Şimdi Ara

FC Schalke 04 Taraftarları ⚒ Wir leben dich! ⚒ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
1
Favori
17.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün kuruluşumuzun 116. yıl dönümü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wirlebendichh -- 4 Mayıs 2020; 21:59:54 >
  • Hasret sona eriyor 16 Mayıs Cumartesi günü ezeli rakibimiz Borussia Dortmund maçıyla geri dönüyoruz. Maç TSİ ile 16.30'da başlayacak. Son durumlara göre Ozan Kabak dışında eksiğimiz bulunmuyor.
  • Schalke are interested in Fortuna Düsseldorf midfielder Kevin Stöger. The 26-year-old's contract expires at the end of the season. [BILD]

    16/17 sezonu ve bu sezon olmak üzere 2 kez aynı yerden uzun süreli sakatlık yaşadı. Gerek ekonomik şartlar olsun sadece yedek oyuncu olarak düşünebiliriz.
  • wirlebendichh kullanıcısına yanıt
    Stöger isminden hayır gelmez hocam tecrübeyle sabit
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

    Stöger isminden hayır gelmez hocam tecrübeyle sabit
    Haklısınız hocam. Gelecek sezon 50 milyon euroluk ödeme başlayacağından dolayı elimizdeki az bütçeyi gerekli yerlere kullanmamız lazım. Uth gelecek sezon planlarda yer alacakmış. Kenny tekrar kiralanabilir mi bilemiyorum. Durumlar karışık
  • Schalke are currently leading the race for the signing of OGC Nice centre-back Malang Sarr. The contract of the 21-year-old expires at the end of the season. [@le10sport]

    Sarr ile ilgilendiğimiz doğru ama diğer takımlardan önde olduğumuzu düşünmüyorum. Transfer gerçekleşsin veya gerçekleşmesin Stambouli ile sözleşme uzatılmaması lazım. Sarr gelirse stoper hattı Ozan-Sane,Nastasic,Sarr,Becker,Thiaw olur. 3lü savunma tekrar denenilebilir.Transfer gerçekleşmezse stoper hattı gayet yeterli. Thiaw arada sıra süre bulabilir,hatta bazen Becker'den bile katkı alabiliriz.

    Miranda bizden ayrılmak istiyor. Bu sezon Oczipka bazı maçlar dışında güzel katkı verdi. Maç içinde ortaları isabetli ayrıca kullandığı kornerlerde çok iyi tehlike yaratıyoruz. Ekonomik şartlara bakarak Oczipka ile bir sezon daha devam ediceğimizi düşünüyorum.

    Sağ bekte Kenny sezon sonunda geri dönücek. Şahsi fikrim tekrar kiralanması yönünde. Hatta duruma göre opsiyon eklenirse güzel olur.




  • Sarr, tam Schalkelik topcu.Genc,kaliteli ve bedava.M'gladbach, Ginterin yanina istiyor.E.Frankfurtta istiyor.Bizde Upa ayrilirsa, alabiliriz.Munihle anlasmis Upa, lakin 2021de almak istiyorlar Korona yuzunden.
  • Todibo, takasla juveye gidecek gibi gorunuyor.Barcanin butce donemi kapanana kadar 126 milyonluk topcu satmasi ve Ffpye uygun hale gelmesi lazim.Mecburen takas yapip, bonservisleri yuksek gosterek Ffpyi yine arkadan dolanacaklar.Tabii, Uefa her zamanki gibi izliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

    Todibo, takasla juveye gidecek gibi gorunuyor.Barcanin butce donemi kapanana kadar 126 milyonluk topcu satmasi ve Ffpye uygun hale gelmesi lazim.Mecburen takas yapip, bonservisleri yuksek gosterek Ffpyi yine arkadan dolanacaklar.Tabii, Uefa her zamanki gibi izliyor.
    Todibo için iyi Juve'ye gitmek iyi olur aslında ama rekabet edeceği çok kişi var. Belki Juve başka bir takıma kiralayabilir 1 yıllığına. Yolu açık olsun
  • İLK 11

    Schubert,Kenny,Todibo,Salif Sane,Nastasic,Oczipka,Caligiuri,McKennie,Suat Serdar,Harit,Raman

    Glück Auf!
  • Wagner'e mi kızayım oyunculara mı kızayım bilemedim rezillik. Böyle bir isteksizlik olamaz ya. Zahmet olmuş maça gelmişler.
  • Hocam, siz Bayernden 6, Leipzigten de 5 yemiştiniz diye hatirliyorum.O takimlarla sizin kadronuz arasinda büyük bir uçurum var kalite açisindan.Dortmundta, Zagadou,Emre Can,Witsel ve Sancho yoktu, buna ragmen kalite uçurumu yine de vardi.

    Bu maçta Todibonun çok abartildiği ortaya çikti.ilk 2 golde hatasi var.
  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt
    Todibo dahil tüm takım berbattı.
  • Yanlış hatırlamıyorsam 8 maç daha var. Yine bir şey değişmeyecek. Ortada pres oyunu oynatılmak isteniyor hücuma bakınca hiçbir şey görmüyorum önüne gelen ya orta yapıyor ya da saçma sapan paslaşıyor organize atağımız bile yok.

    Kalan maçlarda da takımdan bir şey beklemediğim için Avrupa'da hayal oldu. Ligin ilk yarısı izlediklerimiz ile kaldık bu sezon. İkinci yarı tam bir fiyasko. Yine umutlarımız seneye kaldı. Wagner'e güveniyorum ama artık cidden hücum adına adam akıllı bir plan çizmesi gerekiyor.

