Şimdi Ara

Felipe Melo kar görünce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arabada araba hani.
  • Arabanın üstünede Iphone ve Speakerını koymakta nasıl bir mantıktır Kar yağarken,Tabi adama koymazki bozulsa gider yenisini yine alır =)
  • burası neresi yav bizim ana caddeye kar temizleme aracı girmedi bu boş sokak da kar temizleme aracı girmiş
  • Kazım'ı ne çabuk unutmuş öyle
  • amacı ne bu adamın
  • Para var huzur var gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

burası neresi yav bizim ana caddeye kar temizleme aracı girmedi bu boş sokak da kar temizleme aracı girmiş

Aga orası Florya muhtemelen, Florya'da herkesin özel dozer alacak parası var

Yazın oradayken hava müzesine gidiyoduk, karşıdanda bi tane Q7 geliyor, bi baktım içinde Servet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: +1905

quote:

burası neresi yav bizim ana caddeye kar temizleme aracı girmedi bu boş sokak da kar temizleme aracı girmiş

Yazın oradayken hava müzesine gidiyoduk, karşıdanda bi tane Q7 geliyor, bi baktım içinde Servet var

Servet derken mali anlamda mı

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bulut-

quote:

quote:

hepimiz öyle olmasını dilerdik ama içinde para bakımından servet değil bizim sümüklü servet var

• dozerdeki adam küfür ediyordur öküze bak yola kapatmış bide müziği son ses açmış diye.
  • f.melo: brezilyanın sıcak sahillerinden geldiğimiz yere bak arkadaş
  • siz gidin statlarda bi taraflarınızı yırtın deli gibi destekleyin adamlar parasını alsın gitsin. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bulut-

quote:

quote:

Araba için evet
    İçindeki için ne yazıkki

• quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

siz gidin statlarda bi taraflarınızı yırtın deli gibi destekleyin adamlar parasını alsın gitsin. :)

Keşke yabancı uyruklu biri olup TR ye transfer olsak
  • Altyazı niye koymadıysa ?

Belki küfrediyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

videoda şunları diyor.

türkiyeyi çok seviyor ilk defa kar gördü. burada bir penguen yaşayabilir. galatasaray benim aile ben onları çok seviyor. dövme yaptırdım koluma gördün. hepiniz çok seviyor ve selçuk inan galatasaray'da.

• Beykoz gibi geldi bana. Bir de anlasaydık ne dediğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Beykoz gibi geldi bana. Bir de anlasaydık ne dediğini.

aynen acarkent de oturuyor birçok yabancı futbolcu
    zengin kesim oldugu için karların belediye haricinde (sanırım) temizlenmesi gayet normal
  • O değil de arkadaş çalan şarkının adı ne beyler? Zil sesi yapacam nakarat kısmı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.