Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.662
Cevap
18
Favori
344.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım nasıl bir cehaletin varsa git başka yerde göster bunu. Hoeness takımın başında değildi o zaman. Bayern’i, kulübü yeterli seviyede bilen her insan Hoeness yönetimde olsaydı Pep’in de kovulmadan Bayern kariyerini bitiremeyeceğini bilir. Kendince bir hayal aleminde yaşıyorsun. Barcelona hakkında yazmaya devam et sen bak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyneckes geri dönmüş. Yapılabilecek en doğru tercih olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

    Arkadaşım nasıl bir cehaletin varsa git başka yerde göster bunu. Hoeness takımın başında değildi o zaman. Bayern’i, kulübü yeterli seviyede bilen her insan Hoeness yönetimde olsaydı Pep’in de kovulmadan Bayern kariyerini bitiremeyeceğini bilir. Kendince bir hayal aleminde yaşıyorsun. Barcelona hakkında yazmaya devam et sen bak.

    Robben son dk gol atmasa heynkes cl alamazdı



    Dortmund daha iyi olsa ligi alamazdı





    Gördüğün gibi olsaydı yapsaydı yazınca heynkes büyük kupasız kalıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 5 Ekim 2017; 12:6:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuchel çöpüne gerek yok.

    Nagelsman'da balon , nagelsman'ın bayern'e geçmesi için kendini kanıtlaması lazım , bi sezon cl kaldı diye takım mı emanet edilir?
  • Rudy ne gol atmis be.

    Low akilli adam. Rudyu ilk11in vazgecilmezi yapti hemen.

    Bir tarafta 80 milyonluk Sanches ve Tolisso, bir tarafta bedava Rudy. 2sini toplasan ceyrek Rudy etmez.

    Bu adam, 17 yasinda Krossla yan yana oynuyormus. sonra gidip kanatta, bekte oynatmislar. Nageslsman hocam, tekrar 6 numaraya cekmis. Almanya Milli takimin vazgecilmezi oldu. Keske Nagelsmanla erken tanissaydi.


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heynckes: "Bayern Münih'e gönülden bağlıyım. Başka bir takım için emeklilikten dönmezdim. Bayern'e çok fazla şey borçluyum, reddedemezdim."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Munihin en buyuk sansi, Riberynin futbol hayatinin bitmesi. O sakatlıktan sonra, uzmanlar bunu diyor, ben diil yani.Bu kadar bos topcu olamaz. Tek yaptigi top ezmek.

    Darisi Mullerin basina.
  • Bu sene Münih şampiyonluğu bırakır
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Carlo Ancelotti'yi gönderen Bayern Münih'te Jupp Heynckes resmen göreve geldi.

    Bundesliga takımlarından Bayern Münih'te 4. kez teknik direktörlük yapacak Jupp Heynckes, kulübün ricası üzerine yeniden göreve geldiğini söyledi.

    Heynckes, Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness ve yönetim kurulu başkanı Karl-Heinz Rummenigge ile Münih'te düzenlenen basın toplantısında, kariyerini noktaladıktan sonra bir daha takım çalıştırmayı düşünmediğini ancak Hoeness ile yaptığı görüşmeden sonra bunu yeniden değerlendirdiğini belirtti.

    Teknik direktörlüğü bıraktığını açıkladığı 2013'te duygusal hareket ettiğini anlatan 72 yaşındaki çalıştırıcı, "Şimdi durum farklı. Bayern Münih Kulübü, teknik direktörlük görevini sınırlı bir süre için üstlenmemi rica etti. Takımın durumunu analiz ettim. Bayern Münih'in nerede olduğuna baktım." ifadelerini kullandı.

    Evet Bayern bu sene ligi geriden gelip alır.Cl de ise en az yarı final diyorum hayırlı olsun Münihli kardeşlerim




  • Münihi severim fakat bu sene onların senesi değil
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Dortmundun da senesi değil bence.Çöp Dortmunda şampiyonluk verirlerse intihar etsinler.Nerde o eski Dortmund 2012-2013 falan yani çok da eski değli
  • Munihle ilgili recete yazmistim. o gunden bu yana ne oldu?

