Şimdi Ara

Fatih Portakal: Hatay'da Lütfü Savaş CHP tarafından tekrar aday gösterilmiş, hangi yüzle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Milliyetçi Odak (@MilliyetciOdak) on Xtwitter
    Fatih Portakal: “Lütfü Savaş CHP tarafından tekrar aday gösterilmiş, hangi yüzle? Ben Hataylı olsam oy vermezdim, yakınlarımı öldürmüş ve yakınlarımın bulunamamasında dahli olmuş bir adam.”
    https://twitter.com/MilliyetciOdak/status/1745546108456104299?t=0621W_DNm0Vv09JSPXPO-w&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 12 Ocak 2024; 0:12:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlar harbiden ne kadar büyük nefret topladığının farkında değil sanırım. Ya da bizler çok çok azaldık.

Chp'ye bırakın oyu, kapısının önünden geçmiş adamla selamı sabahı kesiyorum. Son ''KAZANIYORUUUUUZZZ'' faciasından sonra.

• Göstere göstere yaptıklarına göre vardır bir planları. Seçimden sonra anayasa konusunda anlaşmışlardır.

• Bu Hatay adayı resmen kör gözün parmağına gibi oldu...

Neden böyle bir şey yapıyorlar gerçekten akıl alır şeyler değil. CHP bir şey deniyor ama ne acaba.

O bölgedeki diğer adaylarla hepsi birden değişecekti. İmamoğluna yakın isimlerin geleceği konuşulurken birden Adana Mersin Hatay hepsi sabit kaldı. Ne benimsin ne karatoprağın gibi mi oldu nedir İmamoğluna gideceğine KK'nin eski kadrosu ile devam dendi sanki...

• Paranın ve rantın yandaşın gücü adına fatihçim hataylıları izmir konya seçmeni filan sandılar heralde donumu koysam seçerler gibisinden 31 martta görürler.

Yok birde adam açık açık yıkılan lüks rezidansın mütahitini savundu yıkadı yağladı bunu akp yapsa küfür manyağı olurdu.

Yine chp süreci berbat yönetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Ocak 2024; 1:45:54 >
  • Portakal dan icazet almadan hareket etmeyin.
    Bir bu bir de Altaylı hayatını nefretle sürdüren sözde gazeteciler.
    Beğenmezlerse pis söverler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bazı chp seçmeni çok fanatikleşti. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyenler seçim sonrası durum değerlendirmesi yapınca terör sevicileriyle can ciğer kuzu sarması olup benim gibi vatan severlere g.tünü döndü. İşte chp de bu seçmen bana yeter diyor zira diğer akp karşıtı olduğu için chp destekleyen seçmenin büyük çoğunluğunu kaybettiğini biliyor. Zaten seçilmek gibi dertleri olmadığını seçimde gördük. Eee onlarda o seçmenin sırtından yaşıyor. Alan memnun oy atan memnun sana bana ne....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.