Şimdi Ara

FC Internazionale Milano (Inter Milan) Taraftarları (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.606
Cevap
13
Favori
160.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Inter patladı. Juve su saatten sonra bırakmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Çok iyi transfer


  • quote:

    Orijinalden alıntı: bcan402

    ne zaman bahis alsam puan kaybettiniz. yüzünüz gülmez umarım.

    lecce'nin de ne kadar kaybedeğini tahmin etmişsem hepsinden puan çıkardı. yeter be.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Hayırlı olsun. Çok iyi transfer


    bana alexis gibi bir daha eski formuna dönemeyecekmiş gibi geliyor ama bakalım. yinede çerez fiyat.
  • eriksen inanılmaz transfer. (kesin beppe marottanın işi bu) inter son zamanlarda baya yükselişte bu sene ve önümüzdeki senelerde juventus ile sürekli ligte çekişceklerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smell02 -- 25 Ocak 2020; 13:45:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusei

    bana alexis gibi bir daha eski formuna dönemeyecekmiş gibi geliyor ama bakalım. yinede çerez fiyat.

    Alıntıları Göster
    Eriksen bana da düşecekmiş gibi geliyor. Zaten bir süredir eski formunda değildi. Inter'in ne yapacağını merak ediyorum. Young, Alexis gibi bitik topçularla nereye kadar gidebilirler meçhul.
  • Victor mosesi transfer eden bir takımdan şampiyonluk beklemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eriksene net 10 milyon maas vermisler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juve nin yapacağı transferleri Inter yaptı Conte hocama helal olsun.

    Bu takım CL den nasıl elendi halen anlamadım eğer devam etseydi yarı final görülebilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • italyada vergiler yari yariya düştü.Eskiden 10 milyon avro net maaşli bir oyuncu için 10 vergi veriyorlardi, şimdi 5.
  • Conte ile ilgili olarak ekşi'de çok güzel bi yazı gördüm ;

    ingiliz futbolundan ziyade kendi futbolunu iyice oturtan teknik direktör. herkes olaya victor moses ve ashley young'ı kadroya katmasından dolayı böyle yaklaşıyor ama conte futbolu fiziksel olarak güçlü kanat beklere dayanıyor. italya'daki hiçbir bek/kanat bu oyuna uygun değil, bunu marcos alonso'ya ve victor moses'a alternatif olarak aldırdığı isimler olan emerson palmieri ve davide zappacosta'da gördük, ikisi de sınıfta kaldı.

    conte'nin çok net bir sistemi var ve bu sistem aynı guardiola'nın sistemi gibi sadece belli oyuncuları kabul ediyor. bugünkü juventus'un temelini atıp arka arkaya aldığı 3 şampiyonlukta bekler stephan lichtsteiner ve kwadwo asamoah'tı, ikisinin de esas özelliği güçlü ve dayanıklı oyuncular olmalarıydı, zaten asamoah şu an inter'de, lichtsteiner futbolu bırakmasa muhtemelen onu da kapardı. 3-0'lık arsenal mağlubiyeti sonrasında yakaladığı 13 maçlık galibiyet serisi ile şampiyonluğa yürüdüğü sezon ise bekler moses ve marcos alonso'ydu. iki oyuncunun da conte'den sonra kariyerleri zora girdi, alonso dörtlü savunmaya dönülmesiyle formayı emerson'a kaptırdı, moses ise yokuş aşağı gittikten sonra conte'nin kanatları altına döndü. inter'e bakıyoruz, bekler ashley young, antonio candreva, victor moses, kwadwo asamoah gibi bu role uyan isimler. matteo politano gibi bir sağ kanat bu sisteme uymayan bir oyuncu olduğu için napoli yolunu tuttu, halbuki an itibariyle hepsinden de iyi kanat politano.

    savunma üçlülerine bakıyoruz, chelsea'de rüdiger-cahill-azpilicueta (azpilicueta müthiş bir jokere dönüşmese sağlam bir stoper alırdı muhtemelen), juventus'ta efsanevi üçlü bonucci-barzagli-chiellini, inter'de ise skriniar-de vrij-godin. hepsi çok iyi savunma üçlüleri ve birbirlerinin açıklarını kapatmada çok iyiler. hücumda sadece chelsea'de tek forvet çıktı, o da güçlü diego costa'ydı, çeviklik açığını eden hazard, pedro ve willian telafi ediyordu. juventus'ta ise bir çevik (carlos tevez, sebastian giovinco, fabio quagliarella), bir fizikli (mirko vucinic, fernando llorente) forvetten oluşan çift forveti tercih etti, inter'de de benzer şekilde (lautaro martinez-romelu lukaku) hareket ediyor. ama bu ikili tutmasaydı da b planı chelsea'deki sistemiydi, alexis sanchez ve matteo politano'nun hücumcu kanatlarda olduğu lukaku'lu bir üçlü izleyecektik muhtemelen. orta sahada ise ikisi ölümüne mücadele eden biri ise teknik üçlü orta saha kullandı juventus'ta (marchisio-vidal-pirlo), chelsea'de elinde n'golo kante gibi bir android olduğu için fabregas ve kante'den oluşan ikili bir kurgu ile çıktı, bu da 3-4-3 sisteminin önünü açtı. inter'de ise nicolo barella-stefano sensi-marcelo brozovic'ten oluşan bir kurguyu tercih etti, tıpkı juventus'ta yaptığı gibi. matias vecino, borja valero gibi yedekler de cabası, hatta yeni transfer christian eriksen'le orta saha rotasyonu iyice katmerlendi.

