🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X https://x.com/ajans_muhbir/status/1922236419486990729< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 13 Mayıs 2025; 16:25:1 > |
Fatih Altaylı'dan Devlet bahçeli'ye 'Madem kolaydı, 25 sene barışı niye engellediniz?'

-
-
beka meselesi değildi o zaman.. şimdi koltuk sallantı da olunca ,, partiye yakınları atamalar , varlık fonu şirketlerinin yönetim kurulu üyelikleri , yüksek rantlı ihaleler ve 23 yıldır yedikleri haltlar ortaya çıkmasın diye eskiden DEM ve PKK yanlıyor dedikleri muhalefetten daha APO sevici oldular bir anda.. Birisi koltuktan kalkmaktan zorlanıyorsa bilin ki altına pislemiştir..
-
Aynısını Ümit Özdağ’a da demeli. Osloda devletle terör örgütünün görüştüğünü ifşa eden o dönem Devlet Bahçelinin sağ kolu Ümit Özdağ’dı. Gerisine katılıyorum aponun 99dan beri örgütü dağıtmaya çalıştığı yazdığı mektuplarda görülüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Siyasi çıkar ve rant her şeyden üstündür...
-
Cok basit terorden istifade eden bir zihniyet var. Teror tip ki din gibi siyasi bir araç olarak kullaniliyor. Çok aşağılıkça ancak bu böyle. En ironigi de buna "milliyetçiyim" diyenlerin çanak tutmasi.
Apo denen mahlukun asilmasini ben de doğru bulmuyorum. Bu ayrilikçi dusunceyi (türk statusunde yer alan guneydogulu kürtleri) destekleyecek bir hamle olurdu. PKK ya daha fazla ideolojik destek bulmasina sebep olurdu. Yillarca bir adada çürümesini daha dogru bulanlardanim ancak tam tecrit hicbir zaman uygulanmadi. Unutmayin ki, suriye kolu PYD 2003 te kuruldugunda Imralidan aldigi direktif dogrultusunda hayata gecti avukatlari aracigi ile yani Turk devleti siyasi bazi cikarlar için daha yeni gelmiş başa bir hukumetin tavizleri sonucunda bugunlere geldi.
Amaçlari zaten Imralinin kismi ozgurluge kavusmasi ve ilk hedefte özerk kurt devletinin kurulmasina giden surecte (Suriyede) ozgur iletisime sahip aktif lider rolunu ustlenmesini saglamak.Bu surede evet tip ki anlasildigi gibi Kürtler teror destekcileri turkiye ile dogrudan bir catismaya ya da bombali bir eyleme de girişmeyecek. Ta ki, suriyede demokratik ozerklik taninip, Irak ile birleşerek resmi olarak bir Kürt devleti kurulana kadar, sonraki süreçte her şey tekrarlanarak başa gececek gerisi Guneydoguya gelecek.
Bu sureci hep beraber izleyecegiz. Halk olarak uyuyor ve tepkisiz.
Esasinda bir Kürt devleti sinirimizda zaten kurulacak, öyle ya da böyle Kürtler ideolojik anlamda bu savasa coktan baglandilar. Ama oyle ama böyle bunu abd ve israilin uydu garnizon devleti ve destegi olarak yapmaktansa terör bu kadar insanin canina kiymadan Kürtlerle ikili ticaret gelistirilerek Suriye ve Irakta bir kurt devletine izin verilebilirdi böylece ittifak kurularak ticari anlamda iki devlette karli cikarken Turkiyeye de bircok konuda bagimlli bir kurt devleti kurulabilirdi boylece guneydoguda halk tarafindan kamuoyu destegi de alinabilirken, özerklik gibi konularda daha guclu bir pozisyonda olabilirdik. Turkiyede bu acilari cekmeyecekti.
Su an ne oldu? Hem kürt devleti oyle ya da boyle kurulacak hem de sana karsi duşman bir devlet olacak bunun yanijda bitmeyecek bir kan davasi ve abd israil uşagi bir model teroristan insaa edilmesine izin vermis olacagiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
99 da lağvedeyim dese teröristler kabul edecekler miydi?
Bölge şu anki gibi miydi? Şu an zaten gebermek üzerelerdi, siz kovmadınız ben istifa ediyorum modunda kapattılar kendilerini.
En güçlü oldukları zaman mı lağvedileceklerdi?
99 da apo lağvedeyim dese amerika izin vermezdi
Biraz akıl fikir... Hiç mi etrafı, dış politikayı okuyamıyorsunuz sayın Altaylı
Edit: Hiç şaşırtmadı:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 14 Mayıs 2025; 16:17:51 > -
Kapılar ardında zamanında bir çok şey görüşülmüş konuşulmuş olabilir. Bu gün nelerin pazarlığının yapıldığını biliyormuyuz. PKK ben PKK yı lağvettim diyor peki diğer örgütler zaten PKK nın devamı değilmi? PKK ismini silince onlarda mı silindi böyle saçma bir şey olurmu. Şu anda PKK nın fesh edilmesi belliki tabela değişikliği, bir şeylerin pazarlığı yapılmış karşılıklı çıkarlar üzerinde anlaşılmış, şimdi bunu millete büyük bir zafer ve başarı olarak pazarlama safhasında. Şundan emin olun bir kaç yıl sonra Kürt Partilerinden şunu duyacağız "Biz üzerimize düşeni yaptık PKK yı kapattık terörü bitirdik şimdi siz vaatlerinizi yerine getirin, Özgür Kürdistan için gereken adımları atın." ABD nin İsrailin ve Avrupanın ses etmemesi sizi hiç işkillendirmiyormu? Demek ki bu yolda bir takım gelişmeler olacak ve herkes istediğini alacak alacak ki ses çıkartmıyorlar.
