Şimdi Ara

Fatih Terim İstifa Etsin diyenler !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
4.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizde diyoruz ki hatasından ders alacak adam portekiz maçından sonra alırdı.Ama terim kibirli olduğu için yapamadı.Çek maçına da yanlış kadro çıkaracak adım gibi biliyorum adam da inatlaşma var inatlaşma uğruna milli takım ile istediği gibi oynuyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: diciotto

    Bizde diyoruz ki hatasından ders alacak adam portekiz maçından sonra alırdı.Ama terim kibirli olduğu için yapamadı.Çek maçına da yanlış kadro çıkaracak adım gibi biliyorum adam da inatlaşma var inatlaşma uğruna milli takım ile istediği gibi oynuyor.



    dogru yorum
  • dephyr

    2.5 senedir ders alamamış mı? Bir ara televizyonlara çıkıyordu " biz ders almayız ders veririz " diye. Demek ki ders almayacak kadar bilgiliymiş gerek yok almasına. Ama görünüyor ki ders almamış 2.5 senedir. Şu takımda dikine gidebilen bir adamın yok. Tek şansın orta kafa gol iken sen semihi oturtursan bu senin ders almadığını apaçık gösterir. Kimse kusura bakmasında çok kör bakıyorsunuz olaylara. Söz konusu olan ne galatasaray ne fener ne bjk. Söz konusu olan takım A milli takım. Bu kadar basit olmamalı. Çoğunuzun " 2 gömlek üstünüz " diyeceği polonya avusturya bile köpek gibi top oynarken bizim takımımız saldım çayıra mevlam kayıra ayağıma gelirse asarım gerisinde yatarım mantığıyla top oynuyor, rezaleti afiş yapmış adamlar sahadan hiçbirşekilde alınmıyor, ayağında top tutmayı geçtim ayakta durmayı beceremeyen adamlar 90 dakka full oynarken yedekte bekleyen gençler briç atıyor siz kalkmış ders aldı diyorsunuz. Bana söyler misin yedekte oturan hangi adam Tuncayın şu iki maçta yaptığını yapmazdı? sol açıkları geçtim yasin çakmak orda dursun Tuncay dan daha iyi iş yapar. Bunu görmemek büyük ayıptır bana göre.




  • Şaka mı yapıyosun ne özrü ?

    Yav siz nasıl izliyosunuz nerenizle izliyosunuz maçı oooha yaa
  • Bence FATİH TERİM 135 DAKİKA TÜRKİYENİN GERÇEK GÜCÜNÜ GÖSTERMESİNE İZİN VERMEDİĞİ İÇİN Bİ BASIN TOPLATISIYLA KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLESİN
  • sizin gibilere fatih terim müstehak zaten.son 45 dakikada tek fark semih'in insanüstü oynamasıydı.takımın ne sistemi var ne taktiği var ne iskeleti var...her maç farklı taktik farklı onbir.bu şekilde iyi futbol oynamak imkansız zaten.hazırlık maçlarını da boşuna yaptık hiç bir işe yaramamış..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dephyr

    algılama güçlüğü var herhalde.

    Fatih Terim yanlışından dödüğü için2. devre o değişiklikleri yaptı. Yani hatasından ders aldı. Bu insanlarımızda olmayan çok önemli bir özellik. Hatalardan ders almak. İnsanların söylemleri beni ilgilendirmez yaptıkları ne olduğunu gösterir. fatih Terim ders almıştır ve 2. devre olması gereken kadroyu çıkarmıştır. Bu konuda hemfikiriz sanırım.


    hatasını anlaması 135 dakika sürdü..Biz Portekiz maçının 10.dakikasında hep bir ağızdan bunları söyledik zaten..

    Bu değişiklikler anlaşılan o ki senin hiç aklına gelmemiş.F.Terim Semih ile Arda'yı sahaya sürdüğünde "aaa ne orjinal bir hareket" dedin bu yüzden böyle söylüyorsun..Semih ile Arda sahaya girdiğinde Türkiye'nin %99'u "nihayet" dedi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboi -- 12 Haziran 2008; 13:11:57 >




