Şimdi Ara

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
29
Favori
74.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen çok yaratıcısın herhalde millet sana ne diye referans olsun..50 puan için mi? Sen köşede dur diğerleri çalışsın herkes ister bunu.

Programı merak eden arkadaşlara tavsiyem kurun bu programı kimseye referans olmayın zaten 2 gün dayanamayıp sileceksiniz..Başkasının referansının size hiçbir getirisi yok ama karşı tarafa var.Gördüğünüz gibi siz çalışacaksınız onlar pil bile harcamayacak sadece bekleyecek..

Vpn filan da hikaye..Şarjınız bitirir bağlantıyı yavaşlatır..Uygulama bulsanız da indiremezsiniz.İndirirsiniz 1 dakikaya kadar açık bırakmanız gerek ama sonuçta puan vermez.Referans olayı ise çalışan olmadığı müddetçe sayısının hiç önemi yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Sen çok yaratıcısın herhalde millet sana ne diye referans olsun..50 puan için mi? Sen köşede dur diğerleri çalışsın herkes ister bunu.

Programı merak eden arkadaşlara tavsiyem kurun bu programı kimseye referans olmayın zaten 2 gün dayanamayıp sileceksiniz..Başkasının referansının size hiçbir getirisi yok ama karşı tarafa var.Gördüğünüz gibi siz çalışacaksınız onlar pil bile harcamayacak sadece bekleyecek..

Vpn filan da hikaye..Şarjınız bitirir bağlantıyı yavaşlatır..Uygulama bulsanız da indiremezsiniz.İndirirsiniz 1 dakikaya kadar açık bırakmanız gerek ama sonuçta puan vermez.Referans olayı ise çalışan olmadığı müddetçe sayısının hiç önemi yok..

50 puan veya değil. boş geçmenin kimseye yararı yok. referans olmanında kimseye zararı yok. yani referans bölümünü boş geçmeyip benim kazandığım puanların yarısının başkasına gitmesini isterim ki öyle yaptım. programın sahipleri yerine başkasının para kazanması daha mantıklı değilmi ?

yaratıcı dediğim bir sürü yerde programın tanıtımını yapmak. "telefondan para kazanma programı" gibi bir başlıkla programı tanıtırsanız ve yazınızın sonunda "bana destek olmak için referansımı yazarsanız sevinirim" derseniz evet referans olur o yazıyı okuyanlar. isteyen yazar istemeyen yazmaz. ayrıca "ters" cevaplar hoşuma gitmiyor. burda yardımcı olmaya çalıştıkça ters konuşuyorsunuz. herkes özgürce yazar istediğini. sizde haklısınızdır karışmam ve umrumda da değil açıkçası ister silin ister silmeyin. ben 250 liradan fazla kazandım bu programla ve bu sevdiğim forumda herkesin kazanmasını istediğim için nasıl kazandığımı açıklıyorum hep. neyse.

sizin mantığınız çok yanlış ama. kimseye referans olmayın demenizin kimseye yararı yok. sadece programın sahipleri daha az para kaybedicek okadar. ayrıca herşey de olduğu gibi "beyin" ve "iş" ayrı kollara ayrılıyor. yani herkes vpn le uğraşmak zorunda değil. 150 kere dediğim gibi heryerde tanıtımınızı yaparsanız 200 kişi referans olur bunun 50 si vpn le uğraşır 100 ü programı beğenmez siler 50 side benim gibi referansın tek çözüm olduğunu anlar. zaten bendeki 200 kişi günde 1 er program indirse 15 dolar yapıyor ki okadar indirmiyolar. yani anca 5 dolar geldiğine göre en fazla 40-50 kişi birşeyler indiriyor. 1 er programda vpn siz geliyor zaten (Türkiyeye gelmiyor belki ama referanslarımın çoğu yabancı).. ayrıca şarj konusuna çok kafayı takmışsınız anlamadım neden.. fakat benim telefonum şarja takılıyken yapıyorum ben bu işleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 15 Şubat 2013; 20:19:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boQ7niz

Burdan kazandığı parayı hiç çeken oldu mu? Paraya birşey yapmazsanız 30 gün sora geri alırız diyor. Parası geri alınan var mı?

