Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.647
Cevap
17
Favori
343.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -4 yillik bir enkaz boyunca devam eden ve bugünlere kadar gelen kroniklesen kolay pozisyon verme aliskanligi, birkac aylik bir calismayla giderilmez. Üstelik, Jupp, Martinezi savunmayi stabilize etmek icin destroyer olarak kullansa da, orta saha kurgusunda pozisyonel oyundan kaynaklanan sorunlar var. (Vidal ve James) İster istemez, olmasi gerekenden fazla bos alan veriyoruz.Arti olarak, Boa, henüz yüzde 100le oynamiyor, yeni yeni toparlaniyor, buna birde Sülenin en yüksek seviyeye adapte olmak icin zamana ihtiyaci oldugu gercegini eklersek, sorunun cözümü icin sürecin daha fazla uzayacagini söyleyebiliriz. Bunu ragmen, PSGye karsi, uzun süredir Bayernde görülmeyen, iyi derecede taktiksel bir oyun vardi.

    - Kimmichte son haftalarda yorgunluktan dolayi bir düsüs var. Sakatliklardan dolayi beklerde hic rotasyon olmamasindan dolayi dogal bir durum. Alaba, genel olarak Juppla eski günlerine dönüyor.PSG macina sadece birkac antremanla cikti. Manu, Boa, Martinez, Thiago, Robben 5 ilk 11 oyuncusu. PSGye karsi bu 5 oyuncu olmadan oynamak büyük handikap. Üstelik, Bayernin bu kadar cok pozisyon vermesinin temel nedeni, Riberynin yürüyen ölü 2 rolüne soyunmasi, Rudy ve Tolissonun bloklarasi Byi kapatamamasi. Tolisso, 2 gol atmasina ragmen, tempoyu ayarlama ve alan kapatma konusunda fazla iyi oldugu söylenemez. Özellikle Mbappe o alani cok iyi kullandi. 18 yasinda o beyin fazla. Ek olarak, PSGye de kredi vermem gerek. Gercekten kazanmak istediler ve her seylerini verdiler. Mactan sonra Al-Khelaifi ve Emery cok sinirliydi. PSG, gercekten cok güclü. Bu takima, pozisyon vermemek mümkün degil, sadece limitleyebilirsiniz. CL icin favori gösterilmelerini anliyorum. Coman, James ve Robbenle her takima karsi goller buluruz. Bu arada önemli olan kadro derinliginin berbat olmasindan dolayi tam kadro olup olmayacagimiz ve verilen pozisyonlarin limitlenmesi. Bu anlamda dünkü kollektif ve taktiksel oyun umut vericiydi.

    -Umuyorum Jupp, Riberye duygusal bakmaz. Dün, Robbenin olmamasi ve Jamesin Thiagonun sakatligi sebebiyle forvet arkasi oynamamasi sebebiyle ilk11de sans buldu. Buna karsin Jupp fazla dayanamadi. Riberynin Orta Dogu mentalitesi ve büyük egosu, onun icin cok zararli. Kendi seviyesini bilmiyor. Bu seviyedeki maclarda artik sadece bize zarar verir. Üstelik, onun yüzünden Coman en iyi oldugu kanatta oynayamiyor. Dün Coman solda baslasa, Alvesin etkinligi de kirabilir, Ribery yüzünden verilen kontralar engellenebilirdi. Coman dün fark yaratsa da hala potansiyelinin cok azini yansittigini düsünüyorum. Ayaklari yara, bere ve sis icinde 15 gün oynamasi kabul edilemez. Bende BVB macinda neden kasmadigini sorguluyordum. İcine fazla kapanik. Hannover macinda, penaltisi verilmedi, cok az tepki göstermesi sebebiyle hakem VARa gerek duymadi. Ulreichin Juppla bu seviyelere cikmasi sasirtici oldu.Böyle devam ederse, Dünya kupasina Manu ve Ter Stegenle gitmesi sürpriz olmaz. James, Carlonun ayrilmasindan sonra kisa süre demoralize olsa da, cabuk atlatti. Juppun kendisi icinde bir sans oldugunu farketmesi neyse ki kisa sürdü. Henüz tam anlamiyla ritmini buldugu ve bir standartin oldugu söylenemese de, perfonmans olarak gelisimi gayet iyi. ilk geldigindeki Jamesle son haftalardaki James arasinda büyük fark var.

