Şimdi Ara

FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ! (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
4
Favori
34.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fm gayet realist bir oyun yalnız. Pek iyi bir önek olmamış halı saha falan deseniz neyse.


    Fatih Terim her şeyile baştan sonra ilginç bir adam. Oyuncudan verim almayı bilir ama taktik olarak çok planlı bir hoca değildir.Bir de Trdeki her hoca gibi takıntıları var özellikle milli takımda yapıyordu bunu. Sevmediği adamı kolay kolay çağırmazdı milli takıma




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 18 Ocak 2021; 0:8:49 >
  • Hani bitmemiş :)
  • Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt

    3 Kuruş fikir,3 kuruş.

  • yabancı teknik direktörlerden çok çektik. türkiyeligini bilmiyorlar burda futbol oynanmıyor ki. bi gs futbol oynamaya çalışıyor onada defansa 11 kişi çekilip maç bitiren takımlar yüzünden futbolda gelişmiyor.

    Fatih terimden başkası gelse deplasmanda 1 puan alsa normal diyip devam ediyor. Galatasaray için 1 puan normal olamaz. o yüzden terim geldiğinde kendimize geliyoruz. kim gelirse gelsin terimden daha başarılı biri gelmeyecek. bize alman teknik adamlar uyar anca. alman futbolunu getirecek. italyadan falan hoca getirmeyin birdaha. manchini iyiydi ama prandelli vs türkiye ligini bilmiyor. türk teknik adamlarda futbolu bilmiyor. Hamza hoca gelsin isterim birtek. transfer şart

  • Bazı adamlar vardır ya bilimsel takılmaya çalışır boş olduğu için, FT buna kesinlikle uyuyor somutlaşmış hali.


    Sadece şu belhandayı oğlu gibi her maç oynatması bile kızmak için çok yeterli bir sebep.


    Geçenlerde ilk yarı 4-0 önde biten maç vardı ikinci yarı başlangıcında bir tane genç almadı oyuna yine oğlu belhandayı, ardayı oynattı.


    Arda muhabbeti kapanmışken taraftarla yönetimin arasını açtı, hastanede silah çekmiş adam için ultraslan, hocamız ne derse odur biz eski kaptanımızı severiz tarzı saçma bir açıklama yaptı. (bazen gerçekten futbol taraftar gruplarını liseli çocukların yönettiğini düşünüyorum.)


    En son malatya maçında bir tane düzgün atak, top kontrolü bile yok babel uzaktan saçma bir şut çekti şansa galibiyet geldi.


    Her maç sonu hakeme ona buna atlayan bir ft (sanki çok harika top oynadın da maç adil yönetilmemiş bak bak.) kaç maç ceza yedi kulübede yer almadı.


    FT hiçbir zaman ısındığım bir adam olmadı ha benim düşüncem çok mu önemli değil ama göze çarpanlar bunlar.


    Birisi bir şeye çok emek vermiş gibi görünebilir ama zamanı geldiğinde teşekkür edip yoluna devam etmelisin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 25 Ocak 2021; 17:18:26 >




  • umarim FT gesem ile ömür boyu sözleşme imzalar. yönetimde gelecek seçimi yine kazanir.

  • FT ile vizyon sahibi bir takım olamıyoruz maalesef.
  • FT GS için ideal bir teknik direktör. Camiayı tanıması yönlendirmesi çok önemli.
    Geçen sene pandemi olmasaydı büyük ihtimalle şampiyondu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neilblack

    FT GS için ideal bir teknik direktör. Camiayı tanıması yönlendirmesi çok önemli.
    Geçen sene pandemi olmasaydı büyük ihtimalle şampiyondu.

    Şu savunma gerçekten çok acizce. Pandemi bir tek Galatasaray'a mı özeldi, sadece bizim oyuncularmız mı Covid riski altındaydı, sadece biz mi seyircisiz maç oynadık.?? Çıkacaksın oynayacaksın maçını bunlar bahane.

    Sana özel sorunlar olsa anlarım mesela bunun başında da Muslera gelir. Muslera sakatlanmasa olabilir miydi yine zor ama şansı vardı. Taraftar gidince o itici güç kayboldu kısaca takke düştü kel göründü.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: neilblack

    FT GS için ideal bir teknik direktör. Camiayı tanıması yönlendirmesi çok önemli.
    Geçen sene pandemi olmasaydı büyük ihtimalle şampiyondu.

    hocam tebrik ediyorum bu objektifce yorum için. konuyu açan şahsı dikkate almayın. kendisi fbli ama GS Troll hesabıdır. Terim gitmezse isterse 1000 transfer yapsınlar olmuyor bunu anladılar. o yüzden böyle sahte gs hesaplarıyla güya algı yapıyorlar. ama gerçek Galatasaraylı bu oyuna gelmez. Bu şahsın terimin aleyhinde yazılar harici doğru düzgün bir yorumu bile yoktur.

  • Sergen Yalçın bir devri bitirecek, başka bir devri başlatacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim gozumde bugun itibari ile terim doneminin bitmesi gereken gun oldu. sampiyonluk gitti puan kaybettigimiz icin degil terimin kafa bitmis o yuzden sampiyonluk gitti




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oikidoki -- 7 Mart 2021; 21:59:43 >
  • oikidoki O kullanıcısına yanıt

    Fatih terimin milli takımdan bu yana söylerim bir planı yok, taktik analiz yok, oyuncu iletişimi yok, ama olan birşey var çok şanslı okadar şanslı ki gomis diye bir forvete sahip oluyor :)) yetmiyor feghuli vel hasım ortaya hiç birşey konmamış demekte yanlışdır!


