Şimdi Ara

▪ FC Barcelona Taraftarları ▪ mes que un club (2174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
44.525
Cevap
64
Favori
1.486.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21722173217421752176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Julio iglesiasin evinde Messi ve Psg arasinda Messinin Paristeki geleceğinin konuşulacaği bir görüşme olacakmiş. Fakat, Messi Laporta seçimi kazaninca ilk teklifini duymak için görüşme iptal edilmiş.


    Psgye gitmesi ve Barçada kalmasi için yüzde 50-50 deniyor. Messinin babasi 2 yil Avrupada kalip sonra Miamiye gideceğini söylemiş.


    ŞLden elendikten sonra hemen Alaba ve Haaland haberlerini servis ettiler. Taraftarin gazini almayi iyi biliyorlar.

  • Laportanun açiklamalarina ve Barçaya yakin basina baktim. Gururlu ve onurlu bir şekilde elendiklerini söylüyorlar.


    Neymarsiz Psgye 5-2yle elendi Barça. ilk yarida Barça Kurzawanin Barçanin 12.oyuncusu gibi oynamasindan dolayi pozisyonlar buldu.


    Poşetin tek plani Mbappeyi savunma arkasina kaçimakti. Koeman buna önlem olarak 3lü savunma çikip önde basti.Draxler sağda olmadi. Psg top tutup pas yapamadi.


    2.yari Diallo ve Di Maria girdikten sonra Barçanin şansi kalmadi..


    Psg City değil. Üstelik en iyi adamlari oynamamiş.Kurzawa senin 12.adamin gibi oynamiş.Buna ragmen, 5-2yle elenmişşin. Gururlu bir şekilde elenmekten bahsediyorsun. Heralde 4-1 bekliyorlardi.1-1e sevindirik oldular.

     





  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    Tabi 8-2'den sonra bu skor bal kaymak

  • Marcelo Bechlere göre Psg, Messi transfer için gerekli parayi hazirlamiş.Yani Messinin istediği parayi ve projeyi vermeyi kabul etmişler.Marcelo Bechler Messiye çok yakin bir muhabir. Messinin geçen sene ayrilmak istediğini ilk söyleyen oydu.Psgli bir oyuncu Barça maçindan sonra rakip olarak son kez demiş Messiye.


    Belliydi.Mundo Deportivoda Messinin bir başka adami, Barça ölüyor, Psgyse dünyanin en büyük kulüblerinden birine dönüşüyor, birakin Neymar ve Mbappenin keyfini çikarsin demesinden belliydi.


    Mbappe de boş yere Messiyle resmini paylaşmamiş. PR yapiyor diyorlardi.Amaci başkaymiş.Ben de bunun idolü Ronaldo, neden Messi resmi paylaşiyor diye şaşirmiştim.


    Messinin babasi 2 sene Avrupada kalmak istediğini, sonra Miamiye gitmek istediğini söyledi. 2 sene kalmak isteyen adam, Barçada kalmazdi.Bu adamin tek amaci ŞL sayisinda Ronaldoyu yakalamak.Psg maçinda Psg kadrosuna alici gözle bakti, ben bu takimla ŞLyi kazanirim deyip Psgye evet demiş görünüyor.Psg, Kurzawa ve Gueye yerine Alaba ve Wijnaldumu da alip, ŞLyi kazanirsa Messi kazandirdi olacak.Tarihin en iyisi ilan edilecek tekrar.





  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    İnşallah PSG'ye gitsin de Mbappe PSG'de kalsın. Biz da Haaland'ı alalım. Başkan parayı Haaland yerine Mbappe'ye gömerse çok üzülürüm.

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    Barcelona sabaha kadar atak yapsa da turu geçecek kapasiteleri yoktu. Messi zaten maçtan önce kabullenmiş şekilde gelmiş, belliydi. Adam ilk defa ağlamak yerine gülümseyerek gitti. Çok güzel de bir gol attı. Ama şunu eklemezsem olmaz.  


  • Marcelo Bechler, 1 saat sonra haberini değiştirdi. Heralde birileri baski yapti.


    Barçaya yakin basin ŞLden elendikten sonra taraftarin gazini alip umut pompaliyor. Taraftar kaybetmek istemiyorlar doğal olarak.Laporta Haaland için para ayarliyor yazmişlar şimdi de.


    Barça maaşlari ödeyemiyor. Vadesi gelmiş bu yaz ödeyecekleri 200-300 milyonluk borç var.Önce o borçlarin ödenmesi için para ayarlasin Laporta.700-800 milyon ayarlasin.Sonra sira Haalanda gelir. Tabii, Haaland City ve Real varken Barçayi seçerse.


    Messinin de kaçacaği ve Psgye gideceği kesin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshin12

    Julio iglesiasin evinde Messi ve Psg arasinda Messinin Paristeki geleceğinin konuşulacaği bir görüşme olacakmiş. Fakat, Messi Laporta seçimi kazaninca ilk teklifini duymak için görüşme iptal edilmiş.


    Psgye gitmesi ve Barçada kalmasi için yüzde 50-50 deniyor. Messinin babasi 2 yil Avrupada kalip sonra Miamiye gideceğini söylemiş.


    ŞLden elendikten sonra hemen Alaba ve Haaland haberlerini servis ettiler. Taraftarin gazini almayi iyi biliyorlar.

    PSG'ye gitmez.ManCity yolcusu ayrılırsa tabi oda.


    Ben Penaldo'nun olursa Mbappe giderse Psg'ye kaçacağını düşünüyorum.


    Neymar>Barça


    Messi>ManCity


    Penaldo>PSG yada ManU


    Haaland>ManU


    Mbappe>Real Madrid





  • Messi yine müthiş gol attı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sırada olan ligden düşecek bir takımdan 2-0 dan sonra gol yiyorsunuz. Ne bu defanstan ne de bu hocadan bir halt olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pedri sevdası nedir bu keoman sürekli ilginç valla messi yine maça damga vurdu grizman aylar sonra kaleye şut atti oda anca huesca atar

    Golden sonra yaptığı hareket taraftara mesaj sizi duymuyorum diyor? Şaka gibi alt taraf1 huesca ya attin koç sana ondan 120 milyon verdiler boş topçu messi ayrılmalı ya böyle bir adama yazık bu takımda hep kilidi o açıyor yanındakiler çok berbat messi cl istiyorsa kesin ayrılmalı.

    Çocuk bakıcılığı yapmamalı bu yaştan sonra o gençler iyi oyuncu olana kadar oho yok haland mış aqueroymus

    Mbabbe alınsa neyse neymar ile paket halinde dembele forvet oynuyor takımda

    Barcaya cok adam lazım en yüksek seviye için messi kalırsa acayip mallık eder başkan felan dinlememe li insalh karısı akil verir yada pep arar alo ben pep abin der

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Messi PSG'ye attığı golün benzerini yine attı. Adam atıyor, durdurulamıyor.

  • Harika gidiyorsunuz harika. Maşallah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atletico'nun, alaves'in son dakikalarda penaltı kaçırmasıyla zor bela yendiği hafta, ligin iyi takımlarından sociedad'ı ezici bir futbol ve skorla yenmesiyle şampiyonluğu en çok isteyen takım konumuna geldi Barça.. Ve üç büyüklerin oynadığı futbola bakarsak bunu en çok hak edenler.

    Messi, 2021'deki nerdeyse her maçta, gol ve asistlerle takımı taşımaya devam ediyor.
    Eğer takımdan sezon sonu ayrılacaksa bunu bi la liga şampiyonluğu ve copa del rey'le daha taçlandırmayı hak ediyor. Fazlasıyla..
  • Kanattan bozma, Lyon gibi orta seviye bir takımın oyuncusu Depay ve Gabriel Jesus denen alt seviye adamın yedeği Agüero isimleri geçiyor sürekli. Bu ikisinden biri gelecekse 4 sene daha ŞL'yi unutsun bu takım.


    Griezmann, Dembele, Coutinho üçlüsünden ikisi satılıp bir üst düzey stoper + Haaland alınır ve de Koeman 3lü savunmada ısrar ederse bu takım süpürür ortalığı yine.


    Fati-Haaland-Messi arkalarında Busi, Frenkie, Pedri ile Pep döneminden bile daha keyifli bir takım izleriz. Ama ceza sahasına topsuz koşu atabilen bir forvet yok takımda. Hatta Alba dışına Messi'nin zekasına koşularla cevap verecek adam yok takımda. Griezmann denen kontra topçusu ve internet kafelerden çıkmayan Dembele adlı ergen bu takımın oyuncuları olamaz. Bu işin kralı Haaland gelirse Messi senede 50-60 tane gol attırır bu adama.


    Kendisi de düşük tempoda oynamaya devam edip minimum 4 sene daha dünyada kalan son ''topçu'' olmaya devam eder.





  • Wijnaldum ve Depay bonservissiz hayırlı olsun.


    Sözleşmeleri 3 yıllık.

  • Depay ve Wijnaldum iyi transferler. Barça, Emersonun 25e Psgye satişina onay vermiş. 12.5 oradan gelecek. Onu imza parasi olarak verirler. Messinin maaşindan 138 milyon yer açilacak. 38ini Depay ve Wijnalduma verirler, 100 milyon tasarruf yapilir.


    Ter Stegen

    Dest Garcia Lenglet Alba

    Winaldum De Jong Pedri

    Dembele Depay Fati



    Emerson, Destten iyi adam.Destin tek olayi hizi.Emerson tutulup Dest satilabilirdi.

  • Ya bu başkan ve hoca kafayı yemiş messi ayrılmaz ise paso rezil olur bunlarla.


    Haland diyor ne Haland ya daha yeni çocuk yine dordmund kazıklayacak ya haland top gelmezse ayağına sahada yok mbabbe süper ama tam barça onu alcana yine hatalı transfer yapacaklar.Haland ne zaman izlesem extrem bir olayı yok.


    Depay felan takımın anasını beller depay kim ya saçma sapan topçu messi bunlarla kafayı yer depay diyorlar hey allahm barca ya gereken orta saha defans hary kane yada mabbbe felan diğerleri bom boş transfer ileri taşımaz grizman satılmalı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 27 Mart 2021; 20:47:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi Real Madrid'e karşı 45 maça çıkmış. 45 maçta 41 defa skora katkı yapmış.

  • Depay gelirse harika olur. Takımın geleceği emin ellerde olur. Alınmadık kupa bırakmayız :) Messi yi de satarız, Depay varken ona ihtiyacımız olmaz :)

    Hollandalı, etrafına Hollandalıları topluyor. Küçük bir Hollanda kurmak istiyorsa madem ne diye bıraktı o zaman milli takımını, gitsin orayı çalıştırsın. Getirecekse de daha kalitelisini getir hiç değilse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21722173217421752176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.