    -Youth Leagude de skor 3-1di. Gerci, Adrian Fein, Dorsch falan oynadi. PSG biraz zayif kaldi. 2-0dan sonra tempoyu düsürüp, kasmadilar zaten. PSGnin seviyesi de fena sayilmaz. Agresif ve sert presleri zorlayiciydi. Dorschu, Bayern Il’de bu kadar zorlanirken görmemistim. Mecburen uzun toplara yönelmek zorunda kaldik. Batista Meier, Fein, Wintzheimer ve Mai olunca, biraz orantisiz güc kullanimi oluyor. Bu oyuncular icin acele etmek onlarin kaybedilmesine neden olabilir, bunun yerine seviyeleri birer birer atlamalari daha rasyonel. Jupp, Fein disinda onlari A takimla antremanlara almaya basladi. Fein, Bayern llde, digerleri U19da oynuyorlar. Friedl, sansini buldu ve iyi is cikardi. Bizi Bernattan kurtarsin, baska bir sey istemiyorum.
  • hayret kimse birşey yazmamış
  • sizi vatan hainleri turk takimi karsisinda yabanci takim tutuyorsunuz ha.özentiler.





    kimse yazmadan yazayim istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

    sizi vatan hainleri turk takimi karsisinda yabanci takim tutuyorsunuz ha.özentiler.





    kimse yazmadan yazayim istedim

    Sen niye Real'i tutuyorsun o zaman ben niye Barcelona'yı tutuyorum mesela.


    Bayern'i bir insan niye tutar onu bende anlamıyorum.Ben Dortmund'a sempati duyarım mesela taraftarın bağlılığı genç oyuncular oynatması iyi futbol oynamak ana amaçları şampiyonluk olmasada iyi yarınlar için alt yapıya önem veren pek çok oyuncunun hayalini gerçekleştirebileceği noktalara gitmesi için belki öncelikli adımlardan biri ama Bayern ne her sene şampiyon şuan mesela Juve'da buna çevirdi serie a yı keşke farklı şampiyonlar olsa cidden bunaltıcı oluyor bu ve ligin kalitesini seyrini rengini ve izlenebilirliğini düşürüyor ama şu varki şampiyon olsun olmasın almanyadakiler takımlarını desteklemeye devam ederler.Buda büyük özveri kaynağı her sene Bayern şampiyon olsada.
    Bayern liginde rakipsiz.Rekabet açısından bu kendi içinde kötü ha yaptığı atılımlarda kötü sivrilen ekiplerden oyuncu çalmak gibi.

    Neden mi kötü gücünü sınayabilmek için bir rakip olmazsa liginde ve ciddi bir arenaya maça gittiğinde tokatlanırsın.Güçlü rakipler güçlü rekabetler senide güçlendirir.

    Mesela La Liga'daki takımların avrupadaki dominasyonluğunun sebebi bu her zaman en güçlü olanlara karşı kendini sınıyorsun Real'e veya Barcelona'ya veya Atm en zoru görüyorsun her çeşit yönüyle sınava giriyorsun böylece önüne gelen zorluklara hazırlıklı oluyorsun.Sevilla'nın avrupa ligi kupaları Atm'nin lig kupaları ve niceleri celtada geçen yıl Man'Uyu çok zorladı bu işler böyle oluyor.Tek kovboy liginde at koşturursan anca kendi çöplüğünde oynarsın biri tokadı basar.Real veya Barcelona neden iyi çünkü birbirlerini devamlı zorlayan 2 ekip böyle olmasa avrupa futbolunu domine edemezlerdi.
  • Hayırlı olsun. Hoffenheim'i süpürmeye devam, Rudy ve Süle'den sonra Wagner 1-2 yıla da Nagelsmann gelir.

    FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topçu alacaklarına o duvarı yaptırsınlar.