    Fenerbahçe galibiyetlerin de ise galatasaray zaten yıllardır kadıköyde kolay kolay kaybetmeme aşıkanlığı kazanmışdı...


    Herşey iyiyken kimsenin söz söylediği yok!


    Şampiyonluk gitti gibi söylemlere katılmıyorum!


    Analiz nedir? Örnek şampiyonluk yolunda kaç rakibin var 1-2 puan kazandın kaybettin önemli değil, açarsın fixtürü rakibine bakarsın ve sonuç beşiktaş için kırılma noktası olacak olan 4-5 hafta ya girdik bu hafta 4 maçı da hatta 5 maçı da büyük maçlar...


    Yani yanlış söylemler de bulunmayın o gitti bu gitti diye....


    Fatih terim özellikle 3-4 cü sınıf söz de teknik direktörlere puan kaybediyor bunun sebebi ise ortaya bir plan koymaması...


    Sonra bu 3-4cü sınıf teknik direktörler sadece kendilerin 3-4 saat kafa patlatılmadığı için kazandıkları 3 puan veya 1 puan a sevinip yarın veya ertesi gün YOUTUBE kanallarında boy gösteriyor Üstün akıl gibi Sanki şampiyonlar ligini kazanmış İNGİLTERE KRALİYET NİŞANI kazanmış gibi....


    NASIL YENDİNİZ ? Sorusuna cevap veriyor kasım kasım :))) Bir de anlatırken avrupa dan örnekler verirler e git kardeşim göster kendini tutan mı var seni HANGİ AVRUPA kulübü işe alır ? CEVAP ALMANYA - İNGİLTERE -FRANSA -PORTEKİZ -BELÇİKA - İSKOÇYA say say bitmez HİÇ BİRİNDE İŞ BULAMAZSINIZ !


    Fatih terim 1 gün boyunca defansın 4 lüsüne kardeşim şu seken toplara vurun taç a gitsin vurun korner e gitsin hatta vur kendi kalene gol olsun ama narin narin yaylada koşan keklik gibi yumuşak yumuşak dengesizce müdahale edip de GOL YEDİRTMEYİN dese gösterse , VEYA BÜYÜK GS SCOUT ekibi bak hocam imparatore sivas böyle oynuyor ankaragücü böyle oynuyor... Şu oyuncuları durdurmamız lazım buna göre plan çizersek kadro yazarsak hep beraber konuşursak başarırız...


    Ama bunlar olmuyor Kadıköy de fenerbahçe galibiyeti alınca lig de otomatik şampiyon olundugunu sanıyor gs ekibi ve futbolcuları...





  • Galatasaray taraftarı adına utanç başlığı/konusu

  • Dünya üzerinde futbol kadar nankör bir oyun yok. Böyle nankör başlıkların olması da şaşırtmadı.

  • Bu ülkede Fatih Terim nefreti artık prim yapmıyor, başarılarını tek nefeste sayamayacak kişiler adamın üzerinden edebiyat yapıyor. Bir dönemler meşhurdu, Fatih Terim'e karşı kıskançlıkla karışık bir nefret dışa vurur insanlar eline geçen yalan saçma ne bulsa bu adamın üzerine giderdi, hatta en popüler yalanlardan biri, Pirlo kitabından hocaya teknik taktik konusunda hiç olmayan kısımları söylemeleri :)


    30 yaşındayım, neredeyse teknik adamlık kariyerinin çok büyük kısmını stadyumda olsun canlı olsun takip etmişimdir, bu adama yapılan eleştirileri de çamurları da çok kez gördüm, yok şansmış yok balmış yok kadro kalitesiymiş :) Ama bu ülkede onun dışında kimsenin iyi kadrosu, şansı olmuyor ne hikmetse sadece bütün olumlu faktörler Fatih Terim'i buluyor.


    Bu ülkenin insanı, güzel bir şeyi asla daha güzel yapmaz sadece diğer çirkinliklerin yanına çekmeye çalışır :)





  • Öncelikle biatçı utanmaz arlanmaz futbol cahili Terimsporlular konumu kirletmeden okusun ve defolsunlar.


    Yıllardır haklı çıkmaya devam ediyorum bu Terim denen kişilik kaldığı sürece de devam edeceğim.


    Haftalardır seni yakan stoperlere çözüm bulamadın.

    Takımın 2-1 öne geçiyor, öndeyken oynamayı bilmiyorsun arka tarafı bomboş bırakıyorsun.

    3-2 geriye düşüyorsun 1. forvetin çıkıyor. 3-3 oluyor 2. forvetin çıkıyor. Kurtarıcı diye giren Arda.


    1 kuruş hakkım geçtiyse sana ve evlatlarına haram zehir zıkkım olsun Terim. Egondan, saldırganlığından, bencilliğinden bu takım neler neler kaybetti.


    Koskoca Galatasaray bu şuursuzun denem tahtası haline geldi. Yazıklar olsun ya.

  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.