Şimdi Ara

FELOLE MARKALI ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞINDA İNDİRİMLİ FIRSATLAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
19
Favori
37.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • shadow2315 kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşünüz için teşekkürler, sağlıkla tüketiniz afiyet olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün ve bugün gelen siparişler adreslere kargolanmıştır. Gönderi kodları mail yoluyla sizlere iletilecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de siparişlerim bugün elime ulaştı. Sadece zeytini tadabildim, tadı güzel fakat dedikleri gibi biraz tuzluydu. Paketleme de çok iyiydi. Zeytinyağını tattıktan sonra yine yorum yaparım.
  • -SaLiH kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun. Yiyeceğiniz kadar zeytini miktar suda bekleterek tuzu azaltabilirsiniz, teşekkürler geri dönüşünüz için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 08042020044854-ROW Sitenizden sipariş verdim Gelince yorum yaparım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • harbik H kullanıcısına yanıt
    Siparişinizi aldık, iyi günler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erken hasat yaglar geldi..
    Erken hasat olarak daha once almamistim... Aroma yogunluk acilik yuksek.. soguk olarak kullanmak yada icmek icin harika mukemmel..
    Ancak biz zeytinyagini kizartma ve sicak yemeklerdede kullaniyoruz.. sicak yemekler bir nebze gider belki ama kizartma olmaz bence..
    Bende zaten sadece soguk tuketmek icin almistim palamidas incirya ve migros gdi den kalan 15 lt yag var evde uzun vadeli hespa yapip belki soguk sikim yagdanda alabilirim. Ben erken hasattan cok memnun kaldim ama filtresiz oldugu icin soguk kullanim icin alinmasi lazim..
    Zeytinlerde harika etli ezik yada sonuk degil dolgun tadi var..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki83 -- 8 Nisan 2020; 11:31:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken hasat yağın mükemmel lezzetini yemeklere taşımanın pratik bir yolu var, yemeği gerekenin 1/4 kadarı yağla pişirip ocağı kapattıktan 5 dk sonra kalan yağı yemeğe gezdirirseniz çok nefis olur, tecrübe ile sabittir..
  • yaki83 kullanıcısına yanıt
    Geri dönüş için teşekkürler, tabi ki açıklamada da belirttiğimiz gibi, erken hasat yağın değerleri daha yüksek olduğu için kızartmalar ve sıcak yemekler için erken hasadı önermiyoruz. Soğuk tüketim için uygundur. Bağışıklık sistemini güçlendirmek, sindirim sistemini düzenlemek için uzmanlarca da tavsiye ediliyor. Güzel yorumlarınız için sağolunuz.
  • Bu arada, ek açıklama olarak belirtelim. Erken Hasat 5 Lt ve Olgun Hasat 5 Lt tenekeleri aynıdır. Erken hasat daha sınırlı bir üretim olduğu için ona teneke basılmamıştır. Erken hasat olduğunu belli etmek adına tenekelere "Erken Hasat" ibaresi olan etiketler yapıştırıyoruz, gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.
  • Erken hasat siparişi vermiştim, Salı günü 16 saat gibi rekor kargo hızıyla ulaştı (Manisa-Fethiye), yağı çok beğendim, aromatik, aynı yeşil zeytindeki gibi çok hafif acımsı bir burukluğu var, sanki erimiş yeşil zeytin. Olgun hasat sızma yağını içince midede çok hafif bir bulantı hissi yapardı, hani ağır geldi deriz ya öyle, erken hasattan 1/4 çay bardağı içtim, yüksek kalorisi yüzünden daha da içme isteğimi frenledim, öylesine lezzeti ve hafif ki. Buzdolabına 1 çay bardağı dolusu koydum, 6 saatte tamamen dondu, bardağı ters çevirip hafifçe sallamama rağmen oynamadı bile. Erken hasat hakkında diğer firmalarla kıyaslayacak kadar deneyimim yok, ama bu yağ benim için fevkalade yeterli ve fiyatı da uygun, kaliteyi bozmadıkları takdirde abonesi olurum, yemekte kullanmaya kıyamayıp sadece çiğ tüketeceğim için olgun hasat siparişi de vereceğim, bakalım o nasıl..




  • Kargom 1 gün sonra hızlıca geldi :) Zeytin siparişi vermiştim denemek için,aslında salamuradan başka yemiyorum lakin bu zeytini gerçekten beğendim,bir tık tuzu az olmalı bence.Ama lezzet çok güzel. Teşekkürler

    Not : Zeytini suda bekletsekte,fazla bir etkisi olmuyor maalesef.Üretim aşamasını bilmiyorum lakin tuz hiç olmazsa 4 te br oranında azaltılmalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 9 Nisan 2020; 16:22:41 >
  • Motan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler geri dönüşünüz için. Beğenmenize çok sevindik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serden kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tuz oranına ilişkin geri dönüşler neticesinde bir sonraki üretimde sadece az tuzlu bir seri yapacağız.

    Geri dönüşünüz için çok teşekkür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felole -- 9 Nisan 2020; 18:51:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ok. O seri gelince bildirirseniz yeniden sipariş veririm.saygılar.Ayrıca diyelim 5 tane aldık buzdolabında ne kadar süre bozulmaz? Benden başka zeytin yiyen fazla yokta :)
  • serden kullanıcısına yanıt
    Tabi ki bildirelim:) Bu zeytinimizi sadece 5-6 günde bir ters çevirin, içerisindeki yağın her yere nüfuz etmesi açısından. İçerisindeki yağı dökmeden arada da ters çevirerek kullanırsanız uzun zaman bozulmaz. Tavsiye edilen tüketim tarihi paketlemeden itibaren 2 yıldır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Felole kullanıcısına yanıt
    Dün verdiğim sipariş bugün geldi zeytin için teşekkür ederim zeytin çok güzel ama banada tuzlu geldi zeytinyağını henüz açmadım açılmış tenekemiz bitince açıp tadına bakacağım o zaman yorumlarım.Satıcı çok ilgili tavsiye ederim.Kendi sitesinden aldım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • harbik H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için, zeytinyağını deneyince de geri dönüşünüzü bekleriz, iyi akşamlar.
  • Dün zeytin sipariş vermiştim bugün öğle saatlerinde ulaştı. Ailecek denedik gayet lezzetli bir zeytin. marketten aldığımız zeytinlerde olan çok hafif bir acılık olurdu, bu zeytinde o yok. Tuzu da birazcık fazla ama kahvaltıda yemesi daha keyifli olur diye düşünüyorum. Zeytinin boyutu da orta boy gibi, ne çok iri bir zeytin ne de çok küçük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.