    Ayrıca 2 numarada bir forvet için hoş bir rakam olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mAtes52

    Hayırlı olsun. Hoffenheim'i süpürmeye devam, Rudy ve Süle'den sonra Wagner 1-2 yıla da Nagelsmann gelir.

    FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig

    Ne kadar cimriler la insan duvarı tamir eder bi hiç utanma yok.Kasada para mok.
  • Duvar galiba retro/hatıra ondan böyle bilerek kalmış.Sordumda durum bu.Alman arkadaşım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 22 Aralık 2017; 1:15:58 >
  • Lewa benim mevkime alternatif transfer yapılması lazım derken Sandro Wagner dememişti herhalde .

    Madem orta seviye forvet alacaksın Mark Uth çok daha iyi bir alternatifti
  • Wagner iyi topcu. Kafa toplari iyi, savasci ruhu var, top tutar, duvar olur, top saklar.

    Goretzka transferi cok iyi yanliz, Bild demis, Riberyden iyi calim atiyor, daha hizli diye. istatikler oyle diyormus. Adamin tek sorunu, pas olur. ince pas olayini hallederse Munihe nokta atisi olur.

    Liverpool taraftarina bakiyorum sosyal medyada, Alman transfer uzmani biri varmis, o demis Liverpoola geliyor diye. Goretzka Munihe gitti haberi cikti, Goretzkayi nasil kotuluyorlar, birde Schalke yalanladi, bu kez de tekrar ovmeye basladilar. Abi, Almanyada Bild diyorsa, Munih icin tamamdir. Uzman dedikleri de salliyor. Munihe transfer olayini duyuyorum diyor 5-6 saat sonra. Munih, surada yanlis yapti, Goretzkayi Schlke vermedi, gittiler, Tolissoyu aldilar. Tolisso icin Keitadan oldular. 45e Keita kacmazdi.

    Mesela Munih surada hata yapti, Gnabryi kiraladilar. Gnabry Munihe nokta atisi olurdu. Hofenheimde top alamiyor. Gnabrynin ben oyun ici katkisini begenmiyom. Nagelsman hocam onu halleder.
  • güncel tutalım, nerde bu taraftar
  • https://www.youtube.com/watch?v=fs07Yl133Sk


    Dun Munih macini izledim, Ribery iyice bitmis. gol atti, gol disinda sahada yok. Muller 9 numarada yok top dahi tutamadi.

    James cok iyiydi yanliz. 90 dakka savasti. Heynckes hocam


    Martinez
    James Vidal yapio
    Jamesi 8 de kullanio.

    Rudyi defansif 6da kullanio, ondan Munih iyi pas yapip top tutamiyor ortasahada. Thigoyu cok ariyor.

    Wagneri niye oynatmadi, onu anlamadim. Wagner top tutar, top saklar, al ver yapar, iyi kafacidir, savascidir.
  • Rummenige, Goretzka transferini açıkladı. Hayırlı olsun, çok iyi transfer..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goretzka hayirli olsun. Bedava.Vidal dede olacagi anda satip para kazanip, Goretzkayi almak saglam is. Topculari 32ye girince gondermeye calisacaksin abi. sonra ugras dur. Goretzka ince pas olayini hallederse, seviye atlatan topcu olur.

    Real mesela Modrici gonderip, Jamesi Heynckesin 8 numarada kullandigi gibi oynatip kazanmaya calissa. Tam anlamiyla kuvvetlenmis Jamesi almak istesen, su piyasada 150 verirsin. Zidane, bitirdi cocugu.

