Şimdi Ara

Fatih Terim vs Hiddink

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler böyle bir konuya ihtiyaç var.Hiddink geldiğinde hedefler FT'nin bıraktığı yarı final çizgisine ulaşmaktı.Ama artık Hiddink çıkıp elemelere gidersek başarılıyım diyor.

    FT kovulduğu zaman İspanya'ya karşı oynadığımız futbol bizi gururlandırmıştı.
    Hiddink var şimdi ama iki Almanya maçındada metro çarpmışa döndük.
    FT'nin kovulma nedeni oynan oyun değil küçük ülkelere puan kaybedilmesiydi.
    Hiddink'te sorun ise oynanan kötü oyun ve küçük bir ülkeye karşı puan aldığımızda sevinmek.
    FT aldığı maaştan dolayı siyasette bile baskı altındaydı.
    Hiddink bugün dünyanın en çok kazanan teknik adamlardan ama hiç kimse çıkıp eleştri yapmıyor.
    FT döneminde ilk yarı kötüysek ikinci yarı takımın bomba gibi olucağını çok rahatlıkla kestirebilirdik.Çünkü soyunma odasında maçı kazanırdı.
    Hiddinkte ise maça çıkmadan önce takımın baskı kuramayıp rakibe karşı tıkanıp hapsolucağını ve sondakikalrda bir değişiklik yapıp bitiriceğini çok iyi bir şeklde biliyoruz.
    FT'nin oynattığı oyun cesurdu ve rakip kim olursa olsun tek düşünce hücumdu ve sürekli ileriye doğru pas yapılırdı.
    Hiddink'te ise rakibi oynamamak ve geride pas yapmak birinci tercihtir şuana kadar.
    FT zamınanda hedef kesinlikle kupa kazanmaktı yarı final bile küçümsenmeye başlanmışıtı.
    Hiddinkte ise hedef maç kazanmak ve şampiyonaya katılmak.
    FT zamanında manşetin %90'I maçtan bir hafta öncesinden maç sonrası gününe kadar milli takım için atılırdı.
    Hiddinkte ise maç günü bile en fazla manşetin %60 milli takım için oluyor.


    Beyler yukarıda yazdıklarımın her zaman arkasındayım eleştiriye açığım.Hiddink geldiğinden beri oynadığımız oyun kurduğumuz hayaller ve milli takım sevgimizde çok büyük gerilemeler var.FT zamanında tüm ülkeyi milli maça odaklatıyordu.İddiamız çok azken bile tüm ülkeyi aynı yere odaklayabiliyordu.







  • Türk teknik direktör lazım takıma. Fatih Terim ve Mustafa Denizli en önemli 2 adam. 1'i olsa iyi olur. Mustafa hoca boşta.

    Hiddink de önemli bir hoca ama ben istemiyorum yabancı teknik direktör.
  • Daha erken zamanı var ama Terim'e sallamayı iş zannedip "sistem yok abii , taktik bilmiyor , gazla oynatıyor , ana avrat küfür ediyor" gibi zırvaları ortalıkta tekrarlayanların yorumlarını çooook merak ediyorum.Hani Hiddink Terim'den 17 gömlek üstündü ya o bakımdan sahaya bakıyorum bakıyorum bişey göremiyorum.Allah muhafaza Arda sakat olup 3,5 maç oynamasaydı şuan 4. idik zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Daha erken zamanı var ama Terim'e sallamayı iş zannedip "sistem yok abii , taktik bilmiyor , gazla oynatıyor , ana avrat küfür ediyor" gibi zırvaları ortalıkta tekrarlayanların yorumlarını çooook merak ediyorum.Hani Hiddink Terim'den 17 gömlek üstündü ya o bakımdan sahaya bakıyorum bakıyorum bişey göremiyorum.Allah muhafaza Arda sakat olup 3,5 maç oynamasaydı şuan 4. idik zaten.

    Takımı Oğuz değil Hiddink yönetseydi eminim bu durumdan daha başarılı olurduk.ARda maçtan çıkarıldığında Hiddink'e ne dedi diye merak ediyor çok kişi:Takımı sen mi kuruyorsun yönetiyorsun Oğuz mu diye sordu...O ana kadar oturan Hiddink o andan itibaren sürekli ayakta maça müdahale ediyordu.

