Şimdi Ara

FELOLE MARKALI ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞINDA İNDİRİMLİ FIRSATLAR (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
19
Favori
37.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • soonkaya kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Yemekler için natürel birinciyi, salatalar için olgun hasat sızmayı; soğuk ve çiğ tüketimde erken hasat sızmayı tavsiye ediyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soonkaya kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeyle birlikte şunu da ekleyelim. Bu tamamen sizin damak tadınıza kalmış. Bunu deneyerek de keşfetmeniz mümkün. Genel ve tavsiye ettiğimiz kullanım bu şekildedir.

    Genel olarak günlük kullanımda ve yemeklerde olgun hasat sızmayı, daha özel soğuk tüketimler için erken hasadı tavsiye ediyoruz. İkisini bir arada sunmak adına hem olgun hasat hem de erken hasadın olduğu 2 paketi az evvel satışa açtık yukarıdaki mesajlarımızdan görebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Felole kullanıcısına yanıt
    bilgiler için teşekkürler. evdekilerin isteği üzerine erken hasat sızma aldım.
  • soonkaya kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Faturanız kesildi, mail olarak tarafınıza iletildi. Pazartesi kargolanacaktır. Afiyet olsun şimdiden. Sağlıklı günlerde tüketin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 Adet 5 LT Olgun Hasat, 1 Adet 5 LT Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı siparisi verdim.
    Urunler ulasinca degerlendirmemi yazarim.
    Konudaki bilgilendirici cevaplariniz icin tesekkurler.
  • Ixion kullanıcısına yanıt
    Mutlaka yorumlarınızı bekliyoruz. Rica ederim, afiyet olsun. Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şüphem olmayan tek bir şey var o da satıcının dürüstlüğü ve esnaflığı. Herkesin damak tadı farklıdır ancak ürünler doğal ve hilesiz.
    Bizzat geribildirim alması da takdiri hak ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilker3581 İ kullanıcısına yanıt
    Bu yorumlarınız bizi inanın çok mutlu ediyor, sağolun varolun. İyi bir izlenim sunabildiysek, kaliteli ve sağlıklı ürünleri sofranıza getirebildiysek bizden mutlusu olamaz.
  • Herkese iyi akşamlar, haftasonu ve bugün gelen siparişler kargolanmıştır. Gönderi kodları mail yoluyla tarafınıza ulaştırılmıştır.

    Bu arada birkaç gün önce yeşil zeytini satışa sunacağımızı söyledik. Yoğun talep olunca fotoğraf çekimini dahi beklemedik. Şu anda sitede edremit yeşil çizik zeytin satışa açılmıştır. Sadece etiketini göreceksiniz ürün görseli olarak ancak bu metnin altına ürünün amatör çekim fotoğraflarını atıyorum. Net 2 kg olan ürünümüzün tekli, ikili ve dörtlü seçenekleri mevcuttur. Tüm ürünler gibi bunda da toplu alımda daha uygun fiyatlar sunmaya çalıştık. 2 Kilogramlık ürün fiyatını 34,99 olarak belirledik. Dolayısıyla kilogram fiyatı 17,50'ye tekabül ediyor. Ürünlerin linklerini ve fotoğraflarını ekliyorum, deneyen arkadaşlar da yorum yazabilirse biz de ürünün daha fazla üretilmesi adına aksiyon alabiliriz.

    Herkese afiyet olsun, selamlar sevgiler.

    https://www.felole.com/edremit-cizik-yesil-zeytin-net-2-kg-023

    https://www.felole.com/2-adet-edremit-cizik-yesil-zeytin-024

    https://www.felole.com/4-adet-edremit-cizik-yesil-zeytin-025

    FELOLE MARKALI ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞINDA İNDİRİMLİ FIRSATLAR

    FELOLE MARKALI ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞINDA İNDİRİMLİ FIRSATLAR

    FELOLE MARKALI ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞINDA İNDİRİMLİ FIRSATLAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felole -- 20 Nisan 2020; 22:45:21 >




  • Felole kullanıcısına yanıt
    Ürün dün elime ulaştı. bu işlerden çok anlamam ama tadı , kokusu , aroması güzeldi.
    kargo konusunda balonlu poşet içine koysanız daha iyi olabilir. bana gelen ürünlerin sağı solu biraz ezilmişti. herhangi bir sızıntı vs yoktu ama özensiz bir kargocunun elinde ciddi hasar alabilecek gibi duruyor.
  • sadettinpolat S kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz için teşekkürler. Tenekelerin ezilme problemine ilişkin kalın koliler kullanıyoruz ancak bundan sonra daha fazla önlem alacağız, afiyet olsun tekrardan ürünü beğenmenize çok sevindik.
  • Yesil zeytin yorumlari alabiliyiz alanlar urunleri alip burayi unutmayin:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • priviliged P kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi akşamlar. Yeşil zeytin sevdiğinizi belirtmiştiniz. 2 kilogramlık edremit yeşil çizik zeytinimiz satışa çıktı linkleri ekliyorum. Bilgilendirmek istedim.

    https://www.felole.com/2-adet-edremit-cizik-yesil-zeytin-024

    https://www.felole.com/edremit-cizik-yesil-zeytin-net-2-kg-023

    https://www.felole.com/4-adet-edremit-cizik-yesil-zeytin-025



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felole -- 21 Nisan 2020; 22:43:57 >




  • Bugün saat 16:30'a kadar verilen siparişler gün içerisinde kargolanacaktır.