-
Suriyede PYD yonetiminin liderligini Ocalanin yapmasina izin verilecek. Karsiliginda da ozerklik statusu suriyede kazanilana kadar TR ye karsi saldiri yapilmayacak. Sonrasinda da Suriye kolu ile firatin dogusundaki IKBY birleşerek kurdistanin bagimsizligi istenecek. Bu süreçtede Ocalan Imralida ozgurluge kavusacak adada takilir, telefonu olur, interneti olur ozgurce Suriye ve Irak Kürt bolgelerini yonetir. Olay bu. Cok da anlasilmayan bir sey yok.
Kendinizi apdeyt edin, güncelleyin. Tarihi gercekleri siz bilmiyorsunuz diye farkli olmuyor. 2001 de Akp oncesi donemde teror bitmişti şehit sayilarina bakabilirsin internet bir tik uzaginizda 2.si terorist ssyilarina bakabilirsiniz.
birilerinin isine geldigi için teror tekrar hortlatildi, konuşturtmayin insani. Kimler ne amacla yapti onu da dusunun bulun
99'da apo hapiste olduğu ve idam cezası olduğu için PKK eylemlerine devam edemedi. İdam 2004 yılında kalkmış ve PKK 2004te ateşkesi sona erdirip 2005te eylemlere başladığı görülüyor
kafada şahane 3-4 ayda bir bombalar patlayan ülkeyle özerklik ve kürdistan bölgesi isteyen pkk ile, son 5-7 senedeki bitik pkk yı kıyaslamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Mayıs 2025; 23:36:34 > -
neyseki yaşım tutuyoda senin gibilere kalmadım
-
sen her haberi, sesli-yazılı-görsel medyada serbest bir şekilde görebiliyor musun? hatta bugün görebiliyor musun? hemen bir yasak getiriliyor, hiç kimse millete haber yapamıyor. neyse.. sadece yerel kaynaklara bakarsan bir şey göremezsin. pkk öcalan'ın yakalanmasından sonra girişimler de yapmıştır. kısaca altay'lı bence doğru söylüyor. öcalan'ın yakalanma süreci ve sonrasına bir kaynak. neler olmuş bir bak. adam amerika ve uzakdoğu hariç epey bir uçak gezisi yapmış..
fr.wikipedia.org
Parti des travailleurs du Kurdistan — Wikipédiahttps://fr.wikipedia.org/wiki/Parti_des_travailleurs_du_Kurdistan
-
bu adam gördüğüm en algı peşinde koşan, algı yapan, insanlara ters bilgiler yapan bir insandır. 99 yılı ile 2025 yılı bir mi? o zaman bahçeli tek başınaydı. cumhurbaşkanımız ile birleşince olayın rengi değişti.
-
Nerden bakarsak bakalım... NATO bilgisine sahip, NATO üyesi, ayrıca NATO dışı orduları da dünyanın en büyüklerinden olan bir ülke bir terör örgütüyle kırk sene uğraşmaz. Nerede görülmüş böyle şey, var mı bir örneği? Tedariği kesersin, para yollarını bulursun, beş senede yapamazsan, on senede bitiririsin.
MHP ile AKP'nin hükümeti gar patlamasını 'araştırmayalım' dedi. Türkiye'nin yüzlerce gencini havaya uçurdular Ankara'nın ortasında, 'araştırmayalım' dediler.
Tane tane, anlaşılacak şekilde anlatabiliyorsanız yazın, yandan çarklı laflara kırk senedir doyduk.
-
Ben böyle kişileri anlamıyorum. Beka mı kaldı? Bir ayağı girmiş mezara, hatta belki öldü bile. Dikkat edin, yeni Bahçeli, eskisini anımsatıyor ama benzemiyor. Bir de hiç konuşmuyor.
Allah'ın işine bakın ki, bir kişi diğerine ne kadar benzese de, sesi benzemiyor. O sebeple konuş(a)maz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rte de iyice kaymış.
yürüyemiyor adam.
zamanında, ecevite
"ölene kadar bu koltukta kalamaz!"
diyordu( baya birşeyler demişti...).
kendileri ölmeyi bile düşünmüyor...
İnanılmaz bir akıl tutulması var. İflah olmaz ahrazlar Dünyanın en kanlı terör örgütünün silah bırakıp sözde" barış "getireceğine inanıyor.
Ne kadar zararlı cemiyet artıkları varsa dh'da tohum salmış.
Uan açılım v1'den demi ders almadınız hepiniz mi kafayı yediniz?
En Beğenilen Yanıtlar

beka meselesi değildi o zaman.. şimdi koltuk sallantı da olunca ,, partiye yakınları atamalar , varlık fonu şirketlerinin yönetim kurulu üyelikleri , yüksek rantlı ihaleler ve 23 yıldır yedikleri haltlar ortaya çıkmasın diye eskiden DEM ve PKK yanlıyor dedikleri muhalefetten daha APO sevici oldular bir anda.. Birisi koltuktan kalkmaktan zorlanıyorsa bilin ki altına pislemiştir.. |
Benzer içerikler
- kürtler atatürk'ü sever mi
- migpack apk
- sayısal loto'da son 10 haftada en çok çıkan rakamlar
- ebu ubeyde hamas yaşıyor mu
- nur tuğba aktay boşandı
- en iyi hava durumu uygulaması
- saros z70
- milli uçak gemisi
- drone uçurmak yasak mı
- e devlet tarife karşılaştırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X