Şimdi Ara

FC Schalke 04 Taraftarları ⚒ Wir leben dich! ⚒ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
1
Favori
17.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2001 yılında 4 dakikalık şampiyonluk konusu var birde bizde. En azından ben 7 yıldır tutuyorum bu takımı o 2001 i yaşayanlar için ağır saygı duyuyorum.
    Ben o olayı ogrendıgımde gözlerim dolmuştu. Huub Stevens in o halinı gordugumde içim gitmişti. Böyle arkadaslar tonnıes gıttıgınde kutlama yapacagım burada.

    Eğer olurda şu dünyada bir kez Schalke sampıyonlugu gorursem arabayı schalke bayraklarıyla donatıp tura çıkacagım söz verıyorum bunu yapacagıma.

    Eğer bunu ve gecen mesajı okuyup bu takımı tutmayı düşünen varsa gelsin tutsun . Çok zor beyler ama hayatınıza farklı bir renk katıyor çok seviyorum bu takımı asla pişman değilim..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kac kişiyi etiketledim mesaja. Siz de anılarınızı anlatmak isterseniz anlatabilirsiniz. Forumda 5 aydır varım ve herkesin yaşadığı olayları bilmiyorum. Bilmek isterim açıkçası.

    En çok merak ettiğim canım Dortmund'lu kardeşim BoJack hocam sizle oynadığımız 4-4 ve 2-4 lük maçlardan sonra ne yaptınız sinirlendiniz veya üzüldünüz mü? Kesinlikle amacım tahrik etmek veya kızdırmak,dalga geçmek değil tanıdığım her Dortmund'lu ya sormuşumdur çünkü. Schalke'yi tutarken çok mutlu olduğum nadir anlardan biridir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wirlebendichh

    Umarım hocam düzeliriz inşallah. Bu takımı ilk tuttuğum zamanlar çok fazla kanser oluyordum 2013 ün başları tamı tamına 7 yıl oldu. Çoğunlukla sinir oldum süreklı kanser oldum bazen Real i deplasmanda yendik şaşırdım.

    En son sinir oldugum maç 2017 de Ajax a evımızde tur verdıgımız mactı. 3-0 ondeydık uzatmada 2 kişi eksiktiler sanırım ve bize 2 gol attılar ve elendik. O gece sinirden monitorun ekranını kırdım ve bir daha sinirlenmeyecegıme bu takımın kaderinde bu olduguna karar verip kendime söz verdim.

    O gunden berı sadece hakemlere kızarım. Bırde arada sırada Burgstaller ve Uth kazmalık yapınca onlara kızarım. 7-0 lık city deplasmanı macını sıfır tepkiyle izledim.Mac sonu arkadaslar dalga gectı ama ben yıne de alısıktım bunlara :d. Dedıgın gibi başkan cıktı bir topcuya 50 verırız dedı sonuç ortada bir yılda 50 milyon euro bıle harcamıyoruz.


    Dünya üzerinde para olmasına rağmen en kötü yönetilen takım bizizdir her türlü iddaasına girerim arkadaşlar.

    Schalke anımı anlatmak ve içimi dökmek istedim..
    Benim gozlemlerime gore, Schalkenin son senelerde yaptigi 3 hata var.

    1-Tedesconun 3-5-2si.Schalkeyi kadro muhendisliginde
    cok zorladi.Ozellikle bek ve kanatlar konusunda.
    2-Gecen sene 70 milyonu takima harcamak yerine altyapi tesisi icin ayirdilar.SLye gidemeyip, milyonlarca avrodan oldular.
    3-Stambouli,Rudy,Bentaleb gibi geri donusumu dusuk topculari tercih ettiler.Schalkenin bence en buyuk eksikligi, transferde katma deger yaratamamak.Harit Ozan gibi,Suat gibi top talent transferleri 3e 4e katlanmali.Dortmund transfer yaparken ilk buna dikkat ediyor.Kalitesini ispat etmis biri olmadikca yasli topcu transfer etmiyorlar.Ayni sekilde bizde.Nkunku,Olmo vs.

    Wagner ve Reschke Schalkeyi duzeltir.Cunku, en buyuk eksiklik, devamli bir sistemin olmayisi ve transfer politikasinin olmayisi.

    Baskan, bir seye karismayip,sadece finansal yonden bu ikiliyi desteklerse, duzelirsiniz.Caninizi sikmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • wirlebendichh kullanıcısına yanıt
    Hocam 4-4’lük maç acayip bir şeydi ya. Bosz ile sezona rekorlarla başlamıştık epey sayıda clean sheet yapmıştık falan. Ardından bir kaos dönemine girince içerideki derbi acayip önem kazanmıştı, ilk yarıda fırtına gibi oynayıp 4 atıp maçı vermek inanılmaz koymuştu tabi. Auba disiplinsizinin atılması da etkilemişti.