    Oğuz takımda Terim',in ajanıdır,bıraksalardı takımı Hiddink'e kadroyu da Hiddink kurardı takımı da taktiği de.Önceki federasyon Hiddink'e Oğuz'u dayattı,biz gelecek teknik direktörü yetiştireceğiz adayımız Oğuzdur,sende Oğuz ile birlikte çalışacaksın dedi.Oğuz zamanında Fenerbahçe nin tek yetkilisi olabilmek için baş antrönür'ün kuyusunu kazmış adamdır kendisi yardımcısıyken.Ben kişiliklere çok takan biriyim,açıkcası Oğuz ile Aykut arasında benim için çok fark vardır ve Oğuz'u hiç sevmem.

    Futbol hayatında hiç pres yapmamış,mücadele etmeden sadece ara paslarla futbol oynayan Oğuz şu an Milli Takım'ın en etkili çalışanı.
    Milli Takımdaki futbolcuların çoğunda hala Fatih Terim destekçiliği var.Hiddink, kariyeri boyunca Rusya hariç çalıştırdığı her takımı amacına ulaştırmış biridir.Terim'in kariyeri tartışır ama Hiddink tartışılamaz.
    Terim,dünya 3.cüsü olmuş bir takımı Yunanistan'ın şampiyon olduğu bir kupa da 3. yapabilmiştir.Bunu başarı olarak görenlere bişey diyemiyorum,uyanın bu şampiyonada Yunanistan şampiyon olmuştu,tabi önceki turnuvada.Siz Terim 3. yaptı diye öğünmeye devam edin.Terim o sene,federasyondan 5 sene istemişti başarı için,ama daha 2 sene dolmadan Hiddink'ten başarı bekleniyor.Almanya maçında Terim'in prensi Servet'in komedi danslarıyla 2 gol yedik.Maçın başlarındaki paslaşmalarımız hiç mi size bir değişiklik göstermiyor Milli Takımda.

    Şu an Servet'in sayesinde Milli Takımda yine Terim sesleri yükseldi,anlayın işin iç yüzünü işte.Terim Milli Takımı çalıştırırken bırakın Feneri Beşiktaşı,birçok Galatasaraylı bile Milli takımdan soğumuştu,destek vermez hale gelmişti,hatta millet Milli Takım yenilsin de Fatğih Terim istifa ettin istiyordu,Fatih Terim'in egoları artisliği buralara getirdi durumu.Takımı milletin takımı değil,kendi takımı olayına soktu.

    Neyse birileri amacına ulaşıyor,Hiddink gönderilip yerine Oğuz gelince bende kendi içimde haklı olduğuma inanacağım.Oğuz aynı taktiği Fenerbahçe yardımcı antrönörü iken de yapmıştı.Milli takım'ın başına Oğuz geçecek demek,Milli Takım Terim'in kontrolünde demektir.Terim o kadar Galatasaraylı antrönür varken piyasada Oğuz'u yükseltti,hey Galatasaraylılar,iyi düşünün,Terim bunu neden yaptı?İyi düşünün,ne kadar kıskanç,egoist ve bencil olduğunu anlayabilirsiniz belki.Galatasaray için Terimden başka yeni iyi teknik direktörler çıkarmalıyız sözleri tamamen yalan,Terim kendisinin alternatifinin olmasını asla istemez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Daha erken zamanı var ama Terim'e sallamayı iş zannedip "sistem yok abii , taktik bilmiyor , gazla oynatıyor , ana avrat küfür ediyor" gibi zırvaları ortalıkta tekrarlayanların yorumlarını çooook merak ediyorum.Hani Hiddink Terim'den 17 gömlek üstündü ya o bakımdan sahaya bakıyorum bakıyorum bişey göremiyorum.Allah muhafaza Arda sakat olup 3,5 maç oynamasaydı şuan 4. idik zaten.

