Şimdi Ara

Fatih Tryn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bedava dağıtılcak ben rpyle almıştım rp mi geri verirlermi zaten miss fortuneden paramı vermediler 4800 e almıştım

• Bedava mı dagıtalacak ? Ne zaman ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fomoss blok+şikayet

• Vermezler ve doğru yapıyorlar hiç demediler biz bedava dağıtmayacaz diye bir şey isterse herkesin hesabına yükler kendi bunda bir sorun yok
  • 1 haftalıgına açıçaklar gibi geldi bana
  • 2.5 haftalıkken zac almıstım 975 rpye 2 hafta sonra 450 küsür rpye düştü ticket attım olmadı yarım haftayla artan rpyi alamadık anlıyacağın
  • try bedava gelmez etkinlikle falan verirler
  • Ne zaman dagitcaklar ve nasıl alcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

Bedava dağıtılcak ben rpyle almıştım rp mi geri verirlermi zaten miss fortuneden paramı vermediler 4800 e almıştım

fatihi bende rp ile aldım baskaları da varsa organize olup selam icin ofislerine gidelim
  • skinin indirime girmesini beklemeden yada indirim bittikten sonra almak, yada dağıtılacağını öğrenince skine rp harcayanların ağzı açılıyor
  • Bedavaya dağıtalacağına dair nerde kaynak var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Vermezler ve doğru yapıyorlar hiç demediler biz bedava dağıtmayacaz diye bir şey isterse herkesin hesabına yükler kendi bunda bir sorun yok

ne alakası var hukuken bile bunu geri isteme hakkı vardır. Aynısı internet telefon kampanyalarında da geçerlidir.
  • İşte bazı bilgisiz gaflet dolu ahmaklar gelip burda laf yapıyor ya ben buna bitiyorum :(
  • fatih kostümü dağıtılacağını öğrendiğim gibi yapıştım supporta cevap bekliyorum
  • bütün cadılar bayramı kostümleri açıldı biz birşey değilmi

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.