Şimdi Ara

FDM ile video nasıl indirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda aradım ama bulamadım. Galiba şanssız günümdeyim. Youtube ve benzeri sitelerden FDM ile video nasıl indiriliyor? Forumun birçok yerinde indirilebildiği yazılmış ama nasıl olduğunu bulamadım.



  • ie ve ff de sağ tıklama menüsünden fdm menüsü var. ordan seçerek indirebilisin. ayrı olarak video nun urlsini fdm ye kopyala yapıştır yaparak ta indirebilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Let Down

    ie ve ff de sağ tıklama menüsünden fdm menüsü var. ordan seçerek indirebilisin. ayrı olarak video nun urlsini fdm ye kopyala yapıştır yaparak ta indirebilirsin.


    Videoya sağ tıklayınca flash player özellikleri geliyor. Linki kopyalayarak bazı sitelerdeki videoları indirebiliyorum(youtube...).
    Ama asıl sorduğum herhangi bir sitede video varsa bunu yakalayamıyor mu FDM? Mesela Orbit'le beraber gelen Grab++ diye bir araç var, bütün videoları yakalıyor. FDM'de bu tarz bir özellik yok mu?
    Youtube dediğin bugün var yarın yok. Diğer video sitelerinden de indirebilmek lazım. Mesela dailymotion'dan indiremedim denedim de. Linki kopyalayınca FDM'ye, gereksiz birşey indiriyo, video yok ortalıkta.




  • sağ menü ile ie ya da ff nin kendi menüsünü kastetmiştim.boş bir alana tıkladığındaki menü.- fdm de video ya da flash yakalama özelliği yok. kendi özel listesi var onun haricindeki stelerden video indirilmiyor. orbit in grab ından başka bu kadar başarılı bir indirme yöneticisi de ben kullanmadım. fdm de şu an son build 755 i kullanıyorsan dailymotion videolarını indiremiyordu. video indirme aracı olarak orbit in üstüne yok. sistemimde sadece video ve flash indirme için bulunduruyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.