Şimdi Ara

FATİH TERİM DÖNEMİ BİTMELİDİR. 10.01.2022 RESMEN BİTTİ! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
769
Cevap
4
Favori
34.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • adam emre çolak, engin baytar, aydın ile şampiyon oldu.
  • Evet; Fatih Terim dönemi bitmelidir. Çünkü diğer takımlar şampiyon olamıyor. Haksızlık bu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav tosuncuklar neredesiniz? Konuyu açan delikanlı hani her hafta yazarım ben korkum yok diyordun, neredesin, özledik seni. Hasret bırakma kendine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet boş meydan delikanlıları..
    Ben 15 gün uzaklaştırma aldım ama maaşallah atabildiğiniz kadar atmışsınız ben yokken. Tam sizlere yakışacak işler. Neyse..
    Bunun nedenine en son değineceğim.

    Bazılarınız aklından geçeni yazmış bile. Küçücük vizyon, günü kurtarma popülaritesi içinde okulunda orada burada hava atacak ergen kardeşlerimiz kendini ele vermiş. Bu hataya yıllardır düşen bir kitle vardı bu yüzden sportif başarılardan uzakta kaldılar. Tabii ki Fenerbahçe'den bahsediyorum. Yıllardır bize yenilmemekle övünmekten o kadar şey kaçırdılar ki yeni farkına vardılar. Şimdi de bizde oluşmaya başlamış yok yendik ya 10 sene şampiyon olamasak da olurmuş kafalara bak pırıl pırıl.

    Öncelikle Terim'i ana konuda da tebrik ettim sonuç itibariyle kazandı. Lakin o gün sahadaki Fener'i herkes yenerdi. Bizden 2 - 3 maç önce ve sonra oynadıkları maçlara bakın pek de bir fark yok. Bizim maçta Ersun resmen intihar etti. Tolgay Tolga Ozan ile orta alan kurmuş. Jailson stoper, beki kendine gelememiş HAK. Şu kadro bile zaten sinyal veriyordu. Biz yıllardır iyi de olsak kötü de olsak Fener'in en kötü halinde bile yenemiyorduk bu açıdan önemliydi şanssızlığı kırdık buna itirazım yok. Bu durum Fener'in zayıf halini de örtmemeli ama. Bu maçta dahi Deniz provokasyona kapılmayıp kendini attırmasa, Mehmet'in bomboş kaldığı pozisyonda top başka yere gitse yine yenemeyecektik muhtemelen. Belhanda yine bizi yakmış olacaktı.

    Galatasaray 8 maçlık seri yapmıştı. Bu seride kimlerle oynadı. Birinci sıralama oynadığımız hafta neredeydiler, ikinci sıralama ise bu haftaki güncel yerleri.

    1. Antalya (16. / 12.)
    2. Denizli (11. / 10.)
    3. Konya (14. / 15.)
    4. Kayseri (18. / 18.)
    5. Kasımpaşa (17. / 16.)
    6. Malatya (10. / 13.)
    7. Fenerbahçe (6. / 7.)
    8. Gençlerbirliği (11. / 11.)

    Şimdi daha önce de ekstrem bir maç olacağı için Fenerbahçe maçını saymayacağımı söylemiştim. Yenilseydi dahi eleştirmeyecektim Terim'i. Bu kadar rezalet bir Fener'i de yenmek gerekliydi.
    Bunu hariç tuttuğunuzda 18 takımlı ligde ilk 9'da kim var? Hiç. İlk oynadığı Sivas maçıydı. İlk yarı çok iyi olan ikinci yarı tipik Terim defoları ortaya çıkan bir takım izledik. Yine yetersiz B planı olmayan oyuna müdahale için 70'ten sonrası beklenen bir maç. Bu maçta kazanabilirdik de kaybedebilirdik de ama ben kazanamayacağını zaten biliyordum. Zor deplasman 1 puan çok iyi dediğinizi duyar gibiyim. Yahu CL maçı oynamıyoruz bu sene de BJK yok FB yok. Rakip yine Başakşehir üzerine bir de Trabzon eklendi. Ufaktan Sivas da kovalıyor. Bunların bütçelerine bir bakın. Seri sırasında Alanya'ya da elenen bir takım olduğunu da belirteyim.

    Daha önce de belirttim. Evet Terim Okan hocanın ancak ayakkabılarını taşır. Ligde 3 puan önünde seni evinde mağlup etti Avrupa'da son 16'da. Hem de buralara Terim'in asla mağlup edemeyeceği takımları eleyerek çok zor maçları kazanarak geldi. İki takımın bütçelerine de tekrar bakın belki yüzünüz kızarır.