    Riberyin futbol hayati bitti, Ancelotti kovuldu. Bunlar mis gibi gelismeler. O maddelerden biride kaleciydi. o kaleciyle Munih her maca 1-0 yenik baslar. Ben olsam, Munih genc takim kalecisini oynatirim. PSGye karsi izledim, o cocuk saglam kaleci. Frutchl mudur nedir dunyanin en iyi yetenekleri arasinda gosteriliyor cogu kaynakta da, ben o cocugu tutmadim. o kaynaklar hep gosterir. 100 topcu gosterirler, aralarindan 1-2 tanesi super yildiz olur. Hoffmann miydi, PSGye karsi oynadı, her seyi kurtardı, o sari cocuk, cok daha iyi kaleci.

    Simdide Munihe yonetim bazinda bir recete cikariyim.

    1-Olmazsa olmaz, bir futbol akli. 8 numara koleksiyonu yapmayan bir futbol akli. Abi, bir takimda 1 tane defansif 8 olur, hadi bilemedin 2 tane. Bir takim her sene 8 numaraya servet harcar mi?
    2-Evlatcilik. Munih, evlatciligi bırakacak. Seyh, Draxleri Munihe vermeye raziydi 40a. Munihi seviyor ondan 40a. Adamlar, Muller az oynar diye reddetti ya. Bu bilgiyi seyhe en yakin gazetecinden aldim, yuzde 100 dogrudur.
    3-Bizde herkesden fazla para var, lakin kendi paramiz. bunu diyen Munih baskani. Seyhe PSGye gonderme yapıyor. Adam diyor ki, milyarlarca dolarlık yatirim yapmak isteyen var, paraya ihtiyacimiz yok, reddediyoruz diyor. Boyle bir kafa olmaz abi. Fazla para goz cikarmaz. yuzde 5-8ten 2-3 tane hisse satsan, paraya para demezsin.2-3 tane ortak alsan, birine altyapiyi verirsin, oburune
    scout isini verisin. oburune transferi verirsin. ayaklarini uzatir izlersin. verirsen, demekle maaliyeti onlar karsilar diyorum.
    4-Saglam bir hoca. Nagelsman gelecek buyuk ihtimal. O tamam.
    5-Bundesliga artik kolay olmayacak.Rasenball var artik. Sampiyonlar ligi de. Artik PSG var. PSGyle rekabet kolay olmayacak. Bakmayin Real, rakipsiz ortaminin kaymagini hakem sikesiyle yedi. Onlar icinde zor artik. Seviye atlatan topculari yaslandi. Nasil 2002den sonra 10 yil Sampiyonlar liginde ortalarda gorunmediler, aynisi olacak bu kafayla giderlerse. Bakmayin, Forumdaki Realliler, Reali desteklemeye son 3-4 senede basladilar. Reali hep boyleydi zannediyorlar.

    Heynckess hocama da taktik vereyim. Abi, Munih ortayla oynamaz. Munihte kafaci yok bir kere. taktik bastan yanlis. Ondan Ancelotti bos hoca. PSG macinda Munih ne yapti, orta, korner. Bizim kaleciyi calistirdilar. Munih, ne zaman PSGyi zorladı, savunma dengesini bozdu?

    Ne zaman Coman girdi, o zaman. Basip gecti. Vitaminsiz, eskiden top ezerdi, top teknigini bayagi gelistirmis. Sut teknigi hala vasat. En son H.Berlin macinda izledim Munihi. H.Berlin sag tarafi 5-6 topcuyla tutuyordu. orta bos, sag taraf bos.

    Comani 2 kisi tutar. Lewandowskiyi 2 kisi tutar. sen saga da basip gecen topcu alirsan, onuda 2 kisi tutar. o da seni rahatlatir. Beklerle, Rudyle Thiagyla top yaparsin, pas yaparsin. o zaman Munih kaliteli top oynar. PSGyi zorlarsin o zaman. James, eski kuvvetinde diil. Jameste 2015teki haline donerse, o da cilek olur.

    lakin sen gidip, ortadan baska bir sey yapmazsan. Rudy gibi topcuyu kullanmayi bilmezsen, Ribery gibi bitikleri oynatirsan, tek yaptigi top ezmek. agir top oynarsin, ligide kaybedersin.

