Şimdi Ara

FEMSET NASILDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi tanıdığımdan femset tedarik edeceğim. Fakat çok kolay,gereksiz vsvs. gibi yorumlar aldım. sizce nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
  • teşekkürler...

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

teşekkürler...

up

çerez niyetine çözülebilir ama ben tavsiye etmem ben gecen sene 1.sınıftaydım yani en iyilerin sınıfı kimse açıpta çözmezdi femseti ama orta veya düşük seviyedeysen çöz

Orijinalden alıntı: q7resma62

quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

teşekkürler...

up

çerez niyetine çözülebilir ama ben tavsiye etmem ben gecen sene 1.sınıftaydım yani en iyilerin sınıfı kimse açıpta çözmezdi femseti ama orta veya düşük seviyedeysen çöz

Alıntıları Göster
    güzel kitaplar bence cd si olması çok iyi ofis i bekleme derdim kalmıyor.

• son testleri idare eder gerisini cöpe at ayrıca geometrisi cok kolay....
    Daha Fazla Göster
  • 50 soru varsa 40ı orta kolay ama geri kalan 10 tanesi falan acayip kaliteli sorular, öds'deyim ben ama arkadaşın dediği gibi sınıfta kimse çözmüyor falan olayı yok, herkes çatır çutur çözüyor, gayet faydalı kitaplar yani, ha en iyisi değil, ama öyle çerez niyetine çözülecek kadar basit bir kitap da değil, sınavda çıkan soruların tam seviyesinde sorular diyebilirim.

Orijinalden alıntı: önemliadam

50 soru varsa 40ı orta kolay ama geri kalan 10 tanesi falan acayip kaliteli sorular, öds'deyim ben ama arkadaşın dediği gibi sınıfta kimse çözmüyor falan olayı yok, herkes çatır çutur çözüyor, gayet faydalı kitaplar yani, ha en iyisi değil, ama öyle çerez niyetine çözülecek kadar basit bir kitap da değil, sınavda çıkan soruların tam seviyesinde sorular diyebilirim.

daha iyi bir yayin onerebilir misin femsetden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kimyacı61

quote:

50 soru varsa 40ı orta kolay ama geri kalan 10 tanesi falan acayip kaliteli sorular, öds'deyim ben ama arkadaşın dediği gibi sınıfta kimse çözmüyor falan olayı yok, herkes çatır çutur çözüyor, gayet faydalı kitaplar yani, ha en iyisi değil, ama öyle çerez niyetine çözülecek kadar basit bir kitap da değil, sınavda çıkan soruların tam seviyesinde sorular diyebilirim.

daha iyi bir yayin onerebilir misin femsetden?

Forumu araştır, az çok bilgi edinirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

dostum şimdi öds var öds var istanbulun göbeğindeki bir femle doğudaki femin hem hocaları hem öğrencileri aynı değil onun için bana göre değerlendirmen bana göre yanlıs heefin yuksekse kesinlikle femsetin yanına ayrı 2 soru bankası bitirmen gerek

Orijinalden alıntı: x0mBx

FemSet candır

Orijinalden alıntı: q7resma62

quote:

dostum şimdi öds var öds var istanbulun göbeğindeki bir femle doğudaki femin hem hocaları hem öğrencileri aynı değil onun için bana göre değerlendirmen bana göre yanlıs heefin yuksekse kesinlikle femsetin yanına ayrı 2 soru bankası bitirmen gerek

Benim şaşırdığım öds'deki adam Femset'i atıyor denilmesi...
    Atmayıp harıl harıl çözen ama söylemeyen tonla adam vardır emin ol.
    Son olarak bulunduğum il Mersin, kaliteli eğitim konusunda yani boru değil.

Not: Sert çıkış gibi olmuş mesaj biraz öyle algılama dostum amacım sert çıkış falan değil. :)
    Ama durum böyle,
    Ben Femset'e zor demiyorum, ama çıkacak sorular oradan, çünkü adamlar zaten tam olarak çıkmış sorular seviyesinde soru yazıyorlar, bu şekilde yazdıkları 50 sorunun da 5-10 tanesi gerçekten güzel, düşünmeyi gerektiren klas sorular demek istiyorum.. Fem'e gidip de çözmemek olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemliadam -- 2 Eylül 2012; 0:34:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.