Şimdi Ara

FC Schalke 04 Taraftarları ⚒ Wir leben dich! ⚒ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
1
Favori
17.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1-0 kazanıyoruz. Tüm oyuncuları tebrik ediyorum ellerinden geleni yaptılar. Burgstaller ve Miranda bugün çok iyiydiler. Ozan Kabak gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Tam bir kale gibi yıkılmıyor maşallah. Ayrıca bugün Nübel yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gördü kalan 2 maçtada cezalı olur. Yerine giren Schubert'te çok iyi performans gösterdi ve ilk yarı kalan 2 maçtada kalede olucak. Güvenim tam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wirlebendichh -- 15 Aralık 2019; 22:18:31 >
  • Realin Jovici kiralayacagi soyleniyor.Ben olsam, onu opsiyonlu kiralardim.Biz Haalandi alirsak, Poulseni satabiliriz.O da olabilir.Schalkenin isini gorur.

    Bu arada, satranc sitesi tavsiyesi icin tekrar tesekkur ederim.Kisa surede cok faydasini gordum.Dun, 1800 reytingli birine karsi kazandim.yavas yavas 2000e dogru gidiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

    Realin Jovici kiralayacagi soyleniyor.Ben olsam, onu opsiyonlu kiralardim.Biz Haalandi alirsak, Poulseni satabiliriz.O da olabilir.Schalkenin isini gorur.

    Bu arada, satranc sitesi tavsiyesi icin tekrar tesekkur ederim.Kisa surede cok faydasini gordum.Dun, 1800 reytingli birine karsi kazandim.yavas yavas 2000e dogru gidiyorum.
    Hocam keşke dediğiniz gibi olsa ama kış transfer dönemi için çok az bütçe ayrılmış. Mariano Diaz'dan Andersson'a düştük Union Berlin'de ki.

    Schalke are interested in Union Berlin striker Sebastian Andersson. The 28 year-old's contract expires in 2021. [BILD,🥇]

    Çok izlemedim yorum yapamayacağım kendisi hakkında ligde 15 maçta 8 gol atmış. İstatistik güzel ama siz izlediyseniz bu kişi hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Yeni Burgstaller olur diye çekiniyorum.

    Gerçekten inanılmaz bir kadro kalitesi düşüşü var son senelerde geçen günde söylediğim gibi Harit'i kadrodan çıkarsak gol atamayız.Tönnies kesinlikle gitmeli artık bu takım Andersson,Burgstaller gibileriyle değil Ozan Kabak gibi genç hırslı oyunculardan oluşmalı. Para olmasa bir şey de demiyeceğim ama o da var gerçekten değişim şart 2001'den beri başkan adam değişiklik iyidir.


    Hocam mutlu oldum satrançta yükselmenize. Bu kadar kısa zamanda o seviyeye gelmek güzel bir başarı. Bende artık yazın Almanca öğrenmeye ve satrança tekrar başlamayı düşünüyorum. Almanca konusunda vazgeçmessem sizin tavsiyelerinizi alırım artık yazın :D




  • Kosulari iyi, hava toplarinda cok iyi.Teknigi de fena sayilmaz, lakin, Schalkenin daha iyisini almasi lazim.Bu sene SLye gidemediler, buyuk maddi kayip oldu.Bildigim kadariyla 100 civari da borclari var.Yeniden borclanmakta istemiyorlar.Schalke, su anda gecmis senelerdeki kotu yonetimin bedelini oduyor.

    Tesekkur ederim.Satranc, yuzde 50 dikkat, yuzde 50 kurnazlik istiyor.Mantigini ogrenip, oyun gorusunu gelistirdikten sonra, cabuk yukselmek kolay oluyor.O sitede maclarin analizlerini yapiyorlar, bu sayede yeni seyler de ogrenebiliyorum, bilgi birikimim artiyor.Analizlerde genelde 10dkdan az.Zamanda almiyor.

    Tabii, yardimci olurum, sorularinizi da cevaplarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nubel, 4 mac ceza almis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer cezanın kupa maçına sarkma gibi bir durumu yoksa Nübel ligde Wolfsburg, Freiburg, Gladbach ve Bayern maçlarını kaçıracak. 4’ü de sağlam rakip.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklediğimiz gibi 4 maç ceza yedi. Çokta saçma gereksiz hareket yaptı. Sezonun kırılma noktasında Schubert'e çok iş düşücek. Ona çok güveniyorum kalede.
  • İlk 11:

    Schubert, Kenny, Ozan Kabak, Oczipka, Miranda, Mascarell, Suat Serdar, Caligiuri, Harit, Burgstaller, Reese.

    Glück Auf!
  • Ozan yaptı tabelayı yine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolfsburg deplasmanı ikidir yaralıyor üst sıraları. Gladbach’tan sonra S04 de takıldı. Sırada Allianz Arena var orada da puan alırlarsa nefis iş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı normalde haketmedik ama kazanabilirdik. Bunun suçlusu kesinlikle Burgstaller yine inanılmaz pozisyonları yedi. Ne kadar koşsada pres yapsada 2 tane altıpastan 1 tane karşı karşıya atamadıktan sonra benim gözümde Schalke futbolcusu olamaz. Bu adam hiç mi antrenmanda bitiricilik yapmıyor?