    Munih, ne yapip edip, basan gecen bir kanatla Werneri almali. Ben olsam, Arpi de alirdim. O cocuk sahane 9 numara olacak ilerde.Calciomercato yazmis Munih ondeymis transferinde.

    Abi, sen 1 beraberlikle 1 PSG deplasman yenilgisiyle hoca kovuyorsan, helal olsun derim de, sucu da hocaya atamazsin. once kendi hatana bakacaksin.

    Munih baskani ne diyor, bizim misyonumuz Alman futbolunu Avrupada tasimak. O zaman takimini ona gore yoneteceksin abi.

    Ben Nagelsmani ovuyorum diye sasiranlar var.

    Ben bu adamin 6-7macini izledim son 1 senede.

    Nagelsmandan once Kerem, Rudy, hatta ve hatta Kramaric, Vogt, Hubner, Zuber vs Nagelsmandan sonraki halleriyle karsilastirin. niye ovdugumu anlarsiniz.

    Hocanin tek yonunu sevmiyorum. Pozitif futbolu fazla onemsiyor.sonuc odakli futbolu yok sayamazsin abi. Baskani, Almanyanin en zenginlerinden biriymis, Nagelsmana demis ki, para yok, transferde arti yapacaksin. Hofenheim baskani.

    Liverpoola o cop sag stoper ve 6 numara yuzunden elendi bu hoca. ikisi 5 gol yedirdi toplam. stoperi, 30.dakikalarda cikardi, cikarmasa ne olurdu Allah bilir.

    Almanya altyapilarinda seviye atlatan topcu kumasi olan kimse var mi? PSGye karsi Munih genc takimini izledim. Almanya U17yi de izledim 3 gun once. Arp var. U17de stoper var Almanyada. Almanya macinda en iyi topcuydu sahada. Lars Lukas Mai, Bunlarda Almanlarin en iyileriymis. Fritz Walter almislar.Birde yukarida dedigim balon kaleci var.ondan bir sey olmaz. Munihten 9 numara da iyi. teknigi, sut teknigi iyi, al veri var, top tutuyor. top teknigi kotu, onun da haricinde o cocuktada is var. googledan baktim, Almanya U19 Forveti oda. Altyapiya yatirim bosa. en iyisi super star kumasi olan gencleri toplayacaksin. İyi bir hocayla aralarindan bir kaci yildiz olur. Altyapi basta sans isi.

    Bak mesela bizim PSGye. super star kumasi olan Yacine Adli ve Weah var. Yacine Adlinin oyun zekasi, al veri,pasi, top teknigi sahane. O cocuk super star olur. yetenegi dogustan.




  • Heynckes BABA Heykelini diksek taş... Beton yetmez.



    Geldiği gibi 5-0 avına saldıran kaplan modelini izleyeceğiz Ligi bilmemde CL Final gelebilir yüksek ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heynckess hocamin aciklamalarini okudum. Ancelottiye bildigin kombo yapmis. Bu Ancelotti Munihte ne yapmis? Heynckes hocamin aciklamalarini okuyun, hocalık yapmadigi kesin de. Heynckess, gunde 13 saat calisiyormus. Boatengte, Ancelottiyle antreman yapmıyorduk demis. Topcularla 1 haftada Ancelottinin 1 senede ilgilendiginden fazla ilgilenmis. Daha durun Nagelsman hocam gelecek.

    ilk macinda da 5 tane atmis. Calissin, calissin, Nagelsman hocama devredecek takimi. Calismaya bagli olarak, Munih, bu sene her seyi yapabilir. Ancelotti varken Munihi rakip olarak gormuyordum da, Heynckess saglam hocadır.

    Yine iyisiniz. Rasenball baskani, 100 milyona salon yapıyor. Munih, basket takimi, final 4a oynayacak hep salondan sonra. Butcesi, 20-25mis bugun, salondan sonra artacak bayagi. ondan sonra final 4 seviyesine gelecekmis. Rasenball farki. Baskette, Munihe oynuyorum hep. kazaniyorum. Bu sene ligi alir Munih.