    Munihin yerinde olsam, Baileyi de alirdim. Bayer Leverkusende onu kesfeden scoutu da Munih almis. Basip gecen, skorer, fuleli kanat. Tam Munihin ihtiyaci olan. Abi, Munih gibi, PSG gibi Bjk gibi takimlara karsi takimlar kapaniyor. Mesela Aatif Sivasta yildizdi Liverpolda Salahin oldugu gibi. Ne oldu, Fbye geldi. Alan bulamadi. Salahtan Munihe Reale PSGye topcu olmaz.
  • yav aga sinir oluyorum ya. adamlar resmen bundesligayı yargılıyor. 1 penaltı kaçıracaksın peşine 2 gol atacaksın deplasmanda bayerne... bayern dedi ki adeta bak hoffenheim 2 gol attın ama ben bu maçı sana 5 tane sallayarak çevireceğim ve seni evine 5 golle uğurlayacagım. kendini hiç yorma. olacak bunlar, bırak kendini bana :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik Münih. Bu yıl ŞL performanslarını merak ediyorum. Bakalım nereye kadar gidebilecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sirrüs

    Klasik Münih. Bu yıl ŞL performanslarını merak ediyorum. Bakalım nereye kadar gidebilecek.

    Kazanmalari felan imkansiz da bjk maclari gollu gecer; sahsen bjk deplasmanda gol atar ama ikiden asagi yemez..belki cl daha saglam oynarlar bilemiyorum ama bayern artik gol yiyen takim..



    Bjk maclari sahsen baya gollu olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Munih-Schalke 04 macini izledim.

    Munih, 4-1-4-1 cikti. cok ofansif. yanlis taktik. Riberynin tek yaptigi top ezmek, kac tane tehlikeli kontrayi oldurdu yanlis paslarla. tek faydasi yok adamin. Boyle olunca da, abi pozisyon veriyorsun ofansif cikmaktan dolayi, birde sol kanadi iyi kullanamiyorsun. Coman 10 dakka top oynadı, Riberynin o kadar dakikada yapmadigini yapti. Heynckess sirf efsane diye bitik Riberyi oynatıyor, adam birde Rudy reisi trubune gondermis. Gnabryde kiralik, iyi beslendigi takimda kral olur, 100 tane Ribery rahat eder.

    Besiktas, iyi savunma yapip, Jamesi durdurursa, Munihi cok zorlar. Bjkyi birde kucumserlerse, tur farkli bitebilir. Bugunku Munihi, SLde delik desik ederler.Heynckess hocam iyi basladi, sonra Ancelotti 2 oldu basimiza.

    Hoca olarak Nagelsmandan sonra Schalkenin hocasini ve E.Frankfurtun hocasini cok tutuyorum. ikisi de iyi hocalar. Schalke iyi top oynadı, Munih kalitesiyle yendi. İyi takviyeler yaparlarsa, bu hocayla Schalke bir seyler yapabilir.
  • Ahmet Nur Çebi'nin "Bayern Münih'ten daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim." açıklaması Alman basınında ciddi yankı uyandırdı. BM bunu dikkate alarak ekstra konsantrasyonla oynayacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

    Munih-Schalke 04 macini izledim.

    Munih, 4-1-4-1 cikti. cok ofansif. yanlis taktik. Riberynin tek yaptigi top ezmek, kac tane tehlikeli kontrayi oldurdu yanlis paslarla. tek faydasi yok adamin. Boyle olunca da, abi pozisyon veriyorsun ofansif cikmaktan dolayi, birde sol kanadi iyi kullanamiyorsun. Coman 10 dakka top oynadı, Riberynin o kadar dakikada yapmadigini yapti. Heynckess sirf efsane diye bitik Riberyi oynatıyor, adam birde Rudy reisi trubune gondermis. Gnabryde kiralik, iyi beslendigi takimda kral olur, 100 tane Ribery rahat eder.

    Besiktas, iyi savunma yapip, Jamesi durdurursa, Munihi cok zorlar. Bjkyi birde kucumserlerse, tur farkli bitebilir. Bugunku Munihi, SLde delik desik ederler.Heynckess hocam iyi basladi, sonra Ancelotti 2 oldu basimiza.

    Hoca olarak Nagelsmandan sonra Schalkenin hocasini ve E.Frankfurtun hocasini cok tutuyorum. ikisi de iyi hocalar. Schalke iyi top oynadı, Munih kalitesiyle yendi. İyi takviyeler yaparlarsa, bu hocayla Schalke bir seyler yapabilir.

    Boşun tekisin 30 tane takım tutuyorsun takımın yenilince de ağlıyorsun.



    Bir de bilmiş bilmiş yazArsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.