Şimdi Ara

FELAKET TYT AYT SİSTEMİ DERHAL KALDIRILMALI,YGS-LYS SİSTEMİNE GERİ DÖNÜLMELİDİR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu arada sözde bizim için her şeyi yapmaya hazır olan fedakar öğretmenlerimizin de (özellikle matematik hocalarının) bu mevzuyu niye hiç dillendirmediklerini sanırım hepimiz tahmin ediyoruzdur.YKS yerine “Üniversite Okumak isteyen adaylar için Matematik Sınavı” olsa sınavın ismi her şey daha da netleşir değil mi? Akıyor paralar deli gibi değil mi? Sizin tuzunuz kuru değil mi? Özel ders talebinden telefonlarınız susmuyor değil mi?

    Youtube da konu anlattınız soru çözdünüz diye tüm sorunlar halloldu dimi?

    Geçeceksiniz bu işleri.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematik yapamayınca benim sıfad.

    biri der üni açılmasın biri der sınavda matematiğin oranı azalsın. her gün ösym yök ve mebden bi görevli gelir tyt/ayt bölümü ne istiyorsa bakana iletir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Harvey Goddamn Specter H kullanıcısına yanıt
    toplam 4 tane coğrafya konusu çalıştım 2 yıldır fulledim tytde

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tyt ayt sistemi son derece kötü bir sistem burası doğru. Ben tyt sınavında sıkıntı olmadığını kalabileceğini düşünüyorum. Ayt için ise tek yapılması gereken soru sayısının artması. Matematik sanki her yıl inanılmaz zor geliyor gibi yazılmış yukarıda ama bu sadece bu yıl oldu. Önceki yılın sınavına bakınca da iyi ki zor sormuşlar diyorum. Fkb zor sorulsa bile matematiğe kıyasla yapılabilirliği çok yüksek. Zaten bakınca 18de 19da da belirgin zor olan bir fkb yoktu. Matematik ise orta sorulunca pek de yığılma sorunu yaşatmadı. Yani fkb'yi zaten zor sormuyolar . Kimya desen her yıl aynı onu geç zaten. Fizik ilk kez bu sene görece daha zor geldi ama 14 soru var zaten 3ü 4ü zor olunca tek başına yığılmayı önleyemez. Biyoloji de aynı şekilde bu sene çok kolaydı önceki yıllarda biraz daha zorladıkları dersti ama onda da 2 3 soru zor olunca doğru sıralama yapılamıyor. Bakınca daha doğru , daha az yığılmalı , bir sınav soru sayısı bu kadar azken matı zor sorarak olabiliyor. 2022de zorluk seviyesi 18 19 gibi olsa yine yığılma çok olur giderek sınav sistemine alışılmasının sisteme uygun kaynak sayısının artmasının sonucu olarak. Kısacası soru sayısı böyle kaldığı müddetçe fkb'nin her birinden 4er 5er belirleyici soru koymadıkça sınavı belirleyici yapmanın yolu matı zorlamaktan geçiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Haklılığı bugün de ortaya çıkan Türkiye tarihinin en iyi üniversite sistemiydi..

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.