    Ayrıca UPS Kargo-Yurtiçi Kargo sokağa çıkma yasağı boyunca 23-24-25 Nisan tarihlerinde de dağıtım hizmetlerine devam edecektir, bilgilerinize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felole -- 22 Nisan 2020; 15:5:48 >
  • Bugün gelen tüm siparişler kargolanmıştır.

    Virüs nedeniyle kargo şirketlerinin personellerini dönüşümlü çalıştırması veya izne çıkarması gibi sebeplerle kargo teslim süreleri normalden çok daha fazla uzamıştır. Ayrıca şehir dışına çıkan kargo araçlarının sürücülerine yapılan koronavirüs testleri ve bazı araçların Manisa çıkışına izin verilme süreleri uzadığı için maalesef teslimatlar gecikmektedir, tüm kargo şirketlerinde aynı sorunları yaşamaktayız. Elimizde olmayan gecikmeler için kusura bakmayınız.

    Kargoların hızlı bir şekilde teslimi için elimizden geleni yapacağız. Selamlar sevgiler.
  • Merhabalar,

    Daha önce yağı denemiştik, yeniden sipariş verdik, yeşil zeytini de merak ediyoruz, yeni hazırlandığı belirtilmiş, fotolarda güzel görünüyor, umarım tadı da öyledir, tuz oranını merak ediyorum, bazı zeytinlerin tuzsuz olduğu ifade ediliyor, tuz olmadan zeytin nasıl tatlanır anlamadım? Kimyasal mı kullanıyorlar acaba, bu beni endişelendiriyor, Bilgi verirseniz sevinirim.
  • sdkrks S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizim üretim sürecimizde az tuzlu zeytin standart tuz oranına sahip zeytinlerin paketlenmeden önce tuz oranı düşük su ile salamura edilmesi ve daha sonra kurutulması sonucunda elde ediliyor. Burada son yapılan işlem klasik üretim sürecinde yapılan işlemlerden farklı değildir. Dolayısıyla herhangi bir kimyasal işlem yapılması veya katkı maddesi atılması söz konusu değildir.

    İşlemin neticesinde zeytinlerin tuz oranı azaltıldığı için bu tarz zeytinler biraz daha sertliğini kaybetmiş ve hafif acı bir tada sahip olabiliyor.

    Az tuzlu siyah zeytinimizi ve sıfıra yakın tuz oranı ihtiva eden kuru sele zeytinimizi de 1-2 haftalık bir süreçte satışa sunmayı planlıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felole -- 23 Nisan 2020; 5:30:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürünüm bugün geldi. Tadına bakmadım bakınca yazarım. Kargo konusuna gelecek olursak sadece bir karton içine bu kadar malzeme olursa ürün sağlam gelmez. Tenekeler yamulmuş resmen zeytinlerden birisi karton akmış siyah zeytin olması lazım karton siyahtı. Çatlamış tenekeler arasında.Bu biraz canımı sıktı. Zaten eleman sürüyerek taşıyordu. Genelde atanlarda var. Çok amatör bir paketleme. En azından köpük poşet vb yapabilirsiniz. Karşılaştırmak gibi olmasın ama incirya bu konuda profesyonel olarak yapıyor. Her ürünü tek paket ve karton köpük vb. Ayrıca kırılabilir ibaresi koyuyor. Bilseydim bu şekilde tek paket geleceğini 2 ayrı sipariş verirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalado kullanıcısına yanıt
    Paketleme için kusura bakmayın. Zeytinyağı ve zeytinleri 2 ayrı paket şeklinde yapıyorduk fakat o anda koli siparişimiz geciktiği için tek koli yapmak durumunda kaldık. Bu durum için tekrar özür dilerim, daha dikkatli olacağız.

    Umarım ürünlerden memnun kalırsınız. Geri dönüşünüz için teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de kargom geldi,taş baskı siyah zeytin almıştım. Hemen tadına baktım.tuzlu ve acımsı geldi,üzüldüm hatta. Sonra güzelce yıkayıp suda beklettim ve güzelce sosladim. Sabah kahvaltıda ailece severek yedik. Aileme de aldım şuan,üretici dostumuza hızlı kargosu ve yaptığı kampanya için teşekkürler.

    Bir tavsiye;satışa son sunulan yeşil zeytin aciklamalarina ağırlık bilgisi eklenmeli(2 li ve 4 lulere) Benim hatam belki ancak ürünü ilk inceledigimde kg fiyatı olarak algılayıp pahalı deyip kapattım,sonradan anladım 2 kg olduğunu.
    Hayırlı işler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TirelessMidfielder -- 25 Nisan 2020; 2:47:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.