    Munihi, PSG baskanida Rasenball baskani da seviyor. Adamlar eski kafali da, adam gibi adam. Adamlar Verrattiyi istedi. PSG vermedi. Sonra Rabiotu istediler, PSG vermedi. Sonra gidip Tolissoyu aldilar. Basina haber yaptirmadilar, topcumuzu ayartmadilar, kara propaganda yapmadilar. yollarina baktilar. Bizim baskan adamdan anlar. Kimine Di Mariayi 50ye vermez, kimine Draxleri 40a vermek ister.

    Sport, Zidanenin Alabayi istedigini yazmis. Barca gazetesi ya, hep sallar Real hakkında. onlarda tersini yapar. Barca forumunda bir topcu yazarim, ertesi gun gazeteye haber olur. Boyle 10-11 ten oldu. isleri gucleri sallamasyon. İstese ne olacak, orasi da var. Munihten topcusunu almak imkansiz otesi.Yoksa, seyh birakir mi, Munihe Katarla sponsor olur.Munihin icini bosaltiriz.

    Adamlarda para bol. Milyarlik yatirim yapmak isteyenler sirada diyorlar.yuzde 5-8ten 3 hisse satsalar, paraya paraya demezler. İhtiyaclari yokmus. Paraya ihtiyac olunmaz mi la. Adamlar, 5 yildir ligi aldilar, 3 sl yari final, gecen sene Reale hakem sikesiyle elendiler. Kendilerini basarisiz deyip, 1 beraberlik, PSG deplasman yenilgisiyle hoca kovdular. Ancelottiye hoca denmez de hadi neyse.

    Ragnick baskan, kaleci ve savunmayi duzeltse de bizde sampiyon olsak. Ancelotti kalsa, Munih ligi alamaz derdim de, Heynckessle Munihin sampiyonlugu simdiden hayirli olsun. Ben Ancelotti varken biz oluruz diyordum. Werner, Forsberg ve Keita cok kotu bu sene. Forsberg top oynamiyor. Keita, cok bencil, hep calima giriyor. Kaleci vasat, yedek bekler vasattan beter.

    Haberleri okurken az once gordum. Ragnick baskanda sozlesme yenileyecekmis. Yakisir. ise baslasa iyi olur. Seneye zirveye oynayacak takim istiyorum. 150-200 bari harcasalar.

    Aslinda bir takima, Nagelsmani hoca, Ragnick sportif direktor yapacaksin. sonra izle. ortaligi dagitirlar.




  • Munih, transferin son gunu Lemari aliyormus. Hasan Salihamidzic, Lemari tanimiyormus, ondan almamislar. Kicker yazmis. Salihamidzicte itiraf etmis.

    isabet olmus. Lemar Munihe olmaz. Munihin alacagi kanat, basip gecen, cizgiye inen, iceri giren, skorer olacak. Lemar, orta yapar bol bol ve iyi oyun kurar. Tam Ancelottilik kanatti. Bos transfer olurdu.

    Brandt ve Draxler iddialari da var. Brandt iyi topcu. al ver yapar, iyi top yaparda, Brandtta basip gececek calim yetenegi yok. Draxlerde calim yetenegi cok cok iyi diil, ona ragmen calim atar, cizgiye iner, cok faydali olur da, PSG simdilik Draxleri bırakmaz. Draxler, PSGde kendini cok gelistirdi.

    Brandtin bonservisi seneye 12.5 milyon. ondan cazip gelebilir.brandt, draxlerden birini yedege alacaklarmis zaten. isin kotusu, Brandti alirsan, Draxleri alamiyorsun.ikisi de sol kanat. Biz Draxleri anca FFP nedeniyle birakiriz. Alex Sandro, Donnarumma vs transferleri icin. Bu FFP kadar sacma bir sey yok. Paranin kuyusu var, FFP Draxleri satmak zorunda bırakabilir bizi. isin kotusu, Draxleri satsak, 100-120 edecek topcuyu, seyh Munihi seviyor diye, 40-50-60 gibi komik rakamlara birakir.




