Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.662
Cevap
18
Favori
344.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ona iyi bakın olur mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jakiro125 kullanıcısına yanıt

    O benim konusma uslubum.

  • Mane'yi alacağınıza Gnabry'i tutmaya çalışsanıza eşek herifler. Sizin gibi yönetimi Allah kahretsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mane güzel transfer bence. Lewandowskinin yerine alındığı söyleniyor, güzel bir sistemle forvette de gayet iyi iş yapar. Daha 30 yaşında,kanatta oynamasına engel değil bence. Ronaldo bile daha geçen seneye kadar juvede bazı maçlar da kanatta oynadı golde attı asist de yaptı 36 sinda iken. Gnabry iyi bir ücrete giderse gönderilebilir,bayern için atla deve denilecek bir futbolcu değil bence. Mbapbeyi alamayan madrid gnabry için kesenin ağzını açar. Sanenin bence kendine çeki düzen vermesi lazım. Özellikleri çok iyi ama beyin yok adamda,karar mekanizması robben yada ribery nin yuzde 10 u değil, guardiola elinde daha verimliydi. Muller ve neuer e yapılan torpiller zaten ortada. İkisinide teşekkür edilip gönderilmeliydi. Nubel gibi bir kaleci aldın çocuk 3-4 sezondur futbolu unuttu, umarım Monaco da kalır Bayerne dönmez. Hâlâ kova Neuer e kale emanet ediyorlar. Bu sezon yediği hatalı göllerin haddi hesabı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt
    abi ligde illa iş yapar da ben manenin clde katkı verebileceğini düşünmüyorum. Hem 30 yaşında hem de Klopp'un sisteminde aşırı parladı böyle topçuların balonu başka takımda sönüyor genelde. Bir de adamın sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış. 50m istiyorlarmış bizimkiler 30m+ bonus teklif etmişler. Biz Thiago gibi birini 25'e göndermiştik bunlara . Yemin ederim eşek bizim yönetim başka bir şey değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolissonun bu yaz ayrılacağı kesinleşmiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern o kadar vermez hocam bence. 25-30 a bitirir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laimer yüksek ihtimalle gelecek sene leipzigde oynamayacağım demiş

    geliyor gelmekte olan 🤭 bir de nkunkuya sulanabilirsek çok iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 1 Haziran 2022; 0:45:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt
    ben de öyle umuyorum hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laimer+nkuku da gelirse kağıt üzerinde çok güzel kadro olmuş olur ama. Nkuku yada mane, lewandowskinin hayvani istatistiklerine yetişebilir mi. Tek soru işareti bu bence. Sonuçta ikisi de kanat orjinli adamlar. Ve teknikleri lewandowskinin ki kadar gelişmemiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern yönetimi, Tolissoya takim bulamazsa, oynadiğin kadar maaş al türünden bir sözleşme teklif etmiş, Tolisso 13milyon isteyip, reddetmiş teklifi.41 milyon bonservis ödemişsin, 5 yilda adam vasati aşamamiş, giderken bedava gidiyor, takim bulamazsa para kazansin derdine düşmüşsün.Bayerni hayir kurumu ilan etseler daha iyi. Böyle yönetim mi olur? Klübün parasiyla futbolculara yaranma derdindeler.


    Gnabry, ayrilmak istemiyormuş.Sözleşme teklifini henüz kabul etmemiş, düşünüyormuş. Örneğin, Gnabry forvet, Mane forvet arkasi olsa, bayaği güzel olur. Ya da tam tersi fakat Müllerli sistemle 2si de verimli olamaz.Mülleri kesmek anahtar. Lewandowskinin menajeri Bayernin Haaland için çabalamasinin Lewandowskiyle Bayern arasindaki ipleri kopardiğini söylemiş.


