Şimdi Ara

FC Schalke 04 Taraftarları ⚒ Wir leben dich! ⚒ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
1
Favori
17.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Löwen attığı harika frikikle Augsburg'u 1-0 öne geçirdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wirlebendichh

    Oyunculardan maksimum verim alınmak için ağır antrenmanlar yapıldığı belli. Çoğu maçta fiziksel olarak üstün oluyoruz ama işte yoğun antrenmanların dezavantajı sakatlık. Wagner'in arkadaşı Klopp'ta Liverpool'da ilk sezonlar sakatlıktan dolayı çok çekti. Tabii ki bir Liverpool gibi olamayacağız ancak antrenman sistemine zamanla uyum sağlanırsa ligde iyi yerlere gelme şansımız yüksek o yüzden antrenman sistemini destekliyorum.

    Sosyal medyada gördüğüm bazı Alman taraftarlar Wagner'in gönderilmesini istiyor ama onları anlayamıyorum.1-1.5 senede bir T.D değiştirmek bizi iyice bataklığa sürükler. Burada ben de hücum organizasyonlarımızın olmadığını söyleyerek eleştirdim ama şöyle bir gerçek var bizim forvet hattımız tam bir leş.

    Ahmed Kutucu konusunda Wagner haksız. Zaten ligde son 8 maçtır puan alamıyoruz forvet hattı iş yapmıyor bari çocugu 90 dakika oynatta tecrübe kazansın. Derbide 5 değişiklik var yine de oyuna almıyor çok inatçı.

    Alıntıları Göster
    Şu mesajı yazarken 3 gün önce hücum hattından dolayı zorluk çektiği ve ileride takımı toparlayacağına güvenerek yazmıştım ama gerçekten yazdığıma ve güvendiğime utandım.

    Bir insan nasıl bu kadar inatçı,utanmaz olur inanamıyorum. Tüm maç boyunca schöpf,caligiuri,mckennie'nin aptal aptal top kaptırmalarını izledik. Adam inatla 70 dakika boyunca çıkarmıyor üstüne 5 değişiklik hakkımız var 5. Hani 8 maçtır kazanamıyoruz insan azıcık sistem değiştirir yok o da yok kenara geçmiş kös kös maçı izliyor. Top sürekli bizim ayağımızda önüne gelen maşallah topu geriye yolluyor rakip yarı alana geçiyoruz en ufak preste topu kaybediyoruz. Şu izlediğim maçta ne oynadığımızı 1 yıl düşünsem çözemem ortada hiçbir plan,taktik YOK.

    Augsburg gibi bir takıma bırak gol atmayı atak yapamıyoruz. ciddi ciddi matondo'nun ilk yarı pozisyonu dışında atağımız yok gerçi matondo pozisyonuda şansaydı. Artık Sane stoperden isyan edip oyun kurmaya çalışıyor ceza sahasına kadar topla girmeye çalışıyor durum o kadar berbat. Bundan sonra wagner gidene kadar en büyük düşmanı ben olacağım koskoca takımın anasını ağlattı.


    Oyuncu performanslarında takımda sistem,plan olmadıgından dolayı schöpf,caligiuri,mckennie hariç kimseyi eleştirmeyeceğim. ama şu 3lü gerçekten LEŞ. mckennie'den o bölgede Mascarell performansı beklemiyorum tabii ki ama abiciğim insan azıcık ayağını ve beynini düzgün kullanır bu kadar top kaybı nasıl yapabilir insan? Pres yokken bile top kaybı yapıyor. schöpf zaten ayrı bir leş sezon başından beri oynadığı maçlar ortada takıma 1 gram katkısı yok. caligiuri ligin 2. yarısından itibaren bitti. Bence caligiuri bu takıma önceki sezonlarda verdiği katkılar ile hatırlanılması için kendisine teşekkür edilip sözleşme uzatılmamalı. Levent Mercan'ın son kaptırdığı top için kesinlike herhangi bir Schalke taraftarı kızmaz. Maç 0-2 bitmiş, 0-3 bitmiş gerçekten önemli değil. İnşallah yaptığı hata yüzünden morali bozulmaz ve çalışmaya devam eder.




  • David Wagner bugün düzenlenen basın toplantısında Suat Serdar'ın sezonu kapattığını açıkladı. Yarın Todibo oynayabilicek duruma gelmiş.
  • Schalke XI v Düsseldorf: Schubert,Kenny,Sane,Ozan Kabak,Nastasic,Oczipka,McKennie,Caligiuri,Schöpf, Matondo,Burgstaller

    Glück Auf!

