Şimdi Ara

FEM LYS MAT2 SORU BANKASI (BEYAZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ygsde 30 net yaptım, hedefim 20-30 arası bir net yapmak lys de. bu kitaba başladım isediğim net için bu kitap yeterlimi, çok zor olmadığı belli ancak yeterlimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şöyle söyleyebilirim ötf-limit-türev-integral öncesi için yeterli yeterli bu sorular.Yani temeli sağlam olan biri bunları çözse hakimse konulara sıkıntı yaşamaz.Ama limit-türev-integral için fasikül lazım 35-40 arası falan yapmaksa amacın.

Edit:Temelin nasıl bilmiyorum yorum yapamam ama o 20-30 arasını mat1i iyi olup temeli sağlam olan biri yapabiliyor zaten çok az çalışma ile.Mat2 bilmediğin farz ediyorum 12.sınıf ile çok uğraşmadan 25 tane falan çıkar o kitap yeterli.

Edit2:Bakarsanız ösym 12.sınıf konuları dışındaki soruları inanılmaz zorlukta sormuyor gidip karekökte logaritma,toplam çarpımı falan o kadar kasmak gereksiz.Adamlar 12.sınıfı zorluyor.Geçen sene soruların logaritma,toplam çarpım soruları zor değildi.Özetle amele gibi o konulara çalışmayın trigoda sağlam değilseniz trigo kasın hakimseniz ona önce limit sürekliliği kavrayın sonra 1000lerce türev-integral çözün.Çözdüğünüz logaritma eşitsizlik gibi tırt konular bir şey kazandırmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intexo -- 30 Mart 2016; 19:44:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YGS-LYS COĞRAFYA KONU ANLATIMLI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.