    İyi de Ft'nin bir numarası olmaması gerçeğini değiştirmiyor bu. Onun zamanında da kötü oynuyordukki 2-3 maç iyi oynadığımız oldu tabi.
  • Fatih Terim'in çalıştırdığı Milli Takım ile 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Yunanistan, Norveç, Bosna-Hersek, Macaristan, Moldova ve Malta ile aynı grupta yer aldık.
    Uzun uzun anlatmayacağım,Malta ile 2-2 berabere kaldık,Moldova ile 1-1 berabere kaldık,Bosna Hersek'e 3-2 yenildik.Malta ve Moldova ile berabere kalmamız basit şeyler değil.Üstüne Bosna Hersek'e de 3-2 yenildik.Bu skorlar alınırken takımın başında Fatih Terim vardı ve Terim gçreve öyle daha yeni gelmemişti,yeterince zamanı oldu takımı geliştirmek için.
    Yunanistan'a da 1-0 kendi sahamızda 1-0 yenilmiştik.
    İddiası kalmayan Bosna Hersek son maçta bize ikramda bulunmasa 2. olamayacaktık ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası turnuvasına katılamayacaktık.

    Ha hatırlatayım,daha önce de Fatğih Terim ile Dünya Kupası elemelerinde grupta 2. olarak direk katılamadık ve Play-Off maçı oynadık İsviçre ile ve elendik Dünya Kupasına katılamadık.

    Fatih Terim ile Dünya Kupasına katılamama şanssızlığı devam etti, ve Fatih Tarim ile ikinci kez Dünya Kupasına gidememe başarısızlığını yaşadık.
    2010 Dünya Kupası elemelerinde grupta İspanya ve Bosna Hersek'in ardından 3.olduk ve bu kez yine Fatih Terim ile Dünya Kupası turnuvasına gidemedik.Buraya dikkat arkadaşlar,son 2 dünya kupasına Fatih Terim teknik direktör iken gidemedik,ikisinde de takımın başında Fatih Terim vardı.2 dünya kupasına peş peşe katılamamak önemsenecek bir durumdur üstelik 2010 dünya kupası elemelerinden önce 2007 den beri takımın başında Fatih Terim vardı,ve takım Avrupa Futbol Şampiyonasından çıkmıştı ve tecrübe kazanmış olmalıydı,dolayısıyle Fatih Terim'in takımı daha iyiye getirmesi bekleniyordu ama tam tersi oldu.

    Hatırlayın o zamanlar,2006 dünya kupasına takımı taşıyamayan ve 2010 dünya kupasına takımı taşıyamayan Fatih Terim çok tepki görmüştü,7 den 77 ye herkes istifasını istiyordu.
    Özellikle Malta ve Moldovayı yenemediğimizdi Fatih Terim karşıtlığı son derece artmıştı.

    Geçmişi unutmayalım,2003 dünya kupasında 3. olmuş bir takımı 2 kere dünya kupalarına getiremeyen bal gibi gruplara düşmemize rağmen başarısız olan bir Fatih Terim gerçeği var.Bosna Hersek'i,Malta'yı,Moldova'yı,Estonya'yı yenemeyen takımın teknik direktörü Fatih Terimdi.

    Fatih Terim Milan'dsan kovulduğu dönemde ise,Milan'ın başında Bologna, Venezia gibi takımlarla ligde kendi sahasında berabere kalmış, Perugia ve Torino'ya yenilmişti.Daha öncesinde de İtalya Kupasında ilk turda elenmişti.Bu sonuçları alan kimseyi Milan'ın başında tutmazlar.Halbuki Terim,Milan yönetimine ve taraftarına karşılarına çıkacak her takımı ezmeyi ve lig sonunda maç başına ortamala 3 gol istatistiği sözü vermişti.

    Geçmişi çok karıştırmak istemem ama UEFA kupasını sürekli hatırlatan arkadaşlara bir geçmişi hatırlatayım,Fatih Terim'in çalıştırdığı Milli Takımımız,İngiltere'de düzenlenen 1996 Avrupa Şampiyonasında gruplarda Hırvatistan, Portekiz ve Danimarka'ya hiç gol atamadan yenildi,hem puan olarak sıfır çekti hemde gol olarak sıfır çekti elendi.