    Ozan Kabak.. Sanırım son birkaç yılda yaptığımız en iyi transfer. Savunmanın bel kemiği. Adam gerçekten oynuyor. Ah bir de yanında Sane olaydı :(.

    Schubert kesinlikle iyi oynadı. Golde ne kadar hatası olsada kesinlikle kızmıyorum. Çok önemli kurtarışları var ilerledikçe kat kat iyi olucaktır. Aynı zamanda Nübel yine döneklik yapıp sözleşmeyi imzalamassa seneye kalecimiz belli Schubert'i gözümüz kapalı kaleye koyarız.

    Onun dışında maça bakarsak atakta etkili olamadık kesinlikle. Bence attığımız golden hemen sonra Matondo veya Raman girmeliydi. Hamle için fazla bekledi Wagner hoca. Reese bu sezon ilk kez 11 de başladı. Kendini geliştirmiş bu iyi oldu kadro derinliği açısından ama bazı pozisyonlarda suyunu çıkarmayıp pasını atsa daha iyi olur.

    Hafta sonu Freiburg ile içerde oynayacağız. Kazanırsak mükemmel olur, ama en kötü ihtimalle berabere kalmamız lazım. Devre arasında kesinlikle takviye şart. O kadar sakat adam verirken devre arasındada adam akıllı takviye yapmassak koca bir ilk yarının çöpe atılmasına sebebiyet verebilir. Andersson'a bile razıyım lütfen bitirici forvet alın şu takıma..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

    Wolfsburg deplasmanı ikidir yaralıyor üst sıraları. Gladbach’tan sonra S04 de takıldı. Sırada Allianz Arena var orada da puan alırlarsa nefis iş.
    Aslında kazanmayı hakettiler hocam. Biraz onlardada bitiricilik konusunda sıkıntı var. Tam çözemedim ama bir noktada sıkıntıları var savunmalarında çok kolay çalım yiyorlar ve rakip duvar pası yaparken kesebilme şansları varken yapamıyorlar büyük ihtimal Bayern deplasmanında savunmadan yanarlar.
  • 16. haftayı 5. olarak kapadık. Gerçekçi olursak önümüzdeki takımlardan BMG haricini sezon sonu geçemeyiz gibi. Dortmund son haftalarda iyi ve böyle devam ederlerse önümüzde bitiricekler (ilerde yine formları bozulursa işler değişir ama çokta bozulucağını sanmıyorum). BMG'yi içerde yenersek ŞL için çok güzel bir şans olabilir bizim için ama tabiki ilk Freiburg maçını en iyi şekilde geçirmek şart.
  • Wolfsburg maçının hemen öncesinde karşılaşmaya gelen bir Schalke taraftarı düşerek hayatını kaybetti. İkinci yarının başında tüm taraftarlar tezahüratlarını kesti ve Wolfsburg tribünleri hayatını kaybeden taraftar anısına bir pankart açtı.

    Bu iyi niyetli davranışlarıyla Wolfsburg sempatimi kazandı. Kendilerine sezonun kalanında başarılar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wirlebendichh -- 19 Aralık 2019; 0:56:29 >
  • Arminia Bielefeld, Fortuna Düsseldorf, Hamburger SV, and Union Berlin are interested in Schalke forward Steven Skrzybski. The 27-year-old wants to leave the club in winter. [BILD,🥇]

    darısı burgi ve uth'un başına
  • Schalke'yi üst sıralarda görmek çok güzel, neydi o öyle geçen sene sezonun çoğunu düşme hattında geçiren Schalke.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spiritswithinn

    Schalke'yi üst sıralarda görmek çok güzel, neydi o öyle geçen sene sezonun çoğunu düşme hattında geçiren Schalke.
    Valla hocam ya oynadığımız futboldan,hırstan falan keyif alıyorum bu sezon. 17/18'de 2. bitirip sonrasında öyle bir sezon geçirince çok fena tokat gibi çarptı bana. Koca sezonda Dortmund galibiyeti ve ŞL'den gruptan çıkma dışında sevinilcek şey yoktu. Gerçi çıktıktan sonrada az daha bir maçta gol yeme rekoru kırıyorduk . Neyse ki o günleri atlattık
  • verilen penaltıya bak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wirlebendichh -- 21 Aralık 2019; 18:44:57 >
  • Arena'da seri penaltılara geçiyoruz. İlk olmayan penaltıyı verdiler şimdi zorunluluktan veriyolar bravo işte bundesliga bu suat'ın yüzüne tokat atılınca penaltı yok ama ozan kabak ın en ufak müdahalesine hemen penaltı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wirlebendichh -- 21 Aralık 2019; 19:1:0 >
  • GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL AHMED KUTUcUUUUUUUUUUU
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.