Şimdi Ara

Fatih Altaylı: Kemal Bey’in bir köpeği olsaydı, sahibi eve geldiğinde o bile heyecanlanmazdı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • https://sputniknews.com.tr/20230606/fatih-altayli-kemal-beyin-bir-kopegi-olsaydi-sahibi-eve-geldiginde-o-bile-heyecanlanmazdi-1072093455.html

"Kimse Kemal Bey’in heyecan veren, kitleleri etkileyen bir lider olduğunu söyleyemez. CHP’nin genel başkanı siyaseten en sert cümleleri söylerken bile heyecan vermiyor. Masayı yumruklarken dahi inandırıcı değil, içten biçimde doğal olarak yumruklamıyor. Muhtemelen hayatında masa dahil hiçbir yere yumruk atmamış, o kadar belli ki! Zaten kendisi de heyecanlanmıyor, kötü bir öfke taklidi yapıyor. Öfkesi bile gerçek değil. Çünkü 'Ateşli' değil. Hayatının hiçbir döneminde de olmamış, içinde alev alan bir şey barındırmamış. Bu yüzden de herhangi bir şeyin ne gerçekten karşısında olmuş, ne de yanında. İyi okumuş, iyi öğrenmiş, beyefendi biri olmuş. Ama bu bürokratlık, siyasi bir liderde olması gereken tüm özellikleri silmiş götürmüş. Emekli olunca da kimi emekli bürokratlar ve askerler apartman ya da site yöneticisi olurken, ona denk gelmiş siyasi lider olmuş ama olduğu olacağı bu kadar olmuş. İçinde ateş yanmadığı için başkalarını da ateşleyemiyor, heyecan yaratamıyor, Bu yüzden de seri biçimde seçim kaybediyor. Bu yüzden muhalif seçmen, Kemal Kılıçdaroğlu’na rağmen ona kazandırmaya, o seçmeni değil, seçmen onu heyecanlandırmaya çalışıyor. Kemal Bey’in evinde bir köpeği var mı, bilmiyorum. Ama evinde köpeği olanlar bilir, sahibi eve gelince köpekler heyecanlanır. Kemal Bey’in bir köpeği olsa idi muhtemelen sahibi eve geldiğinde o bile heyecanlanmazdı. Velev ki, MYK’da kendisine bir görev vermesin!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 6 Haziran 2023; 17:8:21 >

• İkinci turda kendimi yorup seçime bile gitmedim. Hatta şunu düşündüm. Benki akapeye karşı militan bir muhalifim. İçimden dedimki, ulan bu beceriksiz KK seçilse yeminlen ulkeyi tirandan daha bok eder. Kepaze eder. Bunu sölicem aklıma gelmezdi. Adam %1 oyu olmayan partilere 40 tane vekillik verdi rüşvet niyetine. Bunu tayyip yapmadı siyasette yükselirken be. Dinosor cehapeliler size diom.

• Doğru söylüyor, yanına aldı %1 bile alamayanları aday yaptırdı zorla kendini. Milletvekillerini de kaybetti, kazandığı bir şey yok yıllardır. Parti bu durumda kazan bile kaldırmıyor, bazı kişiler destek açıklaması yapıyor hala. Sözde sosyal demokratlar diktatör olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamyon devrildikten sonra, akıl veren çok olur demişler. Bunların hepsi seçimden önce muhalefete muhalefet edilmez diyordu. Özellikle İsmail Saymaz kk'nin en büyük destekçisiydi. Altaylı haber türkten kovulunca, İsmail de sözcü tv'ye geçince akıllarına doğrular gelmiş.

• CHP tarafından (yani KK'nin ekibi tarafından) Flash TV aracılığıyla fonlanan Can Ataklı hâlâ bugün bile KK'yi hayvan gibi savunup Kk'yi eleştiren herkese hakaret ediyor. belediye başkanlarına da hakaret ediyor hem de aylardır. kendisi Flash TV'den kovulursa bi anda KK düşmanı olacaktır.

bu seçim iyi turnusol oldu, muhalif yazarların bile satılmış olduklarını gördük.

benim hâlâ samimiyetine güvendiğim Sebahattin Önkibar var, kimse tarafından fonlandığını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 14 Haziran 2023; 19:7:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KK çıkınca nedense “ben de koyacam ha” skeçi aklıma geliyor.🥲

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Valla bilmiyorum da chpli arkadaşlar, Kilisdar'in gitmesiyle her bir şeyin güllük gülistanlık olmayacağını, parti isminin dahi çok büyük nefret uyandirdigini, ve son seçimle beraber bir de kaybeden imajının %100 pekistigini, halkın çoğunluğuyla zerre empati kabiliyetleri olmadığının farkındadırlar umarım.

Yavaş güzel satış koydu, şu an tek umut İmamoğlu şu partinin azıcık şansının olabilmesi için. Ayrıca şu anki yönetim+mv kadrosu silme değişmeli, ona da Atatürk falan kalkıp gelse ancak güç yettirir gibi. İmamsson'a büyük bi seçim zaferi lazım böyle bir temizlik için..

Hani KK çok iyidi çok dürüsttü çok başarılıydı. Ülkeyi kurtarsa kurtarsa KK kurtarırdı ? Zamanın muhalifi hangi zateci varsa düne kadar KK çok başarılı kesin yüzde 60 ile kazanıyor kafasındayken kaybedince KK karşıtı kesildiler. Bunları AKP'li bir gazeteci 1-2 ay önce yazarken yemediği hakaret küfür kalmıyordu. Ne trollüğü ne satılık yazar olduğu nede paralı trollüğü kalıyordu.

Şimdilerde bakıyorum Sözcü'den Halk TV'ye KRT'de TEle1'e hatta FOX'a KK'ye sallamyan kanal ve gazeteci kalmamış :)

• İkinci turda kendimi yorup seçime bile gitmedim. Hatta şunu düşündüm. Benki akapeye karşı militan bir muhalifim. İçimden dedimki, ulan bu beceriksiz KK seçilse yeminlen ulkeyi tirandan daha bok eder. Kepaze eder. Bunu sölicem aklıma gelmezdi. Adam %1 oyu olmayan partilere 40 tane vekillik verdi rüşvet niyetine. Bunu tayyip yapmadı siyasette yükselirken be. Dinosor cehapeliler size diom.

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • Para verip Boks Makinesi almayan, onun yerine Bay Kemal e vurun, nasılsa sesi çıkmıyor. Ha; Bir de, dolar, çarşı pazar, ev, araba fiyatlarını da bu hale o getirdi, daha hınçlı vurun.

Fatih Altaylı: Kemal Bey’in bir köpeği olsaydı, sahibi eve geldiğinde o bile heyecanlanmazdı.

bugün hâlâ KK'yi destekleyen çok sayıda arkadaşım var. şunu anlamıyorlar: üç-beş tarikatçı yobaza 40 vekil dağıttın diye "toplumun geneliyle el ele vermiş" olmuyorsun. o vasıfsız AKP çıkmaları sağ seçmenin umrunda bile değiller.

emin olun o herifler seçim gecesi "nasıl da aldık vekillikleri hahaha iyi kazık attık öküze" diye alay ettiler KK'nin arkasından.

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • selamivural kullanıcısına yanıt

fiyatları kk bu hale getirmedi doğru ama 10 küsür senedir başarısız olan beceremeyen kapasite gösteremeyen kendisi utanması olsa istifa ederdi. şimdi kk cb olsa şimdiden ne farkı olacak.

istenmiyorsun lafını duya duya bile bile o koltukta oturmanın tek anlamı olabilir altına zçması.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.