 21:20:20 >

• pi sayisi P kullanıcısına yanıt
    up
  • Finalin olduğum sınavları açısından söyleyeyim en iyi kısmı fen kısmı. Bölüm denemelerini bilmiyorum ama yeni nesil yoruma dayalı soru tarzı var lise denemelerinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palme iyidir hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palme fen demeneleri sınava az bir süre kala bilgileri yoklamak için idealdir ayrıca tam ygs tarzı bi deneme istersen sınav yayınlarını öneririm ayriyeten fem kapsül ve dengeyi de kesinlikle çözmelisin sınava çok yakın olmasa da oldukça öğreticidir 2 side
  • MasterDoctor kullanıcısına yanıt
    Hocam bolum denemesi normale gore biraz kolay gibi geldi. Bir de 30 tane yapmislar o da biraz fazla gibi

• Kapsulu gecen sene almistim denemelerim kaldi onlara bakacagim ama zaten zaman denemeleri fem denemeleri derken fem sinavlarina cok girdim. Bu yuzden dengeyi eledim. Palme bana da iyi geldi. Denemelerinde de iyi sorular oluyor genelde zaten. Biraz tekrar edilmis soru cesidi var fizikte ama daha iyi bi yayin bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: pi sayisi

Kapsulu gecen sene almistim denemelerim kaldi onlara bakacagim ama zaten zaman denemeleri fem denemeleri derken fem sinavlarina cok girdim. Bu yuzden dengeyi eledim. Palme bana da iyi geldi. Denemelerinde de iyi sorular oluyor genelde zaten. Biraz tekrar edilmis soru cesidi var fizikte ama daha iyi bi yayin bulamadim

Ygsde 16bine giren arkadaşım bana kesinlikle sınavı çözmelisin dedi fen için sorular gerçek sınava çok paralelmiş başta kolaymış sonra zorlaşıyormuş
  • Hangi kitap hocam pek gormedim sinav yayini bolum denemelerini resim atabilir misin

http://www.kitapseruveni.com/YGS-Fen-Bilimleri-30X40-Deneme-Sinav-Dergisi-Yayinlari,PR-9151.html?gclid=CM780cXM-coCFQoTGwodZ5oLsA şu hocam hem derece sınıfındayken sınıf hocam hemde arakdaşım da önerimce bende alacam bu kitabı
  • Tamam tesekkur ederim palme ile birlikte buna da bakarim artik hangisi iyi gelirse 😊

önemli değil dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.