Buna kimse cevap vermeyecek mi?
  • Arkadaş madem çok yardımseversiniz 2 soruma cevap vermiyorsunuz ama ne zaman ki programı siliyorum ve özgürce görüşlerimi belirtiyorum sizin tarafınızdan hemen eleştirilmeye başlıyorum.1 gündür boşuna uğraştım bırakın da azıcık giydireyim yazılıma.Hem bunda sizin de payınız var.Burada herkese programı övücü yorumlar yapıyorsunuz.Bırakmayın etmeyin deyip cesaretlendiriyorsunuz..Biz de merak edip deniyoruz işte..

"referans bölümünü boş geçmeyip benim kazandığım puanların yarısının başkasına gitmesini isterim ki öyle yaptım."
    "şarjınızı da bitirmenize gerek yok biraz yaratıcı olup referans kovalarsanız programa haftada 1 girip 10 20 dolar alabilirsiniz."

Bu 2 cümle de size ait..Sizce burada bir çelişki yok mu?Puanlarınızın başkasına gitmesini istiyorsunuz ama öte yandan hiç kendinizi kasmayıp programa haftada bir girip 10-20 dolar kazanıyorsunuz.Uygulama indirmeden karşı tarafa nasıl yardımcı oluyorsunuz acaba? sizin gibi bir refim olsa ne kazanabilirim?

Her neyse benim amacım tartışmak değil.Ben sadece fikrimi söyledim.Ancak biraz ters cevaplar aldım ki o ölçüde de ters yanıt yazmış olabilirim.

saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: x15

Arkadaş madem çok yardımseversiniz 2 soruma cevap vermiyorsunuz ama ne zaman ki programı siliyorum ve özgürce görüşlerimi belirtiyorum sizin tarafınızdan hemen eleştirilmeye başlıyorum.1 gündür boşuna uğraştım bırakın da azıcık giydireyim yazılıma.Hem bunda sizin de payınız var.Burada herkese programı övücü yorumlar yapıyorsunuz.Bırakmayın etmeyin deyip cesaretlendiriyorsunuz..Biz de merak edip deniyoruz işte..

"referans bölümünü boş geçmeyip benim kazandığım puanların yarısının başkasına gitmesini isterim ki öyle yaptım."
    "şarjınızı da bitirmenize gerek yok biraz yaratıcı olup referans kovalarsanız programa haftada 1 girip 10 20 dolar alabilirsiniz."

Bu 2 cümle de size ait..Sizce burada bir çelişki yok mu?Puanlarınızın başkasına gitmesini istiyorsunuz ama öte yandan hiç kendinizi kasmayıp programa haftada bir girip 10-20 dolar kazanıyorsunuz.Uygulama indirmeden karşı tarafa nasıl yardımcı oluyorsunuz acaba? sizin gibi bir refim olsa ne kazanabilirim?

Her neyse benim amacım tartışmak değil.Ben sadece fikrimi söyledim.Ancak biraz ters cevaplar aldım ki o ölçüde de ters yanıt yazmış olabilirim.

saygılarımla..

sorularınızı ben görmedim. dediğim gibi haklı olabilirsiniz. tabiki beğenmediğiniz bir yanı varsa söyliceksiniz. ben nedense göremedim programda yanlış bir şey ve beğendim o yüzden övüyorum. alttaki yorumu ben sizin için yazdım başında durmasanızda olur demek istedim. ayrıca boş zamanlarımda vpn le bende puan kazanmaya çalışıyorum. her program para demek. bugünde 600 e yakın puan kazandım kendi çabalarımla.

ayrıca evet bir ara sadece referanslardan puan bekledim. onuda yazıyordum buraya. sebebi ise VPN programının zamanı bitmesiydi. ta ki jailbreak çıktı o zaman işler değişti vpn i sınırsız yaptım.. başka free olan vpn programları çok kötüydü. jailbreak i beklemem gerekiyordu.

kolay gelsin herkese. saygılar

• quote:

quote:

Burdan kazandığı parayı hiç çeken oldu mu? Paraya birşey yapmazsanız 30 gün sora geri alırız diyor. Parası geri alınan var mı?

merhaba.

