Merhaba, bu sene fem mezun grubuna kayıt oldum. İzmit sahil feme yazıldım. Bu şubeye gidenler ve diğer şubeye gidenler, size hediye kitap verildi mi? Yazarsanız sevinirim.
ben erken kayıt yaptırdım. o gün fem simetri olarak verdiler tüm ygs-lys kitaplarını. istanbul-başakşehir
ben de ygs/lys hazırlık kitaplarını alabıldım sadece. hediye kitap derken nasıl okumalık mı yoksa soru bankası vs. mi
bana da verilmedi. bazı şubelerde fem simetri verilmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: SviosM-
ben de ygs/lys hazırlık kitaplarını alabıldım sadece. hediye kitap derken nasıl okumalık mı yoksa soru bankası vs. mi
Yok tatil kitabı . Tabi ki soru bankası
quote:
Orijinalden alıntı: yesil-111
quote:
Orijinalden alıntı: SviosM-
Yok tatil kitabı . Tabi ki soru bankası
bana onu bile vermediler
Fem simetri veriyorlar.
Kayıttan sonra verdikleri kitaplar 1,2,3. kitap diye gidiyor bunlar simetri değil mi ? hediye mı oluyor sımdı bu ? ben de aldım
Demek fem şubeleri kafalarına göre davranıyorlar. Bize hediye kitap yok
peki arkadaşlar bişey merak ediyorum. kayıt yapılırken mezun indirimi 800 tl den bahsedildi mi size acaba?
Bir tane set verdiler simetrik eğitim seti kitapların arkasındada Fem dershanesinin Öğrencilere hediyesidir yazıyor.
Bizim burada arkadaş kayıt yaptırdı fem dershanesinin bir şubesine mat-geo konu anlatım içeren dokunmatik ekran mp5 vereceklermiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Aeducan
Bizim burada arkadaş kayıt yaptırdı fem dershanesinin bir şubesine mat-geo konu anlatım içeren dokunmatik ekran mp5 vereceklermiş.
hangi şube o ya :D
Mersinde bana da mesaj gelip duruyor kayıt ol mp5 al diye
bazu şubelerde simetri verirken bazılarında vermiyorlar. hatta bazı şubelerde sadece 1. sınıflara sınıf yerleştirme yapıldıktan sonra veriliyor simetriler. sene aralarındada özel kitaplar veriliyor. diğerilerine verilmiyor.
Kartal femdeyım bugun 2 adet Dvd aldım konu anlatımlı haftaiçi öğrencilerine özel yazıyor guzel anlatmıyorlar ama powerpoint
fem den mesa geldı çrş prş cuma etüd varmış mezun grubuna. konu anlatımı olur mu acaba? dersane 27 eylül de başlıyor.
çalışlar feme kaydoldum. mezunların hepsine kitap olarak simetri setinin hepsini verdilerrr
Beyler mesajda 27'sinde dersanenin başladığı söyleniyor da 27'sinde sınıf belirleme sınavı var. Onu mu kastediyorlar?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme