Şimdi Ara

Fazlamı Duygusalım Psikologtan Yardımmı Alsam?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Konuyu konu dışına açmak istemedim burası mantıklı cevapların geldiği yer

Her neyse konuya geçelim çok duygusalım beyler.

Bahçemizde 3 yavru kedi ve anneleri var. Sokak kedisi olduklarından her gün baktık aç kalmasınlar diye bizim buradan ayrılmazlardı.

Dün komşumuz arabayı çalıştırıp yola koyulmuş. Kediler arabanın altından nere girdiyse artık biri bizim sokakta düşmüş diğeri 5 dakika mesafe ilerde biri ise hiç yok.

Birini kurtardık annesinin yanında ama diğerlerini aramamıza rağmen bulamadık. anneleri sürekli arıyor inanın psikolojim bozuldu. diğer kedi yolda inip kaçmış yaşıyormu bilmiyoruz diğeri nerde hiç bilgi yok.

Sınav vardı gitmedim gece az uyudum dünden beri hayalet gibiyim içim fena.

Biliyorum bunlar büyük şey değil Allah beyerinden korusun ama neden bu tür şeylerde fena oluyorum.

Bunun sebebi nedir biliyorum üzülmek normalde sizce abartıyormuyum ve psikolog destek alsammı?

Ahmet Teke ||| Flickr
    @@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Üzülebilirsin tabi ama bu olaya biraz fazla üzülmüşsün gibi geldi bana. Daha başka sorunların, problemlerin yüzünden olabilir belki..

Bilemiyorum dostum ondan dedim yardımmı alsam

Orijinalden alıntı: PoseDn

Yaşım 23 üniversite öğrencisiyim

Konuyu konu dışına açmak istemedim burası mantıklı cevapların geldiği yer

Her neyse konuya geçelim çok duygusalım beyler.

Bahçemizde 3 yavru kedi ve anneleri var. Sokak kedisi olduklarından her gün baktık aç kalmasınlar diye bizim buradan ayrılmazlardı.

Dün komşumuz arabayı çalıştırıp yola koyulmuş. Kediler arabanın altından nere girdiyse artık biri bizim sokakta düşmüş diğeri 5 dakika mesafe ilerde biri ise hiç yok.

Birini kurtardık annesinin yanında ama diğerlerini aramamıza rağmen bulamadık. anneleri sürekli arıyor inanın psikolojim bozuldu. diğer kedi yolda inip kaçmış yaşıyormu bilmiyoruz diğeri nerde hiç bilgi yok.

Sınav vardı gitmedim gece az uyudum dünden beri hayalet gibiyim içim fena.

Biliyorum bunlar büyük şey değil Allah beyerinden korusun ama neden bu tür şeylerde fena oluyorum.

Bunun sebebi nedir biliyorum üzülmek normalde sizce abartıyormuyum ve psikolog destek alsammı?

Bazı insanlar (yani sen ) aşırı derecede duygusal olabiliyor ama bence psikolojik destek almanı gerektirecek bir durum yok (zaten duygusal olmakta kötü birşey değil) (aşırı abartmadıkça )

• bir tane kuş al , kediler arada yaklaşır zaten kafese doğru o zaman düşman olursun onlara ve sorun çözülür. hem kuş daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    silineblilir
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.