Şimdi Ara

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fsm Köprüde kaza yaptım. Kamera kayıtlarını savcılıktan isteyecekmişim. Kamera kayıtlarının gelmesi ne kadar sürer?

Ayrıca kazayı da anlatayım. Avrupa yakasından giriş yaptım gişeleri geçtim. Orta şeritteydim. Önümdeki aracı sollamak istedim. Sinyalimi verdim geçtim sol şeride. Bu sırada önümde SUV tarzı bi araç sağ sinyali çakıyor önümden kaçıyor. Önündeki biri taksi onunda önünde ticari doblo ani fren yapmışlar. Tamamen durmuş vaziyetteler. Dörtlü vs yok. Fren yapma sebebi başka bir aracın makas atmasıymış. Benim önümdeki araç adamın dibine kadar gidiyor bi anda kaçıyor. Takip mesafesi vardı ancak kaya kaya vurdum. Benim vurmamla takside dobloya vurdu. Polis geldi zincirleme olduğu için tutanak tuttu gitti. Kusuru bana yazmışlar. Krokide kazaya sebebiyet veren ve benim önümden kaçan aracı çizmemişler. Önümdeki fren yapsa bende dururdum. Ama kaçtı bende "CE E" oldum. Var mı yapabileceğimiz bir şey? Kusur oranı düşürebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kamera kayıtları için savcılık müzekkere yazar genelde 2-6 hafta arası gelir ama kayıtlar 7-30 gün tutulduğu için gecikmeden başvurmanız lazım yoksa silinmiş olabilir olayda ise size arkadan çarpma diye kusur yazmaları klasik ama anlattığınız durumda makas atan ve önünüzden kaçan araç asli kusurlu sayılabilir bu yüzden tutanağa itiraz edip kamera kaydı ya da tanıkla desteklerseniz kusur oranı düşürülebilir tamamen kurtulmak zor ama paylaştırma ihtimali var kroki eksik çizilmiş bu da lehinize arguman olur

27 martta gerceklesti ben bugün başvurdum İstanbul Çağlayan Adliyeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.