Şimdi Ara

fem simetri mat1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce mat1 için yeterli mi? +38 net hedefim üstüne hangi soru bankasını önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: E=mc²

Ben mat-1'den 1-2 yanlış yapıyorum en fazla denemelerde Geometri benim sıkıntılı o yüzden 32-40 arası gelmekte sürekli.Bence mat-1'i halledip 38+ bekliyorsan yanılıyorsun.İyi bir geometri lazım.

geometriden nadir kaçar mat1de piyango soru ya da işlem hatası olur
    bana o piyango soruların da olduGu kaynaklar lazım simetri güzel ama bir de soru bankası şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 12 Eylül 2012; 19:36:55 >

Orijinalden alıntı: beşiktaşlı emre

fem mezun grubundayım. femset+simetri çözüyorum bunlara ek olarak fem konu özetli soru bankası almalı mıyım? yoksa final, karakök, güvender gibi kaynaklara mı yöneleyim?

Aynı yayına çok yönelme farklı yayınlardan farklı sorularda gör ufkunu aç

Orijinalden alıntı: myquestions

sizce mat1 için yeterli mi? +38 net hedefim üstüne hangi soru bankasını önerirsiniz?

tek başına bir kitabın +38 yaptırabileceğini pek sanmam.ha fem simetri ciddi anlamda yarar sağlar ancak onun yanına başka bir kitapta alman gerekir.
    bana kalsa ben birey b yada fem sorubankalarını alırdım.ayrıca çözüm mat sorubankası da bence gayet iyi.
    ancak piyasada çeşit çok, çıkıp araştırman yararlı olabilir.
    12 yıl önce açıldı
    Ayt Mat Kitap
    5 yıl önce açıldı
    Karekök 0 tyt matematik
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.