Şimdi Ara

Fatih hocanın Gökhan zan üzerindeki ısrarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hakikatten bu adamdan ne buluyorlar şaşıyorum. her oynadığı maçta garanti hata yapıp gole sebebiyet veriyor. arkadaş tamam idmanlarda iyi oynuyor olabilir ama bu adam kesinlikle maç adamı değil. adam belli panik atak yapıya sahip. servette aynı şekil de. hakan baltaya karşı nedense aynı şeyleri diyemiyorum. defans kötü durunca haliyle o adam da kötü duruyor. iyi oynadığı dönemi unutmayalım lütfen.

    fatih hoca nedersek tam tersini yapıyor gibi taraftarın. bu adamın kafa yapısı çok iyi ama oyuncular da uygulama sıfır. yani sen şimdi gidip sabri den iniesta olmasını istiyorsun böyle bir şey imkansız. oyuncuları idman da takip edip nasıl oynuyabilceğini tahmin edeceksin ona göre kadro süreceksin sahaya arkadaş. eboue sağ kanat oyuncusu bunu 3 yaşındaki çocuk bile bilir. forvet hattı şimdi biz sercan ve elmanderi beğendik ama görün haftaya gene baros oynayacak.



  • keşke göhan yerine semih kaya'yı oynatsa. en azından hata yapınca "tecrübe eksikliğinden yapt"ı deriz.
  • sanki gökhan zan ın hatasız oynama garantsi var , aksine hatalı oynama garantisi var :) ee sok semihi ceyhunu falan da izleyelim bizde kardeşim
  • Üzgünüm ama; hepiniz birer fm teknik direktörüsünüz. O çok sevdiğiniz semihi acaba kaçınız izledi çok merak ediyorum. Onu geçtim gencecik çocuk şanssız bir gol yese yarınki manşetleri düşünemiyor musunuz? O işler o kadar basit değil...
  • Ceyhunu denese 1 kere icim yanmicak :(
  • Sabri de çok aksadı arkaya devamlı adam kaçırdı canlı izleyince foyası ortaya çıkıyor sabri'nin,

    Hakan balta belki atak olarak pek bir şey yapmıyor ama defansif olarak beğendim bundan daha iyi olamazdı


    Ceyhun da semih de kabul etmesenizde gökhan zan ve servet'ten iyi değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seka_1905

    Üzgünüm ama; hepiniz birer fm teknik direktörüsünüz. O çok sevdiğiniz semihi acaba kaçınız izledi çok merak ediyorum. Onu geçtim gencecik çocuk şanssız bir gol yese yarınki manşetleri düşünemiyor musunuz? O işler o kadar basit değil...


    kardeş ben semih falan demedim zaten. sen koskoca 25milyon taraftarı olan bir galatasaraysın. bu bölge de sorun olduğu açık ve net. sen hala bunu göremiyorsan kulübü kapat git bari taraftar bu kadar yırtmasın biyerlerini.

    sen o açığı bitane oyuncuyla kapatıcaksın arkadaşar sen koskoca galatasaraysın bir tane oyuncu bulamıyor musunuz? yada alt yapıdan 2 tane oyuncu yetiştiremiyorsan durum gerçekten vahim.
  • Semih Kaya'ya sıra gelene kadar Ceyhun var. Ama hocanın kafasında bazı kalıplar var. Sakat olmadığı sürece bu takımda banko oynayacak olanlar; Hakan, Servet, Gökhan ve Sabri. Bu takıntılardan kurtulmadığı sürece diğer oyunculara şans gelmez. Bazı arkadaşlar her şey FM'de olduğu gibi değil diyerek eleştiriyorlar ve haklılar da. Ama Gökhan'dan ne kadar kötü olabilir diye de düşünmüyor değil insan.
  • gökhan bu takımda iyi futbolubir tek ilk geldiği dönemde rijkaard üst üste maç kazandığımız zamanlarda oynamıştı. zaten ondan sonra sakanlandı (doğal olarak) ve o günleri bir daha göremedik. sezon başında yedeklerde alternatif olarak kullanılabilir diyordum ama hazırlık maçlarından bu yana süper lig futbolcusu olmadığını bize kanıtladı. bu adamı milli takıma bile çağırıyorlar ama nedenini bir türlü anlayamıyorum.
  • Abartmayın. Gökhan Zan'dan bende pek haz etmem ama ilk kez onun hatasıyla gol yedik. Servet'in yaptığı hatalardan yediğimiz golleri arka arkaya dizsek İstanbul'a 3.köprü olur. Biraz objektif olun.
  • http://youtu.be/GrMz_qm9s_Y

