Şimdi Ara

Fatih Terim Basın Toplatısı [ ANA KONU ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
0
Favori
9.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fatih Terim e yapılan ayıp unutulmaz. Aysal elbet gidecek ama Terim her zaman oradadır.
  • Ünal Aysal 2 senede taraftarın beynini çok güzel yıkadı.

    Önce açıklamalar yaptı.Galatasaray şöyle büyük böyle büyük diye.
    Sonra Fatih Terim'i getirdi. Kulubün efsanesini getirdik dedi.
    Galatasaray şampiyon oldu.
    Transfer sezonu açıldı.Ses getirecek transferler yaptı.
    Galatasaray taraftarı kimi isterse onu alırız dedi.
    Lig başladı birkaç hafta sonra tribünler büyük başkan nidaları attı (bunun için adam bile tuttuğunu düşünüyorum)
    Sorunlar çıktı, eleman dedi. Büyük bir taraftar kitlesini kaybetti.
    3 gün sonra Sneijderi 1 hafta sonra Drogba'yı aldı. Unutturdu herkese.
    Herkes yine büyük başkan triplerine girdi.
    Sonrasında lig bitti.Sorunlar tekrar çıktı.
    Fatih Terim'i karalama kampanyasını başlattı.(Telefon,Bülent Tulun v.s.)
    Fatih Terim'i gönderdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raparoz


    quote:

    Orijinalden alıntı: xrico

    Galatasaray'a 2. kez geldiği zaman en ezeli rakibinden 6 yediği maç ve getirdiği bi ton gerkesiz yabancı futbolcular örnek Ali Lukunku!!! ozaman herkes gitsin diye söyleyen kişiler şimdi fatih terimci kesilmiş

    Dediklerine son derece katiliyorum kucukler bilmez 2.ft donemini konusurlar zannediyorlarmiki futbol dehasi hagi olmasa o kupanin sapini bile tutamazdi kimi yetistirdi neyi yetistirdi balon gibi sisirildi oldugu yerde hoca olan adam lukunkulu florquinli donemde biseler ypar bi taktikle ilerlerdi .

    Aynen ozamanları yaşayan bilir ancak.. çok iyi hatırlıyorum Ali lukunku 5 milyon dolara almışlardı fifa manager oynayan bile ali lukunku diye futbolcuyu takımına almaz




  • hella kullanıcısına yanıt
    Senin yararına işler yaparken gurur duymadığın hocaya başka ülkelere gidincemi gurur duyacaksın hiç sanmıyorum.
  • benim anlamadığım tek nokta var, gs yönetimi ft kovulmadan 2 yıllık sözleşme önerip imzala demiş mi? demişse imzalamamışsa ft, aslolan GS diye bize atar yapmasın kimse kusura bakmasın..
    açıkmalar için GS'ı düşünseydi sene sonunu bekler o zaman açıklama yapardı ayıp yani bundan GS zarar görür bir başkası değil sene sonunu beklerdin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aloalo

    O transferlerle Şampiyon olduk çeyrek final oynadık emirates kazandık 2 defa süper kupa aldık...

    Danny ve sol bek Riera dışında diğer kaçının faydası oldu

    14 Milyon Euro hep yattı
  • Bilinenler dışında bir şey anlatmadı, merak edilen sorulara cevap ya yoktu yada geçiştirdi.

    Yaptıkları ile anlattıkları çelişkili, taraftarın gözünü boyamak için yapılmış boş, tutarsız gereksiz bir basın toplantısı idi.

    Umarım maaşlı elaman olarak bir daha Galatasaray da görev almaz, gelecekse de yönetici olarak gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thingol

    quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    quote:

    Orijinalden alıntı: Thingol

    quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow Fox

    Valla ilginç, millet Aysal cı olmuş 2 oyuncu getirdi diye..FT olmasa GS bu kadar başarılı olurmuydu o transferlere rağmen bir düşünün...Aysal ve yöneticileri istediği gibi konuştu, o zaman niye demediniz bunlar yersiz diye..Şimdi FT kendini savununca mı yanlış ?