    Buyrun arkadaşlar,Fatih Terim gerçekleri...Başarısından çok başarısızlıkları çok.2006 dünya kupasına ve 2010 dünya kupasına gidemedik,bu basit bir durum değil.Üstelik gruplarımız çok iyiydi.Büyük teknik direktör,büyük sistem antrönörü Fatih Terim....

    Galatasaraydaki ikinci sezonunu anlatmadım,gerekte yok galiba çünkü biz geçmişten sonuç çıkarmıyoruz,adam olmayacak çocuğa çok zaman harcamayı seviyoruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

    quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Daha erken zamanı var ama Terim'e sallamayı iş zannedip "sistem yok abii , taktik bilmiyor , gazla oynatıyor , ana avrat küfür ediyor" gibi zırvaları ortalıkta tekrarlayanların yorumlarını çooook merak ediyorum.Hani Hiddink Terim'den 17 gömlek üstündü ya o bakımdan sahaya bakıyorum bakıyorum bişey göremiyorum.Allah muhafaza Arda sakat olup 3,5 maç oynamasaydı şuan 4. idik zaten.

    Takımı Oğuz değil Hiddink yönetseydi eminim bu durumdan daha başarılı olurduk.ARda maçtan çıkarıldığında Hiddink'e ne dedi diye merak ediyor çok kişi:Takımı sen mi kuruyorsun yönetiyorsun Oğuz mu diye sordu...O ana kadar oturan Hiddink o andan itibaren sürekli ayakta maça müdahale ediyordu.

    Oğuz takımda Terim',in ajanıdır,bıraksalardı takımı Hiddink'e kadroyu da Hiddink kurardı takımı da taktiği de.Önceki federasyon Hiddink'e Oğuz'u dayattı,biz gelecek teknik direktörü yetiştireceğiz adayımız Oğuzdur,sende Oğuz ile birlikte çalışacaksın dedi.Oğuz zamanında Fenerbahçe nin tek yetkilisi olabilmek için baş antrönür'ün kuyusunu kazmış adamdır kendisi yardımcısıyken.Ben kişiliklere çok takan biriyim,açıkcası Oğuz ile Aykut arasında benim için çok fark vardır ve Oğuz'u hiç sevmem.

    Futbol hayatında hiç pres yapmamış,mücadele etmeden sadece ara paslarla futbol oynayan Oğuz şu an Milli Takım'ın en etkili çalışanı.
    Milli Takımdaki futbolcuların çoğunda hala Fatih Terim destekçiliği var.Hiddink, kariyeri boyunca Rusya hariç çalıştırdığı her takımı amacına ulaştırmış biridir.Terim'in kariyeri tartışır ama Hiddink tartışılamaz.
    Terim,dünya 3.cüsü olmuş bir takımı Yunanistan'ın şampiyon olduğu bir kupa da 3. yapabilmiştir.Bunu başarı olarak görenlere bişey diyemiyorum,uyanın bu şampiyonada Yunanistan şampiyon olmuştu,tabi önceki turnuvada.Siz Terim 3. yaptı diye öğünmeye devam edin.Terim o sene,federasyondan 5 sene istemişti başarı için,ama daha 2 sene dolmadan Hiddink'ten başarı bekleniyor.Almanya maçında Terim'in prensi Servet'in komedi danslarıyla 2 gol yedik.Maçın başlarındaki paslaşmalarımız hiç mi size bir değişiklik göstermiyor Milli Takımda.

    Şu an Servet'in sayesinde Milli Takımda yine Terim sesleri yükseldi,anlayın işin iç yüzünü işte.Terim Milli Takımı çalıştırırken bırakın Feneri Beşiktaşı,birçok Galatasaraylı bile Milli takımdan soğumuştu,destek vermez hale gelmişti,hatta millet Milli Takım yenilsin de Fatğih Terim istifa ettin istiyordu,Fatih Terim'in egoları artisliği buralara getirdi durumu.Takımı milletin takımı değil,kendi takımı olayına soktu.