  • draxler 100 m

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Munihle ust uste 2 macimiz var. İnsallah zevkli maclar olur ve kazanan Rasenball olur. Portoyu ezdik de, yan toplarda savunma SOS veriyor. Kalecinin varligiyla yoklugu belli diil. 2 takimda da kaleci yok, bol gollu olur maclar.

    Monacoyu ezdik, basit hatadan 1 gol yedik. 1-1 bitti. Bjkye karsi hakem dogradi. 1 golumuzu vermediler. Hocada yanlis oynattı.

    Demme/Kampl
    Sabitzer Keita
    Bruma Werner Forsberg yapsa, 9 puan yapardık. Deplasmanda cift forvet oynattı adam.
  • Sebastian Rudy tonight: 5 Tackles & 3 Interceptions (No player has done more) - 68 passed attempted, 67 completed (99% pass accuracy)

    Rudy farki.

    Nede olsa, Nagelsman hocamin ogrencisi. Bu adamin nasil topcu oldugunu ilk Low farketti. Hemen ilk11in vazgecilmezi yapti Alman milli takiminda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

    Munihle ilgili recete yazmistim. o gunden bu yana ne oldu?

    Riberyin futbol hayati bitti, Ancelotti kovuldu. Bunlar mis gibi gelismeler. O maddelerden biride kaleciydi. o kaleciyle Munih her maca 1-0 yenik baslar. Ben olsam, Munih genc takim kalecisini oynatirim. PSGye karsi izledim, o cocuk saglam kaleci. Frutchl mudur nedir dunyanin en iyi yetenekleri arasinda gosteriliyor cogu kaynakta da, ben o cocugu tutmadim. o kaynaklar hep gosterir. 100 topcu gosterirler, aralarindan 1-2 tanesi super yildiz olur. Hoffmann miydi, PSGye karsi oynadı, her seyi kurtardı, o sari cocuk, cok daha iyi kaleci.

    Simdide Munihe yonetim bazinda bir recete cikariyim.

    1-Olmazsa olmaz, bir futbol akli. 8 numara koleksiyonu yapmayan bir futbol akli. Abi, bir takimda 1 tane defansif 8 olur, hadi bilemedin 2 tane. Bir takim her sene 8 numaraya servet harcar mi?
    2-Evlatcilik. Munih, evlatciligi bırakacak. Seyh, Draxleri Munihe vermeye raziydi 40a. Munihi seviyor ondan 40a. Adamlar, Muller az oynar diye reddetti ya. Bu bilgiyi seyhe en yakin gazetecinden aldim, yuzde 100 dogrudur.
    3-Bizde herkesden fazla para var, lakin kendi paramiz. bunu diyen Munih baskani. Seyhe PSGye gonderme yapıyor. Adam diyor ki, milyarlarca dolarlık yatirim yapmak isteyen var, paraya ihtiyacimiz yok, reddediyoruz diyor. Boyle bir kafa olmaz abi. Fazla para goz cikarmaz. yuzde 5-8ten 2-3 tane hisse satsan, paraya para demezsin.2-3 tane ortak alsan, birine altyapiyi verirsin, oburune
    scout isini verisin. oburune transferi verirsin. ayaklarini uzatir izlersin. verirsen, demekle maaliyeti onlar karsilar diyorum.
    4-Saglam bir hoca. Nagelsman gelecek buyuk ihtimal. O tamam.
    5-Bundesliga artik kolay olmayacak.Rasenball var artik. Sampiyonlar ligi de. Artik PSG var. PSGyle rekabet kolay olmayacak. Bakmayin Real, rakipsiz ortaminin kaymagini hakem sikesiyle yedi. Onlar icinde zor artik. Seviye atlatan topculari yaslandi. Nasil 2002den sonra 10 yil Sampiyonlar liginde ortalarda gorunmediler, aynisi olacak bu kafayla giderlerse. Bakmayin, Forumdaki Realliler, Reali desteklemeye son 3-4 senede basladilar. Reali hep boyleydi zannediyorlar.