    Bizdede Aykut a sallayanlar vardı, o zamanda karşı çıktım, kulübün bir değeridir, efsane oyuncusudur, ne olursa olsun böyle konuşulmaz arkasından. Aysal kim FT kim GS camiası için, bir düşünün , hangisi daha büyük değer sizin için

    İşte bu düşünce asıl yanlış.

    Kul köle düşüncesi.

    Fatih Terim GSyi bi yerlere taşıdı bunu inkar eden yok fakat bunu yaptı diye her dediğine "HE" mi denilecek?

    Sırf UEFA kupasını getirdi şampiyonluklar kazandırdı diye babasından daha çok güvenen var Fatih Terim'e. Sorgusuz sualsiz.

    FTnin savunması doğru gibi gözükebilir ama bugüne kadar Ünal Aysal Fatih Terim aleyhine kötü şeyler pek söylemedi. İletişim problemimiz vardı ayrıldık dedi. Fakat maşallah Fatih Terim başladı yok hakkımı helal etmiyorum, yok rahmetli Özhan Canaydın gibi.

    Fatih Terim büyük hata yapıyor. Bu arada Aysalsporlu değilim ben bir Galatasaraylıyım.

    Malesef bir çok karşı rakip taraftarına gün doğdu. Bir kaç ay öncesine kadar Fatih Terim'e laf edenler (senin için demiyorum) ve terbiyesiz, ahlaksız, futbolcusuna küfür ediyor diyenler şu an da Fatih Terim'e ayıp edildi diyor.

    Herkesin ajandası farklı sonuçta.



    Sana bir şey söyleyeyim mi renktaş? Ben Ünal Aysal'ın Galatasaraylı olduğuna bile inanmıyorum. Bu kadar açık ve net. Aziz Yıldırım ne kadar Fenerbahçeli ise Ünal Aysal da o kadar Galatasaraylı. Adam emekliliğine gelmiş, koca kulüp de onun emeklilik oyuncağı oldu işte. Metin Oktay ve Ali Sami Yen'den sonraki en büyük efsanemizin, yani şu an hayattaki en büyük Galatasaraylının antreman sırasında basın üzerinden kovulmasından sonra çıkıp Galatasaray değerlerinden bahsetmek ikiyüzlülük değil de nedir?

    Dostum futbolculara 5-6 milyon euronun ödendiği bir sistemde profesyonellere mecburuz. Ünal Aysal isterse koyu FBli olsun, ama GS başkanı olarak bizi ileriye taşısın. Çünkü her türlü başarının da başarısızlığında sorumlusu Ünal Aysaldır. Futbol olsun, Basketbol olsun, diğer branşlar olsun.

    Metin Oktaylar ve Ali Sami Yenler malesef bu futbol dünyasında artık yetişemez. Fatih Terim de bir efsanedir. Bakın ben çok eleştiririm ama kendisi bir GS efsanesidir. Yolda görsem resim çektiririm mutlu da olurum. Fakat bu onu hatasız kılmıyor. Hataları çok fazla Fatih Terimin.

    Ünal Aysal'ın da hatası var elbet. 2 yıl önce de vardı bugünde var. Oda eleştirilecek tabi. Fakat herhangi birisine kuru kuruna sahip çıkıp diğeini direk dışlamak çok yanlış.

    Şu an GS nin başkanı Ünal Aysal ve TD ü Mancini. Destek vermemiz gerek. Fatih Terim'e de teşekkür etmek. Tek yol bu başka bir yol yok.

    Renktaş, kaçırdığın bir nokta var bence. Adnan Polat da Galatasaray'ın başkanıydı. Sonuçta başkan demek, padişah demek değil bu kulüpte. En azından eskiden öyleydi. Nasıl ki Adnan Polat kendi taraftarını emniyete gammazladığı an bittiyse Aysal da kulübün en büyük efsanesine bu terbiyesizliği yaptığı an bitmiştir. İsterse Şampiyonlar Ligi kupasını getirsin. Kaldı ki sermaye artırımına izin verilmezse durum zaten sakat da neyse.

