Şimdi Ara

FELOLE MARKALI ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞINDA İNDİRİMLİ FIRSATLAR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
19
Favori
37.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ilyada İ kullanıcısına yanıt
    Filtreli/filtresiz olayını araştırmış ve erken hasattaki posayı görmüş birisi olarak yorumumu yazayım.

    Firma ile görüştüğümde, erken hasatın filtresiz olmasının nedenini şu şekilde açıkladılar: Filtreleme olmayınca yağ daha fazla aroma/tat içeriyormuş. Bundan dolayı erken hasatlarına filtre uygulamamışlar.

    Gelelim posa olayına. Ben erken hasatı, ağız kısmı sıkı kapaklı 5 adet 1 litrelik şişeye boşalttım. Bunu da posayı yağdan ayırmak için değil, yağın tazeliğini daha fazla koruması düşüncesi ile yaptım. Tenekeden yağı tükettikçe içerideki hava miktarının artacagını ve yağı olumsuz etkileyebileceğini düşündüm. 5. şişeye koyarken tülbent kullandım. Sonlara doğru posa kısmının kabası tülbentte birikti, tülbentten içeri süzülen çok az bir miktar posa daha oldu, o da belli bir zamandan sonra dibe çöktü. Yani posayı toplasanız 50-100ml civarında ancak vardır. Posa olayı benim için olumsuz bir durum yaratmadı. Erken hasatın bu şekilde filtresiz olarak üretiminin daha iyi olacağı kanaatindeyim.

    Umarım faydalı olmuştur.

    Bu arada şişeleri de ışık almayan bir yerde saklıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatofist -- 3 Mayıs 2020; 15:51:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cLk kullanıcısına yanıt
    Selamlar, siparişiniz için teşekkürler, afiyet olsun. Pazartesi kargolanacaktır.
  • tek_Türk kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşünüz için çok teşekkürler, aman karanlık ortamda saklayalım, afiyet olsun.
  • fatofist F kullanıcısına yanıt
    Forumda konunun uzmanları filtresiz ürünlerin çok uzun süre saklanmaması ve tüketilmesi gerektiğini yazmışlardı. İçindeki posa uzun dönemde yağın özelliğini olumsuz yönde etkileyeceğini belirtmişlerdi. Şişelere alıp havayla daha az teması ve ışıktan korunması tamam, ama filtresiz yağ filtreliye göre daha çabuk tüketilmeli. En azından ben böyle anladım okuduklarımdan, yanlışım yoksa.

    Konu sahibinin de yanıtlarını bekliyoruz.
  • ilyada İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, erken hasat değerleri daha yüksek bir yağ olduğu için bu şekilde satışa sunuyoruz.Genelde tüketiciler de bu şekilde satın almak istiyorlar. Filtreli sattığımızda filtresiz olsun diye geri dönüşler almıştık. Yağ sıkıldıktan sonra en az 2-3 hafta tankta dinlenmeye bırakıp, posasının dibe çökmesini bekliyoruz. Dinlenme sürecinden sonra ancak sipariş üzerine dolum yapıyoruz.

    Evet o konuda haklısınız, örneğin bu ürünün market veya şarküteri tarzı satış noktalarına verdiğimiz çeşidinde, rafta bekleme, nakliye vs süreleri de düşünüldüğünde daha uzun tüketim süresi için filtrelemeden geçiriyoruz. Daha çabuk tüketilmesi gerektiği doğrudur. Fakat uygun koşullarda saklandığı sürece asit oranlarında artış ve diğer kalite değerlerinde kayda değer değişim olmadığını gözlemliyoruz. Firma dinlenme süresini iyi yapmışsa posa miktarı rahatsız eder derecede olmayacaktır. Dolayısıyla satın aldığınızda da bu üründe çok fazla miktarda bir posa görmeyeceksiniz.

    5 lt natürel birinci için etiket yaptırıyoruz, bu hafta içerisinde sitede satışa açılacak,
    5 lt natürel sızma yazan yağ olgun hasattır.