    Maldini'nin oğlunu alıp geliştirelim. Müdahalesi süper
  • Gökhan'ı tercih etmesinin tek sebebi defanstan topu iyi çıkarıyor. Yerden sert ve düzgün paslar. 1 metre yanındakine al gülüm ver gülüm yapmıyor yani. Bu yönünü bende beğeniyorum ama dinamik ve hızlı değil. Çabuk değil. Aslında çok kilosuda yok. Biraz hızlansa müdahaleleri daha çabuk olsa herkes beğenir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stones_

    Gökhan'ı tercih etmesinin tek sebebi defanstan topu iyi çıkarıyor. Yerden sert ve düzgün paslar. 1 metre yanındakine al gülüm ver gülüm yapmıyor yani. Bu yönünü bende beğeniyorum ama dinamik ve hızlı değil. Çabuk değil. Aslında çok kilosuda yok. Biraz hızlansa müdahaleleri daha çabuk olsa herkes beğenir.


    Golü gökhanın pas hatası yüzünden yedik ?????
  • 3. golden sonra değişiklik hakkı kaldı mı bilmiyorum ama bence ceyhun veya semih benzer durumlarda oyuna girip denenmeli. semih'in 11'de başlamasına karşıyım ama 2 farkla önde olduğumuz maçlarda mutlaka 10-15 dakka oyuna girmeli.
  • Bütün maç çok adapta vaziyetteydi urfalıyla.
    Zan için olumlu yaptığım ilk yorum:)

    haa pardon bide geldiği sezon "iyi vallaha iyi ayıboğan gibi adam" felan demiştim:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seka_1905

    Üzgünüm ama; hepiniz birer fm teknik direktörüsünüz. O çok sevdiğiniz semihi acaba kaçınız izledi çok merak ediyorum. Onu geçtim gencecik çocuk şanssız bir gol yese yarınki manşetleri düşünemiyor musunuz? O işler o kadar basit değil...


    sende doğru söylüyorsun ama ne yapalım oyuncular oynatmadan kazanılmaz.
  • Fatih Terim Tecrübeli oyunculara güveniyor. Semih oynayıp bir hata yapsa herhalde A2'ye gönderirdi.
  • Semih Kaya 3 yıl önce bir maçta görev almıştı. Ondan sonra kayıplara karıştı malesef. 3 yıl içinde bir sürü teknik direktör geldi gitti, hiçbiri Semih Kaya'nın üstünde yoğunlaşmadı. F. Terim'in onu takımın idmanlarına çıkarıyor olması bile takdir edilmeli.

    Gökhan Zan'a gelince: GS'nin en kritik hattında oynuyor. Galatasaray'da en çürük oyuncular burada . Dünkü Defans dörtlüsü " Sabri - Zan - Ujfalusi - Balta " bu oyuncular 90 dakika boyunca her an hata yapabilecek potansiyele sahip, Ujfa hariç. Galatasaray'ın forveti düzeltme araştırmaları yerine defansa yoğunlaşması daha yararlı olacak.
  • Stoperde Ujfalusi-Ceyhun ikilisi denense çok iyi olur. Ceyhun geriden oyun kurabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ra hmetli

    Semih Kaya 3 yıl önce bir maçta görev almıştı. Ondan sonra kayıplara karıştı malesef. 3 yıl içinde bir sürü teknik direktör geldi gitti, hiçbiri Semih Kaya'nın üstünde yoğunlaşmadı. F. Terim'in onu takımın idmanlarına çıkarıyor olması bile takdir edilmeli.

    Gökhan Zan'a gelince: GS'nin en kritik hattında oynuyor. Galatasaray'da en çürük oyuncular burada . Dünkü Defans dörtlüsü " Sabri - Zan - Ujfalusi - Balta " bu oyuncular 90 dakika boyunca her an hata yapabilecek potansiyele sahip, Ujfa hariç. Galatasaray'ın forveti düzeltme araştırmaları yerine defansa yoğunlaşması daha yararlı olacak.


    Eğer yanlış bilmiyorsam geçen sezon Kartalspor'da forma giyiyordu. İyi oynadığını söyleyenler vardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.