    Bu kulüp Fatih Terim gitti diye teknik direktörsüz kalmaz, Ünal Aysal gitti diye de (inşallah tez zamanda) başkansız kalmaz. Ama tarih Fatih Terim'i yazacaktır, Aysal'ı ise kimse hatırlamayacak. Tıpkı Baba Gündüz'ü kovan başkanı kimsenin hatırlamadığı gibi.

    Öncelikle Fatih Terim klübün en büyük efsanesi değildir bence. Efsanesidir ama en büyük değil. Ünal Aysal'ın bitmişliği yok. Senin için olabilir fakat Fatih Terim'in egolarını, kendi oyuncularına küfürlerini, sahada neredeyse hakem dövmesine, onu çekme bunu çek diyerek erkeklik organını gösteren bir TDün zaten GSnin başında 21. yüzyılda işi olmaması lazım. Malumunuzdur İtalyada 2 klüp çalıştırdı ve 2 klübün başkanıda Fatih Terim ile çalışılmaz dedi ve gönderdi Fatih Terimi. Şu an Fatih Terim neredeyse oynadığı her klüpteki başkanlarla sorun yaşıyor ise artık biraz daha geniş açıdan bakıp Fatih Terim'inde çok büyük hataları olduğunu görmek lazım.

    31 yaşında bir GSli olarak Fatih Terim'in GS teknik direktörü olmamasından artık memnunum. BU vefasızlık asla değildir. İnsanlar isimleri için değil yaptıkları ile anılmalı.

    Takımın ligde ve Avrupada ivme yapmışken böyle bir konuşma yapmak, ölmüş GS başkanı Özhan Canaydın'ın ismi ile acıtasyon yapmak gerçekten büyük bir şark kurnazlığıdır. Eğer Fatih Terim konuşma yapmak isteseydi bunları gayet kovulduğu günün ertesi söyleyebilirdi. Veya sene sonunda. Ama sene ortasında takım iyiye giderken bu konuşmayı "Aslolan GSdir" diyen bir adam yapmaz.

    Aslolan Galatasaray ise bunu ikide bir söyleyip reklamı yapılmaz. Aslolan Galatasaray ise ona göre davranılır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xrico

    2000 senesinden beri gittiği tüm takımlardaki başkanlarla kavgalı hep mi başkanlar sorunlu?

    Yanlis bilgi veriyorsun. Daha önce Fiorentina baskani Gori ile sorun yasamistir. Ki orada da medya ve taraftar tarafindan hakli bulunmustu.

    Onun disinda Milan baskani veya Özhan Canaydin ile sorun yasadigini hatirlamiyorum. Bu dönemlerde takimdan sportif basarisizlik yüzünden ayrilmisti.

    Unal Aysal'la sorun yasamasi ise cok normal. Zaten sorun en bastan baslamis.

    3 yillik sözlesme önerdikten sonra evine yönetici gönderip, "1'er 1'er yapalim, basarisiz olursan uzatmayiz" diyen Ünal Aysal aynisini bugün Mancini'ye yapabilir mi? Ben söyleyeim imkani bile yok. Demek ki tanimadigi bir Italyan'a yapmadigi saygisizligi, bu kulübün 40 yillik efsanesine yapmaktan cekinmeyen bir baskan var.

    Aysal bugün cikip basin araciligiyla Mancini'ye laf sokabiliyor mu? Ismini agzina bile almiyor. Ama 1.5 ay önce kovdugu Fatih Terim'in ismini agzindan düsürmüyor.