    Galatasaray 29. hafta Başakşehir (D), 30. hafta Trabzon, 31. hafta Alanya (D) periyodunda havlu atacağını düşünüyorum. Buradan sağ çıkarsa zaten şampiyon olur. Bu hafta 3 ihtimalli bir maç olabilir. Favoriyiz kazanmamız olası ama Sergen Galatasaray'ın açıklarına iyi odaklanır takımı da yeterince uygularsa her şey olabilir. Kazanırsak sürpriz olmaz puan kaybedersek de.

    Seneye yine rezil bir futbol izleyeceksek yine CL'de rezil olacaksak evet yine tekrar ediyorum şampiyon olsak da Terim gitmeli.

    En baştaki konuya geleyim. Diğer forumlarda Galatasaray'ın hakemler sayesinde buralara geldiğine yazılan yorumlara itiraz ettim. Hakkımızın yendiği maçları hatırlattım. Kimisi blokladı. Bunlardan biri de o bölümlerden birinin admini. Yazdıkça sildi yazdıkça sildi en sonunda zoruna gitmiş olacak ki beni uzaklaştırdı. Basit bir hareket ama şaşırtmadı tabi. Diğer forumların fanatikleri, trolleri daha fenaymış yalnız buradakilere şükrettim.
    Ben takımımın hakkı yendiğinde herkesten fazla sesimi çıkarırım hiç meraklanmayın. Yeter ki Terim'i de eleştirmeyi bilin. Rica ediyorum trollük yapacaksanız da konumu kirletmeyin.




  • GS nin yeni hoca alacak parası var mı? 2005 TL asgari ücretin de altında bir ücretle çalışıyor diye biliyoruz
  • İlk yarı felaket oyundan sonra, ikinci yarı iyi oynadığımız doğru. Ancak bu oyunun dahi şampiyonluğa yetmeyeceğini düşünüyorum(umarım yanılırım)

    bu başlığa fazla yazmıyorum" höött" desek admin 15 günü yapıştırıyor zira. her ayın 15 günü cezalı geçer mi arkadaş? geçiyor işte.

    Amerika'da senatoya küfür edene dahi yaptırım yapılmıyor, burda malum tayfaya laf yetiştirdik mi çaat 15 gün.

    agustos ayından bu yana söylediklerim, silinmeyenler varsa konudadır.

    "Okan Buruk'u takımın başında görmek istiyorum" diye tii'ye alanlar , dalga geçenler Başakcity'ye iyi baksın derim

    tüm takımlar patır patır dökülerken , tek başına bizi Şampiyonlar Ligi potasında tuttu Türk futbolunun namusunu kurtardı. üstelik bizim kadro değerinin yarısına

    bazı gerzek oğlu gerzeklere ise "avrupa önemli değil, ligde şampiyon olalım yeter" kafasında, diğer bir tayfa" makas açıldı baş edemeyiz" diyordu. Evet bana bunu yazan oldu
    İşte bizim futbolun keneleri bunlar. Mücaadele edilmesi gereken bu dar görüşlü haşereler bunlar. Bağnazlar ve holiganlar..

    Adam futbola"benim takım ligde rakibimi yensin, anasını avradına 10 gün sövemde sitress atam" istediği futbol bu. kaos futbolu, bundan nemalanıyor.
    her hafta kaçak link kovalayan tayfa birçoğu.

    Halbuki Galatasaray adını Avrupa'ya kazıtmış, Avrupa basını tarafından kendisine " Kanuni'nin 2. ordusu" lakabı takılmış. İtalyanlara" Anneciğim Türkler Geliyor"," Yine mi türkler? "Ne çektin be milan" başlıklarını attırmış kuruluş felsefesi "Türk Olmayan Takımları Yenmek" olan kulübün temel değerinden bir haber insanlar başarısızlığa hapsediyor



    daha tuttugu takımın kuruluş amacını bilmiyor. Bizde bilinçsiz bir topluluk var.

    Yazacak çizecek çok şey var , Şampiyonlar Ligi'nde 1 gol ve galibiyetsiz 2 puan ile tamamlama utancını yaşatanlara 5 maç kazandı diye "toplanak Allah diyek" kafasında gezinenlere ne laf anlatabilirsşn ki.




  • ((( İçeride yine taraftar etkisi dışarıda yine aynı. Gaz futbolu işte dağılan takımları devraldığında işine yarar sadece sonrasında istikrar getirmez...)))

    Arkadaşın bu tezinide iç sahada seyircisiz ve derbi oynayarak çürütücek bu hafta terim.