    Mazroui faydali olur, ŞLde büyük maçlarda daha önce iş yapti. Gravenberhse kapali kutu. Tolisso,Rocaya göre çok daha kaliteli bir adam, yine de Bayern seviyesinde ne yapacağini kestiremiyorum. Laimerse daha garantici bir hamle olur. Bayernde öyle presçi ve kaliteli bir adam eksikliği büyük orta sahada. Laimer ve Gravenberchle 3lüde oynarsin.Bu Bayernin en büyük eksikliği bench kalitesi. Örneğin, bize bakin, Carlo benchle kaç tane maçi çevirdi. Bayernde bu hamleleri yapacak oyuncular benchte yoktu. Mane, Laimer, Mazroui ve Gravenberch bu opsiyonu Bayerne verir. Lewayi Bayernin satmaya niyeti hala yok. Barça Vidalin parasini hala ödememiş. Lewaninkini de ödeyeceklerinin garantisi yok.Nkunkunun menajeri de Zahaviymiş. Bayerne vermez bu adam Nkunkuyua





  • SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt

    10 sene üstüste ligi kazandilar zaten hocam, 5 sene kazanmasalar kimse bir şey demez. Bayern yönetiminde azcik kafa olsa tamamen ŞLye odaklanip, ligi ŞLye hazirlanmak için kullanirlar. Lewa yerine ligde 10 gol atip, ŞLde büyük maçlarda ağirliğini koyacak bir forvet alsalar daha akilli bir iş yapmiş olurlar.


    Lewa yerine Mane+Kaladjzici düşünüyorlardi muhtemelen. Mane ilk 11, Kaladzjic hamle oyuncusu.


    Benim Alman takimlarinda Avrupa maçlarinda gözlemlediğim bir şey var. Kimle oynarlarsa oynasinlar, kendi sistemlerinden taviz vermiyorlar, bu sene E.Frankfurtta bunu görmedim. Leipzig Rangerse bu yüzden elendi. Dortmund senelerdir ŞLde bu yüzden başarisiz. Leipzig 2020de Wernerin Chelseaye gitmesinden sonra kendi sisteminin dişina çikti yari final oynadi ŞLde.Nedense inatla kendi sistemlerinin dişina çikmiyor bu adamlar. Her maçin hikayesi farklidir, maçlara göre sistem olayini Sevilla ve Villareal Avrupa liginde iyi yapiyorlar.





  • Gnabryi cok kücümsüyorsunuz, tamam devamliligi yok lakin Munihin en bitirici ve en komple kanadi da Gnabry. Mane, Liverpoolun sistem topcusu, ne olacagi belli degil. Kloppun sisteminde ucup, diger takimlarda batiran onlarca topcu oldu. Müllerden kötü olamaz lakin Müllerle birlikte oynayacak bunlar.Müllerle yenilemeyip, Maneyi alsalar bir sekilde anlardim da Lewandowski ve Gnabry yerine almak agir saflik.

  • Liverpool, Bayern Munich'in Sadio Mane için yaptığı £21M + £4M bonus teklifini reddetti.

    50'si zor ama 40'a bitsin bu iş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • £30M'luk ikinci teklifiniz de reddedilmiş. Uzatmayın, £40M'a bitsin bu iş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lewandowski, kuduruyor. Abi, sen efsane adamsin, kendini para icin neden bu kadar rezil edersin ki. yasin gelmis 34e. 1 senelik sözlesmen var, Munihin Haaland icin ugrasmasi son derece dogal.Bu konuda Munihin sucu da yok. Haalandin menajeri yillik 60 milyon istediginde Munih zaten ugrasmayi birakti Haaland icin. Lewandowskinin derdi Haaland degil, 3 senelik sözlesme ve zam.Seneye 35 olacagi icin 3 yillik sözlesmeyi ve bu kadar parayi kimsenin vermeyecegini biliyor, aklillari sira Munihe kamuoyu yaratip, baski kurup, istediklerini alacaklar. Munihi kafaya bitirmismis! Profesyonel olmaktan bahsediyor birde, para icin bir aglamadigi kaldi.Uli reise bu olaylar tokat etkisi yaratir insallah da artik su evlatcilik oynamayi birakir. Efsane topcular bile nasil kendi cikarlarini düsünüyorlar görüyor.