    Herhangi biriyle arasinda gecen SMS'leri basina servis ediyor mu? Etmiyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thingol

    quote:

    Orijinalden alıntı: FlameSplasher

    quote:

    Orijinalden alıntı: Thingol

    quote:

    Orijinalden alıntı: iARDAs

    quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow Fox

    Valla ilginç, millet Aysal cı olmuş 2 oyuncu getirdi diye..FT olmasa GS bu kadar başarılı olurmuydu o transferlere rağmen bir düşünün...Aysal ve yöneticileri istediği gibi konuştu, o zaman niye demediniz bunlar yersiz diye..Şimdi FT kendini savununca mı yanlış ?

    Bizdede Aykut a sallayanlar vardı, o zamanda karşı çıktım, kulübün bir değeridir, efsane oyuncusudur, ne olursa olsun böyle konuşulmaz arkasından. Aysal kim FT kim GS camiası için, bir düşünün , hangisi daha büyük değer sizin için

    İşte bu düşünce asıl yanlış.

    Kul köle düşüncesi.

    Fatih Terim GSyi bi yerlere taşıdı bunu inkar eden yok fakat bunu yaptı diye her dediğine "HE" mi denilecek?

    Sırf UEFA kupasını getirdi şampiyonluklar kazandırdı diye babasından daha çok güvenen var Fatih Terim'e. Sorgusuz sualsiz.

    FTnin savunması doğru gibi gözükebilir ama bugüne kadar Ünal Aysal Fatih Terim aleyhine kötü şeyler pek söylemedi. İletişim problemimiz vardı ayrıldık dedi. Fakat maşallah Fatih Terim başladı yok hakkımı helal etmiyorum, yok rahmetli Özhan Canaydın gibi.

    Fatih Terim büyük hata yapıyor. Bu arada Aysalsporlu değilim ben bir Galatasaraylıyım.

    Malesef bir çok karşı rakip taraftarına gün doğdu. Bir kaç ay öncesine kadar Fatih Terim'e laf edenler (senin için demiyorum) ve terbiyesiz, ahlaksız, futbolcusuna küfür ediyor diyenler şu an da Fatih Terim'e ayıp edildi diyor.

    Herkesin ajandası farklı sonuçta.



    Sana bir şey söyleyeyim mi renktaş? Ben Ünal Aysal'ın Galatasaraylı olduğuna bile inanmıyorum. Bu kadar açık ve net. Aziz Yıldırım ne kadar Fenerbahçeli ise Ünal Aysal da o kadar Galatasaraylı. Adam emekliliğine gelmiş, koca kulüp de onun emeklilik oyuncağı oldu işte. Metin Oktay ve Ali Sami Yen'den sonraki en büyük efsanemizin, yani şu an hayattaki en büyük Galatasaraylının antreman sırasında basın üzerinden kovulmasından sonra çıkıp Galatasaray değerlerinden bahsetmek ikiyüzlülük değil de nedir?

    Galatasaray Başkanı'nı iplemeyip Galatasaray değerlerinden bahsetmek ikiyüzlülük değil midir?

    Öyle bir durumun olmadığını anlattı işte hoca. Aysal da mevzunun bu olmadığını açıkladı zaten geçenlerde. Sen en büyük efsanelerinden birine yaşatılanları reva görüyorsan orası sana kalmış. Ben bir Galatasaray taraftarı olarak içime sindiremiyorum.

    Öncelikle gönderilme tarzı hoşuma gitmedi tabiki de yalnız başkana başka yol bırakmadı.Yoksa başkan ne diye bu kadar taraftarı karşısına alsın.Sen benim dediğimi anlamadın sanırım başkan Terim'i arıyor telefonlar kapalı.Bunu Terim de kabul ediyor.Onu geçtim.Beşiktaş maçı öncesi Lütfi Arıboğan Florya'ya gidiyor Terim ile prim konusunu konuşmak için.Lütfi Arıboğan Terim'e başkan da sizinle görüşmek isityor,Florya'ya gelmek istiyor dediğinde Terim başkanın gelmesine gerek yok ben onu ararım diyor.Terim bunu aynen bu şekilde doğruladı.Terim başkana geri dönüş yapmazsa,maçtan bir gün önce telefonlara yine cevap vermezse ben buna iplememek derim.Ondan sonra başkan ister Drogba ile prim konuşur ister Melo ile.Bir de kalkmış bundan hayıflanıyor.Yok efendim prim pazarlığı oyuncu ile yapılırmıymış da Galatasaray etiğine aykırıymış da kurumsallığa aykırıymış da.Prim konusuna yönetim karar verir Terim kafasına göre prim istemiyoruz diyemez.Yönetim konuda direttiği için primi de çatır çatır verir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xrico

    2000 senesinden beri gittiği tüm takımlardaki başkanlarla kavgalı hep mi başkanlar sorunlu?