    İlave soru olursa cevaplamaya hazırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felole -- 3 Mayıs 2020; 15:41:54 >




  • Natürel sızma ile natürel birinci arasında ne fark var acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilyada İ kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile filtrelinin dayanma süresi daha uzun. Evimizde 5 litrelik erken hasat yaklaşık olarak 2-3 ayda tüketildiğinden dolayı bizim için sorun teşkil etmemekte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cLk kullanıcısına yanıt
    Natürel birinci ve sızma arasında asit oranı bakımından fark vardır. Sızmanın en fazla 0.8 asit olması gerekirken natürel birincinin 0.8-2.0 asit arasında olması gerekmektedir. Her ikisi de filtrelidir, natürel birinciyi yemeklerinizi daha sağlıklı pişirmeniz için tüketmenizi tavsiye ediyoruz. Ayrıca natürel sızmada bulunan hafif yakıcılığı istemeyen bazı müşterilerimiz için de de gündelik tüketim için uygundur.
  • 5 lt natural birinci fiyatı ne kadar? 5 lt erken hasat ile birlikte alsam toplam ne olur? etiket olmasa da olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 3 Mayıs 2020; 17:24:11 >
  • bende 5LT erken hasat soğuk sıkım zeytinyağını sitenizden sipariş ettim. Ricam lütfen muhafazalı bir kutulama yapınki bu kargocular tenekeyi yamultmasınlar, teşekkür ederim.
  • ilyada İ kullanıcısına yanıt
    Şu anda siteye etiket görseli yüklenmiştir, hafta içerisinde tenekeyle birlikte görseli yüklenecektir, şu anki satış fiyatı 110 TL'dir.

    https://www.felole.com/felole-5-lt-naturel-birinci-zeytinyagi-032
  • schumi0411 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler siparişiniz için, tenekeler için kalın kolimiz bulunmaktadır, onunla birlikte gönderim sağlıyoruz. Afiyet olsun.
  • Hocam natural ve normal sizmanin ne farki var?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Kastettiğiniz natürel birinci ve natürel sızma mı?
  • Felole kullanıcısına yanıt
    Çok özür dilerim ben soruyu yanlış sormuşum.


    Erken Hasat Soğuk Sıkım ve Soğuk Sıkım arasındaki farkı soracaktım.
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Erken hasat yağımız sadece edremit zeytinlerinin yeşil olduğu erken dönemde sıkılarak elde ediliyor, filtresiz olarak satılıyor. Erken hasat daha koyu, yoğun daha aromalı yeşile yakın bir renktedir.

    Diğeri ise olgun hasattır, tirilye tipi siyah zeytinlerin sıkılmasından elde edilmiştir, filtreli olarak satışa sunulmuştur. Olgun hasat daha parlak, açık ve sarı renktedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felole -- 3 Mayıs 2020; 21:37:22 >
  • Merhaba, birkaç gün önce belirttiğimiz gibi, zeytinyağı fiyatlarında bir miktar artış yaptık, yalnız forumdaki mesajımızda güncel fiyatlara yer veremiyoruz teknik bir hatadan dolayı değişime izin vermiyor sistem. Gün içerisinde sorunun çözüleceğini düşünüyoruz. Güncel fiyat listemizi aşağıdaki tablodan görüntüleyebilirsiniz. Zeytin fiyatlarında herhangi bir artış yoktur. Herkese afiyet olsun.

    FELOLE MARKALI ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞINDA İNDİRİMLİ FIRSATLAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felole -- 4 Mayıs 2020; 3:41:15 >




  • Değerli arkadaşlar, N11 5 lt olgun hasat natürel sızma ürünümüze ay sonuna kadar indirim uyguluyor. 118 TL şu anki satış fiyatı orada. Kampanyalı fiyatın linkini bırakıyorum aşağıya. İyi akşamlar.

    https://urun.n11.com/zeytin-yagi/felole-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-teneke-5-l-P393958998
  • merhaba çok önemli bir şey değil ama kendi sitenizde

    Felole Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı Teneke 5 L : 122,99 TL N11.com üzerinde satışa sunduğunuz yerde 118,51 neden böyle bir fark var
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.