Şimdi Ara

Fem mezun grubu, hediye kitap verdiler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bu sene fem mezun grubuna kayıt oldum. İzmit sahil feme yazıldım. Bu şubeye gidenler ve diğer şubeye gidenler, size hediye kitap verildi mi? Yazarsanız sevinirim.

• ben erken kayıt yaptırdım. o gün fem simetri olarak verdiler tüm ygs-lys kitaplarını. istanbul-başakşehir
  • ben de ygs/lys hazırlık kitaplarını alabıldım sadece. hediye kitap derken nasıl okumalık mı yoksa soru bankası vs. mi
  • bana da verilmedi. bazı şubelerde fem simetri verilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SviosM-

ben de ygs/lys hazırlık kitaplarını alabıldım sadece. hediye kitap derken nasıl okumalık mı yoksa soru bankası vs. mi

Yok tatil kitabı . Tabi ki soru bankası
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

Orijinalden alıntı: SviosM-

ben de ygs/lys hazırlık kitaplarını alabıldım sadece. hediye kitap derken nasıl okumalık mı yoksa soru bankası vs. mi

Yok tatil kitabı . Tabi ki soru bankası

bana onu bile vermediler

• Fem simetri veriyorlar.
  • Kayıttan sonra verdikleri kitaplar 1,2,3. kitap diye gidiyor bunlar simetri değil mi ? hediye mı oluyor sımdı bu ? ben de aldım

http://www.fem.com.tr/FemYayinlari.aspx?YayinGrup=9 bunlardan bahsediyoruz heralde hediye diye
  • Demek fem şubeleri kafalarına göre davranıyorlar. Bize hediye kitap yok
  • peki arkadaşlar bişey merak ediyorum. kayıt yapılırken mezun indirimi 800 tl den bahsedildi mi size acaba?
  • Bir tane set verdiler simetrik eğitim seti kitapların arkasındada Fem dershanesinin Öğrencilere hediyesidir yazıyor.
  • Bizim burada arkadaş kayıt yaptırdı fem dershanesinin bir şubesine mat-geo konu anlatım içeren dokunmatik ekran mp5 vereceklermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeducan

Bizim burada arkadaş kayıt yaptırdı fem dershanesinin bir şubesine mat-geo konu anlatım içeren dokunmatik ekran mp5 vereceklermiş.

hangi şube o ya :D
  • Mersinde bana da mesaj gelip duruyor kayıt ol mp5 al diye
  • bazu şubelerde simetri verirken bazılarında vermiyorlar. hatta bazı şubelerde sadece 1. sınıflara sınıf yerleştirme yapıldıktan sonra veriliyor simetriler. sene aralarındada özel kitaplar veriliyor. diğerilerine verilmiyor.
  • Kartal femdeyım bugun 2 adet Dvd aldım konu anlatımlı haftaiçi öğrencilerine özel yazıyor guzel anlatmıyorlar ama powerpoint
  • fem den mesa geldı çrş prş cuma etüd varmış mezun grubuna. konu anlatımı olur mu acaba? dersane 27 eylül de başlıyor.
  • çalışlar feme kaydoldum. mezunların hepsine kitap olarak simetri setinin hepsini verdilerrr
  • Beyler mesajda 27'sinde dersanenin başladığı söyleniyor da 27'sinde sınıf belirleme sınavı var. Onu mu kastediyorlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.