Şimdi Ara

Fem mi Birey mi?? [Mezun]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangisi ve neden?? mezunum sayısalım Sıralamam 87k en az 30k ya inmek istiyorum

ama bence ilden ile değişir oraya gidenlerle bir konus derim simdiden basarılar ..
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fem

Orijinalden alıntı: XSubzeroX

ya gidenlerle konuştum 2 tane arkadaşım femden kaydını aldırıp bireye gelmiş 2 side çok ilgisizlerdi diyo

o zaman fem biraz daha ağır basıyor bence öğretmenler önemli ama iş sende bitiyor %10 aile %10 dershane %30 calısma %50 sans al sana %100 basarı :D:D tabi bunu kafama göre ayırdım yasadıklarımdan yola cıkarak :)

Orijinalden alıntı: XSubzeroX

Sizce hangisi ve neden?? mezunum sayısalım Sıralamam 87k en az 30k ya inmek istiyorum

Eğer çok çok çalışkan değilsen FEM kaynak dışında hiçbir şey sunmaz sana.Birey iyi mi bilmiyorum ama bireyin da kaynakları fena sayılmaz.Ama sınavlarında çok gereksiz ve uzun(mat için) soruyorlarmış, orası ayrı. :)
    Ancak zamanında bende FEM'e gittim.Ben orda Anadolu lisesi bölümünün en iyi 2. sınıfındaydım ve danışman hocası bize Fen liselerinin ve kıdemli anadolu liselerinin(gs, kabataş falan) olduğu sınıfa giremezseniz dersaneye sadece para ödersiniz demişti açık açık.(çalışmamız için söylemiş de olabilir.)
    Ama ben olsam bir daha FEM'e gitmezdim.Birey daha cazip duruyor.
    Ayrıca Fem'in kaynakları pahalı ama o dersaneye gitmezsen eğer yine de al derim..

• ben şuan feme gidiyorum 12. sınıfım sana dershane hakkında bilgi vereyim az . Eğer okumak için dershane diyorsan fem'e yazılmanı tavsiye ederim . Fakat onları bir basamak olarak görmelisin ve öyle siyasi dini olaylara girmemelisin. Sınıflarda hiç kız yok bence bu iyi birşey kız ortamı herzaman erkeği bozar.Şimdlik günde 8-13 arası ders görüyoruz ve 13-21 arası soru cözümü ve ders çalışma saatleri var. Kaynakları muhteşem diyebilirim. Şimdilik bu kadar başka aklında olan soru işaretleri olursa mesaj at cevaplarım
  • Ben avcılar feme gidiyorum bu yıl son senem tabi bu şubeden şubeye değişir ama başka şubelere giden arkadaşlarımda var fem de hepsi memnun ayrıca çalışkan olmayanlarla ilgilenmeme gibi bir durum yok anlamadıysan adam sana sabaha kadar anlatıyor o konuyu. Hocalar gayet iyi niyetli bir tek namaz kılınıyor o da isteğe bağlı kılmak istemezsen kimsenin birşey dediği yok sınıf ortamından bahsediyim sınıf ortamında mutlaka kafa dengi birini bulursun 12.sınıf olduğun için ders esnasında gırgır şamata olmaz eğlenceli geçer ama sululuk seviyesine inmez herkes sınava önem verir onun bilincindedir en azından kendi sınıfım ve başka sınıflardaki arkadaşlarım açısından böyle.

şamata olmuyor mu?
    vallahi biyoloji ve geometri dersinde ders iSlenmedi paso kaynattılar kaynakları süperdir
    ama benim şubemde o kadar laubali çocuklar vardı ki sene boyunca 10 a yakın kavga oldu hepsi de bu kişiler yüzünden

test çözersin gelir maç muhabbeti yapar müsaade dersin kavga çıkar
    hocaların sert olanları iyiydi
    biraz iyi olanların dersleri hep kaynadı benim yorumum bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyle bi soru yanlis subeden subeye degisir. Hangi subedesin ? Bursa bireylerin kalitesi hakkinda teminat veririm, onceki yilda dil turkye 1. Si cikardi inegol birey. Bizde kimya,2 matci,fizikci dersane ortagydi ve mukemmel hocalardi.dersane egitimini daha iyi kontrl ediyorlardi. Oneririm

• istanbulda oturuyorum and yakasında yakın olduğu için kartal veya maltepe ye gitmeyi düşünüyorum oralarda da ya kartal feme yada maltepe bireye gideceğim. femin kaynakları (simetriler) var bende kaynakları gerçekten kaliteli fakat etüt sistemi 15 dklık mış galiba 2-3 kişi alıp bir ders falan hocaya soru sorabiliyormuşsun.bireydede bire bir ders almak daha kolay olduğu için bireye biraz daha yakın gibiyim.. ama feminde de denemeleri dergileri daha iyi çok kararsızım.
  • Naptin yaa .d bireyin denemeler yaninda fem denemeler cerezdir :)) zaten tek kaynak deneme yetmez. Ben fem ve ugur cozmustm bu yil ek, once ki sene finalde cozmustm. Finalin fen denemelerini de oneririm mat ve geo dan uzak dur yillardir hep ayni soru tipi =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SstRiCkeN -- 2 Eylül 2012; 15:05:38 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.