    Schubert'in savunulcak bir tarafı kalmadı. Fahrmann yazın dönücek. Yeterli gelmezse yeni kaleci şart. Anderlecht'in kalecisi gündemdeydi bir ara ama şuan ne durumda bilemiyorum.
  • Schalke, iyi bir 9 ve sag kanat almadan hucumda bir sey degismez.Bence, sol bek ve DM eksikligi de cok fazla hissediliyor defansif olarak.

    Bu eksikler, defansif koordinasyonu da zayiflatiyor.Schalkeyi ortadan cok kolay deliyor rakipler mesela.

    Kaleye gelince, ben Schalkenin yerinde olsam, Ulreichi dusunurdum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 18 Mayıs 2020; 21:15:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

    Schalke, iyi bir 9 ve sag kanat almadan hucumda bir sey degismez.Bence, sol bek ve DM eksikligi de cok fazla hissediliyor defansif olarak.

    Bu eksikler, defansif koordinasyonu da zayiflatiyor.Schalkeyi ortadan cok kolay deliyor rakipler mesela.

    Kaleye gelince, ben Schalkenin yerinde olsam, Ulreichi dusunurdum.
    İyi bir 9 kesinlikle şart. Finansal durumu düşünürsek iyi bir 9 alınıp,sağ kanata Raman çekilse forvet arkası Uth (Köln'ün 10 milyon verebileceğini düşünmüyorum verirlerse yeni kanat alırız buraya Harit geçer) sol kanatta da Harit olsa hücum hattı çok sırıtmaz ama dediğimiz gibi iyi bir 9 kesin alınması lazım.

    Mascarell'in eksikliği çok fazla hissedildi. Mascarell defansa dönüp rahatlatıp, uzun top dağıtabiliyordu bunu maçta McKennie denedi ama başarılı olamadı. Sol beke de Novak düşünülüyormuş. Hücum yönünün iyi olduğunu biliyorum ama defansif olarakta iyi değil diye biliyorum.

    Kaleci olarak Ulreich haberleri dönüyor bir de Freiburg'dan Flekken düşünülüyormuş bana kalırsa direk Ulreich alınmalı.




  • Jonjoe Kenny will return to Everton FC after the season. Another loan is almost certain to be ruled out and a permanent signing is impossible due to Schalke's financial situation. #S04

    Schalke are interested in SC Freiburg backup goalkeeper Mark Flekken. Schalke are looking to possibly bring in a new goalkeeper due to recent performances of Markus Schubert and the unclear situation of Ralf Fährmann. #S04

    Malang Sarr is negotiating with Schalke, Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt and Borussia Mönchengladbach. The 23 year-old defender from OGC Nice would be available on a free transfer. #S04

    Caligiuri ile sözleşme yenilenmesi gündemde ama artık gerçekten yaşlandı,ayakta kalamıyor. Sağ bek ona emanet edilirse çok yanlış karar olur transfer şart o bölgeye.

    Fahrmann'ın nasıl dönüceği belli değil,Schubert'in durumu ortada Flekken'de patlarsa kalede 1 sezon daha çöpe gider. Kalede risk alınmayıp Ulreich almak en iyi karar olucaktır.

    Sarr transferi için umut beslemiyorum. Gelirse güzel bir sürpriz olur.




  • Schalke will be without duo Jean-Clair Todibo (ankle) & Amine Harit (ligament damage) until further notice. Both important players for David Wagner as they challenge for the sixth & final spot for European football next season.

    Bu kadar sakatlık normal değil gerçekten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

    Schalke will be without duo Jean-Clair Todibo (ankle) & Amine Harit (ligament damage) until further notice. Both important players for David Wagner as they challenge for the sixth & final spot for European football next season.

    Bu kadar sakatlık normal değil gerçekten.
    Oyunculardan maksimum verim alınmak için ağır antrenmanlar yapıldığı belli. Çoğu maçta fiziksel olarak üstün oluyoruz ama işte yoğun antrenmanların dezavantajı sakatlık. Wagner'in arkadaşı Klopp'ta Liverpool'da ilk sezonlar sakatlıktan dolayı çok çekti. Tabii ki bir Liverpool gibi olamayacağız ancak antrenman sistemine zamanla uyum sağlanırsa ligde iyi yerlere gelme şansımız yüksek o yüzden antrenman sistemini destekliyorum.

    Sosyal medyada gördüğüm bazı Alman taraftarlar Wagner'in gönderilmesini istiyor ama onları anlayamıyorum.1-1.5 senede bir T.D değiştirmek bizi iyice bataklığa sürükler. Burada ben de hücum organizasyonlarımızın olmadığını söyleyerek eleştirdim ama şöyle bir gerçek var bizim forvet hattımız tam bir leş.

    Ahmed Kutucu konusunda Wagner haksız. Zaten ligde son 8 maçtır puan alamıyoruz forvet hattı iş yapmıyor bari çocugu 90 dakika oynatta tecrübe kazansın. Derbide 5 değişiklik var yine de oyuna almıyor çok inatçı.




  • İLK 11

    Schubert,Kenny,Salif Sane,Nastasic,Oczipka,McKennie,Suat Serdar,Caligiuri,Schöpf,Matondo,Gregoritsch

    Yedekler: Nübel,Miranda,Thiaw,Ozan Kabak,Levent Mercan,Burgstaller,Raman,Boujellab,Ahmed Kutucu

    Glück Auf!

    Avrupa Ligi için rakiplerimizden Wolfsburg ve Freiburg yenildi,Hoffenheim berabere kaldı. Şu maçı kesin kazanmamız lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.