  • Terim'i sadece fenerlilerin eleştirmesi de bi tesadüf mü acaba?
  • yahu yapmayın arda'nın şutu adama çarptıda girdi.o girmese bizde elenmiştik şu an.arda resmen gününü kurtardı fatih hocanın.yoksa oynanan futbol ortada.
  • Turnava Sonrası 1 sn bile beklemeden istifa etsin
    hala lafımın arkasındayım
    Götürdüğü kadro elediği kişiler kurduğu ilk 11 ler yaptığı eyyamlar
    Fatih terimin eleştrilmesi için yeter şarttır
    Ayrıca Malta Bosna Yunanistan maçlarınıda unutmadık
    Skorsever değil Sporseveriz

    Edit: Deneme
    Aboww Futbol Bölümüne Tekrar Edit gelmiş güzel güzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 12 Haziran 2008; 13:15:45 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mr.Karsi

    Terim'i sadece fenerlilerin eleştirmesi de bi tesadüf mü acaba?


    Emin misin ? ;)
  • Bencede ayip arkadasn yaptigi Avrupa sampiyonasinda elestiri bize yutturmasi icin en az ceyrek finalki onu Mutafa Denizli basarmisdi üstlikde 10 kisi oynanan bir macta Portekize karsi Arif penalti kacirmisdi sadece egala edecek.
    Terim madem cok iyi Denizliden daha iyi isler yapar söylediklerimizi yutariz Galatasaraya attigi kazigi unutmadim daha 50 ye yakin adam aldirarak kac senemizi yok etti.
  • buradayım ne oldu....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mr.Karsi

    Terim'i sadece fenerlilerin eleştirmesi de bi tesadüf mü acaba?



    Terim'i sadece GS'lıların savunması daha çok konuşulası birşey bence.ama konumuz FB , GS değil.

    Şuan milli takımı konuşuyoruz ve onun çok kötü idare edildiğinden..Aksi görüşünüzü teknik olarak alabilirsek , daha dişe dokunur birşey yapacağınızı düşünüyorum
  • Ben beşiktaşlıyım milli takım için takımcılık yapmayız kim formayı hak ediyorsa o oynar teknik direktör de hatalı ise eleştirilir çümkü hepimiz daha fazlasını bekliyoruz takımımızdan kağıt üzerinde turnuvanın en iyi orta sahalarından birine sahibiz ama yanlış takım tercihlleri ve kurgularının bizi ne hale getirdiği ortada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 12 Haziran 2008; 13:25:18 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mr.Karsi

    Terim'i sadece fenerlilerin eleştirmesi de bi tesadüf mü acaba?

    Sadece Fb'li değil,Bjk'li,Gs'li arkadaşlar da eleştiriyor..Kör olmayıp bakarsan konunun MİLLİ TAKIM olduğunu anlarsın ve kulüpçülük yapmazsın burda...
  • @hasanmerto başkanınızdan tesadüflük sizede bulaşmış..
  • her maç farklı kadro geçen maçta kazım 11 de bu maçta gökdeniz 11 de bi maçta tuncay kanat bi maçta 2. forvet bi tek forvet bi çift forvet bi maçta mevlüt 11 de bi maçta sonradan bile oyuna girmiyo adam milli takımın başında ne zamandır daha hala ne oynadığımız kimlerle oynadığımız belli değil işte şans o gün çıkaracağı 11 ve taktik tutarsa ne ala böyle antrenörlük mü olur ya nasreddin hoca misali ya tutarsa diyip oynuyoruz
  • terim hatalı kadro çıkarıyor..

    seçimlerini çogu insan eleştiriyor ..Geçen maç şansılık eseri yenildik demeside tamamen faciaydı..

    yerine birisi gelsin demiyorum ama kendini düzeltmesi gerekiyor..
  • terim kendi kendini rezil etmiştir.
    tükürdüğünü yalamıştır.
    rıdvan lafı koymuştur maceraya gerek yok,antrenorluk matematik değil kolay iştir diye.
    adamın derdi başarıda ön plana ben çıkayım,değişik kadro çıkartayım falan filan...
    duyguları,hırsları egoları mantığının önüne geçiyor...
    ama yumurta kapıya dayanınca yapmak zorunda kaldığı 2. yarı değişiklikleriyle ilk 135 dk. kadro seçimlerini çürütmüştür ve normal bir insanın çıkaracağı kadroya yaklaşıp(semih-nihat,arda) kendisini resmen rezil etmiştir.
    rıdvan diyor ki kadroyu bozmasın çeklere de aynı kadroyla çıksın aynen katılıyorum ama terim efendi kesin değişik birşeyler yapar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.