    Yok öyle bir sey. Daha önce sadece Gori ile sorun yasamisti ki o dönemde taraftar ve medya Terim'i hakli görmüstü. Milan'dan ayrilma sebebi ise baskanla tartisma falan degil, tamamen takimin beklentilerin altinda kalmasi.

    Fatih Terim Özhan Canaydin ile nasil ayrildiklarini ise daha bugün anlatti. Nasil cikip da böyle dezenformasyonlar yapabiliyorsunuz anlamiyorum. Insanda birazcik utanma olur.
  • Harry Kewell kullanıcısına yanıt
    Sercan Yıldırımı Fatih Hoca yönetime kiralık olursa gelsin dedin.
    Ceyhun sezon başı kayseriye maaşının yüksek olmasından dolayı gidemediki ceyhun hala elden çıkarılabilir.
    Yiğit gökoğlan alındığı sezon manisada iyi oynuyordu.
    Amrabat konusunda o dönem Kayseride iyi onuyordu kendiside fedakarlık yaptı geldi onunda elde kalacağını sanmam 3-4m elden çıkarılabilir.

    Yani işin özü hiç bir transferde %100 başarı yakalayamazsın bunu tahmin etmen lazım Rijkaard dönemini hatırla...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    quote:

    Orijinalden alıntı: xrico

    2000 senesinden beri gittiği tüm takımlardaki başkanlarla kavgalı hep mi başkanlar sorunlu?

    Yanlis bilgi veriyorsun. Daha önce Fiorentina baskani Gori ile sorun yasamistir. Ki orada da medya ve taraftar tarafindan hakli bulunmustu.

    Onun disinda Milan baskani veya Özhan Canaydin ile sorun yasadigini hatirlamiyorum. Bu dönemlerde takimdan sportif basarisizlik yüzünden ayrilmisti.

    Unal Aysal'la sorun yasamasi ise cok normal. Zaten sorun en bastan baslamis.

    3 yillik sözlesme önerdikten sonra evine yönetici gönderip, "1'er 1'er yapalim, basarisiz olursan uzatmayiz" diyen Ünal Aysal aynisini bugün Mancini'ye yapabilir mi? Ben söyleyeim imkani bile yok. Demek ki tanimadigi bir Italyan'a yapmadigi saygisizligi, bu kulübün 40 yillik efsanesine yapmaktan cekinmeyen bir baskan var.

    Aysal bugün cikip basin araciligiyla Mancini'ye laf sokabiliyor mu? Ismini agzina bile almiyor. Ama 1.5 ay önce kovdugu Fatih Terim'in ismini agzindan düsürmüyor.

    Herhangi biriyle arasinda gecen SMS'leri basina servis ediyor mu? Etmiyor



    Milan başkan yardımcısı Galliani ile sorun yaşadı.

    Hatta Galliani Terimi gönderdikten sonra "annemin bir lafı var. Eş alacaksan kendi ülkenden al" demişti. Sorunlarda yaşamışlardır birde sanırım Türk hoca olmasını istemediler oda ayrı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    quote:

    Orijinalden alıntı: xrico

    2000 senesinden beri gittiği tüm takımlardaki başkanlarla kavgalı hep mi başkanlar sorunlu?

    Yanlis bilgi veriyorsun. Daha önce Fiorentina baskani Gori ile sorun yasamistir. Ki orada da medya ve taraftar tarafindan hakli bulunmustu.