    Heynckess hocama da taktik vereyim. Abi, Munih ortayla oynamaz. Munihte kafaci yok bir kere. taktik bastan yanlis. Ondan Ancelotti bos hoca. PSG macinda Munih ne yapti, orta, korner. Bizim kaleciyi calistirdilar. Munih, ne zaman PSGyi zorladı, savunma dengesini bozdu?

    Ne zaman Coman girdi, o zaman. Basip gecti. Vitaminsiz, eskiden top ezerdi, top teknigini bayagi gelistirmis. Sut teknigi hala vasat. En son H.Berlin macinda izledim Munihi. H.Berlin sag tarafi 5-6 topcuyla tutuyordu. orta bos, sag taraf bos.

    Comani 2 kisi tutar. Lewandowskiyi 2 kisi tutar. sen saga da basip gecen topcu alirsan, onuda 2 kisi tutar. o da seni rahatlatir. Beklerle, Rudyle Thiagyla top yaparsin, pas yaparsin. o zaman Munih kaliteli top oynar. PSGyi zorlarsin o zaman. James, eski kuvvetinde diil. Jameste 2015teki haline donerse, o da cilek olur.

    lakin sen gidip, ortadan baska bir sey yapmazsan. Rudy gibi topcuyu kullanmayi bilmezsen, Ribery gibi bitikleri oynatirsan, tek yaptigi top ezmek. agir top oynarsin, ligide kaybedersin.

    Munih, ne yapip edip, basan gecen bir kanatla Werneri almali. Ben olsam, Arpi de alirdim. O cocuk sahane 9 numara olacak ilerde.Calciomercato yazmis Munih ondeymis transferinde.

    Abi, sen 1 beraberlikle 1 PSG deplasman yenilgisiyle hoca kovuyorsan, helal olsun derim de, sucu da hocaya atamazsin. once kendi hatana bakacaksin.

    Munih baskani ne diyor, bizim misyonumuz Alman futbolunu Avrupada tasimak. O zaman takimini ona gore yoneteceksin abi.

    Ben Nagelsmani ovuyorum diye sasiranlar var.

    Ben bu adamin 6-7macini izledim son 1 senede.

    Nagelsmandan once Kerem, Rudy, hatta ve hatta Kramaric, Vogt, Hubner, Zuber vs Nagelsmandan sonraki halleriyle karsilastirin. niye ovdugumu anlarsiniz.

    Hocanin tek yonunu sevmiyorum. Pozitif futbolu fazla onemsiyor.sonuc odakli futbolu yok sayamazsin abi. Baskani, Almanyanin en zenginlerinden biriymis, Nagelsmana demis ki, para yok, transferde arti yapacaksin. Hofenheim baskani.

    Liverpoola o cop sag stoper ve 6 numara yuzunden elendi bu hoca. ikisi 5 gol yedirdi toplam. stoperi, 30.dakikalarda cikardi, cikarmasa ne olurdu Allah bilir.

    Almanya altyapilarinda seviye atlatan topcu kumasi olan kimse var mi? PSGye karsi Munih genc takimini izledim. Almanya U17yi de izledim 3 gun once. Arp var. U17de stoper var Almanyada. Almanya macinda en iyi topcuydu sahada. Lars Lukas Mai, Bunlarda Almanlarin en iyileriymis. Fritz Walter almislar.Birde yukarida dedigim balon kaleci var.ondan bir sey olmaz. Munihten 9 numara da iyi. teknigi, sut teknigi iyi, al veri var, top tutuyor. top teknigi kotu, onun da haricinde o cocuktada is var. googledan baktim, Almanya U19 Forveti oda. Altyapiya yatirim bosa. en iyisi super star kumasi olan gencleri toplayacaksin. İyi bir hocayla aralarindan bir kaci yildiz olur. Altyapi basta sans isi.

    Bak mesela bizim PSGye. super star kumasi olan Yacine Adli ve Weah var. Yacine Adlinin oyun zekasi, al veri,pasi, top teknigi sahane. O cocuk super star olur. yetenegi dogustan.

    Şu yazının tamamını okudum ya Allah belamı versin ne diyim ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.