Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.662
Cevap
18
Favori
344.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lewanin Altintop dişinda tüm ödülleri silip süpürmesi, Messinin Altinopu haketmeyerek, kendi ve babasinin meydadaki lobisi sayesinde aldiğini göstermeye yeter.

  • Cristiano Ronaldo's votes:


    1. Lewandowski

    2. Kanté

    3. Jorginho


    Lionel Messi's votes:


    1. Neymar

    2. Mbappé

    3. Benzema


    Robert Lewandowski's votes:



    1. Jorginho

    2. Messi

    3. Ronaldo


    Lewa Messiye oy verirken, Messinin Lewaya oy vermemesi ilginç Altintopta Lewanin hakettiğini söylüyordu. Peki, Fifa The bestte neden oylarini takim arkadaşlarina ve Benzemaya vermiş? Samimiyetsizlik mi, kazanma hirsi mi?


    Fan oylari dişinda Lewa Messiyi ezmiş. Bana Messiyi kötülüyorsun diyenler olabilir. Hayir, kötülemiyorum. Lewa, son 2-3 senedir dünyanin en iyi oyuncusu. Messinin fanlari, medyadaki adamlari ve babasinin medyadaki adamlari dişindaki herkes bu gerçeği kabul etmiş durumda olduğunu söylüyorum.





  • Olmaz agbii Messi nasıl alamaz agbiii. Abi adam çalım atıyor keypass,dribling abi. Lewandowski nagbiyo boş galeye yuvarliyi agbi. Leşsi gitsin kumda oynasın. Lewandowski bu yıl en prestijli,en büyük ödülü aldı bile. Tebrikler makina.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süle'nin ayrılacağı söyleniyor. Tolisso ile de sözleşme yenilenmesi düşünülüyormuş. Sırf son birkaç maçta gol asist yaptı diye bizim sisteme uymayacak Tolisso'yla sözleşme uzatırlarsa büyük enayilik olur. Üstelik sakatlık sorunu da var. Tolisso ayrılırsa yerine Zakaria düşünülüyormuş. Zakaria'yı çok beğeniyorum ben. Sistemimize uyar mı bilmiyorum ama böyle yırtıcı bir orta sahaya ihtiyaç var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 26 Ocak 2022; 10:42:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falk Müller'i Newcastle ve Everton istiyor demiş. Keşke gönderebilsek ama ne topçunun gitmeye ne yönetimin göndermeye niyeti var gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 26 Ocak 2022; 18:44:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müllere Bayernden başka kimse senelik 20 milyon maaş vermez. Altyapidan çiktiği ve Bavyerali olduğu için bu adam çok korunuyor. 37-28e kadar 20 milyon alip ilk 11 oynayip sömürmeye devam eder bu. Müllerin yerinde siz olsaniz gider misiniz? Bulmuş yağli kapiyi gider mi? Uli Höeness küçük düşünen bir adam. Kendi adamim kazansin zihniyetinde olan bir adam. Daha geçenlerde Müllersiz 2024 ve 2025 düşünülemez diye yeni sözleşmenin yolunu yapiyordu. Süle konusuna gelince, adama 10 milyon teklif etmişler. O da beğenmemiş Süleyi çok beğenmem. Oyun zekasi kisitli. Çok fazla kademe hatasi yapiyor. Yine de adi geçen Christianseni donunda sallar. Bayern yönetimi bu aralar çok saçmalamaya başladi. Bunun sonun hayirli olmaz, benden söylemesi. yeni Barcelona olmak için çok cabaliyorlar. Barça da kendi adamlari diye altyapidan çikanlara büyük maaşli, uzun sözleşmeler verdi. Elden çikaramadilar. Sonuçunun görüyoruz.





  • Kicker ve Bild doğruladı, Süle sezon sonu free olarak BVB'ye geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bochum çok güzel zortlattı cidden. Upamecano sene sonu gönderilir umarım bu elemanla bir yere varamayız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • leipzigdeki upamecanodan eser yok cidden.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bayernden bu defansla bir yol olmaz. Upamecano Leipzig de oynadığı dönemde ahım şahım bir top oynamıyordu. Orda da çok hata yapıyordu,ama takım Leipzig olunca göze batmiyordu. Şimdi bayernde de aynı kazmalık devam ediyor. Salzburgu eledikten sonra ki ilk rakibine elenir bu takım. Liverpool,city bunlardan 2 yese 5 atar. Hiç güven vermiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern savunmasi leşte, bence çok saçma bir taktikle oynamalari ve Süle yüzünden. Adam hep uyuyor. Hamlelerde hep geç kaliyor, izliyor. En son Barcelona ve Leipzig maçlarini izledim. iki takimda ellerini kollarini sallayarak pozisyona girdiler. Savunmada kademe anlayişi yoktu. Mesela ilk Barça maçinda böyle değildi. Sağlamdi Bayern savunmasi.Nagelsmannin çok ofansif taktiği yüzünden Bayern Salzburgu geçse bile sonraki turlarda elenir.