    3-4-3 çıkıcağımızı düşünüyorum. McKennie ve Schöpf'ün rolu çok önemli. Ayrıca Ozan'ın dönmesi iyi oldu ayağı iyi olduğu için savunmadan daha rahat çıkabiliriz. Geçen haftalarda Salif Sane sinirlenip topu dan dun ileri vuruyordu.
  • Mahalle takımı gibi oynadığımız maçı 2-1 kaybediyoruz.
  • Schalkeye ne olmuş be wagner hocam hayal kırıklığına uğrattın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spiritswithinn

    Schalkeye ne olmuş be wagner hocam hayal kırıklığına uğrattın
    Takımda taktiksel anlamda hiçbir şey kalmadı. Tüm takımlara karşı 10 kişi defansta durup top kapılınca hücuma çıkma düşüncesi var ama kimin hangi rakip oyuncuyu tuttuğu bile belli değil. Hücum konusu tamamen berbat. Attığımız golüde ligde tek Düsseldorf,Paderborn gibi takımlar yer .
  • Wagner sezon sonuna dek takımda kalıcakmış. İlerliyen haftalarda gelecek sezon hakkında kalıp kalmayacağı karar verilecekmiş.

    Bremen maçını fark yiyerek kaybetsekte şu adamın bileti tamamen kesilse keşke.
  • Schalke XI v Werder Bremen: Nübel,Ozan,Sane,Todibo,Kenny,McKennie,Schöpf,Miranda,Matondo,Caligiuri,Gregoritsch

    Glück Auf!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Schalkenin yasadigi dusus normal.Schalkeyi Ozan,Mascarell,Suat,Harit ve Raman tasiyordu.Sakatliklar ve formsuzluklar derken bu isimlerin verimi dustu.Bu da kaliteyi fazlasiyla dusurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benjamin Stambouli, Jonjoe Kenny, Jean-Clair Todibo and Daniel Caligiuri will leave Schalke after the season. [Sky Germany] #S04


    Schalke plan to sign a goalkeeper as competition for Ralf Fährmann. Markus Schubert will likely be loaned out for the upcoming season. [Sky Germany] #S04

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Schalke are considering to loan out Markus Schubert in the summer and Sven Ulreich is on their list of candidates as a replacement. Bayern would not put any obstacles in the way of Ulreich if he wants the move [@SPORTBILD]

    Zack Steffen de listedeymis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek olarak Kobel'de listede varmış. Liste kalabalık bakalım kimi alicaklar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başaramadık abi.. 1-1.
  • Ozan Kabak maçın adamıydı gerçekten bugun savunmada duvar gibiydi. Takımca iyi savunduk bence maçı kazanabilirdik ama sağlık olsun yine de.
  • Leverkusenin 2 puan kaybi bizim icin cok iyi oldu.Yoksa, SL riske girebilirdi.Tesekkurler Munih ve Schalke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

    Leverkusenin 2 puan kaybi bizim icin cok iyi oldu.Yoksa, SL riske girebilirdi.Tesekkurler Munih ve Schalke.
    Rica ederiz. Hocam sizin Wagner hakkında düşünceleriniz neler? Gitmeli mi kalmalı mı? Ayrıca Wagner yerine Marc Wilmots düşünülüyormuş.
  • Hoffenheim'ın U17 kadrosunun kaptanı Campanile'yi ve Kerim Calhanoglu'nu kadromuza katmışız.

    Schalke are interested in West Ham United right-back Jeremy Ngakia. The contract of the 19-year-old expires on June 30th.

    Schalke are currently negotiating with Stambouli but player and club are nowhere near reaching an agreement.

    Daniel Caligiuri is on the verge of joining FC Augsburg. Schalke have previously offered a new contract including a paycut to the 32-year-old.

    Schalke are amongst the clubs interested in Standard Liège midfielder Selim Amallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wirlebendichh

    Rica ederiz. Hocam sizin Wagner hakkında düşünceleriniz neler? Gitmeli mi kalmalı mı? Ayrıca Wagner yerine Marc Wilmots düşünülüyormuş.

    Alıntıları Göster
    Schalkenin sorunu hoca degil.Kadro kalitesi.Bu kadro kalitesiyle M'gladbach ve Leverkusenle rekabet edemezler.

    Ben olsam, hoca degistirmek yerine kulubu 2-3 guclu markayi hissedar olarak alip, borc yukunden kurtulup takima yatirim yapip bir an once M'gladbach ve Leverkuseni gecip, SLye gidecek kadroyu kurardim.Schalkenin SLye gitmedigi her sene bu 2 takimdan biri gidiyor cunku.SLye gittikleri her sene Schalkeyle arayi daha fazla acacaklar.

    Gecen hafta, Schalke kadrosuna baktim.top 6 seviyesinde Nubel,Kenny,Ozan ve Mc Kennie vardi.Bu takima, hangi hoca gelirse gelsin, bu kadro kalitesiyle top 6ya giremez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kaleci,Sağ bek,sol bek,kanat ve en önemlisi santrafor transferi kesinlikle gelmeli. Teknik direktör konusunda Wagner kadro kalitesizliğinde gayet haklı olabilir ama taraftarın asıl kızdığı nokta yenilirken hiçbir şey yapmaması. Augsburg maçı sırf bu yüzden bardağı taşıran maç oldu. En son Leverkusen maçındaki ruhu beğendim mesela. Wilmots'un Belçikası'nı önceden izledim fena değil ancak kulup bazında hiç takım yönetmemiş. Takıma uyum sağlayabilir mi hiç bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.