    Neyse birileri amacına ulaşıyor,Hiddink gönderilip yerine Oğuz gelince bende kendi içimde haklı olduğuma inanacağım.Oğuz aynı taktiği Fenerbahçe yardımcı antrönörü iken de yapmıştı.Milli takım'ın başına Oğuz geçecek demek,Milli Takım Terim'in kontrolünde demektir.Terim o kadar Galatasaraylı antrönür varken piyasada Oğuz'u yükseltti,hey Galatasaraylılar,iyi düşünün,Terim bunu neden yaptı?İyi düşünün,ne kadar kıskanç,egoist ve bencil olduğunu anlayabilirsiniz belki.Galatasaray için Terimden başka yeni iyi teknik direktörler çıkarmalıyız sözleri tamamen yalan,Terim kendisinin alternatifinin olmasını asla istemez.




    Yunanistan 2004'te şampiyon oldu. Bizim 3. olduğumuz turnuva 2008 , yani İspanya'nın kazandığı. Rusya ile de başarısız olmadı , 2008'de biz yarı finali Almanlarla oynarken onlar da İspanyollarla oynadı. Düzelteyim




  • Dostum,zaten devamındaki kelimelerde aynı turnuvada olmadığını anlatmaya çalıştım ama kısa geçtim,anlaşılmadı.Sonuç olarak Avrupa Futbol Şampiyonası isimli kuıpada Yunanistan şampiyon oldu.Bunu demek istiyorum.
    Hiddink Rusyayı çalıştırırken Slovakya mı Slovenya mı ne, ona elendi Play-off da gidemedi Dünya Kupasına diye hatırlıyorum.Bildiğim tek Millli takım başarısızlığı budur.Onun dışında hangi milli takımı çalıştırsa turnuvaya soktu.
  • Milli takım için teknik direktör adayım Şenol Güneştir.
  • Hiddink ekibini değiştirmeli bana göre Oğuz Çetinden kurtulmalı. Hala özgür hareket edebildiğini düşünmüyorum Hiddink'in
  • Fatih Terim : Gol atmayı düşenen

    Guus Hiddink : Gol yememeyi düşünen kafa yapısına sahip bence.!!!
  • FT Galatasaray'da kalsinda, baska bir sey istemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

    Fatih Terim'in çalıştırdığı Milli Takım ile 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Yunanistan, Norveç, Bosna-Hersek, Macaristan, Moldova ve Malta ile aynı grupta yer aldık.
    Uzun uzun anlatmayacağım,Malta ile 2-2 berabere kaldık,Moldova ile 1-1 berabere kaldık,Bosna Hersek'e 3-2 yenildik.Malta ve Moldova ile berabere kalmamız basit şeyler değil.Üstüne Bosna Hersek'e de 3-2 yenildik.Bu skorlar alınırken takımın başında Fatih Terim vardı ve Terim gçreve öyle daha yeni gelmemişti,yeterince zamanı oldu takımı geliştirmek için.
    Yunanistan'a da 1-0 kendi sahamızda 1-0 yenilmiştik.
    İddiası kalmayan Bosna Hersek son maçta bize ikramda bulunmasa 2. olamayacaktık ve 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası turnuvasına katılamayacaktık.

    Ha hatırlatayım,daha önce de Fatğih Terim ile Dünya Kupası elemelerinde grupta 2. olarak direk katılamadık ve Play-Off maçı oynadık İsviçre ile ve elendik Dünya Kupasına katılamadık.

    Fatih Terim ile Dünya Kupasına katılamama şanssızlığı devam etti, ve Fatih Tarim ile ikinci kez Dünya Kupasına gidememe başarısızlığını yaşadık.
    2010 Dünya Kupası elemelerinde grupta İspanya ve Bosna Hersek'in ardından 3.olduk ve bu kez yine Fatih Terim ile Dünya Kupası turnuvasına gidemedik.Buraya dikkat arkadaşlar,son 2 dünya kupasına Fatih Terim teknik direktör iken gidemedik,ikisinde de takımın başında Fatih Terim vardı.2 dünya kupasına peş peşe katılamamak önemsenecek bir durumdur üstelik 2010 dünya kupası elemelerinden önce 2007 den beri takımın başında Fatih Terim vardı,ve takım Avrupa Futbol Şampiyonasından çıkmıştı ve tecrübe kazanmış olmalıydı,dolayısıyle Fatih Terim'in takımı daha iyiye getirmesi bekleniyordu ama tam tersi oldu.