    2-4’lük maçta ise puan kaybı aylar öncesinden geliyorum demişti zaten. Favre’nin “2. sırada kim var bilmiyorum” tarzı laubali açıklamaları tam bir zehirli ok Bayern’in bu açıklamalar sonrası farkı kapatacağı çok barizdi. Maçta ise yine kırmızı kartlar var Sakin kalınması güç bir ortam gerçekten. 2-4’lük maç, çok daha yıkıcı olmuştu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnşallah hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Derbiler de sizi hep kırmızı kartlar yakıyor hocam. Biraz daha sakin olsa Dortmund iki maçıda kazanabilirdi. Şu 2 maçtada gerçekten hiç beklemediğim skorlarla bitti gerçekten.

    Bu sene yenílicez gibi duruyor ama derbi sonuçta azıcık olsada kazanma ihtimalimiz var belli olmaz. Haaland'lı BVB çok iyi gidiyor şuan da gözümü o çok korkutuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raman, takimla birlikte calismalara baslamis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #HerthaBSC: Jarstein, Klünter, Torunarigha, Boyata, Mittelstädt, Ascacibar, Grujic, Skjelbred, Dilrosun, Wolf, Lukebakio

    #Schalke04: Nübel, Caligiuri, Kabak, Nastasic, Oczipka, Mascarell, McKennie, Serdar, Harit, Gregoritsch, Raman

    Nubel 11e donmus.Schubert, sakat sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berlin’in puan almasını bekliyorum açıkçası. Güzel bir maç olur umarım. Olası bir mağlubiyet Schalke’yi biraz daha yaralar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tendonunda sıkıntısı varmış Schubert'in.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kenny hastaymış. Umarım Caligiuri geçen haftaki gibi berbat bir performans göstermez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok fazla kapandı Hertha. Savunmalarını delemedik zaten sürekli defansta olduklarından kontrayada çıkamadık.

    Boyata'nın hatasında Raman acele etmeyip topu ağlara göndermeliydi. Böyle maçlarda bulduğumuzu atmalıyız. Hafta içi yine Hertha ile oynayacağız. Umarım bu sefer yine bu kadar kapanmazlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk gole yetişemedim ama ikinci golu gördüm. Nübel kupayı sattı. Şu 4 aylık kalıcağı süreçte taraftarlar ona en ağır tepkiyi vermesini umuyorum.

    Schubert sakatlıktan dönup kaleye geçmeli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir geri dönüş yaptık ve turu atladık ancak ırkçılık olayları yüzünden pek sevinemedim.

    Ozan Kabak'ın bu takım için ne kadar önemli olduğunu tekrardan gördúk. Çok iyi maşallah. İlk yarı be kadar kötü oynasakta ikinci yarı takımın aklı başına geldi.

    Bu arada Caligiuri 2 ay sahalardan uzak kalıcak. Gitmeden 1 gol 1 asist yaptı..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk 11'imiz

    Nübel,Becker,Ozan,Nastasic,Oczipka,Mascarell,McKennie,Schöpf,Harit,Raman,Gregoritsch

    Glück Auf!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kapanan takımları açamıyoruz anca kontradan gol atıyoruz. Böyle CL'ye gidemeyiz. Yazın sağlam transferler şart. Koca takımda Harit dışında rakip defansı delicek oyuncu yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ozan sakatlanmış, bilgi var mı durumu hakkında?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    Uyluğunda sıkıntı hissetmiş. Yarın MR çekiminden sonra ne olduğu belli olur dedi Siekmann.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wirlebendichh

    Kapanan takımları açamıyoruz anca kontradan gol atıyoruz. Böyle CL'ye gidemeyiz. Yazın sağlam transferler şart. Koca takımda Harit dışında rakip defansı delicek oyuncu yok.
    M'gladbach kazanirsa, fark 7 oluyor ve onlarin bu ayki fiksturleri Schalkeye gore kolay.Haftaya Schalkenin Mainz deplasmani var ve Mainz formda.Sonra bizle oynayacak Schalke.Paderborn ve H.Berline karsi Schalke kritik 4 puan kaybetti.Bu puanlari SL icin cok arayacaklar gibi.

    Mecburen risk alip top 4 icin kadro kurmalari lazim.Bence, Schalke icin esas tehlike Berlin.Bir an once duzenli SLye gitmek istiyorlar.Berlin ve M'gladbach arayi actiktan sonra Schalkenin onlari yakalamasi zor olur.Sag kanada Harit gibi bir top talent, iyi bir 9 ve sol bek Schalkeye seviye atlatir zaten.60 milyon yeterli olur.60 milyonluk riskte alsinlar bir zahmet.Reschke ve Wagner kalitesinde iki ismi bir daha kolay kolay bulamazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 9 Şubat 2020; 8:0:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende öyle düşünüyorum. Riske girmemiz lazım artık. Raman hariç ilerideki herkes Harit'e pas atıyor onun açmasını bekliyorlar. Böyle ilerlemez hele yazın Harit giderse ve biz onun yerine adam alamazsak diye çok korkuyorum. Düsseldorf'tan farkımız kalmaz

    17-18 sezonunda riske girdiğimizde 2. olmuştuk. Rakipler o sezon kötüydü ama fenada puan toplamadık. Yine yapabiliriz hele bir de yazın yönetim değişsin çok iyi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.