Şimdi Ara

Fatih Terim şimdiden zemini hazırladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Terim başarısızdır diyen olmadı. Sana bir hikaye anlatayım:

    Vakti zamanında bir imparatorluk varmış. Dünya’da öyle saygın öyle güçlü hale gelmiş ki 2 saatte bitirdiği, henüz savaş alanına gitmeden sonlandırdığı savaşlar olurmuş. Dünya’nın en önemli bölgeleri o impratorluktaymış. O kadar büyükmüş ki bir sınırından diğer sınırına gitmek aylar alırmış. Ama zaman geçtikçe Dünya değişmiş. Diğer ülkeler gelişirken o imparatorluk demiş ki; “Bizim gücümüz herkese yeter. Bütün cihana hakimiz kim ne yapabilir? Deniz gücü istemezük. Teknoloji istemezük. Sanat istemezük.” Sonra tabii Dünya kendi yolunu bulmuş. Gelişime değişime inanmayan bu imparatorluk bir bir toprak kaybetmiş. Elinde son anayurdu kalana kadar. Tam onu da kaybedecekken değişime gelişime önem veren bir adam çıkmış. Ve o imparatorluğun tüm tarihini değiştirmiş. Sana bunun gibi örnek bin tane hikaye anlatırım. Kimi bunun gibi mutlu sonla bitiyor kimi bu kadar şanslı olmuyor ve yok oluyor. Ama olay hep aynı. Tabii ki abartarak anlattım benzetmemi mazur gör ama inan farkı yok. Bu ilahlaştırma devam ettikçe günü belki ite kaka kurtarırsınız ama yarın değişmek istediğinizde çok canınız yanar. Çünkü hazırlıklı değilsinizdir.

    Ben durgun suyun temiz kaldığını görmedim. Sen gördün mü bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: marshall_fb

    İnsanlar anlayamıyorlar, neden biliyor musun? Çünkü kapasiteleri sınırlı, bir yere kadar alıyor beyinler. Nasıl bir su bardağına tamamen su doldurduktan sonra, bir damla dahi eklesen taşıyorsa, bu da böyle bir şey işte. Kapasite dolu, yetmiyor, almıyor. Bir de senin yazdığını alıntılayıp cevap atmış arkadaş. En basit örneklerinden birisi. Fenerbahçe için de Aykut Kocaman olsacılar vardı bir ara. Kapasite bu kadar abi, al-mı-yor...
    senin fikirlerin dışında kalanlar için anlamıyorlar vs demen saçma. onlara görede sen anlamıyorsun senin kapasiten sınırlı. aykutçular diyorsun mesela ben gs li olarak aykut kocamandan çekiniyordum. adam ne yapıp edip bir şekilde istediği sonucu alıyor. uefa da yarı final oynatdı size. daha ne yapsın. siz sabırlı olsaydınız küme düşme tehlikesi yaşamazdınız.




  • Nightwing kullanıcısına yanıt
    İşte yine demek istediğim nokta, kapasite meselesi. Yetmiyor ki anlayamamışsın hiçbir şey. Bu herhangi birini küçümsemek değil aslında, bir nevi nabza göre şerbet. Senin kapasiten bu kadar, sana bu kadar davranıyorum ya da bu kadar cevap veriyorum. Hepsi bu. Fazlasını izah etsem de zaten almıyor, anlamıyorsun.
  • Terim egoistin tekidir. Takintilidir. Takintili adamlar gunumuzde başarılı olamaz. Basari kriteri cl gelirlerinden yıllardır mahrum kalan rakibine 2 3 puan fark atarak sampiyon oldugun kici kirik ligse evet Terim en başarılı Td'dir.

    Bu kadar gelire ragmen geldigi gunden beri sistemi olmayan taktigi olmayan belli oyuncularla kafayi yakmis CL'de en kek grupta rezil olmuş biri de benim nezdimde hoca degildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen başarısız oldu 2 maçda hemen türedi bu fenerli midir beşiktaşılı mısınız anlamadım gitti.Bırakın hocanın peşini başarılarıyla bize son 2 senede şampiyonluk yaşattı ağlayın kendi halinize.Hoca 2 sene üstte üstte başarısız olursa bırakmasını istemeye başlarım başka türlü HOCAYI DESTEKLEMEKTEN ARKA PLANDA KALMAYACAĞIM.
  • toparlansa ne olur toparlanmasa ne olur.. Adamın ve Galatasarayın başarıları ortada. Bunları burada sağda solda dile gitirip dillendirmeye çalışmak,eleştirmeye çalışmak,kaosa sürüklemek vs bile sizlerin ne kadar kompleksli ve çekemez olduğunuzun kanıtlarıdır. Nitekim klup işleyişi ve maç sonuçları iyi giderken bile çoğu spor yazarı olsun yorumcu olsun saçma sapan yalan haberler çıkartarak olumsuzluk ve fesat katma çabaları her sene olmuştur.

    şl hezimetlere hazır olun,bilmem kaçıncı olmaya hazır olun, ligi bilmem kaçıncı bitireceksiniz gibi söylemler bile ne kadar kindar olduklarının kanıtı. Öyle zevk alıyorlarki.. Gerçek hayatınıza bakın ve çevrenizdeki aptallıklarınızı boşluklarınızı kapatlamaya kendinizi iyileştirmeye çalışın.

    Yani cevap bile yazmayacaktım ama.. sizin gibi kafalara diyeceğim şudur ki '' yaw he he..! ''
  • Falcao gelmedi önce terim sonra yönetim gg

    İki yıllık bşr ara

    Nerede kalmıştık ile dönüş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.