parayı çektim evet. 10-15 e yakın çekim yaptım. benim paypal ingilizce (türkçesi varmı bilmiyorum. bilmediğim için var kabul ediyorum) ve ben dediğiniz gibi birşeyi görmedim. yani orda yazanları kafamda türkçeye çevirdiğim zaman o anlamı taşıyan birşey göremedim. ama buna en yakın gördüğüm şey ise, 30 gün içinde parayı bizim firmaya iade edebileceğimiz oldu. yani "issue refund" diye bir tuş var oraya basarsak parayı firmaya iade ediyoruz. (yani bence böyle) kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanozugenc

quote:

quote:

merhaba.

parayı çektim evet. 10-15 e yakın çekim yaptım. benim paypal ingilizce (türkçesi varmı bilmiyorum. bilmediğim için var kabul ediyorum) ve ben dediğiniz gibi birşeyi görmedim. yani orda yazanları kafamda türkçeye çevirdiğim zaman o anlamı taşıyan birşey göremedim. ama buna en yakın gördüğüm şey ise, 30 gün içinde parayı bizim firmaya iade edebileceğimiz oldu. yani "issue refund" diye bir tuş var oraya basarsak parayı firmaya iade ediyoruz. (yani bence böyle) kolay gelsin

Bu bahsi geçen yazı nerde yazıyor ben göremedim?

Paypalda gelen tüm ödemeler için "iade için en fazla 60 gününüz var yazıyor. Bunu mu kastediyorsunuz?

Eğer oysa sorun yok.

Ben 5 gün 15$ aldım sadece kendi kullandığım ipad i ref. yaptım yani 1 tane refim var.

• bu forumdan bir arkadaşın referansıyla kayıt oldum ben, uygulamada yukluyorum, kendı referanslarımıda yapıyorum, programın kotu tarafını gormedım ben, herkes uygulama yukler ve referansını artırmaya calısırsa herkes kazanır, bunlarıda boş zamanlarınızda yaparsınız olur biter...
  • Bu nedir ya
    Androidde puanlar şaka gibi

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usa hesabı acabılen varmı yardımcı olablırmı? 500 puanım yatıyor pending te :)
  • quote:

quote:

Ben 3-4 kere çektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Bu nedir ya
    Androidde puanlar şaka gibi

FEATURE POINTS ILE IPHONE'DAN PARA KAZANMAK

Çok düşükmüş.

Bu arada Pending Reward'ta 2 tane uygulama var yorum yapmamı istiyor US Store'a, yaptığım halde puanlarını alamadım bir fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 16 Şubat 2013; 23:18:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL
    Bu arada Pending Reward'ta 2 tane uygulama var yorum yapmamı istiyor US Store'a, yaptığım halde puanlarını alamadım bir fikri olan var mı?

US üyeliğini nasıl aldın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

quote:

Gir AppStore'a Apple kimliği kısmına tıkla, Apple kimliğini göstere tıkla, şifreni gir, ülke seçimini yap. Cihazı bir kere kapatıp aç seçimini yaptıktan sonra. AppStore bu değişime göre hangi ülke ise o ülkenin mağazasını açacaktır.
  • quote:

quote:

quote:

Gir AppStore'a Apple kimliği kısmına tıkla, Apple kimliğini göstere tıkla, şifreni gir, ülke seçimini yap. Cihazı bir kere kapatıp aç seçimini yaptıktan sonra. AppStore bu değişime göre hangi ülke ise o ülkenin mağazasını açacaktır.

oluyor ama uygulama indiremıyorum turkiye kimliğini kullan dıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

oluyor ama uygulama indiremıyorum turkiye kimliğini kullan dıyor

Cihazı kapatıp açtın mı?

• quote:

Cihazı kapatıp açtın mı?

evet US store acıldı ama indirirken turkıye kımlıgıne sahipsin diyor.
  • quote:

quote:

Cihazı kapatıp açtın mı?

evet US store acıldı ama indirirken turkıye kımlıgıne sahipsin diyor.

iTunes'tan hesabına giriş yap.(Mağaza sekmesinde) US'i seç-onayla tekrar.
  • VPN kullanmamız suç mu başımıza nasıl dertler açabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnfectioN

VPN kullanmamız suç mu başımıza nasıl dertler açabilir?

1 hafta ucretsız zaten 4 5 adet vpn var ve zaten bellı bır sayıdan sonra vpn de ıse yaramıyor adamlar zaten bılıyorlar vpn kullanıldıgını o yuzden vpn ıle en fazla 3000 puan alabılıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.