    Laimerin ilk tercihi Munihmis. Gelecek gibi görünüyor. Ulinin söyledigine göre, Gnabry ve Lewandowski kaliyor, Mane ve Laimer geliyor. Mane icin Liverpool en az 40-45 milyon avro istiyormus. 30 yasinda, sözlesmesinde 1 sene kalan topcu icin cok yüksek. 30,35 ve bonuslar ideal rakam bana göre.Munih yönetimi, Thiagoyu satmalarini örnek göstermiste, o Munih yönetiminin kendi enayiligiydi. 4 senelik taksitle 25 milyon avroya satmalari mi yoksa Thiago yerine ayni ayarda topcu almayip, 2 sene SLden ortasaha yüzünden elenmek mi ne desem bilemedim.Bir de ortasaha rotasyonu Munih kadrosunun tek düzgün yeriydi, onu da bozmuslardi.2 sene sonra akillai baslarina geldi, Gravenberchi aldilar, Laimeri de almak istiyorlar.Nedense, bu Munih yönetimi her seyi 2 sene sonra idrak ediyor.Bir konuda sürekli hata yapip, bu hatayi 2 sene sonra düzeltmeye calismakta garip yani.





  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt
    lewa hakkında konuşmak istemedim ama madem siz söylediniz ben de eklenti yapayım cidden yaptığı çok ayıp. Bir de açıklamalarında münihe duyduğum hislerimi kaybettim felan diyor. Bunların tamamı Uli başkanın suçu, topçulara çok fazla yüz verince tepene çıkıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menajeri Zahavi olan topcunun amaci zaten paradir ve olabildigince cok fazla transfer yapmaktir. Comanda bunu menajeri yapip, piyasasini arastirdi, sonra kimse istedigi maasi vermeyince Munihle sözlesme yeniledi. Zahavinin iliskide oldugu takimlar, Real, Barca, biz gibi takimlar, hicbirinde de maas üst siniri yok, istenilen maasi rahatlikla teklif ederler. Munihin buradaki hatasi cok hazirliksiz yakalanmalari. Böyle bir sorun olacagi basindan belliydi. Lakin, bence onlar Psgyle iliskimiz iyi, Realde Benzema var, Barcada batik diye düsünüp, rahat davrandilar. imza parasi vs gibi bir formül üretip, Haalandi alip, Lewandowskiye güle güle diyeceklerdi. Lewandowskiden dolayi Haaland konusunda agresif davranamadilar bence. Nasil olsa Lewandowski var düsüncesi ve yanlis hesaplamalar Munihi bu komik duruma düsürdü.


    Uli zamaninin gectigini kabul edip bu isleri birakmiyor. Hala arka plandan Munihi yönetmeye calisiyor. 2 senedir yine kötü batirdi. Hasan ve Kahni rahat biraksalar Munihi basarili bir sekilde yönetirler. Abi, Hainerin de Munihe bir sey kattigi yok. Konusmak disinda bir icraati var mi, yok. Hasanin yetkisi az. Esas sorun, yönetimi denetleyen, bütceyi onaylayan Hainer ve Ulinin de bulundugu kurul. 2023e kadar Uli bu kurulda yer alacak. Kahn reis de tek basina bunlarla mücadele edemiyor.


    Bir transfer icinde Barca ve Real varsa, zaten her türlü saibe, pislik dönüyor. Dembele transferinden Mbappenin olmayan transferine kadar her seyi deniyorlar. Topculara bilerek medyaya aciklama yaptirip, takimlari baski altinda tutuyorlar. Mbappeye de Psgden ayrilmak istiyorum, oynamak istemiyorum aciklamasi yap demisler.Lakin, Seyh planlarini baslarina gecirdi her zaman gibi. Munihte öyle bir adam yok.





  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

    Reis alakasız olacak ama Benfica daki Darwin Nunez nasıl adam sence top class takımlarda oynayabilecek mi Liverpoola gidecekmiş ? yoksa balon mu çıkar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakiro125 -- 10 Haziran 2022; 7:17:56 >
  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt
    abi kahn da çok etkisiz ya efsane topçumuz sözünü geçirir dedik de hiç direnemiyor uliye. ciddi hayal kırıklığı. Bir de kahn'ın da uli kadar olmasa da evlatçı yönü var. Tabloya bakınca Münihin geleceği konusunda endişelenmemek mümkün değil. 2023'de müllerle beraber Uli başkanı yolcu edince umarım gerçekten bir değişim görebiliriz.

    Lewa ile sözleşme yenilenir mi bilmiyorum ama Münih'deki efsane topçu imajına inanılmaz zarar verdi keşke hiç girişmeseydi böyle işlere.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.