    Hatırlayın o zamanlar,2006 dünya kupasına takımı taşıyamayan ve 2010 dünya kupasına takımı taşıyamayan Fatih Terim çok tepki görmüştü,7 den 77 ye herkes istifasını istiyordu.
    Özellikle Malta ve Moldovayı yenemediğimizdi Fatih Terim karşıtlığı son derece artmıştı.

    Geçmişi unutmayalım,2003 dünya kupasında 3. olmuş bir takımı 2 kere dünya kupalarına getiremeyen bal gibi gruplara düşmemize rağmen başarısız olan bir Fatih Terim gerçeği var.Bosna Hersek'i,Malta'yı,Moldova'yı,Estonya'yı yenemeyen takımın teknik direktörü Fatih Terimdi.

    Fatih Terim Milan'dsan kovulduğu dönemde ise,Milan'ın başında Bologna, Venezia gibi takımlarla ligde kendi sahasında berabere kalmış, Perugia ve Torino'ya yenilmişti.Daha öncesinde de İtalya Kupasında ilk turda elenmişti.Bu sonuçları alan kimseyi Milan'ın başında tutmazlar.Halbuki Terim,Milan yönetimine ve taraftarına karşılarına çıkacak her takımı ezmeyi ve lig sonunda maç başına ortamala 3 gol istatistiği sözü vermişti.

    Geçmişi çok karıştırmak istemem ama UEFA kupasını sürekli hatırlatan arkadaşlara bir geçmişi hatırlatayım,Fatih Terim'in çalıştırdığı Milli Takımımız,İngiltere'de düzenlenen 1996 Avrupa Şampiyonasında gruplarda Hırvatistan, Portekiz ve Danimarka'ya hiç gol atamadan yenildi,hem puan olarak sıfır çekti hemde gol olarak sıfır çekti elendi.

    Buyrun arkadaşlar,Fatih Terim gerçekleri...Başarısından çok başarısızlıkları çok.2006 dünya kupasına ve 2010 dünya kupasına gidemedik,bu basit bir durum değil.Üstelik gruplarımız çok iyiydi.Büyük teknik direktör,büyük sistem antrönörü Fatih Terim....

    Galatasaraydaki ikinci sezonunu anlatmadım,gerekte yok galiba çünkü biz geçmişten sonuç çıkarmıyoruz,adam olmayacak çocuğa çok zaman harcamayı seviyoruz.

    Sonuna kadar okudum tam benim duygularım. Ft kadar abartılan biri daha yoktur. Adam yallah goçum benim diye takım çıkarıyordu sahaya. 2008'de 3. olduk ama oynadığımız tek güzel maç Almanya Golleri bir hatırlayalım. İsviçre maçı Arda'nın şutu defansa girer gol. Çek maçı kaleci elinden kaçırır gol. Hırvatistan maçında maç boyu birşey yapma son dkde al. Bunların hiçbirinin Fatih Terim ile alakası yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: *yns*

    Fatih Terim : Gol atmayı düşenen

    Guus Hiddink : Gol yememeyi düşünen kafa yapısına sahip bence.!!!

    Kesinlikle katılıyorum. Fatih Terim zamanında, cesur oynayan bir milli takım izliyorduk. Şimdi ise öncelikli hedefi gol yememek olan, potansiyelinin çok çok altında oynayan bir milli takım izliyoruz.