  • Bayern bu futbolla salzburga elenirse şaşırmam. Hiç güven vermiyor defanslari. Sule kafasında bitirmiş galiba takımı. Upamecano zaten kesiği yedi kaç maçtır. 1-1 sakat skor Salzburg kolay bir rakip değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporting right-back Pedro Porro (22) is on Bayern's shortlist & is being closely followed by the club. Bayern's interest could materialize during the summer's transfer window. Sporting admit that the player will be sold, but will not start any talks for less than €30m [@abolapt

    ]


    Bu Bayern yönetimi de acayip. Kaç senedir bir sağ bek almayi beceremedi adamlar. Gravenbech Bayerni istemesine rağmen, onu da alabileceklerini sanmam. Taraftarlardan birisi aylarca Ajaxla pazarlik yapariz, son gün bir takim 25 milyon teklif edip alir yazmiş Gravenbech yorumlarinin altina. Lewandowski zam istiyormuş. Bayerni Haalandi istese de Citynin yillik 35 milyon teklif etmesi işlerini zorlaşiriyor. Bayernde maaş üst siniri 25 milyonmuş. Bence Lewandowskiyle yenileyip, Hlozeki alirlar. Geçen sene Hlozek Bayerne hayirli olsun yazmiştim.Bazi transferler bellidir. Hlozek Bayern transferi de öyle. Lider stoper arayişlari olduğunu okudum. Bremer, Rudiger, Ginter adaylarmiş. Rudigerin istediği maaş çok fazla gelmiş Bayerne. Juve De Ligti satmak istiyor. Bayern için kaçirilmaz firsat. Zaten Haalandi almalari istediği maaştan ötürü zor. Porro, De Ligt ve Granvenbench yaparlar. 100 milyon harcarlar yillara yayarak fakat Bayern yönetimi gider yedeğe faydadan çok zarari olacak, yer işgal edecek Ginter gibi adamlari alir. Bence Bayernin sorunu da bu. Küçük düşünüp, ucuzculuk yapiyorlar. Yönetimde kafasi çalişan adam yok. Uli Höenesin hala çok etkili olduğunu yaziyordu Alman basini. Belli zaten.Açikcasi Bayernin bu jenerasyonla daha fazla ŞL alacağini sanmam.Bayernin düşmana ya da rakibe ihtiyaci yok. Uli Höeness o işi çok iyi yapiyor engelleyerek. Gnabry meselesi de var. 2020de Bayerni ŞL şampiyonu yapan bu adamdi. Lewandowskiyi öne çikarmalari Fifa ödülü için, Gnabrynin geri planda kalmasina neden olsa da, Lewandowskiden bile büyük pay sahibiydi. Finali hatirlayin, Tuchel Bernatla adam markaji verdi, Bayern pozisyona zor girdi. 100 orta gelse, Coman öyle golü 1 kez atardi, o da denk geldi, ŞLyi aldilar. Gnabrye istediği maaşi vermiyorlarmiş. Coman kadar maaş istiyormuş. Konu Müller olunca, sen bizim evladimizsin, kiymetlimizsin diyip pazarlik bile yapmadan ne istiyorlarsa veriyorlarmiş. Müllere de 20 veriyorlarmiş. Mülleri isteyen takimlar, Everton ve Newcastle. Gnabryi isteyen takimlar, Real, Barça ve Psg. inşallah yenileyemezler de bize gelir.





  • Gravenberch Bayerne gidecek gibi görünüyor. 17+10 milyon bonus teklif etmişler, Ajaxsa 25+10 istemiş. Gravenberch Bayerni istiyormuş. Tolisso yerine alinacakmiş.


    Sporting Porroyu satmak istemiyormuş. Tek sağ bek Mazroul var. Onu da Barça alacak gibi. Barça Kessie ve Christenseni de aldi.Çok yüksek maaşlar ödüyorlar hala. Bayern de 5 netten yukari çikmamiş Mazroul için.

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    Messi'nin gotu fena yanmis ya. Bu ne amk? Kim aldi odulu Messi mi? Survivor Semih stili strateji yapmis.


    O degil de konu basligi dikkatimi cekti. Bayern Munih gibi bir camianin Union Berlin gibi sikindirik bir takimi yenmesi konu basligi oluyor. Yok amk ya...


    Bakalim daha neler gorecegiz?

  • Real Madrid kullanıcısına yanıt

    Konu sahibi arkadaş her maç güncelleme yapiyor hocam.

  • Bu kadar yumuşak ve ofansif bir orta saha ile bugün Villareal'den fark yemezsek iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ofansif orta saha da bir halta yaramamış zaten ilk yarı isabetli şutumuz yok 🙄

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Villarreal maçı hayatımda izlediğim en komik ve aynı zamanda en sinir bozucu maçlardan biri olabilir. Atak devamında acayip geri paslar, hızlı bir şekilde boştaki uygun oyuncuya oynamama, garip fauller, acayip şutlar.


    Bayern Allianz arenada böyle oynarsa eğer, bu turu geçemez. Umarım Allianz Arena'da Alman Panzerini görürüz. Bu sene çok ama çok Bayern'in Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmasını istiyorum. Umarım dilediğimiz gibi olur. İyi forumlar.

  • 
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.