    Onun disinda Milan baskani veya Özhan Canaydin ile sorun yasadigini hatirlamiyorum. Bu dönemlerde takimdan sportif basarisizlik yüzünden ayrilmisti.

    Unal Aysal'la sorun yasamasi ise cok normal. Zaten sorun en bastan baslamis.

    3 yillik sözlesme önerdikten sonra evine yönetici gönderip, "1'er 1'er yapalim, basarisiz olursan uzatmayiz" diyen Ünal Aysal aynisini bugün Mancini'ye yapabilir mi? Ben söyleyeim imkani bile yok. Demek ki tanimadigi bir Italyan'a yapmadigi saygisizligi, bu kulübün 40 yillik efsanesine yapmaktan cekinmeyen bir baskan var.

    Aysal bugün cikip basin araciligiyla Mancini'ye laf sokabiliyor mu? Ismini agzina bile almiyor. Ama 1.5 ay önce kovdugu Fatih Terim'in ismini agzindan düsürmüyor.

    Herhangi biriyle arasinda gecen SMS'leri basina servis ediyor mu? Etmiyor



    Asıl en büyük sorunu milan başkanı galliani ile yaşadı..Hasan doğan,mahmut özgener..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xrico

    quote:

    Orijinalden alıntı: hella

    terim diyorki biz transfer yaparken kulubun menfatlerini düşünüp ona göre transfer yaparız,

    amrabat : 7.5 milyon euro

    yekta kurtuluş 5 milyon euro



    İlave yapayım Yiğit gökoğlan var daha manisadan aldılar

    Furkan Özçal'ı da ben ekliyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aloalo

    Sercan Yıldırımı Fatih Hoca yönetime kiralık olursa gelsin dedin.
    Ceyhun sezon başı kayseriye maaşının yüksek olmasından dolayı gidemediki ceyhun hala elden çıkarılabilir.
    Yiğit gökoğlan alındığı sezon manisada iyi oynuyordu.
    Amrabat konusunda o dönem Kayseride iyi onuyordu kendiside fedakarlık yaptı geldi onunda elde kalacağını sanmam 3-4m elden çıkarılabilir.

    Yani işin özü hiç bir transferde %100 başarı yakalayamazsın bunu tahmin etmen lazım Rijkaard dönemini hatırla...

    2. GS dönemi?

    Orada Fatih Terim'in transfleri yüzünden klübün maddi durumu daha kötü oldu. Unutulmamalı.

    100% başarı kesin olmaz haklısın. Bruma yı mesela bildiğim getiren FT, ama Sneijderı da hiç bir zaman istemedi. Onuda yönetim aldı.

    Drogba ise zaten malum Drogba totem konusu sayesinde geldi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    quote:

    Orijinalden alıntı: xrico

    2000 senesinden beri gittiği tüm takımlardaki başkanlarla kavgalı hep mi başkanlar sorunlu?

    Yanlis bilgi veriyorsun. Daha önce Fiorentina baskani Gori ile sorun yasamistir. Ki orada da medya ve taraftar tarafindan hakli bulunmustu.

    Onun disinda Milan baskani veya Özhan Canaydin ile sorun yasadigini hatirlamiyorum. Bu dönemlerde takimdan sportif basarisizlik yüzünden ayrilmisti.

    Unal Aysal'la sorun yasamasi ise cok normal. Zaten sorun en bastan baslamis.

    3 yillik sözlesme önerdikten sonra evine yönetici gönderip, "1'er 1'er yapalim, basarisiz olursan uzatmayiz" diyen Ünal Aysal aynisini bugün Mancini'ye yapabilir mi? Ben söyleyeim imkani bile yok. Demek ki tanimadigi bir Italyan'a yapmadigi saygisizligi, bu kulübün 40 yillik efsanesine yapmaktan cekinmeyen bir baskan var.

    Aysal bugün cikip basin araciligiyla Mancini'ye laf sokabiliyor mu? Ismini agzina bile almiyor. Ama 1.5 ay önce kovdugu Fatih Terim'in ismini agzindan düsürmüyor.