    Fatih Terim ya da bir başkası, yeter ki bu milli takıma gerçek benliğini kazandıracak birisi gelsin.
    Ve malesef bunu, yabancı bir teknik direktörün başarabileceğini hiç sanmıyorum. Milli takım farklı bir oluşum, milli duyguları olan bir adamın takımın başında olması çok daha avantajlıdır.
  • milli takımda tartışmamasız en başarılı şenol güneşdir fatih terim zamanında 2-3 maçı son dakia golleriylen mucize eseri kaznmaışdık çokda iyi futbol oynamamaışdık ama şenol güneşin 2002 türkiyesinde mükemmel maçlar çıkarmışdık brezilyalan başa baş oynamışdık en çok zorlandığı takım bizdik .
  • Çoğunuz katılmayacak ama Türk milli takımı başarılı olmuşsa bunu hocalarına değil jenerasyonuna borçludur , diye düşünüyorum ben.
    F.TErim'in teknik direktörlüğüne asla inanmıyorum. netanket'in değindiği şeylere ben değinsem belki FB'li olduğum için önyargılı yaklaşılır ciddiye alınmazdı.Söylediklerine kesinlikle katılıyorum ve hala milli takımımızda Hiddink'e rağmen Fatih Terim kalıntıları olduğunu düşünüyorum.

    Bunu nereden çıkarıyorum?
    F.Terim'in kadroya almadığı , korkak basınımızın ödlekliğinden ya bu adamı niye milli takıma çağırmıyorsun diye soramadığı oyuncular , milli takıma hala çağırılmıyor.Bu durum formsuzluk vs gibi şeylerle açıklanamaz.Zamanında işçi partisine üye olduğu için milli takıma alınmayan futbolcular olduğunu biliyorum ve aynı şeyler olmaya devam ediyor diye açıkçası çekiniyorum.
  • Ben Fatih Terim'i beğenirim. Ha o da yanlışlar yapıyor Sabri'yi orta sahada kullanmak gibi.

    Ama katıldığım nokta çok iyi bir jenerasyon olduğu.

    Eğer Serdar Kesimal-Serdar Aziz-Egemen-Ömer Toprak bunlardan 2 tanesiyle defansın ortasında bir uyum yakalayabilirsek eksiğimizi de gidermiş oluruz.

    Hakan Balta da milli takımda iyi idare ediyor, kadro alınmayan 1-2 iyi isim de var.

    Volkan-Selçuk İnan-Gökhan Gönül-Emre-Arda-Nuri Şahin-Gökhan Töre-Burak Yılmaz bizim için müthiş önemli şans. Hepsi.
  • Fatih terimli milli takım 2008 elemelerinde ne yaptı 10 da 10 falanmı yaptık ? 2008 deki inanılmaz şansımız olmasa gruplardanda çıkamıyorduk, terim hiddink ile karşılaştırılabilecek biri değil, ulusuy ve ağar destekli yıllarda gsdeki efsanevi kadroyu şampiyonlar ligi gruplarından bile çıkaramamış bir adam, ancak hadi oğlum kan şeref haysiyet diye türk futbolcusunu gazlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

    Fatih terimli milli takım 2008 elemelerinde ne yaptı 10 da 10 falanmı yaptık ? 2008 deki inanılmaz şansımız olmasa gruplardanda çıkamıyorduk, terim hiddink ile karşılaştırılabilecek biri değil, ulusuy ve ağar destekli yıllarda gsdeki efsanevi kadroyu şampiyonlar ligi gruplarından bile çıkaramamış bir adam, ancak hadi oğlum kan şeref haysiyet diye türk futbolcusunu gazlar

    Beyler bu adam yeni öğrenmiş galatasarayın UEFA yı aldığı sene şampiyonlar ligi gruplarından çıkamadığını heryerde yazıyor nasıl bi sevinçse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

    Fatih terimli milli takım 2008 elemelerinde ne yaptı 10 da 10 falanmı yaptık ? 2008 deki inanılmaz şansımız olmasa gruplardanda çıkamıyorduk, terim hiddink ile karşılaştırılabilecek biri değil, ulusuy ve ağar destekli yıllarda gsdeki efsanevi kadroyu şampiyonlar ligi gruplarından bile çıkaramamış bir adam, ancak hadi oğlum kan şeref haysiyet diye türk futbolcusunu gazlar

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ygxCO91xf0A#t=345s

    al izle gaz veriyo sadece canım




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.