Bildirim
fem mezunlar sizede mesaj geldimi??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
la fem özele kaydoldum ne tablet verdiler, ne dergi verdiler, simetri de geometri ve mat 2'nin 3-4 kitapları yok, mesaj yok, sınıf sınavı ne zaman ve konular neler olucak söylemediler. Bu ne lan üvey evlat mıyım ben. _____________________________ [simage]]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/55757/22abc57b-949e-47bb-b920-a2ed598f8e50.png[/simage]Samsung] Samsung Galaxy 24 Plus 256 GB Gri -
quote:
Orijinalden alıntı: Bentley Motors
la fem özele kaydoldum ne tablet verdiler, ne dergi verdiler, simetri de geometri ve mat 2'nin 3-4 kitapları yok, mesaj yok, sınıf sınavı ne zaman ve konular neler olucak söylemediler. Bu ne lan üvey evlat mıyım ben.
özel olunca daha mı fazla para veriliyordu eğer öyleyse kardeş ben özelde bile degilim ve kitaplarimi aldım ama sizin kitaplar daha iyiymiş simetri...tablet derken bilgisayar olandanmı yoksa gecen sene cıkarilan deneme vs şeylerden ??
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: blake.
quote:
la fem özele kaydoldum ne tablet verdiler, ne dergi verdiler, simetri de geometri ve mat 2'nin 3-4 kitapları yok, mesaj yok, sınıf sınavı ne zaman ve konular neler olucak söylemediler. Bu ne lan üvey evlat mıyım ben.
özel olunca daha mı fazla para veriliyordu eğer öyleyse kardeş ben özelde bile degilim ve kitaplarimi aldım ama sizin kitaplar daha iyiymiş simetri...tablet derken bilgisayar olandanmı yoksa gecen sene cıkarilan deneme vs şeylerden ??
tablet bilgisayar veriliyor demişti oraya giden arkadaş ama bana birşey vermediler. Kitaplarda eksik bu hafta bir gidip bombalasam mı dershaneyi. Bu arada evet özel şube çok daha pahalı._____________________________ [simage]]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/55757/22abc57b-949e-47bb-b920-a2ed598f8e50.png[/simage]Samsung] Samsung Galaxy 24 Plus 256 GB Gri
-
Bana fem simetri vermişlerdi, kayıt oldugum gün. Bu arada özel degil, normaline gidiyorum. Dün mesaj yolladılar. Kitaplarınız gelmiştir, cumartesi günü (yani bugün) gelip alın yazmıslar. mat 2 nin ve geonun yeni basımlarını verecekler sanırım. Birazdan gidecegim, bakayım ne vercekler. -
quote:
quote:
Yıllık 15.000-18.000 tl değişiyor
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Trouble Magna
quote:
quote:
15.000 18000 mi napiyosunuz siz ya Allah kolaylik versin biz verdigimiz 2 milyara cok diyoduk hani buradakinin ozeli bile 5 milyar kitap deseniz maltepenin femin zirvenin setlerini veriyolar dergi vs. Altta kalir yani yok yani adamlar 30 kusur tip da cikardilar soyuyolar mi sizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: sophiesworld
quote:
Orijinalden alıntı: Trouble Magna
15.000 18000 mi napiyosunuz siz ya Allah kolaylik versin biz verdigimiz 2 milyara cok diyoduk hani buradakinin ozeli bile 5 milyar kitap deseniz maltepenin femin zirvenin setlerini veriyolar dergi vs. Altta kalir yani yok yani adamlar 30 kusur tip da cikardilar soyuyolar mi sizi
Valla ben gitmedim, üniversiteliyim zaten lafları arkadaşlara havale ediyorum
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
fem özel de aşırı ilgilendiklerini biliyorum fakat numaranda felan bi yanlışlık vardır, arasan öğrensen söylerler. Fem özel ile normal fem in öğretmenleri aynı sadece sınıf mevcudu az fem özel de ve daha çok ilgi var. Kaynak kitap, tabletler de pek önemli değil eğitim için tabletler 200-300 lira zaten, fem özeli iyi değerlendir baya yararı olur sana._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: getstart
quote:
fem özel de aşırı ilgilendiklerini biliyorum fakat numaranda felan bi yanlışlık vardır, arasan öğrensen söylerler. Fem özel ile normal fem in öğretmenleri aynı sadece sınıf mevcudu az fem özel de ve daha çok ilgi var. Kaynak kitap, tabletler de pek önemli değil eğitim için tabletler 200-300 lira zaten, fem özeli iyi değerlendir baya yararı olur sana.
Umarım görürüm faydasını da hoşaf muamelesi görmek sinir bozucu
_____________________________ [simage]]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/55757/22abc57b-949e-47bb-b920-a2ed598f8e50.png[/simage]Samsung] Samsung Galaxy 24 Plus 256 GB Gri
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler