Şimdi Ara

Fatura Bayiliği İçin Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gelişen teknoloji ile telefona ihtiyaç git gide artmakta. Şuanda birden çok operatöre sahip olan ülkemizde birçok kişi cep telefonu kullanmakta mecbur olduklarını iş için gerek duyduklarını belirtiyorlar. Ülkemizde telefon kullanımı yaşı olsun oranı olsun günden güne artmakta ve artmayada devam etmektedir. Telefon iletişim için en uygun ve en hızlı bunun beraberinde kolay taşınabilir ve kolay kullanımı ile en çok ilgi duyan iletişim cihazıdır.



    Telefon kullanan kişilerin operatör ödemeleride oluyor tabiki. Bu operatörlere verilen ücretlerin alınan tarifelerin seçilmesi veya alınacak yerin tercih edilmeside zor oluyor. Bu hizmetleri toplu şekilde veren sizlere destek sağlayan tl olsun tarifeler olsun faturalar hakkında birçok konuda yardımcı olan kişiler mevcut. Bunlar içerisinde kontör bayisi olarak hizmet veren hem kendi müşterilerine hemde müşterilerinin müşterilerine hizmet veren kişi veya kurumlar mevcut.

    Sadece kontör bayiliği olarakda değil fatura bayiliği üzerindende hazır kart kullanan kişilerle sınırlı kalmayarak fatura kullanan kişilerede destek sağlamaktalar. Bu ve bunun gibi operatör konusunda birçok farklı kategoride hizmet veren firmalar mevcut. Parça tl bayiliğide bu hizmet içerisinde bulunuyor parça tl hizmeti vermek istiyorsanız bayilik üzerinden destek alıp bayilik fiyatlarıyla sizde müşterilerinize bu hizmeti sunmak istiyorsanız bizimle çalışabilirsiniz. Esnek ödeme ve kolaylıklarla sizlere uzman çözümler sunuyor. Komisyon oranımızın düşüklüğü destek ve diğer ince çözümlerle sizlerin yanındayız.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.