    Konusu baştan aşağı yanlış analizlerle dolu değiştire değiştire konu kalmayacak yakında :)
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    İlk yarı felaket oyundan sonra, ikinci yarı iyi oynadığımız doğru. Ancak bu oyunun dahi şampiyonluğa yetmeyeceğini düşünüyorum(umarım yanılırım)

    Biliyorsan zaten yanılmazsın kadro bellı teknık adam bellı takımlar belli ... Ayrıca ilk yarı felaket oyun yoktu sadce şansız ve motıve olamayan takım vardı... Geçende arkadaşın bırınede paylastım konya macı ıstatılıklerını daha az sut,pas ,topla oynama ve tehlıkelı atak yaptıgımız konya maçında deplasmanda 0-3 kazanırken , iç sahada tek kale oynadık berabere kaldık 1-1 tamemmen boş eleştirileriniz var ...

    Herzamanki gibi yanılacaksın tabiki Terim Şampiyon yapacak bu takımı 17 maçta sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miskin_yek

    İlk yarı felaket oyundan sonra, ikinci yarı iyi oynadığımız doğru. Ancak bu oyunun dahi şampiyonluğa yetmeyeceğini düşünüyorum(umarım yanılırım)

    Biliyorsan zaten yanılmazsın kadro bellı teknık adam bellı takımlar belli ... Ayrıca ilk yarı felaket oyun yoktu sadce şansız ve motıve olamayan takım vardı... Geçende arkadaşın bırınede paylastım konya macı ıstatılıklerını daha az sut,pas ,topla oynama ve tehlıkelı atak yaptıgımız konya maçında deplasmanda 0-3 kazanırken , iç sahada tek kale oynadık berabere kaldık 1-1 tamemmen boş eleştirileriniz var ...

    Herzamanki gibi yanılacaksın tabiki Terim Şampiyon yapacak bu takımı 17 maçta sadece.
    Hiç üstüne alınmıyor . Yukarıdaki cümlenin birisi kendisine ait farkında bile değil.
    Ben ne diyorum, sen ne diyorsun . Tutmuş yine ilk paragrafı çıkarmış ordan vurup manipülasyon yapıyor .İşte anlatmaya çalıştıgım kafa bu . GS üzerindeki kene bunlar

    anlama idrakın var arkadşam senin.

    senin yüzünden ceza alıp duruyorum. kaybol + blok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 13 Mart 2020; 15:50:57 >




  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Ne diyosun avrupada başarı, başarı, başarı. Sanki baskasi gelse avrupada başarıda pesinden gelecek.

    X kisini getirdin diyelim bu kez hem ligde başarı, hem avrupada basari muamma olacak. En azından şuanda iyi yonetim ve teknik adam uyumu sağladık hem az maliyete takim kurup hemde ligde sampiyon olup kara geçebiliyor kulüp.

    Avrupada başarı icin kurulmuş kulup amaca bak. Fb ve bjk filan avrupada 0 cekmeye kurulmus zaten. Bi biz avrupada basari icin kurulduk ligde. Bence bizi hic yormasinlar ligle direk avrupa için kurulduk zaten bizi yollasinlar bizde sadece sampiyonlar liginde oynayalim.

    Milan, manu, roma, arsenal filan hep düşüşte şuanda devamli basarili olmazsin birileri dusecek birileri cikacak hayatta. Hepayni takimlarayni orandabasari gosterirsesupriz kim yapacak? 10 yil beklersin iyi yenerasyon yakalrsin basari gelir. Her yil her yil ayni tatava bunlar hem managerlik oyunlarından kaynaklaniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şşşş Terimsporlular. Terim trolleri. Ne dedim?

    quote:

    Galatasaray 29. hafta Başakşehir (D), 30. hafta Trabzon, 31. hafta Alanya (D) periyodunda havlu atacağını düşünüyorum. Buradan sağ çıkarsa zaten şampiyon olur. Bu hafta 3 ihtimalli bir maç olabilir. Favoriyiz kazanmamız olası ama Sergen Galatasaray'ın açıklarına iyi odaklanır takımı da yeterince uygularsa her şey olabilir. Kazanırsak sürpriz olmaz puan kaybedersek de.


    quote:

    Bunu hariç tuttuğunuzda 18 takımlı ligde ilk 9'da kim var? Hiç. İlk oynadığı Sivas maçıydı. İlk yarı çok iyi olan ikinci yarı tipik Terim defoları ortaya çıkan bir takım izledik. Yine yetersiz B planı olmayan oyuna müdahale için 70'ten sonrası beklenen bir maç. Bu maçta kazanabilirdik de kaybedebilirdik de ama ben kazanamayacağını zaten biliyordum. Zor deplasman 1 puan çok iyi dediğinizi duyar gibiyim. Yahu CL maçı oynamıyoruz bu sene de BJK yok FB yok. Rakip yine Başakşehir üzerine bir de Trabzon eklendi. Ufaktan Sivas da kovalıyor. Bunların bütçelerine bir bakın. Seri sırasında Alanya'ya da elenen bir takım olduğunu da belirteyim.