    Herhangi biriyle arasinda gecen SMS'leri basina servis ediyor mu? Etmiyor



    Ne güzel işte 1+1+1'e çevrilmiş adamın vizyonu başarı üzerine kurulu.Başarısızlık olursa göndeririz diyor açık açık.Başta 3 yıllık sonra 1+1+1 neden oluyormuş diye eleştirme hakkı yok.Beğenmiyorsa gururu kırıldıysa başlamadan bırakacaktı.Aysal sürekli Terim hakkında konuştu sebebi de ortada.Puta tapar gibi Terim'e tapan basın mensuplarının tamamına yakını ve taraftarların bir bölümü sürekli Aysal'ı eleştirdi.Aysal da çıkıp açıklama yapacak diye.Keyiften,sıkıntıdan basın toplantısı yapmıyor.Kim soru sorarsa ona cevap veriyor.Takım ivme kazanmışken Terim'in ortaya çıkıp şu açıklamaları yaparak kafa karıştırmasını bile haklı görüyorsunuz ya ne diyeyim.




  • Ne ağladı ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    quote:

    Orijinalden alıntı: xrico

    2000 senesinden beri gittiği tüm takımlardaki başkanlarla kavgalı hep mi başkanlar sorunlu?

    Yok öyle bir sey. Daha önce sadece Gori ile sorun yasamisti ki o dönemde taraftar ve medya Terim'i hakli görmüstü. Milan'dan ayrilma sebebi ise baskanla tartisma falan degil, tamamen takimin beklentilerin altinda kalmasi.

    Fatih Terim Özhan Canaydin ile nasil ayrildiklarini ise daha bugün anlatti. Nasil cikip da böyle dezenformasyonlar yapabiliyorsunuz anlamiyorum. Insanda birazcik utanma olur.

    quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    quote:

    Orijinalden alıntı: xrico

    2000 senesinden beri gittiği tüm takımlardaki başkanlarla kavgalı hep mi başkanlar sorunlu?

    Yok öyle bir sey. Daha önce sadece Gori ile sorun yasamisti ki o dönemde taraftar ve medya Terim'i hakli görmüstü. Milan'dan ayrilma sebebi ise baskanla tartisma falan degil, tamamen takimin beklentilerin altinda kalmasi.

    Fatih Terim Özhan Canaydin ile nasil ayrildiklarini ise daha bugün anlatti. Nasil cikip da böyle dezenformasyonlar yapabiliyorsunuz anlamiyorum. Insanda birazcik utanma olur.


    13 senede 1 başkanla iyi çalışmak güzel istatistik ayrıca federasyon başkanlarını unutuyorsun sanırım??? daha önce yıldırım demirörene 7 maç ceza aldığında demediğini bırakmadı şimdi onunla kol kola




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Harry Kewell

    Amrabat: 7,5 milyon Euro
    Ceyhun Gülselam: 1 Milyon Euro
    Yiğit Gökoğlan: 2,5 Milyon Euro
    Sercan Yıldırım: 3 Milyon Euro
    Riera: 3 Milyon Euro (Ylılık maaşı: 2,9 Milyon Euro )
    Danny: 3,3 Milyon Euro

    Çok dengeli transferler

    Bunlara ek olarak Hamit transferini de unutmayalım. Nuri Şahin Dortmundda takır takır oynuyor ancak, milli takımda sıfır. Bu adamları alırsın ama dortmund gibi bir makina haline getirirsin eyvallah derim. Hamiti sırf inadından oynayamayacağı kanat pozisyonundan başka yerde denememişsin, amatör takımların bile ezberlediği hızlı kanat adamı al, forvetin her türlü iş yapar anlayışını bile idrak edememişsin, yerine Riera, Hamit, Amrabat gibi adamları "ben odundan futbolcu yaratırım" diyerek almışsın sonra da transferde başarılıyım diyorsun. Fatih hocam seni seviyoruz ama transferde başarısızsın.




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.