    işin özü, conte ingiliz futbolundan etkilenmedi, ingiliz futbolu conte'den etkilendi. hatta öylesine etkilendi ki ingiltere milli takımı conte'nin sistemi ile 2018 dünya kupası'nda yarı final oynadı. hücumcu ve dayanıklı kieran trippier'in kanat beki olduğu, kyle walker'ın ise üçlü savunmanın sağ stoperi olarak çıktığı sistem conte etkisinin en büyük kanıtı. bu sistem öyle bir sistem ki en düz takımı bile şahlandırıyor. herhangi bir takıma harry maguire-john stones stoper tandemini koyun, önlerinde de eric dier oynasın, o takım rezil olur. ama bu sistem sayesinde o takım dünya kupası yarı finali gördü, harry maguire gibi tek elit özelliği bir şekilde topa kafa vurmak olan adam dünyanın en pahalı stoperi oldu. dörtlü savunmada sol bek çıktığında her maç sapıtan ashley young bu sistemle beraber iyi bir alternatif oldu, dörtlü savunmada fazlaca kademe hatası yapan kieran trippier ise o ingiliz milli takımı'nın en kilit oyuncularından biri oldu (frikiklerini saymadım bile). conte de ingiltere'de oyuncuların evrildiği noktadan dolayı ingiltere'den transfer yapmayı tercih etti, 2016-2017 sezonundaki şampiyonluktan sonra sistemlerinde en fazla direten teknik adamlar olan arsene wenger ve pep guardiola bile bazı maçlara bu tip üçlü tandemle başladılar, oyuncular da mecburen evrildi.

    inter'de iyi bir takım kurguladı ama bence şampiyon olmaya daha hazır değiller, gelecek sezon hazır olacaklarını ve şampiyonluğu alacaklarını düşünüyorum. sarri her ne kadar juventus'un genetiğiyle oynasa da conte aşısı inter'e tam anlamıyla etki etmedi, hala tuhaf puan kayıpları yaşıyorlar. gelecek sezon juventus'un genetiği paramparça olacağı ve inter ise daha sağlam bir takım olacağı için inter'in 2021'de bu hegamonyayı yıkacağını düşünüyorum. conte'nin yarattığı canavarı bir şekilde yenmesinin vakti geldi ama bu muhtemelen 1 sene rötarla olacak, o zamana kadar dayan serie a.




  • İnterin orta saha ve aldığı skoru koruma sıkıntısı vardı eriksen bu anlamda top çevirme hücum pasörlük adına iyi oldu belli bir süreden sonra takım çöküyor ve geriye yaşlanıyordu orta alana bir eleman daha lazım sanki bu arada lukaku tam olarak contenin kafasındaki isim değil agresif dayanıklı okuz gibi güçlü sağlam yıkılmayan maç içinde de sönmeyen bir forvet lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sene bu takım umarım Juve hegemonyasına son verecek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-0 dan 4-2 maçı aldılar helal olsun 3 takımın puanı aynı o sene bu sene olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çeviremezler dedim ama Brozovic'in erken gelen golü Inter'i ayağa kaldırdı.
  • Conte, ertesi sene final oynayan juve kadrosuyla gsli gruptan çıkamayan bir çöp. İnter'in bu sene bu seviyede olmasının tek nedeni Romelu Lukaku'dur. Ne bahtsız adammış, ne kadar mükemmel oynarsa oynasın eleştireni oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • messi için ya city ya da inter diyorlar.Messinin arası çok bozuk şu anda takımla,yönetimle; büyük ihtimal ayrılacak.

    300 vermeyi gözden çıkarmışlar, inter lukaku yanında birkaç isim daha satıp alırım kafasında.

    33 yaşındaki adama ne kadar güvenilir- messi bile olsa- o tartışılır.

    Juve de istiyormuş ama ronaldoyu aldılar,messiyi alabilmek için ronaldoyu satmaları lazım.İkisinin maaş yükünü karşılayamazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 13 Şubat 2020; 0:5:17 >
  • olmayan penaltıyla inter golü yedi. candreva bugün iyi oynuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • latzio sampiyon olamayacaksin bari contenin yolunu kesme be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve çöküş başlar ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.