    2. değişiklik 85. dakika. Çıkan oyuncu Onyekuru. 3. değişiklik 89 çıkan Falcao. Sanki 2-0 önde de hücumcu çıkarıyor.
    Başakşehir Trabzon Alanya üçlüsüne kadar tüm maçları size veriyorum. Sonra görüşürüz yine. Madara edildiğinde tabi Şu Feghouli 90 dakika sahada kaldı. Her büyük maçta adamın aklı uçup gidiyor. Eli ayağına dolanıyor. Bitmiş işte.

    Okan hocanın ayakkabısın taşır dedim yine revize ediyorum eğilip ayakkabısını bile silemez. Haddine değil. Büyük maç kanserine çevirdi takımı. Bir kez daha CL hüsranı istemiyorum.
    Gitsin Okan hocadan ders alsın ders. Hem Avrupa'da yoluna devam edip hem ligde şampiyonluğa nasıl oynanıyor öğrensin hem de o kadrosuyla

    Etiketlemiyorum herkes kendini biliyor. Sergen çözmüş Terim'i. Elinde düzgün oyuncusu olsa kazanırdı rahatlıkla. Seyirciye bahane de üretmeyin. Seyircin varken Okan hoca sapladı gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 15 Mart 2020; 21:33:28 >




  • Nerede kalmıştık? Bahane:

    - Corona

    #Evdekal Terim!

    En azından seneye kalırsa CL'de bizi rezil edemeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncular profesyonellikten istifa etmiş. Hepsini kendine benzetmiş.

    Terim'in hocalık kariyeri bitmiştir. Okan hocanın yanında çıraklık bile yapamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    avatarına resmini koymuşsun. senin ne haddine hocaya şu lafları etmek. karşına çıksa dilin tutulur =)
  • Konuyu açan da gsliyse ben en büyük fenerliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 742793

    Konuyu açan da gsliyse ben en büyük fenerliyim.
    Galatasaraylıyım, Terimsporlu değil. Genelde Terimsporlular Galatasaraylı zannedildiği içi kafa karışıklığı normal.
  • 7. sıradaki Alanya ile puan farkı 4. Haftaya 1'e kesin düşer. Yani gelecek sezon Avrupa tamamen yok siz hala CL ön elemesi hayali kurun. Terim'e Kapıkule'den ötesi haramdır. Gitmese bile rezil edemeyecek bizi.

    Pandemiden önceki nispeten daha diri takımın bile Basaksehir Trabzon Alanya maclarindan sag cıkamayacagini söylemiştim. Galatasaray ligi 7.bitirecek ve Terim'in en rezil sezonu olarak tarihe geçecek. Alanya çok amatörlük yaparsa 6. olur o da bu Terim'e başarıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 6 Temmuz 2020; 10:56:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomisin gönderilip, o parayla Emrenin alinmasi.Fernandonun gönderiip, Nzonzi ve Leminanin alinmasi.Onyekuru yerine Babelin alinmasi.

    Aysal döneminde de, 2 şampiyonluktan sonra, Gs harcadiği para oraninda güçlenmedi.Dany varken Chedjou transferi. Amrabat transferi. Yabanci siniri varken Bruma transferi. vs.

    Terim iyi hocadir, winnerdir. Fakat, kadro mühendisliği konusunda, iyi olmadiğini söyleyebilirim.Gsnin aşama kaydetmek yerine yerinde saymasinin temel nedeni bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RElS

    GS nin yeni hoca alacak parası var mı? 2005 TL asgari ücretin de altında bir ücretle çalışıyor diye biliyoruz
    canlı yayında kendi kendine 1m euro zam yapmak için çevirdiği dümen o, 3m euro ödüyoruz üstüne daha vasat yönetim bulunca bi 5 yıllık kontratta çaktı etti mi 15m euro ondan sonra gs neden battı

    ft istiyor ki her transfer dönemi 10 15 oyuncu gelsin 20 30m euro bonservis imza parası ödensin,bu adama başkan olsun diyorlar birde

    @Kenshin12




  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.