Şimdi Ara

faturalı hat geçişlerinde ekstra fatura ödeme problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • vodafone faturalı hattımı avea ya geçirmek istiyorum. fakat da önce de başıma gelen ve nasıl olduğunu anlamadığım kullanmadığım halde gelen bi fatura oldu.
    fatura düzenleme tarihi ayın 15. günü.
    taşımayı ayın kaçında yapmalıyım ki bu ekstra faturadan kurtulabileyim ya da minimum ödeme yapayım?
    cevap verenlerin elleri dert görmesin :)



  • Faturan kesılecegı gün Önce kendı sebekende ön ödemeliye geç. Sonrada istedıgın sebekeye tası hattını. Yoksa her kosulda bır fatura daha ödetırler sıze. Ben busekılde yaptım ve oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim yanıtın için ben gene de garanti olsun diye 1 2 gün önceden geceyim ön ödemeliye garanti olsun ya da bi hafta önce den hat taşıma işlemini başlatsam olur mu acaba?
  • Hattın kaç gunde tasınacagı kesın bellı olmadıgından faturanız kesılmeden ön ödemeliye gecın sonrasında istedıgınız yere tasıyın...ister faturalı ya gecın ister yukle tl konus a geçin.

    bolsanslar
  • DİKKAT Arkadaşlar sakın faturalı hat almayın. Sadece vodafone değil tum operatorler biçok şekilde dolandırıcılığa başlamış. Çok buyuk bir vurgun söz konusu. Faturalı hattı olanlar hemen faturasız hatta geçin. Yoksa bir anda faturanızda internet kullanımı vb. adı altında çok buyuk meblağlarla karsılasabilirsiniz. Telefonunda internete girme özelliği bulunmayan abonelere bile internet kullanımı adı altında yuzlerce lira fatura kesilmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.